Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.974.757
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

zna li neko sta je ovo sto huci kao blow off, cuo sam to kod nekih auta al mi nije jasno jel to blow off ili nesto drugo ? na 4:46 ovog videa

spusteni do zemlje, siroke su felne, u krivini nema zime u kadu kad se sedne
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 23:19 (vucko40).

0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

- Kako sad kupiti igru preko steama za 4€ ?

- Kako t treba ? ili mi netko moze kupit pa mu poslajme novce :D

Utorak=Novi PC= Yeaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
vucko40 kaže...

zna li neko sta je ovo sto huci kao blow off, cuo sam to kod nekih auta al mi nije jasno jel to blow off ili nesto drugo ? na 4:46 ovog videa

Blown off ventil je u pitanje ^^{#}

12 godina
neaktivan

Momci koji vi mod za fiziku koristie na ovom 1.9.22 patchu ? Sama fizika je očajna a ni modovi baš nisu čemu. I , dali postoje kakvi modovi za zvuke Volvo i Mercedesa ? 

13 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

Ovo mi lići na neki "NFS" mod.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
17 godina
trucktz kaže...

Momci koji vi mod za fiziku koristie na ovom 1.9.22 patchu ? Sama fizika je očajna a ni modovi baš nisu čemu. I , dali postoje kakvi modovi za zvuke Volvo i Mercedesa ? 

..sam sebi prepraviš/napraviš neki mod, koji je najbliži tvome ukusu, ako ti nijedan od ponuđenih ne odgovara ...nije komplicirano, samo što zahtjeva puno puta otvoriti/zatvoriti igru da bi vidio rezultate...ništa dok oni ne izbace update tj. vrate staru fiziku(ako je vrate)...a do tada ćemo da se snalazimo nekako..Ja osobno koristim svoj, evo link pa probaj: http://www48.zippyshare.com/v/86428854/file.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 20:32 (lion002).
12 godina
neaktivan
lion002 kaže...
trucktz kaže...

..sam sebi prepraviš/napraviš neki mod, koji je najbliži tvome ukusu, ako ti nijedan od ponuđenih ne odgovara ...nije komplicirano, samo što zahtjeva puno puta otvoriti/zatvoriti igru da bi vidio rezultate...ništa dok oni ne izbace update tj. vrate staru fiziku(ako je vrate)...a do tada ćemo da se snalazimo nekako..Ja osobno koristim svoj, evo link pa probaj: http://www48.zippyshare.com/v/86428854/file.html

hvala drug probat ću sad pa javim 

@EDIT

Probao fiziku , 10 x bolja od SCSove. Pohvale za ovjes mada nije kao na 1.8 patchu ali svakako je poslužiti..

Još kad bi našao kakav mod za pojačanje zvuka u interioru .. imaju neki modovi ali ne rade 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 23:31 (trucktz).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ne znam zasto nemam nijedan posao, ubacio sam tsm na stari profil i nisam imao poslova. Izbacio sam sve modove sem tsm i opet nemam nijedan. Napravio sam novi profil sa tsm 4.7 i na pocetku je bilo poslova a kasnije kad sam dodao jedan mod. Sad sam napravio 4. profil na kojem sam nesto zapoceo imam samo TSM i normalno je. Sta je problem zna li iko ?

spusteni do zemlje, siroke su felne, u krivini nema zime u kadu kad se sedne

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

E momci imam jedan ogroman problem, izacuje mi iz igre van kao nešto Steam has stoped to working! Napravio sam i novi profil, bez modova osim TSM, ali svejedno.... POMOZITE JER ČU SE UBIT!

Never late in a \8/

0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ugrabili su licencu za Mercedesa prije koji tjedan i danas je objavljeno da će novi Actros biti ubačen u igru.

Nije to najzanimljivije nego što trenutno uz njega rade na još 3 kamiona. Jedan je sigurno DAF Euro6, a ostala 2.... Vidjet ćemo.

Moj PC  
9 1 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Sigurno će ubacit i Renault T model.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

E ljudi, ajde preporučite neki dobar mod za prikolice, ovaj moj mi je već dosadio ;) Hvala :D

Ja sam ptica i moram da letim
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

­

♥ One and Only Scania \8/♥
Moj PC  
2 6 hvala 0
12 godina
Strumf123 kaže...

­

A di su ti strumfovi? {#}{#}

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Al smo se poredali

♥ One and Only Scania \8/♥
Moj PC  
10 2 hvala 0
16 godina

Jel ima kakvih naznaka i informacija kad bi trebal izać american truck simulator?

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Malo R620, interior u izradi ;)

Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nakon dugo vremena evo i ja prešao sa R730 na R730 Streamline, jeste da me koštalo 280 000 evrića ali ja sam zadovoljan {#}

Never late in a \8/

1 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pomoc zasto me izbacuje iz ets2 kad hocu da napucam kamion odjednom samo me izbaci iz igre i kad hoces kupit novi mercedes mp4 kamion samo se izbaci ako moze pomoc 

0 0 hvala 0
16 godina
LooL5 kaže...

pomoc zasto me izbacuje iz ets2 kad hocu da napucam kamion odjednom samo me izbaci iz igre i kad hoces kupit novi mercedes mp4 kamion samo se izbaci ako moze pomoc 

Imaš kakve modove?

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dali je igrao na najnovijoj TSM mapi? Cini mi se da su dosta gradova ubacili...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Koja je najnovija verzija TSM ? LINK? 

- Sad sam kupio igru paa:D

Utorak=Novi PC= Yeaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Ako nekog zanima igra(ko ju nema), imam jedan ETS 2 gift.

PP.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...

Koja je najnovija verzija TSM ? LINK? 

- Sad sam kupio igru paa:D

Imaš na prošloj stranici.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Nova tsm 4.7.1 sa otklonjenim bugs prijavljenim do 08.04.2014:

Full Map: http://bitly.com/bundles/thomastsm/F
Only Bugfix: http://bitly.com/bundles/thomastsm/E

Jednom rekoh: "... i zbog svega toga mozda znam i previse. ("nije dobro svasta znati") ..."
i sada kada oopet mirisem da ce sve mape prestati da rade, sasvim je sigurno da dok vas boli dupe mene boli glava ... {#}
Nemate vi blagog pojma koliko ja zavidim onima sto cuvaju ovce (al´ zaista) ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

@ suMaper: jednom davno, dok sam bio djecak zivio u mom selu stari postolar. Cesto je govorio: Djeco, da sam manje pametan, eee koliko bih manje  patio! {#}

P.S. mozes slobodno i meni zavidjeti, ja sam jos na 1.7.xxx {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 19:59 (BULIGO).

0 1 hvala 0
17 godina
BULIGO kaže...

@ suMaper: jednom davno, dok sam bio djecak zivio u mom selu stari postolar. Cesto je govorio: Djeco, da sam manje pametan, eee koliko bih manje  patio! {#}

P.S. mozes slobodno i meni zavidjeti, ja sam jos na 1.7.xxx {#}

...e super,kod tebe je ver. 1.7 ili netko ko je još na staroj ver. 1.8 da odradi isto kao dole na videu,pošto je u videu verzija igre 1.9 sa novom fizikom. Ne morate snimati video nego samo kažite rezultat. Rezultat je isti ili ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 20:49 (lion002).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Lion, sto zelis reci? Da se prikolica samo malo nagne a trebala bi vise?

Akoje to, onda..

Cim sam 'zakacio' prvu cisternu za slijedecu turu Bystrica----London, malo sma skrenuo s rute do Frankfurta da provjerim to sto kazes. nazalost, u volvo salonu je rampa bila zauzeta, pa sam morao izgurati papka koji je tamo sjedio. Sve za znanost! {#}

Ovo je na verziji 1.7.1. sa Physics V8.0.1 (Kacak). Dakle, svi kotaci prikolice su na tlu, nijedna ne 'visi' kao kod tebe. Sto znaci da je fizika u 1.9.xx banana?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 15:36 (BULIGO).

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice