Bas sad gledam u Algoritmu u Osijeku znam da je bio ets 2 na cd-u.Ako imas u svom gradu tu trgovinu raspitaj se,a mozda se cak i moze naruciti ako nema u trgovini.Ets 2 sam bez dlc-a ti je mislim nekih cca 600 mb..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pretražio sam preko tražilice i na Amazon.co.uk sam našao CD & DVD
Sophos Lab : http://www.sophoslab.hr/igre-za-pc/112/pc-euro-truck-simulator-2-gold/39817.html -- Osnovna igra + Going East DLC
http://www.sophoslab.hr/igre-za-pc/112/pc-euro-truck-simulator-2/25810.html -- Osnovna igra
http://www.sophoslab.hr/igre-za-pc/112/pc-euro-truck-simulator-2-go-east-add-on/42976.html -- Going East DLC
Jel vama radi mp? Dns je radio normalno i sad uđem u igru i piše mi da sam offline pokuša se konektirat i neuspije. Pokušao sam na više profila ista stvar.
Skini update: 0.1.0.5 Alpha
Radi.....yupi
Odkud si ga skinuo?
Odkud si ga skinuo?
Radi :)
Zar vi ne koristite antivirus ?... 
URL: hxxp://files.ets2mp.com/alpha/download.php?token=5de1b4edad31609863db2fa89e1c7847&exp=1402950637|Install ETS2MP.exe|{app}\core.dll
Infection: "Win32:Evo-gen [Susp]"
edit: Izgleda da je:
False positive: Win32:Evo-gen [Susp] ...
pozdrav ekipa
zna li itko ista o stvaranju modova, ne skinova nego modova da bas napravim drugciji kamion
hvala
pozz da nema ko bilo kakv save game od ove zadnje verzije podizao sam sistem i sada mi nema tereta ni na SP a ni na MP.
Neke novine u sljedecem update-u:
... the new update (1.11) will touch pretty much every aspect of the game: physics, AI, simulation, and gameplay refinements.
Pored tri nova grada ( Venezia, Graz, i Klagenfurt) i podesavanja sjedista stize nam i bitno poboljsanje (SCS kaze) na fizici, zvuk i ponasanje nakon sudara, odnos jacine zvuka unutra/spolja, dopunjen GPS sa ogranicenjem brzine itd. ...
Od kamiona nista?
na zalost nic ... ali bude jednog dana ... 
na zalost nic ... ali bude jednog dana ... 
Bas sam se ponadao kako cu voziti novi Daf ili Mercedes i nakraju
..Nis cini se da cu morati napraviti veeeeeeliku pauzu u ETS 2,barem dok kamione ne ubace 
Bas sam se ponadao kako cu voziti novi Daf ili Mercedes i nakraju
..Nis cini se da cu morati napraviti veeeeeeliku pauzu u ETS 2,barem dok kamione ne ubace 
Cek cek, stan stani Stanimire, mozda jos i bude to su samo moja saznanja ... 
U komentarima na njihovoj fb stranici netko iz SCS-a je napisao da u tom update-u nece biti novih kamiona...
5€ ETS na steamu
Znam da bi ovo trebalo ili pod Igre na popustima, ali pošto se radi vezano uz ovu igru onda ubacujem tu.
DLC Going East na Steamu za 2,49€ na Summer sale-u.
Pozz spediteri :D
Postao sam i ja spediter,pa imate li kakve savjete na pocetku ?
Ne razumijem se bas u kamione,ali obozavam jedinicu pa sam sad uzeo drugi dio :D
drakul101 ,Stole :)
steam id :DD
Sta se dobije u collectors bundle? Pretpostavljam one zastave i nature skins? Meni osobno te zastave ne trebaju tako da kad bih uzimao uzeo bi gold bundle,ostalo je na tebi da odlucis
..
Collectors bundle, 7.50 eurića nije strašno a dobiješ sve, nemoj ni razmišljat puno ako imaš para
Mozda je sledece off topic ali me zanima:
Sta mislite kako ce ETS2 raditi sa R7 250 1GB GDDR5 , treba da stigne za 2 konfu iz Moj PC hvala puno svima.
danas sam i ja iskoristio akciju i kupio ets 2 gold bundle i par ovih paintova...moze li se ubrzati skidanje preko ovog steama..? :)
Jel s 6x4 pogom se više troše gume ili ostaje ista cijena održavanja .
Jel na Volvu brzinu idu : Brzohodne (1,3,5,7,9 ) a sporohodne (2,4,6,8)??