Trenutno sam u hotelu u Torinu i u 20:40h krećem dalje ak je neko u blizini nek navrati..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
aha...e hvala,al ja nezz jeste svi vi bas kupili igru il skinuli sa neta,al ja sam dobio od frenda na usb-u...sad kad sam digao verziju...nemam aktivaciski kljuc...dali imas koji bi radio da aktiviram igru...ako je moguce to uopce...jos jednmom hvala
Ako nemaš ja ti uplatim na žiro račun.
aha...e hvala,al ja nezz jeste svi vi bas kupili igru il skinuli sa neta,al ja sam dobio od frenda na usb-u...sad kad sam digao verziju...nemam aktivaciski kljuc...dali imas koji bi radio da aktiviram igru...ako je moguce to uopce...jos jednmom hvala
Ocito si vec zagrejan za ets2, ostaje ti jos da skines demo (samo vrijemenski, sve radi 100%) i provjeris kako "leti" na tvojoj konfi ... 
http://www.eurotrucksimulator2.com/download.php
haha...da,volio bi igrat cjelu igru...al bio trazio danas...nema za kupit...ima jedna trgovina ovdje,moze se narucit,al sam placam postarinu i sve...znaci cca 50-60kn za sve+igra...a morat cemo tako jbg...hvala svima
I stize i zvanican MP-ov server za TS3 (TeamSpeak 3)
Official TS3 server! / Oficjalny serwer TS3!
IP: 79.133.216.216:8500
I stize i zvanican MP-ov server za TS3 (TeamSpeak 3)
IP: 79.133.216.216:8500
http://ss.universe.hr/ss/img203517.png
Puno je komplikacija da se dobije soba tamo i nije to što rade legitimno(TS licenca). Lakše vam je naći se na nekom domaćem serveru.
Zaista, sad su i na MP-u promjenili IP a ovo nije nic u odnosu na onaj prvi (gore) jer je onaj imao gomilu (min. 20) Public soba u koje sam ulazio bez problema ... steta ... 
Sada pise ovo:
IP: 178.217.189.66
nisam ovo stvarno dugo igrao, a redovno pratim topic...
moze informacija koja je ZADNJA verzija igre?
koje modove preporucujete? osim mapa, neki modovi za zvuk, gps onako izdvojen na sajbi, grafika HD i sta se jos sjetite? samo imena, sam cu nac linkove, ako vam se ne da stavljati...
kako mogu MP igrati? moram imati steam verziju, tj kupiti? koliko sad dode $? moze li koja informacija kakve su misije u MP?
ajde da malo to pokrenem i da vam se pridruzim na kojem susretu, kolege kamionisti :)
koje modove preporucujete? osim mapa, neki modovi za zvuk, gps onako izdvojen na sajbi, grafika HD i sta se jos sjetite? samo imena, sam cu nac linkove, ako vam se ne da stavljati...
kako mogu MP igrati? moram imati steam verziju, tj kupiti? koliko sad dode $? moze li koja informacija kakve su misije u MP?
ajde da malo to pokrenem i da vam se pridruzim na kojem susretu, kolege kamionisti :)
Moraš kupit steam verziju za MP koji ne podržava nikakve modove i imaš osnovnu mapu + DLC (goin east), misije su iste kao u SP. Zadnja verzija SP je 1.10.1s. a MP 0.1.0.4.2.2 Alpha.
Opet sam tetstiro običan vs R mjenjač i isto sranje drugo pakovanje, nažalost. Već uz male preinake ova igra bi postala puno zanimljivija a uz veće da i ne govorim, neki pomaci čak ne zahtjevaju nikakva ulaganja ili je to možda puno lakše reći nego napraviti.
zasto mi laga mapa madjarske nemoguce je igrati, dok na drugim mapama je sve ok
kolko ste uspjeli najviše potegnuti? ja 154 km/h a onda sam se razletel 
ja sam uspio oko 185km/h u Maroku i uspjesno zakocio :D
Na moju glupost i štetu virtuoalnog kredita potego sam na uskoj cesti oko 95 na sat i pokupio aute po putu...
bitno da si ostal živ :D
baš ću probat danas navečer :D
Moraš kupit steam verziju za MP koji ne podržava nikakve modove i imaš osnovnu mapu + DLC (goin east), misije su iste kao u SP. Zadnja verzija SP je 1.10.1s. a MP 0.1.0.4.2.2 Alpha.
moram imati SP (moze i jogurt?) i onda kupim steam MP?
jel idu modovi ikakvi na MP ili samo original se moze voziti na MP?
Nemozes sa jogurt verzijom igrati MP.Kupis original igricu i skines sa njihove stranice MP i igras.MP ne podrzava modove..
Za ekipu par postova iznad..Morao sam 
EDIT: U iducem update-u http://blog.scssoft.com/2014/06/upcoming-ets2-update-sneak-peek.html
ahaaaaaaaaaa, znaci kupuje se SP, a skida MP
dakle morao bi imati 2 installa, jedan sa modovima za SP, a jedan cisti za MP?
ajde budem to sredio ovih dana, pa se cujemo :)
jos samo da mi neke modove preporucite (grafika, gps na sajbi, zvukovi, pravi nazivi i znakovi na kamionima, mape...)
ahaaaaaaaaaa, znaci kupuje se SP, a skida MP
dakle morao bi imati 2 installa, jedan sa modovima za SP, a jedan cisti za MP?
ajde budem to sredio ovih dana, pa se cujemo :)
jos samo da mi neke modove preporucite (grafika, gps na sajbi, zvukovi, pravi nazivi i znakovi na kamionima, mape...)
Ne.Posebno ulazis u SP a posebno u MP,imas posebno ikonicu za MP jedino je tvoj izbor dali ces igrat sve sa jednim profilom ili ces imati zasebni profil za MP recimo.Ja igram sa jednim profilom i nemam problema.
Kako nas SCS sluša. Samo nek tako nastave :)
... 
Daa ... to je tooo ... 
moze link kad izađe
moze link kad izađe
Ako imas igru na steam-u automatski ce updateat igricu.Sve imas na njihovoj stranici pa prati...
Vozim kroz brda, cijelim putem nigdje nikog i odjednom kod Torina 20 kamiona u koloni iz suprotnog smjera, sigurno neki veći meet.
Na moju glupost i štetu virtuoalnog kredita potego sam na uskoj cesti oko 95 na sat i pokupio aute po putu...
bitno da si ostal živ :D
baš ću probat danas navečer :D
ne sjecam se koji dio maroka, uglavnom kad se penjes preko one planine pa se onda spsutis i ides kroz pustinju sve ravnica