- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
..lijepo od njih. Besplatan DLC - Metallic Paints..
.. http://blog.scssoft.com/2014/05/metallic-paints-free-dlc-coming-soon.html
..lijepo od njih. Besplatan DLC - Metallic Paints..
.. http://blog.scssoft.com/2014/05/metallic-paints-free-dlc-coming-soon.html
Lijepo 
Da li je kome u Multiplayeru izbacivalo nešto tipa "Connection refused. Somebody is already playing with that SteamID.", ili je to samo meni ?
Molim vas pomozite...
Imas original ili
?
Imas original ili
?
Ovo drugo...
Imas original ili
?
Ovo drugo...
Pa sta se onda cudis... 
Imas original ili
?
Ovo drugo...
Pa sta se onda cudis... 
Čudim se tome, što sam upravo sada pokušavao, i dođe mi nekada Online, pa mi piše Connection has been broken. Reconnecting...
Sto volim ove sto sa
verzijom igre pokusavaju igrati MP
Može netko uploadati novi MP negdje? Ne radi mi onaj link.
Može netko uploadati novi MP negdje? Ne radi mi onaj link.
Da, taj link mi ne radi. Probat ću još jednom al sumnjam....
Sto volim ove sto sa
Pa to im je i omoguceno, samo kaj su bedasti pa tu ispituju nebulozna pitanja
Sto volim ove sto sa
Pa to im je i omoguceno, samo kaj su bedasti pa tu ispituju nebulozna pitanja
To je glupost sto su napravili,sad mi koji smo kupili smo budale a oni neka igraju preko
! Igra nije skupa i stvarno mi nije zao ni lipe sto sam dao za nju.Ima akcija koliko hoces za 50 kuna,kupis jednom i imas...
To nisu nebulozna pitanja, jučer sam čekao 20 minuta da mi server dođe ONLINE i kad mi se pojavi ONLINE onda mi piše Connection has been broken. Reconnecting..
I onda je opet off, pa on i tak u nedogled dok se napokon nisam konektirao..
A imam org ;)
mp je tek izašao, u alpha verziji je. Smanjite malo očekivanja, treba još dosta da se ovo usavrši
To nisu nebulozna pitanja, jučer sam čekao 20 minuta da mi server dođe ONLINE i kad mi se pojavi ONLINE onda mi piše Connection has been broken. Reconnecting..
I onda je opet off, pa on i tak u nedogled dok se napokon nisam konektirao..
A imam org ;)
Jedna riječ; APLHA
Jedna riječ; APLHA
Kaj ti to znači? hehe
- HeHe, ovo me malo nasmijalo ^
KJV zona ... 
- HeHe, ovo me malo nasmijalo ^
KJV zona ... 
- Uhh.. odoh tamo.. 
Postoji TSM mapa koja obuhvača dio Hrvatske, Rijeka-zadar-split-dubrovnik i nisam siguran za zagreb.
Da, ta cesta sluzi da mozes i kopnom doci do Albanije i Grcke, inace je prilicno jadan taj dio odradjen, kilometri ravne ceste kroz pola Dalmacije. A valjda nema metar ravne ceste bilo gdje u Dalmaciji u stvarnosti 
Madjarska mi je i dalje daleko najbolja mapa. S tim da nisam probao sve mape, npr. nisam igrao Rusiju niti Brazil.U Madjarskoj (na onoj nemogucoj teskoj ekonomiji) sam uspio postati ponosni vlasnik kamiona Volvo FH16-700, i bas sam nocas uspio isplatiti sav kredit, tako da sam na nuli. Sad skupljam novac za 750-ticu. Dugo ce trebati jer se malo novaca (max do 7000$ po turi od kraja-do-kraja mape, turu vozim sat vremena valjda a ima samo nesto preko 100km. Znaci leveli i pare kaplju polako, ali ja sretan. Nikako mi nije islo u glavu (na TSM) da za prevesti 10 tona krumpira zaradim 150.000$. 15 dolara po kili krumpira samo prijevoz. haha ti su s cijenama gori nego nasi seljaci u podravini!
Vec nekih mjesec dana nisam igro ETS2, jer nisam bio kod kuce, i evo maloprije udjem i vidim da mi zadnji nijedan update steam nije skinuo! Treba li se sta podesiti u postavkama da steam sam updat-a ??