suMaper može slika mape iz daljine? Nako cijelu da obuhvatiš..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
... sa zadovoljstvom ...
-----------------------
EDIT: Najnovija verzija super trailers packa "Trailers and cargo pack v2.0" ... 
http://ets2.lt/en/trailers-and-cargo-pack-v2-0/
http://ets2.lt/wp-content/uploads/2013/11/trailers-big.jpg
Zato kod mene uvijek stoji slika kamiona a ne tereta kao sto je prikazano na slici 6 poviš.I takodje skinovi su mi svi na default,stoji npr Transinet,Stokes ali kad krenem voziti onda na prikolici piše DHL ili slicno??
suMaper. ta mapa Rusije, koliko daleko ide prema istoku? Ili jugu?
Ocito je Rusija veliki proizvodjac nafte, koliko benzinskih ima na toj mapi :)
Molim te, daj slikicu gdje se vidi CIJELA mapa. Hvala.
EDIT: cijela mapa je ona sa berze poslova? sa istrazenih 2-3 grada ostalo neistrazeno? tek sad sam uocio da je tamo udaljenost 2600+km? znaci, ipak relativno velika mapa? jos da je urede da se moze 'zakaciti; na goEast, pa bi onda imali original mapu+goEast+rusiju+skandi.. ako jos zamislim da bude jednog dana sve povezano sa TSM mapom, eeee, morat cu si stvarno uzeti novi PC sa jedno 36GB RAM-a i posteni SSD-diskic samo za ETS2 
Najteži teret do sad, 30t, MAN 440ks, Lyon - Hannover, 7000€ + čevapi.
Mogu reći da sam pozitivno iznenađen, konto sam da će biti više muke al kamion sasvim fino ide. Sreća što je cilj bio u kamenolomu, da je bio start bilo bi veselo.
Zato kod mene uvijek stoji slika kamiona a ne tereta kao sto je prikazano na slici 6 poviš.I takodje skinovi su mi svi na default,stoji npr Transinet,Stokes ali kad krenem voziti onda na prikolici piše DHL ili slicno??
Slika kamiona ti je zato sto si birao brzi posao tj. dobijas i kamion i prikolicu, kao kad nemas svoj kamion, a mozda jos uvjek i nemas ... 
a za razne skinove za prikolice je krivac mod ...
suMaper. ta mapa Rusije, koliko daleko ide prema istoku? Ili jugu?
Ocito je Rusija veliki proizvodjac nafte, koliko benzinskih ima na toj mapi :)
Molim te, daj slikicu gdje se vidi CIJELA mapa. Hvala.
EDIT: cijela mapa je ona sa berze poslova? sa istrazenih 2-3 grada ostalo neistrazeno? tek sad sam uocio da je tamo udaljenost 2600+km? znaci, ipak relativno velika mapa? jos da je urede da se moze 'zakaciti; na goEast, pa bi onda imali original mapu+goEast+rusiju+skandi.. ako jos zamislim da bude jednog dana sve povezano sa TSM mapom, eeee, morat cu si stvarno uzeti novi PC sa jedno 36GB RAM-a i posteni SSD-diskic samo za ETS2 
Cijela mapa je na prvih 5 fotki, a vidi se i na berzi ... a benzin nije kao kod Gadafija ... 
Krades mi snove ... loopove jedan ... 
... sa zadovoljstvom ...
-----------------------
EDIT: Najnovija verzija super trailers packa "Trailers and cargo pack v2.0" ... 
http://ets2.lt/en/trailers-and-cargo-pack-v2-0/
http://ets2.lt/wp-content/uploads/2013/11/trailers-big.jpg
Treba mi taj pack "Trailers and cargo pack v2.0" i sta jos, koje mape da imam toliko dobro placene poslove za manje od 3000km?
Je li TSM map?
Slika kamiona ti je zato sto si birao brzi posao tj. dobijas i kamion i prikolicu, kao kad nemas svoj kamion, a mozda jos uvjek i nemas ... 
a za razne skinove za prikolice je krivac mod ...
Aha,sad razumijem.A evo instalirao sam ovaj tralilers and cargo pack v2.0 i sad mi pokazuje skinove i u meniju kad biram brzi posao.Nemam jos kamion tek sam poceo.Inace koristim 1.7.1s beta verziju sa promod mapom i imam jos realistic physics i sve ide glatko..
E super ... i vozi pazljivo ... 
Treba mi taj pack "Trailers and cargo pack v2.0" i sta jos, koje mape da imam toliko dobro placene poslove za manje od 3000km?
Je li TSM map?
Za vise ili manje placene poslove treba ti mod, mape i trailers pack imaju male izmjene ili nikakve tj. default cijene.
Pogledaj na ets2.lt, i pretrazi economy ...
Postoji li kakav fix za optimizaciju igre? Ili bar neke postakve koje mogu isključiti, koje su poznate po obaranju FPS-a?
I jel ima sta za popravit AI vozaci su preretardirani pogotovo ako se desi sudar zna mi bit nemoguce se pomaknut svi samo stoje, pa kod preticanja znaju ubrzat...
I jel ima sta za popravit AI vozaci su preretardirani pogotovo ako se desi sudar zna mi bit nemoguce se pomaknut svi samo stoje, pa kod preticanja znaju ubrzat...
Nema za sada, to je poznata boljka igre koja mnogima ide na živce ali lijeka nema.
Developeri su najavili novi AI s 1.8 patchem pa moramo još malo bit strpljivi ;)
Ajmo sad totalna pomoć
. Preporuka za dobar mod za AI promet, vrste tereta, fiziku voznje!!!
vrste tereta sam preporucio drugi post od gore i nazvao ga super, zar to nije ok
Realistic Physics potrazi na www.ets2.lt
Postoji li kakav fix za optimizaciju igre? Ili bar neke postakve koje mogu isključiti, koje su poznate po obaranju FPS-a?
Vjerujem da ce ovo pomoci
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/euro-truck-simulator-2/3888062.aspx
Ja koristim default AI, i sta sad da preporucim ... ja sam vozac sa 10+ god. staza (licni) i mene vise smara 1 sat (RL) voznje u gradu nego 1 sat (in game) u ets2 ... 
Developeri su najavili novi AI s 1.8 patchem pa moramo još malo bit strpljivi ;)
He, vidis meni to nije boljka ...
... ali posebno mi je drago da te vidim ...
He, vidis meni to nije boljka ... 
Meni je, ide mi na džiger kad baja odjednom zakoči pa mu se zeljepim u guzicu a onda se iza nas nakupi još deset levata od kojih se ne može mrdnuti nigdje
Ili kad lik propušta sva moguća vozila, pa kad mi se nabije u prikolicu dok izlazim u rikverc, pa pretjecanje bez zrna pameti..primjera je mnogo i već sam rekao AI je po meni najslabija karika ove igre, ali ujedno i najsloženija za doradit čini se, kao i u većini ostalih igara.
Inače već neko vrijeme uglavnom mi je važniji AI protivnika i suboraca nego blještavi grafički elementi. Primjerice od igre Xcom sam odustao nakon pola sata baš zbog debilnog AI-ja a splinter cell blacklist još uvijek ponekad rado zigram jer je AI napredniji od nekih drugih igara
Bio sam malo na odmoru ;)
Da to zna zivcirat ja sam frajera ceko 5min da izade na glavnu cestu dok mi nije dojadilo i uso u traku u suprotnom smjeru i tak izaso. Pa me ubi ono kad ne kuze da se ocu ukljucit ili u rikverc umjesto da stane ili u idealnom slucaju se pomakne ako treba on se prekticki zabi u mene al dobro prezivjet cu. Nego jel neko igra s volanom, neka preporuka( a da nije bas g25 tolko para bas nedam) jel mi ide na zivce s gamepadom vozit s rucnim mjenjacem nije mi to to(znaci volan s nekim ok mjenjacem i kuplungom ak postoji za neke ok novce).
Nisam pito dal postojoji kakav winter mod a da ima dinamicno vrijeme ne ko oni sta imaju snjeg cijelo vrijeme.
Nisam pito dal postojoji kakav winter mod a da ima dinamicno vrijeme ne ko oni sta imaju snjeg cijelo vrijeme.
Čisto sumnjam, ja evo instaliro neki najnoviji, ver.3 ludara je, sve se skliže, a kad i uspijem ubrzat na više od 80, nezavrši dobro..
Snijega bi trebalo biti npr. u Engleskoj, Danskoj, nordijske zemlje, mozda Ceska-Slovacka-Poljska itd, u 'sredini' europe zeleno, a na jugu, kao npr Spanjolska-Portugal manje zelenog, a u Africi onako kako je u TSM. Vjerojatno bi bilo moguce to sloziti (kombinacije Jesenskog/Snijeznog moda), ali bi zahtijevalo preradu citave mape sa novim snijeznim teksturama umjesto ljetnih/proljetnih itd. Sumnjam da ce to netko ici raditi. Rsdo bih dozivio da udjem u tunel u snjeznoj Svicarskoj, i izadjem u 'zelenoj' Italiji..
Pih, sanjarenje je jos uvijek besplatno..
Mali off topic...Nisam mogao ne primijetiti da je BULIGO poruku napisao u 5 sati ujutro...
Mali off topic...Nisam mogao ne primijetiti da je BULIGO poruku napisao u 5 sati ujutro...
Nista neobicno hahah
jedno pitanje moze li euro truck simulator 2 radit na windows 8????
Čisto sumnjam, ja evo instaliro neki najnoviji, ver.3 ludara je, sve se skliže, a kad i uspijem ubrzat na više od 80, nezavrši dobro..
Da taj Winter Mod v3.0 je bas super, i ja takodje uzivam (klizem se) u njemu ...
Snijega bi trebalo biti npr. u Engleskoj, Danskoj, nordijske zemlje, mozda Ceska-Slovacka-Poljska itd, u 'sredini' europe zeleno, a na jugu, kao npr Spanjolska-Portugal manje zelenog, a u Africi onako kako je u TSM. Vjerojatno bi bilo moguce to sloziti (kombinacije Jesenskog/Snijeznog moda), ali bi zahtijevalo preradu citave mape sa novim snijeznim teksturama umjesto ljetnih/proljetnih itd. Sumnjam da ce to netko ici raditi. Rsdo bih dozivio da udjem u tunel u snjeznoj Svicarskoj, i izadjem u 'zelenoj' Italiji..
Pih, sanjarenje je jos uvijek besplatno..
A zasto je problem uraditi: save > Winter mod on/off > load ...
ja to jos malo mix-am sa: save > Herbstmod mod on/off > load ...
Nista neobicno hahah
Da, pa to je njegovo uobicajeno prijevoznicko radno vrijeme ... niste znali ... 
jedno pitanje moze li euro truck simulator 2 radit na windows 8????
Minimum System Requirements
Windows XP/Vista/7/8, Dual core CPU 2.4 GHz
2 GB RAM, graphics card with 256 MB memory
(GeForce 7600 GT-class equivalent or better)
Recommended System Requirements
Windows 7/8, Dual core CPU 3.0 GHz
4 GB RAM, graphics card with 1024 MB memory
(GeForce GTS 450-class equivalent or better)
Radi i na 8 i na 8.1.
Hotfix 1.7.1
fixed crash on freight market when too many jobs were generated (mods only) 
fixed rare crash that sometimes happened with air horn usage
fixed incorrect trailer placement when automatic parking was used in Trameri Warszaw
fixed engine displacement volumes for Volvo and Iveco
http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php
Imam dobro 'opravdanje' za to. Naime, 'bolujem' od nasljednog poremecaja bioritma. Znaci da sam najaktivniji u nocnim satima, za razliku od 99% covjecanstva. U firmama u kojima sam dosad radio, kolege su me obozavali jer sam uvijek birao nocne smjene i mrtve straze, dok su kolege s obiteljima mogli ici doma, ja sam radio po cijele noci.Moj drustveni zivot je patio, ali eto.
Nazalost, 'na svoje' dodjem tek kad sam na odmoru i za vikend (subota-nedjelja). Dakle, na odmoru sam
Aktivno radim na tome da se samo-zaposlim u turistickoj djelatnosti. Tako bih radio 4-5 mjeseci (bez radnog vremena), a ostalo (preko zime) bih bio doma. Samo da sredim neke formalnosti i obveze (jos nekoliko mjeseci ustajanja u 06.00 ujutro bah) i eto me, slobodan covjek
Sorry na 100% oftopicu
Hotfix 1.7.1
fixed crash on freight market when too many jobs were generated (mods only) 
fixed rare crash that sometimes happened with air horn usage
fixed incorrect trailer placement when automatic parking was used in Trameri Warszaw
fixed engine displacement volumes for Volvo and Iveco
http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
suMaper, jesi li instalirao? Radi li?
Ja igram verziju 1.5.2. Vidim da je za 1.5.2- 1.7.1 patch nekih 700MB velik. Pa smislio da patcham 1.5.2--1.6.1---1.7.1(1.7.0) = prodjem sa stotinjak+ MB. Bolje nego 600MB+.
Pogotovo sto se dosta sporo skida..
Sto ce bit s modovima koji su sada super radili, tko zna. Morat cu uzet najnoviji TSM mod valjda
EDIT: molim link za najnoviju verziju TSM mape koja radi sa 1.7.0 (1.7.1) patchem, jer me link sa Litvanskog mod-sajta ne vodi nikamo (mrtav link?) hvala.
EDIT1: Stavio sam sve patcheve kako sam gore naveo, i igra radi OK cini se. Ostavio sam sve modove iz 1.5.2 i sve radi OK. Malo sam vozio s novim patchem i nije bilo rusenja. Cak se cini da je igra malo bolje optimizirana za nase slabasne mlinceke. Vjerojatno to samo umisljam sam sebi..Svejedno bih volio staviti najnoviju verziju TSM.
Narafski, isprobao sam novi Volvo. U redu je i sve, samo sam tada skuzio da je vecina mojih modova (sto se tice tuninga) prilagodjena za moju Scaniu R. Za volvo bih trebao pronaci nove. No, za sada sam zadovoljan sa Scaniom, presao s njom prvih 200.000KM, i nadam se jos bar toliko preci
Novi volvo ima neki futuristicki, moderni look, ali je meni drazi onaj Scanijin retro-look 
Nisam bio za to da ides na 1.7.1 ali sam zakasnio, davaj da ti vidim tu "golisavu" tsm mapu ... 
200.000 km, covjece pa ti si mi vec "za petama", uf, uf, moracu malko vise dotati gasa ... 
Patch 1.7.1 je ok i trziste poslova mi radi super a ja biram poslove ko gospodin sa desktopa, a ne ko siroce trceci od vrata do vrata ...
Ja sam pogledao tsm link i kod mene je sve ok sem sto sam se ovdje malo zamislio: "Or, continue at your own risk to" (el si ovo previdjeo ili se uplasio ?) http://adf.ly/5360048/trucksim-map-412a - no i to je proslo ok i dobio sam:
http://sharemods.com/3zho19rx1pwr/TSM-Map_4.1.2.7z.html - ali dalje sam ostavio tebi ...