Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.224
|
čitano: 8.255.510
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo ga detaljnije kamion :D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Puno Bagova Brate sinoc mi ubagovo i nisam mogo nista kamion trza kad ocu pause pise prvo zaustavite truck tako da sam moro novi profil napravit i opet bag krenem da kupim kamion u salon i samo mi nakon sto ocita pocrni ekran i tako stoji :/

Moj PC  
2 7 hvala 0
12 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
began kaže...

Puno Bagova Brate sinoc mi ubagovo i nisam mogo nista kamion trza kad ocu pause pise prvo zaustavite truck tako da sam moro novi profil napravit i opet bag krenem da kupim kamion u salon i samo mi nakon sto ocita pocrni ekran i tako stoji :/

Nisu to Bagovi Brate, to je MP ... nema pause, nema esc, nema vozaca, etc ... {#}
Lepo ti kaze "prvo zaustavi kamion" a tebi je to bag ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ocigledno nisi shvatio neki kreten se zabio u mene i pola kamiona u zemlji zbugano i ja se prebacim do servisa opet kamion u zemlji i trza i nemogu pause nemogu izac nemogu nista sjeb*e kamion do 100% izajdem udjem opet isto sranj*e

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

kad ce euro truck simulator napravit mogucnost da mozes kupit i prikolicu kao u nekim od 18 wheels.......

1 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

TSM kaze:
What will be coming within the next months:
Nakon prilagodbe mape za v1.11 planiraju facelift u: Spanjolskoj, Africi, Italiji, Francuskoj, Holandiji i Njemackoj
zatim im je u planu dodavanje Irske, Sjeverne Irske i Island
a onda: "a bigger extension which will be done soon is the Balkan and the extension to Turkey."
...
Lots of things will change within the next months or years (because we want to build up to the Ural)

Uf, uf, skoro pa im ne vjerujem nic ... ali samo da je meni docekat Balkan pa onda mogu kako god ... {#}

Banja Luka Banja Luka
IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
5 0 hvala 2
14 godina
suMaper kaže...

TSM kaze:
Nakon prilagodbe mape za v1.11 planiraju facelift u: Spanjolskoj, Africi, Italiji, Francuskoj, Holandiji i Njemackoj
a onda: "a bigger extension which will be done soon is the Balkan and the extension to Turkey."
...
Lots of things will change within the next months or years (because we want to build up to the Ural)

Uf, uf, skoro pa im ne vjerujem nic ... ali samo da je meni docekat Balkan pa onda mogu kako god ... {#}

to je dobro da razbije monotoniju obične mape... ;)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo, 25 tona povuče bez problema{#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ponuda na Fast2Play za ETS2 Gold bundle 6,45€.

095/8033306
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
suMaper kaže...

TSM kaze:
...

e jesu potrefili banjaluku ko da je u sred Alpa {#}, vidi se da ofrlje prave mapu, nema veze sa stvarnoscu odkud im ovolike planincuge oko banjaluke.
Btw gdje pratis te vijesti o TSM, jel imaju neku svoju stranicu, forum? 

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mah, ovi update-i što izbacuju su niskobuđetni facelifting, kao da nemaju muda uhvatit se u koštac sa pravim problemima.

Malo slika s meet-a u zadnjih par dana ekipe sa foruma i šire...

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 17:51 (Zekat).
Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ima tko blizu sheffilda {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
began kaže...

Ima tko blizu sheffilda {#}

Jel znaš komunicirat preko steam-a?

11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

* Znam da je negdje neko napiso kako se prijavljivaju ovi kreteni sto zguraju sa ceste i zabijaju se u igrace koji normalno voze, al mi se fkt neda prelistavat 10 stranica zbog jedne recenice...pa ako ko zna kako prijavit ove kretene nek napise...

hvala ;)))

( danas se je lik zabio u mene iz cista mira, i napravio mi stetu na kamionu 43% a prikolica 11%...i cijelo vrijeme je nas trojicu pratio i u sviju se zabijo...lik neki pod nickom : "Mehmet" idiot!!! )

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
EmyR kaže...

* Znam da je negdje neko napiso kako se prijavljivaju ovi kreteni sto zguraju sa ceste i zabijaju se u igrace koji normalno voze, al mi se fkt neda prelistavat 10 stranica zbog jedne recenice...pa ako ko zna kako prijavit ove kretene nek napise...

hvala ;)))

( danas se je lik zabio u mene iz cista mira, i napravio mi stetu na kamionu 43% a prikolica 11%...i cijelo vrijeme je nas trojicu pratio i u sviju se zabijo...lik neki pod nickom : "Mehmet" idiot!!! )

/report (id ili nick) i razlog

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dodajte me na steam da igramo zajedno nick:began

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
began kaže...

Dodajte me na steam da igramo zajedno nick:began

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/ets2-multy-nickovi-da-se-ekipa-lakse-skupi/211213.aspx

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Idemo ovaj vikend napravit složit neki konvoj i još kad bi svi imali iste skinove bilo bi fora :) Btw ispričavam se što vam nekad nemogu odgovorit kad mi se javiet na steam jer vozim pa onda i kad stanem zaboravim vam odgovorit ili nekad ostavim upaljen steam i odem s kompa.

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Preso 2000km i kad ocu da odmorim pise da nisam umoran zasto a tolika kilometraza prevaljenja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neradi ti to u mp-u, moras barem malo odvozit u singeplayeru da bi se umorio
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ajde kamionđije trebam savjet...konačno sam se posvetio malo igri, te odvozio par sati...zaradio sam 50k eura i kako sada dalje...dizat kredu za svoj kamion ili dalje šljakat za druge...sa kojim kamionom početi, ak ima uopće razlike...kako najbolje razvijat vještine...ajd par korisnih savjeta za početnika...

0 0 hvala 0
14 godina
Mahjongg kaže...

ajde kamionđije trebam savjet...konačno sam se posvetio malo igri, te odvozio par sati...zaradio sam 50k eura i kako sada dalje...dizat kredu za svoj kamion ili dalje šljakat za druge...sa kojim kamionom početi, ak ima uopće razlike...kako najbolje razvijat vještine...ajd par korisnih savjeta za početnika...

Sve ovisi o tebi. Ja nikad nedižem kredit, nego skupljam u potpunosti pare. Svaki kamion od 320Ks pa nadalje je dobar, sve ovisi o tvom ukusu, moja preporuka je uzeti najjeftiniji, i onda skupljati za još 2 takva da si nabaviš radnike i da počneš kak spada zarađivat ;)

16 godina

Ja sam na početku vozio za druge, skupio nekih 280k i kupio Volvo FH Globetrotter XL (750ks). Pare idu ko lude samo treba imat vremena. Nikakvi krediti ne dolaze u obzir (:

PS: Nemam drugih radnika u firmi tako da mogu bez poteškoća igrati s istim profilom SP i MP

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 10:20 (Genius10).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Trenutna {#}

Odkako sam kupio igru neprestano igram nabio sam za 2 dana skoro 10 hiljada kilometara malo sam i kamion dotjero nista pretjerano jer tek sam poceo pa su finansije malo upitne.

Moj PC  
1 7 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mahjongg kaže...

Prvo dižeš kredit od 100k €, kupiš prvi kamion, zatim čim banka ponudi još veći uzimaš 400k € kredita te kupiš garažu, kamion(e) i zaposliš radnike.

Da previše ne duljim našao sam detaljan vodić kroz igru, kako najbrže napredovati pa odvoji malo vremena i saznaj kako:

ETS2 Fast Track Playguide

Što se tiće MP-a nema smisla razvijat garaže, kamione, zapošljavat radnike, pošto AI ne postoji što znači da radnici ne rade.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 13:10 (Lemyxz).
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav! Planiram na Kinguin.net kupit ETS 2 Gold Bundle Steam key za curin Steam račun pa me zanima dal je tko kupovao preko te stranice i dal je bilo kakvih problema.

I pitanje u vezi checkouta.... Što sa onom Billing Adress što traži? Moram upisat pravu ili mogu neku bezveze tek toliko da registrira jer svejedno key dolazi preko maila?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 16:12 (Igzy20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Radi normalno na Steamu, nema ograničenja regije ili nešto slično? Ne želim sa VPN i sličnim stvarima petljat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Procitaj sa strane da nema, jedino da bi stavio u kosaricu koristis Hola Better i kad odes na paypal ugasis i to je to.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Dali postoji neka aplikacija za andorid ali da radi, naisao sam na ets2 telemetry ali ne radi.

ovako nes da gledas na mobu konzolu kamiona

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 17:37 (dennocro).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice