Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.233.219
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
Infern01337 kaže...

Sad baš razmišljam o kupnji ETS na steamu..što mi je potrebno za multiplayer i što se od toga isplati uzeti?

Za multiplayer ti treba samo igrica, nikakvi ovi dodaci.

Ali ja bi ti preporučio da kupiš i Going East DLC dok je na sniženju.

Imaš PM.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
Euro Truck Simulator 2

prati sale bit ce jeftinije 100% ako nebude do zadnjeg dana kupi tad

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Netko za konvoj,neka se javi na pp

16 godina
Infern01337 kaže...

Sad baš razmišljam o kupnji ETS na steamu..što mi je potrebno za multiplayer i što se od toga isplati uzeti?

ja sam isto upecao igru... zasluzila je pare

isto tako ako je moguce od "starosjedioca" informacija o multiplayeru.

Isto tako zanimaju me veca mapa(naravno gdje mogu vozit i u Split) i da li ima ikoji mod za AI...

16 godina
neaktivan
Infern01337 kaže...

Imam ti ja igru za prodat. Samo ETS 2 za 2 Team Fortress 2 kljuca (oko 3.40€) i ETS 2 Gold Bundle za 3 Team Fortress 2 ključa (oko 5.10€), ja kupio kada je bila jeftinija. TF2 ključevi

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 19:08 (Haker_x).
12 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
Infern01337 kaže...

Imam ti ja igru za prodat. Samo ETS 2 za 2 Team Fortress 2 kljuca (oko 3.40€) i ETS 2 Gold Bundle za 3 Team Fortress 2 ključa (oko 5.10€), ja kupio kada je bila jeftinija. TF2 ključevi

Jel preko steama ili key ili kako?

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Lijepo je vidjeti da ljudi kupuju igricu i podrzavaju scs {#}

Moj PC  
8 0 hvala 0
12 godina
Abomb kaže...
isto tako ako je moguce od "starosjedioca" informacija o multiplayeru.

Isto tako zanimaju me veca mapa(naravno gdje mogu vozit i u Split) i da li ima ikoji mod za AI...

Split (RI, ZD i DU) imas u TSM mapi:  http://ets2.lt/en/trucksim-map-v-5-0/  (tu inace imas sve i sva ...)
ili:  http://bitly.com/bundles/thomastsm/G

MP je Alpha i zbog toga preporucam novi profil, skini mod i instaliraj: http://alpha.ets2mp.com/

Edit:
Ako za polazni (home) grad biras Split svi tvoji kamioni (koje kupis) u toj garazi ce imati HR tablice i reg. oznaku ST.
Sva (skoro) AI vozila u HR imaju HR tablice i razne reg. oznake, ne samo ta 4 grada nego i ostalih gradova.
Novi update 1.11 nam donosi i mogucnost prodaje garaza pa i mijenjanja grada polazne garaze tako da ce svatko ko vozi TSM moci izabrati za polazni grad neki od HR gradova (RI, ZD, ST i DU) i tako dobiti HR tablice na svim svojim kamionima u toj garazi.

Ali ja se ipak plasim da ova TSM nece raditi na ets2 v1.11 nego cemo morati cekati noviju TSM ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 23:35 (suMaper).
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Sad sam vozio teret iz Gdanska ( PL ) do Debrecena ( HUN ), definitivno dosad najljepša cesta kojom sam vozio.

Više manje sve ravnica, i još sam vozio kasno pa nije bilo nigdje nikoga.

I evo screenshot jednog close calla. {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2014 13:43 (krokodil).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo kupio sam na steamu i sredio MP i sada vec 2 voznje za redom nista para,pise da kasnim 265 sati,WTF???

yay yay
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2014 17:23 (Infern01337).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
kad uzmes turu da vozis, trebao bi je do kraja dogurat ,jer ako napravis pauzu, npr ujutro si krenio, i nastavis tek navecer prode ti vrijeme, pa zato pise da kasnis
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Imao sam isti problem. Meni je za svaki posao koji sam uzeo pisalo odmah u startu da kasnim sa isporukom. Napravio sam economy reset u konzoli i nakon toga se sve unormalilo, poslovi su imali normalna vremena. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...

Imao sam isti problem. Meni je za svaki posao koji sam uzeo pisalo odmah u startu da kasnim sa isporukom. Napravio sam economy reset u konzoli i nakon toga se sve unormalilo, poslovi su imali normalna vremena. 

Tako je i meni: čim uzmem posao mi kaže da kasnim 200+ sati...kako napraviti taj economy reset?

EDIT: RIJEŠENO!!!! Tijekom ture sam jednom stao i prespavao i time se je vrijeme resetiralo :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2014 18:54 (Infern01337).
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Da, vidiš... I to sam zaboravio napomenut. Koliko sam vidio dosta čest je taj bug sa ogromnim vremenom kašnjena ili čak ne dobivanjem poslova. U većini slučajeva i spavanje pomogne, a ako ne onda je jako jednostavno napravit economy reset.

Potrebno je samo u igri pokrenut konzolu (tipka prije 1, ispod ESC) i upisati ''g_force_economy_reset 1'' (bez razmaka i pošto je engleska tipkovnica ''_'' znak se radi SHIFT+? (upitnik), a y je zamjenjen sa z, bar je tako kod mene) i stisnuti enter.

Nakon toga se zatvori konzola (na isti način kako se i otvara) ode se na ''Profili'' i ponovno se odabere taj profil. Nakon što se učita trebala bi se pokazati poruka da su napravljene izmjene i da je zbog sigurnosti kamion parkiran na sigurno mjesto. Ako se pojavila ta poruka ponovno je potrebno otvoriti konzolu i upisati ''g_force_economy_reset 0'', pritisnuti enter i zatvoriti konzolu. To bi trebalo biti to.

Moj savjet je da to radite prije nego što uzmete neki posao jer će isporuka u protivnom biti prekinuta.

Također, važno je nakon učitavanja profila napraviti ovaj drugi korak (vratiti na 0) jer će u protivnom dolaziti do toga da će se svaki put kad vam se igra učita pojaviti poruka o izmjenama i da je kamion parkiran na sigurno mjesto. Sat vremena sam se mučio sa tim problemom, izgubio hrpetinu živaca, došao na rub da izbrišem igru dok nisam skužio da je problem upravo u tome. Nakon što sam vratio na 0 dalje je radilo sve kao po špagi. :D

Moj PC  
3 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Prevelika gužva kod Amsterdam luke,jedva sam 3 FPSa imao {#}

Nakon što sam vidio da to nikamo ne vodi,prebacio sam se na singleplayer i završio misiju {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Trebali bi u prvi post ili u posebnu temu napisat svoje nickove na steamu. Btw moj nick je Macgyver_Cro pa me dodajte ako hoćete.

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Dobra ideja, slažem se! Moj je igzy20, pa tko hoće neka nabaci add.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Moj steam je piko_gaming a ig nick mi je CRO MARIN HR

Jel neko ima ekipu kao neki klan ili slično da su stalno na teamspeaku?Predosadno je igrati sam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Može netko dat link za teške prikolice za 1.10.1 ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ljudi, evo napravio sam ja temu za nickove u multyu, pa bacite pogled na to i ostavite svoje nickove, bilo bi poželjno da moderatori foruma sve nickove stave u prvi post te teme.
Evo linka http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/ets2-multy-nickovi-da-se-ekipa-lakse-skupi/211213.aspx

Danas smo nas četvorica kolega vozili zajedno (Chichul, Ghost, ZokiSRB i ja), imalo smo jako lijepe rute (Torino-Bratislava-Brno-Olstzyn) pa evo Vam par slikica, možete se i Vi pridružit iduči put. Mi inače dok vozimo pričamo preko Skypea zajedno, ali možemo i na TS, nije problem. Također, putem smo sreli kolegu forumaša "Macgyver_Cro", kojega ovim putem i pozdravljam hah :)

Inače, savjetujem Vam da kad vozite, često stajete na odmorištima, benzinskim crpkama i slično, i tamo da snimite igru, kako bi mogli loadati u slučaju da se neki rammer zabije u Vas i napravi Vam štetu na kamionu ili prikolici, nama se srećom to večeras nije događalo 

I da, bacite pogled na ovu temu na forumu Sveta kompjutera http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=92991 dakle ljudi pravu jako detaljno mapu Srbije, vjerovatno će to biti najdetaljnija mapa uopće u ETS2, pročitajte. Uglavnom planiraju pravit sve veće gradove, sve ceste i cestice i tako to, ima tu još puno posla.

ovo je slika od prije, puno sam sreće imao haha (1km) ovo je slika od prije, puno sam sreće imao haha (1km)
stajanje na skoro svakoj benzinskoj/odmorištu/naplatnima da saveamo igru i tako se sačuvamo od rammera, Ghost je u pozadini stajanje na skoro svakoj benzinskoj/odmorištu/naplatnima da saveamo igru i tako se sačuvamo od rammera, Ghost je u pozadini
[fotosešn] [fotosešn]
Beč Beč
na ulazu u Beč bila je velika gužva, ovdje na izlazu iz Beča je ipak manje ljudi na ulazu u Beč bila je velika gužva, ovdje na izlazu iz Beča je ipak manje ljudi
ovo je negdje u Austriji ovo je negdje u Austriji
majstori za parkirat se majstori za parkirat se
na odlasku na odlasku
Ja sam ptica i moram da letim
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2014 1:41 (leotom).
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Poslje sam vas opet sreo na cesti trubio sam vam neznam jeste me skužili :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Netko je spomenuo u temi za multy nickove garaže. 
Dakle, poželjno je da garaže imate u Torinu (ili Milanu) i Berlinu, da bi se lakše i brže našli u multyplayeru.
A ako imate novaca, kupujte garaže i u svim ostalim gradovima :)

I da, još nešto da napišem, primjetio sam da dosta ljudi to nezna.
Kad ste u multyu, možete koristit pm (private message), bez obzira koliko ste udaljeni od osobe kojoj želite pisati (s jednog na drugi kraj mape npr.)
To radite ovako: /pm (ime ili dio imena) (poruka)  -i to bez zagrada, već samo s razmakom
a ako odgovarate na zadnju poruku onda: /r (poruka)  -r znači reply 

Ja sam ptica i moram da letim
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mozda bi ja onda mogao da nastavim sa ovim profilom s kojim sam igrao singleplayer. Napravio sam novi profil posebno za MP jer sam vidio da ih ne nekoliko tako uradilo, pa kontam da je bolje tako nego da nastavim sa svojim SP profilom.

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
trebalo bi ti raditi i s sp profilom, no ja sam kako bi mi bilo zanimljivije sve ponovno krenio
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ulazio sam ja sa sp profilom u igru, ali nisam vozio ture, a definitivno je zanimljivije kada se ide od nule

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

SP profil je sasvim ok za MP ali nije i obrnuto jer MP remeti taj profil i on vise nije ok za SP.
Znaci sp mozes nastaviti u mp ali ga snimi za mp i nastavi ga koristiti samo u mp a onaj polazni sp nastavi samo u sp, tj. dva save: 1 za sp i 1 za mp.

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
suMaper kaže...

SP profil je sasvim ok za MP ali nije i obrnuto jer MP remeti taj profil i on vise nije ok za SP.
Znaci sp mozes nastaviti u mp ali ga snimi za mp i nastavi ga koristiti samo u mp a onaj polazni sp nastavi samo u sp, tj. dva save: 1 za sp i 1 za mp.

Ozbiljno? Meni normalno funkcionira isti profil na MP i SP. Odvozio tri rute na multy, prebacio se na single i sve šljaka

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ako je neko za konvoj ili voznjicu ja sam na teamspeaku od multiplayera (178.217.189.66) pod other languages,channel 3 ili samo pritisnite CTRL+F i upišete Marin i naći ćete me {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2014 15:54 (Infern01337).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Euro Truck Simulator 2

U kojem gradu i kada bi se eventualno krenulo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice