- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nisam dugo vidio da kamion pretice kamion , ovaj pretice cas nas 2
Obično sam ja taj koji u lijevoj traci prži 85 - 93 kmh i pretiče hh
tako sam i ja radio dok nisam ubacio ovaj winter mod, kamion ne moze preko 65, sem nekad al i bolje je
2 puta sam postavio isiti post zbog lose konekcije
He, ta maani modove vozi i uzivaj dok god ti je prezarazna ... a kad ti nesto zasmeta onda vici, jer inace trcis prijevremenom zasicenju ... ...
---------------
Moozda niste znali pa eto da vam ukazem kako izgleda reedovan gazda ...
---------------
Koliko vidim bolje bi bilo da ih sve otpustiš pošto od njih nemaš koristi, samo u minus idu.
Koliko vidim bolje bi bilo da ih sve otpustiš pošto od njih nemaš koristi, samo u minus idu.
He, pa nisi valjda mislio da sam ja takav bezdusnik pa da mogu da ih otpustam ...
a izgleda si zaboravio da je sada kod mene vrijeme za bozicnice, godisnjice, dividende etc ...
He, pa nisi valjda mislio da sam ja takav bezdusnik pa da mogu da ih otpustam ...
a izgleda si zaboravio da je sada kod mene vrijeme za bozicnice, godisnjice, dividende etc ...
Ajde, ti si zbog zalihe od milje i pol skoro to možeš priuštiti, ja si nebi mogao trenutno nikako :)
Imaš vjerojatno onaj economy mod koji sam u update-u popravio, pogledaj malo po temi...
Imaš vjerojatno onaj economy mod koji sam u update-u popravio, pogledaj malo po temi...
Zahvaljujem sto brines za mene ... a pogledao sam malo po temi kao sto rece i naleteo na ovo ...
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/euro-truck-simulator-2/3891433.aspx
---------------
Da, bolje kupi svinje
Otkiro sam misteriju, skoro svaki put kad odvezem turu na kraju uvijek imam oko 3% stete na teretu iako znam da nisam nigdje udario. Vozim ja tako danas oko 60 km/h odjednom vidim u retrovizoru kako mi brzo prilazi volvo
, ja kontam ajd normalno, tek ono zaljulja se kamion
, ja gledam i kontam mozda sam je prikocio slucajno ili nesto, kad ono i 2. put uzdrma se kamion, stavim vanjsku kameru i pogledam iza, imam sta vidjeti, onaj debil sa volvom se zalijece kao junac i udara u mene
, ja namjerno usporim kad on stoji i ponovo krece u mene i udari me
. Predjem u 2. traku i samo kabinom stanem na njegovu, a on sve snage se zapuca.
Onda sam ga pustio i isao iza njega sa 10% i vise stete. Mislio sam ga zanijeti nek se zapuca al reko necu bice jos vise stete
Utorak, Decembar 24, 2013 > zdravi i veseli bili, sto godina pozivili ...
Zamislite da te dvije mape rade zajedno...gdje bi bio kraj
Utorak, Decembar 24, 2013 > predvidja se objavljivanje TruckSim mape 5.0 ...
Oh. Dodali su jos cesta u Francuskoj. Sto su jos dodali?
Nisi jednostavno mogao uredit post i u njega sve potrpat?
Nisi jednostavno mogao uredit post i u njega sve potrpat?
Mislim da nisam jer mi da max 10 slika po postu, a ovo radim zbog ovih što još nisu igrali skandi mapu pa se možda odluče nakon ovoga.
Zekat, taj tvoj tanker se bogme naputovao!
e ljudi ako stavim winter mod jel ga mogu kasnije maknut a da mi igra normalno radi???
e ljudi ako stavim winter mod jel ga mogu kasnije maknut a da mi igra normalno radi???
da
Meni je sad skinulo neki update.
Ja vec par dana imam 1.8.2s patch i nemam problema sa njime. DLC+Skandi rade bez frke, samo neki losi portovi kamiona (tipa Scania R1000) rade probleme
Ovo je moja makina makar bi ja imao ovaj novi Volvi ali nemogu imati najnoviji update jer miam 32 bitne Windowse.
Imam i ja 32 bitne winse pa mi se normalno updatealo preko steama
Skinem ja Steam i instaliram ,a kad ono pise da sam ga vec instalirao u tu mapu.
Stigao Update za non-Steam usere ali koliko vidim samo su Scaniu Streamline dodali i to je to.