Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.224
|
čitano: 8.256.874
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
vrinho kaže...

Za 6-12 mjeseci više ne bude non Steam updateova, tako su rekli. Sve će prebaciti na Steam tako da ako budemo htjeli updateove selidba nam ne gine.

Da, a sutio sam da bih vas postedio jer meni bas kipi zbog toga, a ako si privirio u komentare na taj info onda si vidio da i tamo bas kipi ...
Sjecam se SCS-ovog obecanja prije izlaska ets2 kako cemo dobiti za 30 eur (onda) cijelu EU mapu sa update-ovima i sta smo dobili: DLC za 10 eur i najavu prekida svako podrske za ne-Steam korisnike ...
A sjecam se i jednog kolege ovdje koji se upustio u proceduru trazenja uplacene love (za ets2) nazad kad je saznao da je za Steam, hehe pa taj je jos bolji i od mene ...
Sve mi se cini da je nekog bas udarila slava direkt u sridu (glavu) ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

kad bi bio damage u ets2 kakva bi to igra bila 

pitam se je li uopce moguce da se napravi mod sa damage, da je oguce vjerovatno bi neko uradio do sada

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Za 6-12 mjeseci ja se vise necu ni sjecati sto ono bjese ETS2?{#}

Nemam Steam, ne volim Steam (koji ni nemam). ne volim servise koje MORAM instalirati (a ne zelim) da bih igrao neke igre koje ionako moram platiti punu cijenu.Ne volim instalirati stvari koje cuce i predu paucinu u mom racunalu.Paranoican sam? Valjda. Ja, Obama, 500 milijuna Amera i nesto sitno u Europi i drugdje po svijetu..

Sto se mene osobno tice, za 6-12 mjeseci ce SCS biti mrtav, pokopan, sa sleperom parkiranim na grobu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 2:15 (BULIGO).

3 12 hvala 0
11 godina
neaktivan
Fele08 kaže...

pitam se je li uopce moguce da se napravi mod sa damage, da je oguce vjerovatno bi neko uradio do sada

Ovako nesto bi bilo extra kad bi napravili, ne moraju toliko detaljisati, ali ipak da ima damage-a u igri bi bilo puno bolje. Ovako je malo glupo, jer "ludjaci" ulaze u krivine po 90-100km/h i kad se prevrnu dobio max 20%. Mislim kad bi bio damage da bi se malo vise pazilo kako se vozi.

npr. u MP nebi bilo oni ludjaka koji cekaju na izlazu benzinski il na kruznim tokovima da naidje kakva "zrtva" da se zabiju u njih :( ... u svakom slucaju dobra bi stvar bila uvesti ga u igru :)

16 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

pozz! Dugo me nije bilo, heh , hoće tko instrukcije kod mene lool, moj novi napredak {#}

2 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

..{#} iz Rusije(jednog njenog dijela,za sada,nadam se da će se širiti)... Radi na ver. 1.10.1, DLC East i Promods 1.62.... evo link tko želi probati:  http://sharemods.com/64w557havakb/RusMap_v1.2.7z.html

Moj PC  
5 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
lion002 kaže...

..{#} iz Rusije(jednog njenog dijela,za sada,nadam se da će se širiti)... Radi na ver. 1.10.1, DLC East i Promods 1.62.... evo link tko želi probati:  http://sharemods.com/64w557havakb/RusMap_v1.2.7z.html

mislim da ce pro mods raditi i rusiju koliko sam vidio plan prosirenja na forumu njihovom, trenutno rade irsku, island, baltice zemlej, spaniju i ostatak francuske

12 godina
neaktivan
EmyR kaže...
Fele08 kaže...

Ovako nesto bi bilo extra kad bi napravili, ne moraju toliko detaljisati, ali ipak da ima damage-a u igri bi bilo puno bolje. Ovako je malo glupo, jer "ludjaci" ulaze u krivine po 90-100km/h i kad se prevrnu dobio max 20%. Mislim kad bi bio damage da bi se malo vise pazilo kako se vozi.

npr. u MP nebi bilo oni ludjaka koji cekaju na izlazu benzinski il na kruznim tokovima da naidje kakva "zrtva" da se zabiju u njih :( ... u svakom slucaju dobra bi stvar bila uvesti ga u igru :)

mislim da cak kada bi i SCS htio  da ubaci damage u igru to ne bi mogli jer proizvodjaci kamiona ne bi dozvolili, ne vole vidjeti svoje kamione slupane iako je samo igra ali voel da pretjeruju, koliko samo mercedes je peglao sa licencom za igru prave se nesta pametni, ko da ce im opast prodaja kamiona ako je u igri damage ubacen

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

sjajna igra, nadam se da ce biti otvorena tema na forumu za ovu igru

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fele08 kaže...

mislim da cak kada bi i SCS htio  da ubaci damage u igru to ne bi mogli jer proizvodjaci kamiona ne bi dozvolili, ne vole vidjeti svoje kamione slupane iako je samo igra ali voel da pretjeruju, koliko samo mercedes je peglao sa licencom za igru prave se nesta pametni, ko da ce im opast prodaja kamiona ako je u igri damage ubacen

Mislim da su jednom davno SCS-ovci odgovarajuci na pitanje ostecenja bili rekli da je VIDLJIVO ostecenje nemoguce, nego se model dijeli na vise dijelova, kao gume, motor, karoserija, ovjes itd, koji se ostecuju u postocima, dakle nije vidljivo, jer se (navodno) sam model objekta-kamiona ne moze mijenjati/vidljivo ostecivati. Kao, jedna od mogucnosti bi bila rotacija textura, ali to bi pokazivalo nekakvo ostecenje u vidu ogrebotina, malih ulubljenja itd, ali ne zguzvani lim ili dijelovi koji otpadaju/nedostaju. Sumnjam da mod moze preskociti tu ogranicenost modela  u igri. SCS kad bi zelio, mogao bi izmijeniti sam engine igre. Ne vjerujem da im je to prioritet. Mozda nesto promijene u simulatoru 'Amerike'.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Malo promjenio kamion i nabacio perla boju..

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozdrav

koja je najbolja mapa za mp

lukacec

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
lukacec kaže...

pozdrav

koja je najbolja mapa za mp

Multiplayer ne podrzava modove tako da jedino mozes na standardnoj mapi igrati.

11 godina
neaktivan

E HTIO BI TE NES PITAT U VEZI NESTAJANJA PRIKOLICE {#}

13 godina
neaktivan
erase kaže...

E HTIO BI TE NES PITAT U VEZI NESTAJANJA PRIKOLICE {#}

Imas {#} pretpostavljam? Kupi original i nece nestajat {#}

11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

stvarno ili me zezas :D

3 9 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Piratizacija je na ovom forumu zabranjena,tako da ili kupi original igru ili se sam snadji.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 20:43 (Xperiax1).
Moj PC  
5 2 hvala 0
11 godina
neaktivan

ok jel imas ti neki orginal da se dogovorimo

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Imam original,sta bi se ti dogovarao?

Moj PC  
6 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
Fele08 kaže...

Mislim da su jednom davno SCS-ovci odgovarajuci na pitanje ostecenja bili rekli da je VIDLJIVO ostecenje nemoguce, nego se model dijeli na vise dijelova, kao gume, motor, karoserija, ovjes itd, koji se ostecuju u postocima, dakle nije vidljivo, jer se (navodno) sam model objekta-kamiona ne moze mijenjati/vidljivo ostecivati. Kao, jedna od mogucnosti bi bila rotacija textura, ali to bi pokazivalo nekakvo ostecenje u vidu ogrebotina, malih ulubljenja itd, ali ne zguzvani lim ili dijelovi koji otpadaju/nedostaju. Sumnjam da mod moze preskociti tu ogranicenost modela  u igri. SCS kad bi zelio, mogao bi izmijeniti sam engine igre. Ne vjerujem da im je to prioritet. Mozda nesto promijene u simulatoru 'Amerike'.

ma da, zato i kazem sve i kad bi scs zelio da ubaci damage proizvodjaci kamiona bi ih tuzili tako da ne vjerujem da cemo to ikada vidjeti, a sto kazes mod ne moze preskociti ogranicenost modela

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Imaju oni prečeg posla, npr. fizika im je očajna, zadnji točkovi se ne okreču na prikolici,  povečat u postocima štečenja a ne da se zabijem u zid s 5%, prevelika zarada...itd

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Trollanje, znam, ali svejedno se upisah od smijeha!{#}

Dobar, Xperiax!{#}

Znam, mislio je da se dogovorite za...multiplejer.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2014 14:43 (BULIGO).
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Po meni bi bilo najvaznije da poprave osjecaj voznje i fiziku (bilo bi idealno kad bi bilo ka u OMSI2), a sve ostalo su manje/vise finese, Fizika > pa sve ostalo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
Xperiax1 kaže...

Trollanje, znam, ali svejedno se upisah od smijeha!{#}

Dobar, Xperiax!{#}

Znam, mislio je da se dogovorite za...multiplejer.{#}

{#}

Mislio je da cu mjenjat ets 2 za nesto ali nedaaaaam {#}

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Pravi je gazda u kog je Mazda
Moj PC  
6 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Na kojoj verziji se moze igrat

mađarska mapa

lukacec
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 16:08 (lukacec).
12 godina
neaktivan

upisem na steam-u i username i lozinku i nemogu se logirat 

12 godina
neaktivan

upisem i lozinku i username i neogu se ulogirat moze pomoc

11 godina
neaktivan
trenutacno imaju problema sa serverom
lukacec
12 godina
neaktivan

provjeri dobro kako upisivas velika i mala slova jer isti sam problem imao kada sam skidao MP na steam unidje a na stranicu nece problem bio nisam veliko slovo stavio u pass :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice