Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.233
|
čitano: 8.483.544
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jel ima mod da mi scania bude niza, imao sam to prije ali ne mogu naci 

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

svaka cast i nemoj mjenjati nebi ni ja svoju ali nepodrzava mi verzija :(

modovi od 1.4.8 nerade na 1.7.0 ako se nevaram??

tsm mapa je odlicna iako mi se vise svidjala scandinavia na prijasnjoj verziji puno vise detalja ali jbg ovdje ima vise gradova :)

i dali netko zna trebam mod za specijalne terete tj labudice jer me samo to zanima da vozim

pa da posta link ako nije problem na prosloj verziji sam imao 2 i radilo je odlicno a za ovu jos nisam naiso :(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Strm kaže...
Strumf123 kaže...

.

bez uvrjede ali počinješ polako smarati,,Ako is fotogeničan imaš instagram :)

ajde nemoj da počnem tražit tvoje kamione od 5000 KS rasvjetlom na njima vecoj nego u zagrebu i one slike di ideš 200km/h ...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
zelenbic kaže...
Strm kaže...
Strumf123 kaže...

.

bez uvrjede ali počinješ polako smarati,,Ako is fotogeničan imaš instagram :)

ajde nemoj da počnem tražit tvoje kamione od 5000 KS rasvjetlom na njima vecoj nego u zagrebu i one slike di ideš 200km/h ...

Neš nači niti jednu..Jedino češ nači sliku kad sam radi fore stavio rasvijetu na kamon za cijeli grad xD

Strm
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ekipa  jel  ima  netko  mod  za  malo  jači  motor  koji  radi  na  novom  volvu...  hvala  :D

1 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

....malo odmorimo...{#}..pa nastavljamo dalje...

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Kad izlazi nova verzija gobine mape?

Strm
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
denisbucan1993 kaže...

ekipa  jel  ima  netko  mod  za  malo  jači  motor  koji  radi  na  novom  volvu...  hvala  :D

Izvoli, ... i vozi pazljivo ... {#}

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/euro-truck-simulator-2/3921354.aspx

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
13 godina
vrinho kaže...
macgyver 53 kaže...

Sviđa mi se ovaj real envrimoment samo što me živcira kad pada kiša što na prozorima bude previše vode i opće nevidim retrovizore a ni cestu kad se trebam uključit u promet, a one virtualne retrovizore mi se neda koristit. Ja nemam fps dropova radi sve kao i prije.

Slažem se s tim pa sam složio, sad je vidljivije (samo taj file zamjenite s onim u def folderu). Koga zanima ima jedan dobar mod s kojim možete slagati intervale brisača, to bi trebalo biti po defaultu u igri. Provjereno radi na 1.7.0. verziji igre

Di ubacit game_data file?

12 godina
macgyver 53 kaže...
vrinho kaže...

Slažem se s tim pa sam složio, sad je vidljivije (samo taj file zamjenite s onim u def folderu). Koga zanima ima jedan dobar mod s kojim možete slagati intervale brisača, to bi trebalo biti po defaultu u igri. Provjereno radi na 1.7.0. verziji igre

Di ubacit game_data file?

Gore sam boldao, znaci u modu nades def folder i tamo ti je game_data ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 17:00 (suMaper).
12 godina
neaktivan
vrinho kaže...
macgyver 53 kaže...

Sviđa mi se ovaj real envrimoment samo što me živcira kad pada kiša što na prozorima bude previše vode i opće nevidim retrovizore a ni cestu kad se trebam uključit u promet, a one virtualne retrovizore mi se neda koristit. Ja nemam fps dropova radi sve kao i prije.

Nisam primjetija nikakav pad fps-a, čak mi niti nema previše vode, ali ja koristim neki weather mod + neki mod za kapljice pa možda zbog toga. Šta se tiče samo moda za brisače, moram ga svaki put upalit ako hoču dvi brzine. Potpuno neekonomičan i jedan od najiritirajućih modova uopće.

Ako netko ima stalni mod za brisače neka pukne link jer ovako je očajno. A i ovi debili, pa da jednu od osnovnih stvari nisu uključili u igru i zovu to simulatorom.

Što se tiče gobine mape, meni radi bez izbacivanja, još koristim hrpu modova s njom. Jedino je problem sa učitavanjem koje traje oko 15 minuta. To me ujedno i odbilo od mape jer je to smiješno. Mislim upalit igru i čekat 15 minuta da počmeš voziti. I ako ti bloka, a jednom oće, otiže ti pola sata na učitavanja, a da i ne govorim o testiranju modova ili tako slično. Prava šteta je mapa izgleda odlično.

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Berlin, mrak, a nigdje svjetla sem semafora ... stednja ili havarija ?!? {#}

i napokon svjetlooo ... i napokon svjetlooo ...
Moj PC  
8 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Weeda R500

Moj PC  
5 8 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

Weeda R500

Nije loš skin ali ovi "dimnjaci" su previše za moj ukus 

Malo off topica ne bi bilo loše ovo imati u igri, posebice na onim dugačkim "oversize prikolicama" :D 

Tempus fugit
13 godina
Euro Truck Simulator 2
I hate this fucking heat. Somebody just shoot me! Far Cry 3

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Kiki287 kaže...

Weeda R500

Malo off topica ne bi bilo loše ovo imati u igri, posebice na onim dugačkim "oversize prikolicama" :D 

Neznam cemu toliko panike , pravi je identican XD

Naucite se raspoznati pravi model od preko milijun poligona, a ne ove jeftine SCS kamione ;)

Uskoro imam jos bolji :

Scania 164L 480

R500 zapravo R500 zapravo
164L 164L
164L 164L
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Meni je ovo vrlo interesantno vidjeti zahvalnicu od nekog tko nije zatrazio pomoc, mislim da je to izuzetno lijep i iskren gest davaoca ... {#}

EDIT: -----------------------

Potpuno nova raskrsnica (petlja) kod Berlina na TSM 4.1.2 i AP sa 4 kolovozne + zaustavna traka (samo u blizini petlje) ... {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 12:35 (suMaper).
Moj PC  
4 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
robisierra92 kaže...
Kiki287 kaže...

Weeda R500

Naucite se raspoznati pravi model od preko milijun poligona, a ne ove jeftine SCS kamione ;)

Uskoro imam jos bolji :

Scania 164L 480

scania 164l koju si stavio uopce nije tvoj mod,niti rad!!!

14 godina
neaktivan
bakac123 kaže...
Kiki287 kaže...
robisierra92 kaže...
Kiki287 kaže...

Weeda R500

Uskoro imam jos bolji :

Scania 164L 480

Nisam niti rekao da je moj mod, ali je imam ;)
Mozda cak i bude public

12 godina
Kiki287 kaže...
bakac123 kaže...

Nisam niti rekao da je moj mod, ali je imam ;)
Mozda cak i bude public

Pa gdje si uopce nasao potrebu da ovo komentiras ...

Nulti dan, prvi post pa ovaj tekst ... {#}  ocito da je covjek sa izuzetnim manirima ... {#}

I kako mi je samo opet uspjelo promaci i pozdrav novo-doslice pa i dobrodoslica njemu ... {#}

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Uf, taman bi ovi "dimnjaci" sa Scanie pasali na mom novom volvicu, frisko kupljen :D

Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jel bi mi mogao neko dati link od onog brutalnog winter mod-a?
vidio sam negdje ali neda mi se sad tražit:) 

0 0 hvala 0
15 godina
suMaper kaže...

Daj link kamiona ako nije bed,ili koji je to kamion i link interiera.HVALA!

Sad sam tek uhvatio vremena pa mogu igrat ETS2.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Opet ja u off topic, duboko se ispričavam zobg toga naravno, ali moram ovo podijeliti s vama kolegama virtualnim kamiondžijama :D 

Em je plava, em tetovirana, em bujna i vozi Scaniju, divota jedna :) Zna netko portugalski? Da nam prevede ;) 

http://www.facebook.com/photo.php?v=608809785843532

Tempus fugit

12 0 hvala 0
12 godina
kruskar kaže...
suMaper kaže...

Daj link kamiona ako nije bed,ili koji je to kamion i link interiera.HVALA!

Sad sam tek uhvatio vremena pa mogu igrat ETS2.

To je Volvo Fh16 2012 iz v1.7.0 sa Dark Black Interior for Volvo Fh16 2012:
http://ets2.lt/en/dark-black-interior-for-volvo-fh16-2012/

ali moj je mix, ma nekoristim ja niti jedan mod u originalu sem mapa (iako i njih cak malo korigiram po svom ukusu)
http://en.file-upload.net/download-8258506/Volvo-2012-LT-skin.scs.html

kruskar kaže...
Koliko sam vidio cijela mapa je pod snjegom uključujuči i TSM Map.

EDIT
Sada sam u Rijeci malo se odmara vozać,uhvatila nas je masna oluja pa se nemože ni unutra ni iz Rijeke,pričekati ćemo do sutra pa krenuti na put prema Dubrovniku da isporučimo prikolicu bagera.

Jel moze info da li koristis "zzzzWinterMod_necujna_kisa.scs" mod i jel radi ok ...

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Valjda sam ja izvan prosjeka jer ne volim tetovaze na komadima. A teta ima srecu jer vozi Scaniu, da vozi kakav stari FAP ili TAM, pa da mora svako malo radit s montiracima, brzo bi je prosla volja za kamionima. Ili bi zvala HAK {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

Opet ja u off topic, duboko se ispričavam zobg toga naravno, ali moram ovo podijeliti s vama kolegama virtualnim kamiondžijama :D 

Em je plava, em tetovirana, em bujna i vozi Scaniju, divota jedna :) Zna netko portugalski? Da nam prevede ;) 

Ja neznam za vas kolege,ali ja sam se zaljubio. {#}

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
robisierra92 kaže...

Ma koji offtopic, pa kamion je u videu makar u sporednoj ulozi. Joj, da sam na mjestu onog mede na 1:41 {#}

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

dali netko imam kakav mod link ili nesto da si mogu napraviti ovakvu scaniu na 1.7.0 ovaj tuning mod mega stor 1.7 bas mi i nije nekaki  :(

a ovo sam vozio danas na poslu   :)

sad znate zasto mi treba mod za specijalne prikolice  tj labudice ako neko ima

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Valjda sam ja izvan prosjeka jer ne volim tetovaze na komadima. A teta ima srecu jer vozi Scaniu, da vozi kakav stari FAP ili TAM, pa da mora svako malo radit s montiracima, brzo bi je prosla volja za kamionima. Ili bi zvala HAK {#}

Ma daaaaaj ti ne znaš šta valja :P Tako je, Scania je glavna prednst, da vozi Renaulta ne bi uppla tako dobra bila :P 

Strumf123 kaže...

Ja neznam za vas kolege,ali ja sam se zaljubio. {#}

+ 1  {#}

vrinho kaže...

Ma koji offtopic, pa kamion je u videu makar u sporednoj ulozi. Joj, da sam na mjestu onog mede na 1:41 {#}

+ 1 {#}

Tempus fugit
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice