Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.235
|
čitano: 8.343.033
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
BULIGO kaže...

Ja sam dobio zuti (zasluzeno) jer sam bio poslao u tri krasne one papke sto su se regali samo kako bi pljuvali po nama sto objavljujemo ovdje fotke sa nasih putovanja. Balvanar, ajmo osnovat klub zutih kartonasa!!{#}

luxxxfromhell kaže...

Da se nadoveže, ja sam dobio crveni zbog toga. {#}{#}

... morat cete promeniti naziv u  "crveno-zutih kartonasa" ... {#}

denisbucan1993 kaže...
syncro kaže...

gdje skinuti mapu europe za verziju 1.7 ?

svasta sam probao, mapa uvijek ostaje default :S

neznam  jel  na  ovo  misliš? http://ets2.lt/en/eu-map/

jel ima netko mod da se mogu na novi volvo staviti oznake TIR, L, G...??

syncro kaže...

probao sam, ali na pola loada me izbaci iz igre

Ta mapa je samo za  ETS2 v1.3 ili v1.2.5 ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

https://www.humblebundle.com/store

Ljudi na Humblebundle Ima ETS2 za 6$. Ja sam maloprije uzeo jedan.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

...i kiša i sunce zajedno..{#}...

Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
goodye kaže...

https://www.humblebundle.com/store

Ljudi na Humblebundle Ima ETS2 za 6$. Ja sam maloprije uzeo jedan.

otišo kupit za poklon, međutim to radi preko nekog steama #$%&

bezveze sam bacio 6$ sad moram preko paypal vraćat novac

12 godina

ma neee, taj steam ja sasvim ok, mozes igrati i offline ... {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 21:31 (suMaper).
14 godina
neaktivan

Ta mapa je samo za  ETS2 v1.3 ili v1.2.5 ... {#}

gdje skinuti mapu za v1.7?

netreba mi nikakav mod, samo da imam na mapi španjolsku, skandinaviju, balkan...etc

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Ta mapa nema nista od toga ... tebi treba Skandinavija i TSM a to su posebne mape ... {#}

TSM, ima HR, Grcku, Spanjolsku Afriku: http://ets2.lt/en/truck-sim-map-v-4-1-2-a

Skandinavija ovdje: http://www74.zippyshare.com/v/77318868/file.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 21:42 (suMaper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Ta mapa nema nista od toga ... tebi treba Skandinavija i TSM a to su posebne mape ... {#}

TSM, ima HR, Grcku, Spanjolsku Afriku: http://ets2.lt/en/truck-sim-map-v-4-1-2-a

Skandinavija ovdje: http://www74.zippyshare.com/v/77318868/file.html

meni  osobno  bolja  tsm...  isprobaj  obje  ništa  te  ne  košta!

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozz ekipa {#} novi sam u svijetu kamionaških simulacija, evo neki dan sam upecao ETS2 i odusevljen sam mogucnostima, ali kao i svi htio bih mrvicu vise pa me zanima kako funkcionira stav s modovima, koja je najbolja stranica s modovima, koji modovi, da li se brise trenutni napredak stavljanjem modova i jos poneki savjet za pocetnika {#} hvala

P.S. installer mi nudi neki 1.7 update, ako instaliram njega, hoce li svi prijasnji updeatovi biti ukljuceni ili moram traziti svaki pojedinacno?

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 22:25 (scipion).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
scipion kaže...

pozz ekipa {#} novi sam u svijetu kamionaških simulacija, evo neki dan sam upecao ETS2 i odusevljen sam mogucnostima, ali kao i svi htio bih mrvicu vise pa me zanima kako funkcionira stav s modovima, koja je najbolja stranica s modovima, koji modovi, da li se brise trenutni napredak stavljanjem modova i jos poneki savjet za pocetnika {#} hvala

P.S. installer mi nudi neki 1.7 update, ako instaliram njega, hoce li svi prijasnji updeatovi biti ukljuceni ili moram traziti svaki pojedinacno?

Prvo napravi update na 1.7 sa linka gdje ti piše from any older to 1.7.0 ili tako nešto i svi će ti prijašnji update biti aktivirani!!!!!!!!!!

najbolja ti je ets2.lt imaš puno modova i svaki dan savlja ju nove, kad staviš mod najčešće se ne briše dosadašnji napredak.

stavi si neku proširenu mapu tipa tsm map 4.1.2 (imaš sj afriku, balkan, grčku,španjolsku, portugal i dansku dodatno) ili scandinavian map, hard economy mod da sporije napreduješ i pogledaj pa možda neki mod za poboljšanje kamiona... možda ostali kolege daju koji još dobar savijet

15 godina
neaktivan

Hvala {#} ta tsm map 4.1.2 ima na ets2.It?

12 godina
neaktivan
scipion kaže...

Hvala {#} ta tsm map 4.1.2 ima na ets2.It?

http://ets2.lt/en/truck-sim-map-v-4-1-2-a/

15 godina
neaktivan

Još jedno glupo pitanje, upravo sam shvatio da ne znam kako rucno updeatati igru {#}

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Update je .exe fajl, samo ga pokrenes (dvostruki klik lijevim tasterom misa) ...

-------------------------

He, nest mi se cini da za ovo ipak treba izvesna doza umjetnosti ... nee nisam ja taj ... {#}

Moj PC  
5 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Update je .exe fajl, samo ga pokrenes (dvostruki klik lijevim tasterom misa) ...

-------------------------

He, nest mi se cini da za ovo ipak treba izvesna doza umjetnosti ... nee nisam ja taj ... {#}

a kud se ovaj kombi zavukao hahahaha :D 

jel imaš kakav mod za one TIR i L, G oznake na kamionima da se mogu staviti??

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo jedna slika Man-a u snijegu i moje Scanie..

Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
denisbucan1993 kaže...

a kud se ovaj kombi zavukao hahahaha :D 

jel imaš kakav mod za one TIR i L, G oznake na kamionima da se mogu staviti??

sorry, nikad ja to nisam koristio ali jednostavno ne vjerujem da nema na ets2.lt jer tamo ima sve moguce i nemoguce samo jos magarece uši nedostaju ... {#}

17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Da sada ne listam cijelu temu, jel se smiju custom modovi stavljati u orginal igru?

A za kolegu sto je kupio igru za tamo neki steam. Pa ljudi traze samo keyeve za steam a tebi smeta sto je tamo? na isto ti dode, mozs igrati offline

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
goodye kaže...

Da sada ne listam cijelu temu, jel se smiju custom modovi stavljati u orginal igru?

A za kolegu sto je kupio igru za tamo neki steam. Pa ljudi traze samo keyeve za steam a tebi smeta sto je tamo? na isto ti dode, mozs igrati offline

Pa svi modovi su 'custom'. Oni sluzbeni se zovu.khm..'DLC" (jer se naplacuju {#})

P.S. Na svojem drugom 'cistom' profilu koristim Scaniu bez ikakvih sminkerskih dodataka, nekako mi pase voziti 'serijski' kamion.

Ok, malo lazem jer imam 'chip-tuned R730 motor na 850KS. Nije to neko strasno poboljsanje, primjetno mozda kod starta na semaforu, kod uzlasnih rampi i jos malo brzi i okretniji dok letim okolo prazan do mjesta gdje moram preuseti teret. nekad stotinama kilometara jer sam postao izbirljiv sto se tice tereta. Sto vislji $$-per-KM, to bolje.

P.P.S. Ima li tko pojma o tome kako se obracunava XP? Po prijedjenoj udaljenosti? Po visini place na kraju ture? Oboje? Oboje+jos nesto drugo?{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 0:22 (BULIGO).
12 godina
goodye kaže...

Pa da nije tih modova igra bi vec oodavno krepala, malo jesu rizicni jer ti neki mogu rusiti igru pogotuvu ako nije predviden za tu verziju (mada mnogi ipak rade ok) ali i njihovim koriscenjem gubis zvanicnu podrsku od SCS sto ti i pise sasvim dole na desktopu igre.

Ali mislim da ovdje nema niti jednog da ne koristi modove ... {#}

EDIT:

@buligo, pa zar je moguce da ti to jos nije jasno ... {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 11:03 (suMaper).
16 godina
BULIGO kaže...

P.P.S. Ima li tko pojma o tome kako se obracunava XP? Po prijedjenoj udaljenosti? Po visini place na kraju ture? Oboje? Oboje+jos nesto drugo?{#}

Znam samo da se dobija po 1 XP za svaki predjeni km na poslu i ako se ne varam za svakih 100km u free roadu 50 XP-a, a za ono ostalo ne znam kako se racuna

http://www.speedtest.net/result/2906188858.png
12 godina
neaktivan
goodye kaže...

...................................

gledaj vako, da sam znao da ne kupujem key k'o prošli put nebi se niti upušto u kupovinu i sad preko supporta tražio novce nazad od prevaranata

kad nešto kupujem volim znati o čemu se radi a ne da tek poslije plaćanja mi kaže odi na steam, pa tamo radi acc, pa instaliraj koješta.....uglavnom samo sam želio key da poklonim kumčetu, ali mogu ga kupit i redocitim putem

17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja se ispricavam sto nisam napomenuo da je samo steam randem, ali u biti steam ti je zakon program, nema neke zajebancije sa njim, registrira se na steam i to je to. Poslje sve igre koje imas su ti na jednom mjestu i instaliraju se jednostavno sa 2 klika ljevom tipkom misa i gotovo.

A sto se tice modova, znaci mogu bez problema ubacivati na igru koja je na steamu?

Znam da ce sada pojedinci poludjeti, ali ako moze preporuka, davno sam pratiti temu, pa vise i ne znam sta ima od modova.

btw. sinoc sam uzeo igru, odvozio par tura uzeo kredit i kupio scaniu. Danas planiram baciti par nekih duzih tura za zaraditi nesto love, cist onako da imam na racunu, pa onda laganini. Neka preporuka?

Edit: Sto sam uspio procitati TSM i hard economy cu ubaciti, to je sam uhvatio zadnjih 15-20 str, ne mogu vise citati, ako netko zna jos koji dobar mod neka rekne.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 11:14 (goodye).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
goodye kaže...
...

btw. sinoc sam uzeo igru, odvozio par tura uzeo kredit i kupio scaniu. Danas planiram baciti par nekih duzih tura za zaraditi nesto love, cist onako da imam na racunu, pa onda laganini. Neka preporuka?

Edit: Sto sam uspio procitati TSM i hard economy cu ubaciti, to je sam uhvatio zadnjih 15-20 str, ne mogu vise citati, ako netko zna jos koji dobar mod neka rekne.

Vozi laganini i uzivaj i polako vrijemenom ces uvidjeti sta ti najvise nedostaje a i pracenjem ove teme saznaces znatno vise te se lakse odluciti sta i kako dalje.
Vec i to za sta si se odlucio je tvoj ukus i ima dosta onih kojima to ne pase. Recimo meni bi bilo mnoogo lakse da ti biram djevojku nego mod ... {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 11:31 (suMaper).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ljudi jel bi mi htio tko uzet ETS2 ovaj za 7 dolara, za 5h istice ponuda, samo se javite u pm, ja Vama zauzvrat kupim bon prije nego li mi vi kupite igru? Molim vas ajde neko!
https://www.humblebundle.com/store/p/eurotrucksimulator2_storefront 
Da, samo se javite u PM

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

@ suMaper: hvala ti na trudu, ocito se nisam dobro izrazio. Znam za te bonuse-maluse kod prijevoza tereta sto se XP-a tice. U stvari zanima me da li se kolicina zaradjenog xp-a razlikuje recimo da je ista udaljenost, samo jedan posao se placa 30$ po kilometru, a drugi recimo 40$ po kilometru, ponavljam, ista udaljenost? Jer ja preferiram vece udaljenosti, makar bile manje placene po kilometru. Kvarim si dobitak XP-a ili ne?

P.S.

Na ovom mom novom 'spartanskom' profilu ne marim za sminka-modove, i pravilo je da imam samo 1 garazu i 4 vozaca. Znaci, pare nisu u pitanju. Najvise me zanima opustena voznja uz omiljenu muziku kroz zabavne krajolike i gradove.

Namjestio sam limit brzine na 110km/h, i to zato jer koristim mod koji ubrzava AI promet, pa Ai kamioni idu do 90 na sat. S limitom od 90km/h ne bih nikad mogao ici u pretjecanje, a to bi mi bilo dosadno i glupo. Jedino u cemu se jos 'razvijam' je prijedjena kilometraza i XP.Eto, zato me zanima kako radi formula za XP kod raznih cijena po kilometru.

kakvo razocaranje: u balonima nema nikoga!{#}

0 0 hvala 0
12 godina
BULIGO kaže...

@ suMaper: hvala ti na trudu, ocito se nisam dobro izrazio. Znam za te bonuse-maluse kod prijevoza tereta sto se XP-a tice. U stvari zanima me da li se kolicina zaradjenog xp-a razlikuje recimo da je ista udaljenost, samo jedan posao se placa 30$ po kilometru, a drugi recimo 40$ po kilometru, ponavljam, ista udaljenost? Jer ja preferiram vece udaljenosti, makar bile manje placene po kilometru. Kvarim si dobitak XP-a ili ne?

Na prilozenim fotkama se vidi sljedece:
Velika udaljenost - 1 Razina +25% xp za isporuke dulje od 250 km, ostale razine nemaju bonuse za xp nego samo za lovu. Znaci 25% je fix bez obzira na daljinu, ali 25% na 100 km je 25 xp a na 200 je 50 xp, kuzis ...
Visokovrijedan teret - 1 Razina +18% xp, ostale razine opet nic
Lomljiv teret - 1 Razina +22% xp. ostale nic
Just-In-time - 1 Razina "vazna isporuka" +20% xp, ostale nic
              ali 2 Razina "hitna isporuka" +30% xp, ostale nic
Vidimo da u Just-In-time ima dvije vrste tereta "vazna isporuka" i "hitna isporuka" koje donose razne xp. Znaci procentualno najvise xp donosi hitna isporuka 30%, velika udaljenost 25%, lomljiv teret 22%, vazna isporuka 20% i v.v. teret 18%. Ovo su procenti koji se dodaju na osnovni xp a on je:
 - za 100 km predenih sa teretom dobijes 100 xp (1km/1xp)
 - za 100 km predenih bez tereta dobijes 50 xp (1km/0,5xp), naravski u ovom slucaje nema nic od bonusa (dodataka)

Primjeri (ali da bude ocito):
 - Presao si sa teretom 400 km i za to dobijes (osnovni) 400 xp, pa ako si pocetnik bez i jednog lvl vjestine onda je to sve, nema vise nic. Ali ako imas 1 Razinu za vel. udaljenost onda dobijas jos 25% a to je 100 xp, znaci ukupno 500 xp.
 - Presao si sa teretom 800 km i za to dobijes (osnovni) 800 xp, ali ako imas 1 Razinu za vel. udaljenost onda dobijas jos 25% a to je 200 xp, znaci ukupno 1000 xp.
To je zavisnost xp od udaljenosti, slicno je i za ostale vrste tereta samo treba maalko jace promuckati {#}
Sve ovo nije ama bas nikako povezano sa lovom, sto ce reci da ukupna suma ili suma po km nama bas nista ne govori o xp. Vrlo grubo moze se ocekivati veci xp sa vecom lovom ali moguce je i obrnuto, jer treba se prisetiti ADR-a koji ne donosi nic (xp ali zato donosi prilicnu lovu ...)  love ali zato donosi xp ...
Znaci priblizan xp mozes dobiti samo (mal)tretiranjen ovih podataka gore, sorry ... {#}

EDIT: mala ispravka na zapazanje kolege Haker_x

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 23:06 (suMaper).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dobar dan drugovi šoferi :)

nisam pisao po ovoj temi ali čitam vas redovito...jako korisnih linkova za modove imate.

Imam jedan problem.

Domet sa spremnikom goriva mi je po 6000 KILOMETARA. malo previše zar ne?

uključim i realnu potrošnju u postavkama ali opet isti vrag...koji je razlog tome? neki od modova ili?

hvala na odgovoru.

dobra igrica samo izbacuje ako se koristi previše modova...scs je daleko dogurao od sad vec legendarnih long haul simulacije prije par godina....

2 0 hvala 0
16 godina
suMaper kaže...

...jer treba se prisetiti ADR-a koji ne donosi nic xp ali zato donosi prilicnu lovu ...

Hvala puno kolega, bas sam razmisljao od cega zavise oni dole bonusi XP-a (znao sam da je 1km=1XP na poslu i 2km=1XP-a u free roamu), znaci sve ovisi od predjene kilimetraze.
Samo jedna mala ispravka, malo si se zbunio (ali i najbolji pogrijese), ADR daje XP, a ne daje lovu :)

http://www.speedtest.net/result/2906188858.png
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kad smo vec kod xp-a i levela, koji level moram biti da bi dobio mogucnost da prevozim te ADR zapaljive materije?

The future is Fusion - AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice