V8 Švabis by Strm hahahah xD vaše mišljenje?
Opako :P
Nego, kak neki likovi imaju trubu baam, a ja onu pii ? xd
Jel bitno koji kamion kupim ili se da ovak kupiti ili oni pritisne neku posebnu tipku?
V8 Švabis by Strm hahahah xD vaše mišljenje?
Opako :P
Nego, kak neki likovi imaju trubu baam, a ja onu pii ? xd
Jel bitno koji kamion kupim ili se da ovak kupiti ili oni pritisne neku posebnu tipku?
ne kužim, kaj svaki dan trebam skidati multiplayer mod, već mi ide na k, samo neki updejtovi
Pa tu ima sve ukupno 90 sekundi posla. Ja bi volio znati jer se može gdje pročitat šta donosi svaki sljedeči update?
Meni ide na živce
ne kužim, kaj svaki dan trebam skidati multiplayer mod, već mi ide na k, samo neki updejtovi
Pa tu ima sve ukupno 90 sekundi posla. Ja bi volio znati jer se može gdje pročitat šta donosi svaki sljedeči update?
Meni ide na živce
Meni kompletan HR Sabor ne samo Vlada ide na živce.
imas opciju zracna truba i onda ti rade ove sto kupis u Truck shopu
Jel sam ja jedini u igri? Daj da nešto složimo...
Primjetio sam da po noči ne rade semafori nego treperi žuto...hehe
Sve je super u multiplayeru,osim dosta neiskusnih vozaca i klinaca koji konstantno voze 140+,samo me jedno zanima zasto je toliko puno ljudi u Nizozemskoj bas,po cemu je ona posebna toliko da nemogu uci unutra od silnog pada FPS-a
Ima koga za MP sada? Mozemo se skupit nas par pa konvoj nabacit?
ja sam za "[CRO]Simple Student" mi je steam nickname
ja sam za "[CRO]Simple Student" mi je steam nickname
steam : x44t
Pa tko zeli ;)
Gdje cemo se naci? Trenutno sam u Nurnbergu jel mi je tamo glavna garaza..Sad cu vas na Steam dodat..
Edit: Poslan zahtjev,[CRO]Ghost mi je nick..Slika je kao na forumu..
Gdje cemo se naci? Trenutno sam u Nurnbergu jel mi je tamo glavna garaza..Sad cu vas na Steam dodat..
Edit: Poslan zahtjev,[CRO]Ghost mi je nick..Slika je kao na forumu..
Kako tvoj komp radi, mislim na lag pogotovo u gradu? Mislio sam da me yebe procesor ali on nije skroz opterečen a trza u gradu baš jako. Grafa je van grada 99% u gradu dosta manje.
Lagga mi malo ali cim se iz grada maknem tu i tamo koji lag ali nista specijalno..Tko hoce konvoj neka dodje u Frankfurt na parkiraliste gdje se kamioni popravljaju..
U mirovanju taster 0 (nula) a zatim num. 8, 9, 4, 5, 6 i 3 ...
Lodz > Budapest (podosta brdovitog), Budapest > Nurberg (AC), Dvije uzastopne ture ostecenje 0 % ... sreca il' umjetnost ? ... 
Samo sreca..Moje zadnje cetiri rute su samo otplacivanje minusa i popravaka jel se kreteni namjerno zabiju,nekad se zapitam dali ima opce smisla i vozit 
Pozdrav, evo nakon dugo vremena počeo bih natrag igrati ETS2, pa bi molio neku dobru dušu da napiše koje bi bile ono must have stvari (mape, modovi, patchevi)
Hvala
Evo mojeg (napominjem mojeg, ne moraju se nužno i ostali složiti) mišljenja:
- mapa Promods (Skandinavija) - osobno mi se jako sviđa, po detaljima bolja od TSM-a
- ukoliko koristiš DLC Going East definitivno Poland Rebuilding - dodaje još gradova, detaljima je posvećeno dosta pažnje, osobno mi se taj dio ETS2 mape jako sviđa
- ukoliko voliš velike i teške terete potraži od Jazzycat military i train cargo pack
- ako su ti dosadni standardni AI auti potraži također od Jazzycat mod koji dodaje hrpu novih auta (Peugeot Boxer, Hummer, Opel Astra....)
Što se modova za fiziku tiče, to ne koristim, tako da će ti vjerojatno netko već napisati i savjet za to.
Nedavno sam i sam počeo radit skinove na prikolici tako da u svojoj kolekciji imam i prikolice od Karlovačkog, Pana, Zagrebtransa. Polako počinjem i učiti kako napraviti svoj template i dizajnirati custom skinove. Ako nekoga zanima evo kako to izgleda (prikolica je standalone i ne mjenja ni jednu drugu i ima vlastiti teret):
Meni je isto promods bolja od TSM,je manja ali je ljepsa.Ima vise detalja i zgrade bolje izgledaju pogotovo autoputevi.Cekam sada da izbace promods za najnoviju verziju pa ju ubacujem umjesto TSM..
Ja koristim dva profila sa obje mape, ali Promods prevladava. Više su se posvetili detaljima nego veličini kao TSM, a pošto koristim Going East i Poland Rebuilding ukupna mapa mi je ogromna tako da mi to ne predstavlja problem. Također čekam update mape jer sam vidio da dolaze još bolje stvari tako da će biti još veći užitak igrati. :D
Opčenito mi nije jasna metodologija prijavljivanja! Netko te udari i kako češ ti dokazat da te udario baš on i da je on kriv a ne ti?
Hočemo neki BUG meet danas? Ili se prijavimo ovdje http://ets2c.com/
Prijavljujes sa /report ID razlog
Jucer sam nailazio na same kretene.Engleska on u zavoju u mojoj traci zaobilazi,sva sreca sto nisam isao brzo pa sam uspio skreniti na travu sa strane.Admin svakih 20 sec nekog kika ili bana aj barem nesto rade,ali navecer oko 1 kada sam prijavljivao nije nikoga od administracije bilo.Jucer sam samo vozio za popravke i idiote koji se u mene zabijaju.
Prijavljujes sa /report ID razlog
Jucer sam nailazio na same kretene.Engleska on u zavoju u mojoj traci zaobilazi,sva sreca sto nisam isao brzo pa sam uspio skreniti na travu sa strane.Admin svakih 20 sec nekog kika ili bana aj barem nesto rade,ali navecer oko 1 kada sam prijavljivao nije nikoga od administracije bilo.Jucer sam samo vozio za popravke i idiote koji se u mene zabijaju.
Ja sam sinoć vozio oko 2-3 sata po Njemačkoj, nigdje nikog živog nije bilo.
Bilo je samo 1000 igrača online, sreo sam možda 30 kamiona izvan grada u 2 sata.
Tko hoče neka se pridruži Szczecin, Bus Station sa prikolicom u 19:00h: http://ets2c.com/view/526/convoyleader-nalesniqpl-szczecin-bus-station