Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.233
|
čitano: 8.486.591
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
robisierra92 kaže...
macgyver 53 kaže...
Strm kaže...

Imam onog novog Volva,samo neznam gdje se točno prikazuje potrošnja?? Može neki screen plz??

Imaš na putnom računalu, šaltaj ga sa slovom I i imat ćeš trenutnu potrošnju i potrošnju na 100km. Btw da su bar svi kamioni detaljni kao novi Volvo, čak su napravili da kad potegneš ručnu da se na ručici od ručne upali crvena crta i kad se upale sva četiri žmigavca svijetli njihov gumb.

EDIT: Ima netko link moda za felge koji radi na novom Volvu?

Koje felge? 

Kad već spominjemo potrošnju evo koliko R620 troši dok ju se gazi po zimi - prosječno 105 litara na 100 kilometara :) 

Dali je to mod za gledanje potrošnje goriva ili je došlo u nekom od patcheva? Ažurirao sam igru na 1.5.2.1S

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
17 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Kad već spominjemo potrošnju evo koliko R620 troši dok ju se gazi po zimi - prosječno 105 litara na 100 kilometara :) 

Dali je to mod za gledanje potrošnje goriva ili je došlo u nekom od patcheva? Ažurirao sam igru na 1.5.2.1S

To je simulacija potrošnje koja dolazi s 1.6 patchem. Može se isključiti ali je puno realnije ovako jer se zbog velike potrošnje vozi opreznije, ako igraš realno, pa se češće tenkira što znači i veće troškove. 

Updejtaj igru na 1.7, to te ništa ne košta ;) 

Tempus fugit
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Može link za nek tune mode ver 1.7? Nemogu ništa da nađem 

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
robisierra92 kaže...
kruskar kaže...

To je simulacija potrošnje koja dolazi s 1.6 patchem. Može se isključiti ali je puno realnije ovako jer se zbog velike potrošnje vozi opreznije, ako igraš realno, pa se češće tenkira što znači i veće troškove. 

Updejtaj igru na 1.7, to te ništa ne košta ;) 

Jel radi TSM koji radi na toj mojoj verziji i na 1.7? Da se opet nemoram zahebavat s tsm map,to mi je smrt oko downloada jer one stranice mi više od 100kb/s nepuštaju a imam 10mbp/s.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ma igrao sam lani na par mjeseci te razne winter modove, i zasitio se. Hocu non-stop proljece uz povremenu kisu i to je to. :)

0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Mamu mu...Neko mi skinuo felge s BMW-a

((Inace je to nei bug))

Strm
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Jel radi TSM koji radi na toj mojoj verziji i na 1.7? Da se opet nemoram zahebavat s tsm map,to mi je smrt oko downloada jer one stranice mi više od 100kb/s nepuštaju a imam 10mbp/s.

TSM 4.1.2 radi na 1.7 i radi su kompletu s DLC-om 

http://ets2.lt/en/truck-sim-map-v-4-1-2-a/

Jedan od aleternativnih linkova ovdje je mega, tamo se uvijek skida maks brzinom 

BULIGO kaže...

Ma igrao sam lani na par mjeseci te razne winter modove, i zasitio se. Hocu non-stop proljece uz povremenu kisu i to je to. :)

Taj mod je za tvoje dobro jer će te usporiti, nećeš opet tako brzo otkrtii cijelu mapu ;) 

Osim toga ovaj winter mod je daleko daleko bolji od tog kojeg si igrao 

Tempus fugit
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Idemo sa 1.4.1 na 1.7.0, da vidimo kakvih sve promjena ima.

Sudeći po zadnjih 20 pročitanih stranica, iznenaditi ću se, a pogotovo sa Volvom.

Btw. da znate kako je lijepo vidjeti 2 Volva 2013 jedan iza drugog, heheee.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 23:03 (SpaMaster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

ljudi moze pomoc, trenutno imam savegame na 1.5.2 dlc going east i sada sam stavio 1.7.0 patch radi onog volva *-* i nemogu loadati savegame jer fali dlc. postoji li sansa da to rjesim bez da krecem sve ispocetka?

I Love Milka
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
1950Killer kaže...

ljudi moze pomoc, trenutno imam savegame na 1.5.2 dlc going east i sada sam stavio 1.7.0 patch radi onog volva *-* i nemogu loadati savegame jer fali dlc. postoji li sansa da to rjesim bez da krecem sve ispocetka?

JA imo s tim problema, rapi**** se jer sam skidao sa torrenta 2-click ets 2 i kupio igru danas, i radi mi sve .. jer sam planirao uzet igru nakon sto uzmem monitor al et nikad neide kako si ocekivao u zivotu 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 0:23 (Damir1908).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ubacio sam ovaj extreme hard economy mod u sredini igrice... imam zaposleno oko 25 vozača i ni jedan mi nema prihod veći od nule. zašto? što napraviti?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Strm kaže...

((Inace je to nei bug))

I ostavili ga na ciglama {#} 
Neki zesci bug, ja kad recimo stanem na parkiralistu i stanem izmedju 2 kamiona, odem na fotkanje kamiona, kad se udaljim, okrenem pogled prema svom kamionu i kamionu iza, na prikolici kamiona iza mene fale kotaci :D Malo blesavo al nije bed :D

15 godina
Lettel kaže...
Strm kaže...

((Inace je to nei bug))

Neki zesci bug, ja kad recimo stanem na parkiralistu i stanem izmedju 2 kamiona, odem na fotkanje kamiona, kad se udaljim, okrenem pogled prema svom kamionu i kamionu iza, na prikolici kamiona iza mene fale kotaci :D Malo blesavo al nije bed :D

Kad sam u kabini normalno auto ima felge...KAd uđem u photo manager nema-...

Strm
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo moja limuzina, ništa nije pretjerano sređena, osim što su dodane tablice na šoferšajbi,motor jači, svjetla gore i naljepnice firme

Za naljepnice na kamionu još jednom HVALA robisierra92 :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 10:32 (VELPRO Team).

3 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2
Strm kaže...
Lettel kaže...
Strm kaže...

((Inace je to nei bug))

Kad sam u kabini normalno auto ima felge...KAd uđem u photo manager nema-...

Pa photo manager je jos jaako nov, i treba ga shvatiti jer dovesce se on vec u red ... {#}

--------------------------

Netko je trazio blago friziranje Scanije na 850 ks, pa eto ja sam se moorao potruditi ... {#}

http://en.file-upload.net/download-8222651/Scania_500_ks_na_850_ks.scs.html

Nikak da skuzim ko tu koga ... Nikak da skuzim ko tu koga ...
IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
3 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

http://i.imgur.com/mD1gfek.png

Hvala Robi na pomoći oko modova :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

mali zeko predje preko puta {#}

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

5 0 hvala 0
12 godina
denisbucan1993 kaže...

ubacio sam ovaj extreme hard economy mod u sredini igrice... imam zaposleno oko 25 vozača i ni jedan mi nema prihod veći od nule. zašto? što napraviti?

hm, pa tvoji vozaci su se izgleda ugledali na moje koji (sasvim zasluzeno) dobijaju bozicnice, godisnjice, dividende, etc ...

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/euro-truck-simulator-2/3891433.aspx

ali ako ti bas nisi odusevljen tom idejom znas da ga uvjek mozes iskljuciti bez problema, pa ako se predomislis i opet ga ukljuciti, a kolega ce sigurno pomoci cim bude slobodan ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
12 godina
neaktivan

hahaha baš... samo što račun u jednom danu ode na -1000000 doslovno!!

a onda ću koristiti ovu metodu uključi/ isključi :D

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

I tako ja idem iz Rima u Tripoli(vlakom)....i ovo mi se desi nakon load screena... :(

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
sokre007 kaže...

I tako ja idem iz Rima u Tripoli(vlakom)....i ovo mi se desi nakon load screena... :(

Iz Rima u Tripoli s vlakom? Kaj to fkt postoji, kolko ja znam ne.. Nerealno al ajd, ok, bolje da su napravili s brodom... 
No, kad ti se tak nekaj dogodi odi u FREE CAMERU(koja je na 0 ja mislim) i odes metar dalje, cim blize asfaltu i kliknes F9 :D I ne dobis nikakvu stetu na kamionu/prikolici 

17 godina
neaktivan
Lettel kaže...
sokre007 kaže...

Iz Rima u Tripoli s vlakom? Kaj to fkt postoji, kolko ja znam ne.. Nerealno al ajd, ok, bolje da su napravili s brodom... 
No, kad ti se tak nekaj dogodi odi u FREE CAMERU(koja je na 0 ja mislim) i odes metar dalje, cim blize asfaltu i kliknes F9 :D I ne dobis nikakvu stetu na kamionu/prikolici 

Ma pobrkao je s zrakoplovom, jer od Rima do Tripolija se ide avionom ;) 

free cameru treba najprije omogućiti u postavkama

Tempus fugit
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Ok, vidim da i vi imate problema s vozačima koji vam rade gubitke, mislio sam da samo mene potkradaju, problem je u Economy modovima koje nisam istestirao do kraja ali našao sam u čemu je problem i popravio, vrijednost koju sam promjenio u modu utjecala je na zaposlenike i njihove dohotke od vožnji. Stare economy modove sam pobrisao i napravio 2 nova, Extreme Hard gdje će zaposlenici kao i vi voziti za siću i Hard, malo lakši od Extreme Hard verzije i zaposlenici malo manje zarađuju od vas. Oba sam testirao i sad bi sve trebalo biti OK, ako naiđete na problem pišite. Isprika svima koji su zbog mene imali lopove i lijenčine u firmi {#}

Hard Economy v2

Extreme Hard Economy v2

Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zasto meni tamo u glavnom meniju gdje biram poslove i dalje stoji recimo Transinet,Stokes itd.,a kad odaberem posao na prikolici pise DHL ili recimo nesto drugo.Inace koristim ovaj zadnji update i ETS mods pack 2.0 verzija??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...

Kad vec imam Logitech G27 onda neka imam i original igru sa svim dodacima ! {#}

Ljudi pogledajte sliku skinuo sam i hallowen dodatak tj kupio, al posto nemam svoj kamion nmgu vidit dal ga ima kad budem friziro ga .Pitanje jest sigurno ce bit tako ne trebam se brinut il ? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Early morning, somewhere in nort europe {#}

10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav ekipa, evo ovako:

U dogovoru sa Florinom , otvorio sam na njegovom forumu OMSI sekciju i vjerojatno cu postati moderator tamo na forumu.

Ako zelite registrirajte se i pratite forum, odlican je, ima dobrih modova za ETS2/GTS i biti ce ih jos vise, ako budete aktivni clan mozete i uci u sekciju privatnih modova koji se djele jedino sa povjerljivim ljudima ;)

Toliko od mene, pozz

tse.ecfteam.ro

Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

Ma pobrkao je s zrakoplovom, jer od Rima do Tripolija se ide avionom ;) 

Zapravo se iz Rima u Tripoli ide TUNELOM! Zeleni znakic je onaj od tunela ispod La Manchea. Mislim da ni nema aerodroma u Tripoliju, ali nema veze, sigurno nema ni tunela (u stvarnosti hehe). Problem je (bar kod mene) sto me u Tripoliju kad stignem, katapultira bilo gdje u blizinu znakica za tunel, zadnja 3 puta poprijeko me nasadi bas na onaj guard rail, ne mogu nikako se izvuc, nabijen sam na railu. Pa moram svaki puta zvat HAK da me skinu odatle.Onda u stvari krecem iz servisa u Tripoliju.Ne znam kako izgleda kad te vrate iz Tripolija u Rim, jos nisam nikad isao istim putem nazad, uvijek zavrsim na ruti Alzir---Marsej :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 21:28 (BULIGO).
13 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Netko je trazio blago friziranje Scanije na 850 ks, pa eto ja sam se moorao potruditi ... {#}

http://en.file-upload.net/download-8222651/Scania_500_ks_na_850_ks.scs.html

Najljepsa hvala! Taj tvoj mod mi barem ne brljavi po savegame-u. No, u konzoli javlja conflict sa 'znakicem' R-730, pa ga niti ne prikazuje. Ako mi nece brljat po saveu, nema veze sto ne prikazuje znakic (badge), ionako to nije vise Scania R730 nego R850 {#}

P.S.Poserem se na onog koji stalno stavlja TD-e!! Papak,evo ovo je za tebe!! {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice