Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.233
|
čitano: 8.481.086
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
Zekat kaže...

Nisam 100% šta me zeza al mislim da je jedan od modova u pitanju, moram još istestirat. Slični su (1.6/1.7) pa možeš i sa njihove stranice 1.7.0.

OK, sa njihove stranice je full brzina :)

http://www.speedtest.net/result/2906188858.png
17 godina
Euro Truck Simulator 2

...malo smo duže čekali ali ništa neobično za AI..{#}...u v1.8 će valjda i to da srede...

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

San mi je vidjet ovu treću sliku i iznad kamiona imena vas ovdje, mi svi zajedno na teamspeaku ili skypeu i igramo nama najbolju igricu hh :D

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

San mi je vidjet ovu treću sliku i iznad kamiona imena vas ovdje, mi svi zajedno na teamspeaku ili skypeu i igramo nama najbolju igricu hh :D

I onda dodu no-liferi i pocnu ti se zakucavat u kamion,radit stetu... i napravit sve sta je u njihovim mocima da ne dovrsis rutu ko da si im majku silovo... kad pogledas tesko bi bilo mp napravit .. uvijek hakovi,cheatovi, i sto drugih sra***.. jedino da naprave mp i da svako ima kao sobe u koje trpas frendove i vozikas se.. samo pitanje dal je izvedivo,imal se para i jos mnogo pitanja, al necu da se mijesam gdje ne znam ni po klinca al po meni tako bi bilo najbolje ? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
14 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...
Hrvek1909 kaže...

I onda dodu no-liferi i pocnu ti se zakucavat u kamion,radit stetu... i napravit sve sta je u njihovim mocima da ne dovrsis rutu ko da si im majku silovo... kad pogledas tesko bi bilo mp napravit .. uvijek hakovi,cheatovi, i sto drugih sra***.. jedino da naprave mp i da svako ima kao sobe u koje trpas frendove i vozikas se.. samo pitanje dal je izvedivo,imal se para i jos mnogo pitanja, al necu da se mijesam gdje ne znam ni po klinca al po meni tako bi bilo najbolje ? 

Slazem se s boldanim dijelom, ali onda bi bilo bolje napraviti taj MP na bazi servera - zakupiš server od primjer 20 slotova i staviš šifru i zoveš frendove (BUG Trucking hehe)
Ili ako je netko ikad igrao SA:MP, napraviti nešto tipa to, da ljudi mogu sami sebi praviti skriptu, uz to bi bilo moguće napraviti svašta, jer smo mi puni ideja i ima dobrih programera među nama (moža ne na ovom forumu, ali ih ima) i može se napraviti pošten mod, da moraš polagat vozački prije nego možeš vozit i tako (tim se izbacuju ovi botovi koji prave namjerno prometne)

14 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Damir1908 kaže...
Hrvek1909 kaže...

Slazem se s boldanim dijelom, ali onda bi bilo bolje napraviti taj MP na bazi servera - zakupiš server od primjer 20 slotova i staviš šifru i zoveš frendove (BUG Trucking hehe)
Ili ako je netko ikad igrao SA:MP, napraviti nešto tipa to, da ljudi mogu sami sebi praviti skriptu, uz to bi bilo moguće napraviti svašta, jer smo mi puni ideja i ima dobrih programera među nama (moža ne na ovom forumu, ali ih ima) i može se napraviti pošten mod, da moraš polagat vozački prije nego možeš vozit i tako (tim se izbacuju ovi botovi koji prave namjerno prometne)

sta ces vozacki radit. ako se samo kika ta osoba i tjt sa servera

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
14 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...
Hrvek1909 kaže...
Damir1908 kaže...
Hrvek1909 kaže...

sta ces vozacki radit. ako se samo kika ta osoba i tjt sa servera

Da, ali dok admini skuže šta radi, tko će meni platit štetu na kamionu?

No.. Mi možemo samo sanjati o MPu za ovu igricu, nažalsot :(

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Moj GPS me strucno savjetuje "preko prece naokolo blize" ... ocito je popio nekoliko drugih ... {#}

... pijani GPS ... ... pijani GPS ...
IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
suMaper kaže...

Moj GPS me strucno savjetuje "preko prece naokolo blize" ... ocito je popio nekoliko drugih ... {#}

Go home GPS  you're drunk {#}

13 godina
neaktivan
suMaper kaže...

upravo sm i ja vozio istu tu dionicu i moja "dijana" kao da je pijana :)

16 godina
suMaper kaže...

I ja sam vise puta isao drugim putem nego kuda GPS pokazuje, ne zato sto je bilo blize vec zato sto je bolji put, i brze cu stici.

Draze mi je odvoziti 100km po autoputu nego 60 po ovim cestama sa samo dvije trake(po jedna za svaki smijer)

12 godina
neaktivan

nfs manijak no.4 {#}

Nikad nereci nikad!!
16 godina
croatia324231 kaže...

nfs manijak no.4 {#}

Na autoputu idem 80-90km/h, a na onim putevima 50-60 km/h :D
Jednostavno dosadi polahko voziti na tastaturu, da imam kakav dobar volan (Logitech G25, G27) to bi bila druga strvar :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 22:35 (Haker_x).
17 godina
neaktivan
Haker_x kaže...

Na autoputu idem 80-90km/h, a na onim putevima 50-60 km/h :D
Jednostavno dosadi polahko voziti na tastaturu, da imam kakav dobar volan (Logitech G25, G27) to bi bila druga strvar :D

Uvijek radije biram lokalne ceste nego autoceste jer je vožnja zanimljivija. Kao prvo moram paziti na promet iz suprotnog smjera a isto tako da prikolicom ne zakačim nešto uz cestu, da je pretjecanje daleko opasnije ne moram niti naglašavati. A tu su naravno i zanimljiviji krajolici..

Inače sam se za života navozao jako puno autocestama pa kad idem npr u Zg, ako mi se ne žuri, uvijek radije idem lokalnom cestom iako vožnja duže traje ;) 

I ne moraš odmh pucati na volan. imaš za kupit gampede s kojima možeš igrati ets već od 100 i nešto kuna (isprobano), a doživljaj je daleko ugodniji nego na tipkovnici, pogtovo kad počne "tresti" ;) 

Tempus fugit
16 godina
robisierra92 kaže...

Uvijek radije biram lokalne ceste nego autoceste jer je vožnja zanimljivija. Kao prvo moram paziti na promet iz suprotnog smjera a isto tako da prikolicom ne zakačim nešto uz cestu, da je pretjecanje daleko opasnije ne moram niti naglašavati. A tu su naravno i zanimljiviji krajolici..

Inače sam se za života navozao jako puno autocestama pa kad idem npr u Zg, ako mi se ne žuri, uvijek radije idem lokalnom cestom iako vožnja duže traje ;) 

I ne moraš odmh pucati na volan. imaš za kupit gampede s kojima možeš igrati ets već od 100 i nešto kuna (isprobano), a doživljaj je daleko ugodniji nego na tipkovnici, pogtovo kad počne "tresti" ;) 

U mene se bas ti krajolici i ne vide, jer igram na minimum minimuma sa 27-33 fps-a(integrisana graficka)
Ja se jos nisam izvozao, jer nisam polozio...
Imam ja volan (Genius Speed Wheel 3 Vibration) koji sam dobio na poklon, ali mota samo do pola, ne moze puni, a kada podesim sensitivity da smota puni kada ja okrenem volan pod 90°(koliki mu je maximum), tada kada sekundu smotam volan previse mi smota u stranu i ne valja odmah, nikako 2 dobra sastavit, dosta lakse na tastaturu voziti nego na ovaj volan

17 godina
neaktivan
Haker_x kaže...

U mene se bas ti krajolici i ne vide, jer igram na minimum minimuma sa 27-33 fps-a(integrisana graficka)
Imam ja volan (Genius Speed Wheel 3 Vibration) koji sam dobio na poklon, ali mota samo do pola, ne moze puni, a kada podesim sensitivity da smota puni kada ja okrenem volan pod 90°(koliki mu je maximum), tada kada sekundu smotam volan previse mi smota u stranu i ne valja odmah, nikako 2 dobra sastavit, dosta lakse na tastaturu voziti nego na ovaj volan

Čuo sam da ti Genisu volani nisu baš kvalitetni, ne znam da li si pokušavao podešavati osjetljivost jer očigledno je problem u tome. Također upravljivst podešavaš s "dead zone" postavkama. 

Prije više od pola godine sam počeo igrati na nekom "Canyon" gamepadu koji košta oko 150 kuna (kopija ps2 gamepada) jer nisam htio dati više love, s obizirom da bih igru zaigrao ponekad. Ali i taj je miljama bolji za igru nego tipkovnica.

Poslje sam se prebacio na xbox-ov gamepad i od tada je igra sasvim dugačiji doživljaj, nikakvo čačkanje po wasd tipkama se ne može usporediti s tim. Taj gamepad je skuplji ali isplati se.

Tempus fugit
12 godina
Euro Truck Simulator 2
Haker_x kaže...

A sta bi sa upravljanjem s misom ?!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Meni je kombinacija tastature i miša odlična.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

jel ima tko mod za limitator na 375 kmh? presporo mi je 90 kmh

({#})

tko se skuzit ce skuzit...

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Meni je kombinacija tastature i miša odlična.

Nikad se nisam uspio sastaviti s tom kombinacijom, a evo i zašto. 

Po mom mišljenju velika prednost gamepada je što možeš igrati "zavaljen" u naslonjač, s mišem uvijek moraš biti na stolu ;) Jer kad imam vremena onda igru s monitora prebacim na drugi ekran a to je 32 lcd :) Tipkovnica je wireless pa ju držim pri ruci za slučaj neke tipke.

Kad tako igram, a to je nažalost jedom u dva tjedna, onda svijet oko mene više ne postoji - samo ja i Scania :D 

Inače, jedna gljiva na gamepadu mi je upravljač a druga za pogled, tako da mogu vrlo brzo okretati pogled (kolko želim) i skretati, što je dobro u zavojima.

Probao sam i da jedna gljiva bude gas naprijed i kočnica nazad ali onda moram prebaciti pogled na tipke a to izgleda nažalost previše nezgrapno 

Kad budem imao viška vremena, negdje prema kraju godine, onda ću si uzeti volan, vjerojatno Logitech GT al sve me strah toga jer će mi uništiti društveni život ;)  

Nisam ranije htio kupiti volan jer sam mislio što će mi kad namam vremena a i sumnjao sam u dugovječnost ets-a. Međutim, s obzirom na modove, patcheve, mape i sve ostalo ova igra može biti samo bolja i siguran sam da mi neće još dosaditi :)

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 0:45 (robisierra92).
12 godina
RuskeGTT kaže...

ja imam FAP-a od 54500 KS i ide mi 417 kmh po dobroj nizbrdici...kako napraviti da postignem tu brzinu i na ravnome -.-?

(ironija, jel)

{#}

RuskeGTT kaže...

jel ima tko mod za limitator na 375 kmh? presporo mi je 90 kmh

({#})

tko se skuzit ce skuzit...

ja kuzim ... {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 0:53 (suMaper).
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Svidja mi se sto se moze skinuti blokada, i da mogu ici brze od 90km/h gdje je ogranicenje 100 i 110km/h :D

Musterija ne smije da ceka :D
Jedan preticao i izletio u moju traku, jedva ga izbjegnem, skrenem u travu i prodjem samo sa 2% ostecenja kamiona, a jos je jedan tako, ali sam uspio da zakocim i da ga zaobidjem.
Cini mi se da ovo parkiranje nisu nista radili, ja ga opet ukrivo parkiram i upika mi

Ovdje sam na vrijeme zakocio Ovdje sam na vrijeme zakocio
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 1:12 (Haker_x).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Poruka mora sadrzavati text.

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
robisierra92 kaže...

Nikad se nisam uspio sastaviti s tom kombinacijom, a evo i zašto. 

Po mom mišljenju velika prednost gamepada je što možeš igrati "zavaljen" u naslonjač, s mišem uvijek moraš biti na stolu ;) Jer kad imam vremena onda igru s monitora prebacim na drugi ekran a to je 32 lcd :) Tipkovnica je wireless pa ju držim pri ruci za slučaj neke tipke.

...

Uf, uf ... samo na drugi ili i na drugi od 32 lcd ... ?!? {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 11:16 (suMaper).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

moze link od zadnje verzije tsm mape ja ju nemogu nac nikako nisam igro ets ima 7-8 mjeseci sve sam zaboravio zelim pocet opet ali ni jedne spremljene stranice nemam za modove osim onih sto na googlu nadjem i ako se kome da, da preporuci neke modove koji su dobri....hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Mapa ti je ovdje: http://ets2.lt/en/truck-sim-map-v-4-1-2-a/

a tu (site) ces naci i sve ostalo ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 11:22 (suMaper).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Uf, uf ... samo na drugi ili i na drugi od 32 lcd ... ?!? {#}

Drugi display je lcd tv, služi za pregledavanje video materijela i za ets, ali nije na radnom stolu, kao ovi u videu, nego bočno, na komodi ;)

Nasuprot trosjeda naravno ;)  

Tempus fugit
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Gledam ovu ponudu na gamersgateu i imam dva pitanja.

Jel iko kupovao preko njih i da li su pouzdani, i sta u sebi donosi ETS2 gold edicija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja sam kupio preko njih i sve je proslo ok. Kad kupiš dobiješ na njihovoj stranici "activation code" i aktiviras na steamu. U gold editionu sam dobio "Main Game Activation Code" i "Going East Activation Code".

2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice