Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.236.606
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Bolje da se mi sa foruma nađemo na autobusnoj stanici jer je kod servisa previse ljudi.

EDIT: Da kasne mi komande i lag-a.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 19:06 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja ne stignem do Rotterdama :/ Hoće li biti kakav konvoj ekipe s foruma u kasnijim satima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Genius10 kaže...

Ja ne stignem do Rotterdama :/ Hoće li biti kakav konvoj ekipe s foruma u kasnijim satima?

E sad dali će biti baš sa foruma ne znam...

http://ets2c.com/

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 19:14 (Zekat).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

@admin, mod

je li moguće razdvojit temu o multiplayer i single player?

igram (vozim) nešto ali moram čitat puno stvari koje me ne zanimaju, hvala

Moj PC  
0 6 hvala 0
13 godina
Zekat kaže...
Genius10 kaže...

E sad dali će biti baš sa foruma ne znam...

http://ets2c.com/

{#}

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ova mapa je postala premala, ova igra ovako nema smisla, taman bi pasala jedna TSM 5.0 ili bar skandinavija..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Neznam koji mozak se sjetio organizirat konvoj u Rotterdamu. Ja sam otkazo teret jer sam odjedanput odletio u zrak i dobio štetu na kamionu i prikolici 30%.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Hoce netko sada u 20?

ID drakul101 nick Stole :)

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Neznam koji mozak se sjetio organizirat konvoj u Rotterdamu. Ja sam otkazo teret jer sam odjedanput odletio u zrak i dobio štetu na kamionu i prikolici 30%.

Ja sam odletio u drugu ulicu preko krovova sa 80%, došla pomoč na cesti pomene i odbacili me do servisa gdje sam odmah dobio 100% oštečenja sa kamionom u neprestanom treskanju s kojim nisam mogao ništa. Da ne spominjem da sam već jednu prikolicu (neposreno prije) ostavio na pola autoputa u neviđenoj koloni, okrenio se po drugu s kojom sam završio opisano u prvoj rečenici. Sad krečem iz Sttutgarta s drugim kamionom (MAN) jer mi je tamo garaža.

Šta ti kontaš?

15 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Hoce netko sada u 20?

Iz iskustva ti mogu reči da se najbolje isplati nas par sa foruma jer ovi konvoji po 10 kamiona jednostavno nisu održivi. U kojem si gradu?

15 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Predzadnji MP kada sam instalirao sam bas osjetio razliku da igra trza,trzalo je i prije ali samo u njemackoj gdje ih nema ispod 100,ali ovo je bas iritantno.Kad sam na forumu vidio da ima virus nisam ni htio update-at najnoviju verziju,skinio si tsm 5.0 i igram SP.Navodno bi do kraja ovog mjeseca trebao doci 1.11 update i koliko sam cuo stvarno ce super stvari biti.Moci ce se garaze prodavati,kamera u kamionu,sjediste itd...Mozda ce i dafa ubaciti ali nisam siguran..MP me odbio zbog kretena koji cekaju na odmaralistima i samo vrebaju nekoga tko ce proci da se moze zabit u njega i napravit stetu.Neznam kakvo je sada stanje sto se tih rammera tice ali onda nisu bili normalni..

Jel bilo kakvog govora o proširenju mape za MP? Ovo sa prodajom garaža, ustvari sve što ima ikakvog kontakta sa novcima nema smisla ni najmanje. Mapa je unazad par dana postala premala a šta će biti za tjedan dva, pa bit će igra neigriva bitno da je cijena 2€. Slika sa benze, samo dolaze bez prestanka..{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 20:17 (Zekat).
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja danas više ni neću igrat dosta mi je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

ja vozim samo po slovačkoj, mađarskoj i austriji, nema tolko gužve i super mi je, a kamion mogu stisnuti do maksimuma :P

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

ja vozim samo po slovačkoj, mađarskoj i austriji, nema tolko gužve i super mi je, a kamion mogu stisnuti do maksimuma :P

Jel ti jako lag-a, trza, kasne komande kad si negdje u gradu okružen sa 40 kamiona u krugu 500m?

Ne znam jel kod mene problem u procu ili je do njih.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Koliko ljudi u prosjeku bude online? Dali su prosirili slotove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Koliko ljudi u prosjeku bude online? Dali su prosirili slotove?

2000-3500

Ima 2 sobe.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 20:22 (Zekat).
13 godina
neaktivan
Zekat kaže...
drakula789 kaže...

Hoce netko sada u 20?

Iz iskustva ti mogu reči da se najbolje isplati nas par sa foruma jer ovi konvoji po 10 kamiona jednostavno nisu održivi. U kojem si gradu?

Trenutno niti jednom.Mozeno kasnije,ako zelis jer je sada oc zauzet...Odkad sam kupio dlc nisam ni ulazio u MP.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
Zekat kaže...
Gremlin144 kaže...

Jel ti jako lag-a, trza, kasne komande kad si negdje u gradu okružen sa 40 kamiona u krugu 500m?

Ne znam jel kod mene problem u procu ili je do njih.

Laga mi kad sam u nekom gradu, ali ne previše. Komande mi ne kasne sve super :)

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

koji je zadnji update za sp i mp...jer mi neće na mp da se spoji...javlja da provjerim koju verziju imam..:/

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Vi koji se borite sa serial keyem, crackom i sličnim stvarima...

Iskoristite sad ovu ljetnu akciju i za 50 - 60 kn si priuštite original igru i poštedite se muke.

Jednom kad kupite, nemate više brige sa traženjem cracka ili serial keya za svaku nadogradnju koja dolazi, a uostalom svaki upgrade se automatski obavlja tako da je na vama da samo igrate.

Ja sam prezadovoljan od kad sam je kupio jer nema više brige oko traženja verzije koje radi, muke sa crackovima i slično. To je jedina igra koju baš intenzivno igram i stvarno mi nije žao novaca koje sam dao za nju.

Prije nego što postavite slično pitanje opet razmislite o kupnji. Nije to 500 kn tako da opravdanja ''skupo mi je'' ne prolaze.

@Josip199: zadnja verzija SP-a je 1.10.1.12s, a MP-a je 0.1.0.7. Ja sam imao problem da me konstantno izbacivalo i spajalo sve dok nisam skinuo novu verziju MP-a. Nakon toga radi normalno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 1:50 (Igzy20).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Igzy20 kaže...

Vi koji se borite sa serial keyem, crackom i sličnim stvarima...

Iskoristite sad ovu ljetnu akciju i za 50 - 60 kn si priuštite original igru i poštedite se muke.

? Ja sam igricu nabavio za 10 kuna, a da sam htio sa DLC-em ispalo bi me oko 15tak kuna preko Rusa.

Smatram da toliko svi mogu izdvojit za neku igricu.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Može link za to gdje igrica košta 10 kn ja bih kupio :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Rucipe kaže...

Kad bude na saleu ( košta 3€ na saleu ) idi na SteamTrades ili dodaj nekog Rusa sa Reddita ( /r/SteamGameSwap ), i on će ti prodat igricu za 10-15 kuna, ili je jednostavno sam kupi za cca. 25kn.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
Tomek.Klc kaže...
Rucipe kaže...

Kad bude na saleu ( košta 3€ na saleu ) idi na SteamTrades ili dodaj nekog Rusa sa Reddita ( /r/SteamGameSwap ), i on će ti prodat igricu za 10-15 kuna, ili je jednostavno sam kupi za cca. 25kn.

Ok stavi link kada bude sale da znam pa cu kupit . 

15 godina
Euro Truck Simulator 2

ne kužim, kaj svaki dan trebam skidati multiplayer mod, već mi ide na k, samo neki updejtovi

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ma ovi ljudi na multiplayeru su retardirani.

Sad vozim mirno do Osnabrucka, dodjem na zadnjih 200km sa 0% oštećenja i na kamionu i na prikolici, nalete dvojica u koloni i namjerno se zalete u mene.

Sad imam 11% na kamionu i 35% na prikolici, bezveze sam potrošio sat vremena vožnje

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Ma ovi ljudi na multiplayeru su retardirani.

Sad vozim mirno do Osnabrucka, dodjem na zadnjih 200km sa 0% oštećenja i na kamionu i na prikolici, nalete dvojica u koloni i namjerno se zalete u mene.

Sad imam 11% na kamionu i 35% na prikolici, bezveze sam potrošio sat vremena vožnje

Zato trebaš usnimavat kad kod imaš priliku, (odmarališta/benzinska/naplatne kučice/uključivanje ili silaženje sa auto ceste/ili samo staneš bilo gdje pored ceste i usnimiš). Ja svakih max 150-200km usnimim.

17 godina
pa zar vama neradi autosave?..kad stisnete na load imate tamo kvacicu da vam prikaze autosave, tako da svakih 10 do 15 minuta meni save-a, pa samo loadiram natrag ak me netko spuca ili nedaj boze da ja s prevelikom brzinom uletim u zavoj...
15 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

ne kužim, kaj svaki dan trebam skidati multiplayer mod, već mi ide na k, samo neki updejtovi

Pa tu ima sve ukupno 90 sekundi posla. Ja bi volio znati jer se može gdje pročitat šta donosi svaki sljedeči update?

14 godina
Euro Truck Simulator 2

V8 Švabis by Strm hahahah xD vaše mišljenje?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
Moj PC  
4 4 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice