Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.232.239
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
Genius10 kaže...
suMaper kaže...

SP profil je sasvim ok za MP ali nije i obrnuto jer MP remeti taj profil i on vise nije ok za SP.
Znaci sp mozes nastaviti u mp ali ga snimi za mp i nastavi ga koristiti samo u mp a onaj polazni sp nastavi samo u sp, tj. dva save: 1 za sp i 1 za mp.

Ozbiljno? Meni normalno funkcionira isti profil na MP i SP. Odvozio tri rute na multy, prebacio se na single i sve šljaka

Samo nisi zapazio, remeti vrijeme igranja jer se server cesto resetuje na ponedjeljak ...
a vozaci si mi dobijali i do 35oo+ sati za povratak etc ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
12 godina
neaktivan
Genius10 kaže...

U kojem gradu i kada bi se eventualno krenulo?

Bilo kojem,trebamo prvo skupiti ekipu {#}

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozz momci evo ovako jedno pitanje posto sam slab sa Eng pa me zanima ova igrica ATS American Truck simulator jeli to nastavak ETS2 ili je posebna igrica i kako funkcionise jeli isizla ili je u izradi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
hasankooo kaže...

Pozz momci evo ovako jedno pitanje posto sam slab sa Eng pa me zanima ova igrica ATS American Truck simulator jeli to nastavak ETS2 ili je posebna igrica i kako funkcionise jeli isizla ili je u izradi. 

U izradi je.

12 godina
hasankooo kaže...

Baci pogled ovdje ...
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/american-truck-simulator/194985.aspx

11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozdrav

Danas(30.6.2014) iz Calais-a kreće konvoj prema pragu u 14:00 po našem hrvatskom, bosanskom i srpskom vremenu

ko hoce nek dode

svatko je dobrodošao

5 Doći ću
18 Neću doći
lukacec

0 0 hvala 0
14 godina
lukacec kaže...

pozdrav

Danas(30.6.2014) iz Calais-a kreće konvoj prema pragu u 14:00 po našem hrvatskom, bosanskom i srpskom vremenu

ko hoce nek dode

svatko je dobrodošao

ima li što kasnije? je pićim prema dresdenu pa se spustim do praga. mozda se sretnemo

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 14:37 (letece_prase).
11 godina
neaktivan
letece_prase kaže...
lukacec kaže...

pozdrav

ko hoce nek dode

svatko je dobrodošao

ima li što kasnije? je pićim prema dresdenu pa se spustim do praga. mozda se sretnemo

možemo se nać negdje ja sam sad odusto zbog idiota koji neznaju vozit u svojoj traci

lukacec
17 godina
Euro Truck Simulator 2

......{#}

Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Danas u 19:30h,  Wien(Bus Station sa kamionom i prikolicom)-Wroclaw http://ets2c.com/

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

netko tko normalno vozi,neka se javi za konvoj

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
krokodil kaže...

Kada, gdje?

12 godina
neaktivan
Zekat kaže...
krokodil kaže...

Kada, gdje?

skupljaju se ljudi u becu(pocetak tvog konvoja)

kreni u tocno vrime ili kasnije,ne prije!

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 18:26 (krokodil).
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ekipa, jel se i vama updateala igra na Steamu?

Evo prije par minuta sam se prijavio i pod verzijom stoji 1.10.1.17s. Pokušavam naći koje su promjene u toj verziji, a tko zna, možda je to i neka naznaka da se bliži dugoočekivani 1.11 update. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...

Evo prije par minuta sam se prijavio i pod verzijom stoji 1.10.1.17s. Pokušavam naći koje su promjene u toj verziji, a tko zna, možda je to i neka naznaka da se bliži dugoočekivani 1.11 update. :D

to sam i ja tia pitat update je bia ali nista nepise koje su promjene....

13 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...

Meni je update-o 10.4 mb,malo je to za novi update.Mislim da 1.11 nece tako mali update biti..

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Znam da je za novi update to malo i da će 1.11 sigurno biti 100-tinjak mb, ali moguće da su neke pripremne instalacije u pitanju. Da se ne bi krivo shvatilo, to je samo moje mišljenje. Bilo bi lijepo sad koji dan pokrenuti ETS2 i vidjet 1.11s :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo, dio ekipe sa bug-a i jos neke pridoslice :D

1 1
2 2
3 3
4 4
5 5
6 6
7 7
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Kako taj multi radi kada dode ekipa sa nekim custom stvarim na kamioni? Bas sam uzeo za 5€ Gold Edition na kinguinu a do sada sam igrao samo piratsku. Tako da se vidimo na cestama sa tim multi modom.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Kako taj multi radi kada dode ekipa sa nekim custom stvarim na kamioni? Bas sam uzeo za 5€ Gold Edition na kinguinu a do sada sam igrao samo piratsku. Tako da se vidimo na cestama sa tim multi modom.

Custom stvari - modovi? Nema modova, stock verzija igre

Custom stvari - dodatci od igre na kamionu rade normalno

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dobra večer ljudi, danas jako zanimljiv dan u multyu :)
Evo nekih slika, slično nešto kao što je i "nero" stavio, iako nisam baš puno slikao.
Uglavnom, vozili smo po cijeloj Europi (osim Britanije), sreli neke konvoje (Beč), pa vidjeli i neke Hrvate (Zekat, Tino_CRO) koji nas očito nisu vidjeli i tako, bilo je svega.
Pridružite nam se i vi ako već nista, naletite na službeni TS od multya, obično smo u sobi "other languages", jer nekog kanala sa naškim jezicima nema.

ovo je benzinska sjeverno od Innsbrucka, tu smo napravili pauzu od nekih 25 minuta, da se ekipa malo odmori ovo je benzinska sjeverno od Innsbrucka, tu smo napravili pauzu od nekih 25 minuta, da se ekipa malo odmori
Beč, čekamo kolegu Inferna Beč, čekamo kolegu Inferna
opet se "Chichul" i ja zezamo sa parkiranjem opet se "Chichul" i ja zezamo sa parkiranjem
Ja sam ptica i moram da letim
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mali tour po istočnoj evropi, prvo ogroman konvoj pa sve manji...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja ne mogu nikako posao naci u ovom multiu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Euro Truck Simulator 2

Moze netko napisat kakve su promjene ukratko s patchevima i DLC-om (ako je izasao)?
Nisam igrao igru od kad je bila nova. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moze li se nekako promjeniti ime a da se nemora mijenjati ime u steamu?
11 godina
Euro Truck Simulator 2

@hades86: što se tiče izmjena najbolje je da baciš oko na https://www.eurotrucksimulator2.com/update.php. Tu imaš opisane sve izmjene kroz patcheve. Sad se očekuje 1.11 patch koji će donijeti još neke novosti poput mogućnosti namještanja sjedala unutar kabine i podešavanje tempomata.

Što se DLC-a tiče imaš Going East koji proširuje mapu na istočni dio Europe. Dodani su novi gradovi u Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj dosta novih cesta, te dva grada u Mađarskoj

Izašlo je i nekoliko custom paint DLC-ova također, ali oni nemaju nikakvu drugu ulogu osim boje

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...

Ja ne mogu nikako posao naci u ovom multiu.

Prespavaj ili skokni u svoju garazu (brzo putovanje) ...

dado16 kaže...
moze li se nekako promjeniti ime a da se nemora mijenjati ime u steamu?

mislim da ne moze ...

12 godina
protjeran
Igzy20 kaže...

@hades86: što se tiče izmjena najbolje je da baciš oko na https://www.eurotrucksimulator2.com/update.php. Tu imaš opisane sve izmjene kroz patcheve. Sad se očekuje 1.11 patch koji će donijeti još neke novosti poput mogućnosti namještanja sjedala unutar kabine i podešavanje tempomata.

Što se DLC-a tiče imaš Going East koji proširuje mapu na istočni dio Europe. Dodani su novi gradovi u Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj dosta novih cesta, te dva grada u Mađarskoj

Izašlo je i nekoliko custom paint DLC-ova također, ali oni nemaju nikakvu drugu ulogu osim boje

Jesu se pojavili u igri kamioni sa pogonom 10x6? Znam da ih nije bilo prije.

12 godina
Hades86 kaže...
Jesu se pojavili u igri kamioni sa pogonom 10x6? Znam da ih nije bilo prije.

U ets2 je max. 6x4 ali cini mi se da sam vidio takav mod ...
Nadam se da znas da MP ne podrzava modove ...

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Upravo mi je pisalo da kasnim 7milja sati. To je neki BUG makar sam dobio keš i ostalo. 

Zanimljivo je da kolicina imbecila u toj igri je nevjerovatna. 30km od cilja, frajer me zakuca bocno bez ikakvog razloga, vozim 85 po autoputu i samo skrene i rokne me.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice