Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.219
|
čitano: 8.161.166
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Krešo_Š kaže...

Možete mi reći zašto je ova igra tako popularna, vidim da ju dosta vas igra?

Grafika je loša, vožnja je spora, dosadna, ili je u nečem drugom bit ove igre?

1. Grafika nije uopce losa. Igrica je zahtjevnija od novih NFS-a na max postavkama... Tebi je losa jer pretpostavljam imas neki kremenkov komp, niti me nije briga.

2. Znaci i ti si od onih koji voze kamion 200 km/h?

3. Pa sto igras ako ti je dosadno? Zasto uopce pises u ovu temu ako ti je tako strasno uzasna igra?

4. Ne vjerujem da bi promijenio misljenje o biti ove igre ako ti i objasnimo neke stvari.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 20:22 (GamerX9).
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Off we go! sa 440ks vuce ko lud :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 21:28 (Rodić).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Off we go! sa 440ks vuce ko lud :)

zamisli tek MAN sa 1500KS {#} {#}

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 1:03 (Strumf123).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

uuu kakva masina {#}

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ode za london  :) hitna isporuka mora da je netko u kvaru :)

2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mora da je opet u pitanju zrakoplov Croatia Airlinesa

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Moji ne bas slabo placeni vozaci poceli dobijati (sasvim zasluzeno) bozicnice, godisnjice, dividende, etc ...

To se desava uvjek kada racun firme dostigne 5 mil. eur i traje sve do 1 mil. eur ... {#}

A ja DLC otkrio i razotkrio do gole koze ... {#}

Danska ili Poljska !?! Danska ili Poljska !?!
DLC sasvim otkriven DLC sasvim otkriven
Bozicnice Bozicnice
Bozicnice Bozicnice
IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav,ima li kakav tuning mod za scaniu;a da radi na 1.5.2. verziji.Na 1.4.8. sam imao truck shop v8,ali mi se ruši na ovoj verziji.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
anto te nakanto kaže...

Pozdrav,ima li kakav tuning mod za scaniu;a da radi na 1.5.2. verziji.Na 1.4.8. sam imao truck shop v8,ali mi se ruši na ovoj verziji.

Misliš na ovaj? Već dugo ga koristim i nikakvih problema nemam, ako ti se ruši onda se kolje s nekim drugim modom.

13 godina
protjeran

Imam ovu prvu verziju koja i dalje ima neki problem s fpsom, jeli se taj fps moze nekako popraviti?

GTA Balkan http://gta-balkan.com
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

znam da se več pričalo o tome, ali kako ste rješavali probleme s roznim kamionom?:S

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
k0l4c kaže...

znam da se več pričalo o tome, ali kako ste rješavali probleme s roznim kamionom?:S

http://www.eurotrucksimulator2.com/ Tu ti je sve detaljno objasnjeno. {#}

14 godina
neaktivan

Jesi se odmah našao uvrijeđen, igru nisam ni probao, dobio sam takav dojam po slikama i po videu na youtube- u, i kriva ti pretpostavka za kremenkov komp.

12 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
Krešo_Š kaže...

1. Grafika nije uopce losa. Igrica je zahtjevnija od novih NFS-a na max postavkama... Tebi je losa jer pretpostavljam imas neki kremenkov komp, niti me nije briga.

...

14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
GamerX9 kaže...
Krešo_Š kaže...

...

Onda nemoj ni pretpostavljat.

13 godina
Krešo_Š kaže...

Jesi se odmah našao uvrijeđen, igru nisam ni probao, dobio sam takav dojam po slikama i po videu na youtube- u, i kriva ti pretpostavka za kremenkov komp.

Kako znaš jel igra dobra ako ju nisi probao nego si gledao slike i gameplay-e? Ako ti se nesviđa imaš gumb da nepratiš više ovu temu i NFS.

14 godina
neaktivan
Krešo_Š kaže...
GamerX9 kaže...
GamerX9 kaže...
Krešo_Š kaže...

...

Ajde brate makni se iz ove teme, sto si dosao ovdje ako te igra uopce ne zanima?!...

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Nisam dugo posto nikakve slike pa evo jedna, neznam zašto se neki žale na grafiku pa pogledajte kazaljke i sve ostalo kako je ljepo bistro a sve mi je na medium samo rezolucija i texture na high.

EDIT: Uploader je uništio kvalitetu slike ali nema veze.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 19:27 (macgyver 53).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran

nije uploader nego ovaj forum. Uplodaj na neki sajt i koristi forum kodove.

GTA Balkan http://gta-balkan.com
13 godina
Euro Truck Simulator 2

New look :) još samo moram nać neki mod za felge ili ako netko zna neki mod koji radi sa zadnjim patchom da mi da link. Nadam se da je ovdje bolja kvaliteta.

http://www.zaslike.com/files/j9fiitz5130694bn84.png

http://www.zaslike.com/files/9x8xh2cfq7qe0bducqw.png

Netreba našo sam btw evo mojih grafičkih postavki i sam se čudim kako to moja konfa gura na 25-30 fps.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 20:22 (macgyver 53).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

@vrinho

ma da taj,od modova imam tsm 4.1,kacak scania r2008,physics mod v7.0,kacak actros mp4,military cargo i par skinova za scaniu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 20:27 (anto te nakanto).
14 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
Krešo_Š kaže...
GamerX9 kaže...
GamerX9 kaže...
Krešo_Š kaže...

...

Ajde brate makni se iz ove teme, sto si dosao ovdje ako te igra uopce ne zanima?!...

Nisam mislio nikoga uvrijedti nego sam pitao koja je bit ove igre, ima li još nešto osim vožnje od toče A do točke B.

15 godina
neaktivan
Krešo_Š kaže...
Kiki287 kaže...
Krešo_Š kaže...
GamerX9 kaže...
GamerX9 kaže...
Krešo_Š kaže...

Nisam mislio nikoga uvrijedti nego sam pitao koja je bit ove igre, ima li još nešto osim vožnje od toče A do točke B.

Ne.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
13 godina
neaktivan
Krešo_Š kaže...

Ne slušaj ovog Zekata, koji je NFS manijak, uz normalan mod (čitaj: default smeće) napravi takve pare da mi se u glavi zavrti..

Skini si hard economy, pa brini o vozačima i biraj kakav ćeš kamion kupit, odnosno jel ti isplativo uzet trenutno kamion s obzirom na tvoje stanje s novcima, jer vrlo lako može ti neki vozač padat s prometom (ko meni recimo.. jedan dan narpavi 1000 eura, drugi dan 200 eura.. ne kužim ga, al oke)

16 godina
neaktivan
Krešo_Š kaže...

Nije stvar u vožnji od točke A do točke B nego na koji način ćeš se dovesti. Igra se djelomičnmo bazira na simulaciji vožnje dok je većinom arkada. Dakle ne smiješ brzo voziti, moraš odmarati, tenkirati gorivo, održavati kamion, poštovati propise itd. Ako zakasniš s teretom ili dovezeš oštećen teret dobit ćeš manje novaca ili uopće nećeš dobiti ništa. 

Osim što voziš i zarađuješ stvaraš svoju firmu, zapošljavaš vozače i širiš svoje autoprijevozničko carstvo. 

Ako voziš kamion od 400 konja i vučeš teret od 20-30  tona vožnja će bit puno teža, pogotovo ako se ruta sastiji od uspona i prijevoja. Naravno da krećeš s malo novca i ne možeš odmah kupiti najjači kamion. 

No ono što ETS2 ima a mnoge igre nemaju je mogućnost modanja igre i ogroman aktivan coumunity. Dakle modati se može sve od zvuka kamiona, izgleda, do mapa, vremenskih uvjeta i grafike. Postoje tisuće modova koji daju nove priklice, skinove, mogućnost tuniranja...

Što se tiče grafike igru je izradio mali studio s jedva dvadesetak zaposlenih. Naravno da se ne može očekivati nekakva grafika koja oduzima dah, ali uz lagano podešavanje kamioni i okoliš izgledaju sasvim uredu. Igra je zbog toga jako jeftina i onaj kome smeta grafika nema ovjde što tražiti. 

Da bi igrao ovu igru moraš malo voljeti kamione, jer oni su spori, teški, bučni i ne baš uvijek oku privlačni. Srećom igra pruža mogućnost uređivanja vanjskog izgleda kamiona, dodavanja jačeg motora itd.

Uglavnom, igra se igra onako kako se vozi kamion, strpljivo i polako. Stoga u mom slučaju služi isključivo za opuštanje. 

Tempus fugit
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Malo sam poboljšao verziju svjetla za AI, smanjio sam intenzitet, kut a povećao daljinu snopa svjetla.

Link

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Malo sam poboljšao verziju svjetla za AI, smanjio sam intenzitet, kut a povećao daljinu snopa svjetla.

Link

E to je sad to :) 

"Jesen stiže dunjo moja" mod izgleda poprilično dobro 

http://ets2.lt/en/autumn-mod-v-3-0/

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

...

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
robisierra92 kaže...
"Jesen stiže dunjo moja" mod izgleda poprilično dobro 

http://ets2.lt/en/autumn-mod-v-3-0/

Da, mod je stvarno super ... {#}

Noc nastupa vec u 20 sati i toliko je mracno da ne vidis svoj rodjeni nos {#} i traje do 05 sati ...

Tek 20+ sati Tek 20+ sati
IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice