Kod tih teskih teretana imam man kamion nzm zasto al njega sam izabrao i stavio mod od 1500KS motor i naravno limiter na 90 km/h vuce ko konj ali i on se muci vuc specijalni teret onu lokomotivu il sta je vec ne znam kolko tona ima... sad sa frendom vjerovatno uzimam g27 pa planiram kupit igru da i ja konacno igram posteno i hard economy mod ( to je za mene REALNI ECONOMY MOD
) i pomalo doc do vrha
Samo bez tog 1500KS, zar nije bolje uzeti neki slabiji motor recimo 500KS, pa iz gusta vuci i šaltati, pogotovo ako uzmes G27, btw ja ga isto koristim ;)
pa iskreno imam taj 1500KS i nije bas da mu ide lako kod teskih tereta a u zadnje vrijeme samo njih vozim jer najvise para imaju ... ai dvoumim se izmedu kamiona scania svi kazete najbolji meni je man okej al ne znam ni sam opet nekako sta god odaberes dodes na isto ?
EDIT: mislim na uzbrdo, na ravnici ide normalno al vidi se da vucee

neznam di mi je bila pamet ali tek vidio da nema španjolske i portugala, fali dobar dio vrancuske, južna italija...ali je zato mapa njemačke vjerna iz GTS-a pa se pitam zašto sam dao toliki novac kad sam mogo igrat GTS sa nabrijanom mapom...