Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.219
|
čitano: 8.162.640
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Kiki287 kaže...
Zalman_Dude kaže...
Kiki287 kaže...
Zekat kaže...

Nakon svih gluposti sto je ovdje napisao, jednostavno je nemoguce povjerovati...

Podsjeti nas bar nekih? Ma bolje nemoj počimat...

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Koliko se ja sječam ti Zekat nisi znao šta je retarder , a sad odjednom vozis šleper  ? Hahahahaha :) 

Moj PC  
8 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Koliko se ja sječam ti Zekat nisi znao šta je retarder , a sad odjednom vozis šleper  ? Hahahahaha :) 

Gdje sam napisao da ga ja vozim? Nemogu više..

12 godina
protjeran
Zekat kaže...
Rucipe kaže...

Umoran si od ovi silnih TD-ova {#}

Zalman tec
13 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Zekat kaže...

Moj Actros ćeka utovar sutra u jutro a ja slikam okolo...

Da, ti ga voziš..

12 godina
neaktivan
Zalman_Dude kaže...
Zekat kaže...
Rucipe kaže...

Bas sam si konto da nam to on lupa TD onako rekreativno hahaha {#} 

12 godina
protjeran
Euro Truck Simulator 2

Nebi me iznenadilo xD

Zalman tec
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...
Zalman_Dude kaže...
Zekat kaže...
Rucipe kaže...

Bas sam si konto da nam to on lupa TD onako rekreativno hahaha {#} 

Nas je više, svima koji su ga blatili lupajte TU, čisto nako, rekreativno {#}

14 godina
neaktivan
Zekat kaže...
Kiki287 kaže...

Nakon svih gluposti sto je ovdje napisao, jednostavno je nemoguce povjerovati...

Podsjeti nas bar nekih? Ma bolje nemoj počimat...

Vrhunac haha ;)
Mislim da se nije potrebno prisjecati...

16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ljudi Zekat nije tema ovog topica ;) 

Ovo se dogodi kad ne držiš razmak između svog kamiona i "umjetne inteligencije". Baja je odjednom pri 90 na sat iz čista mira počeo kočiti ko sivonja. Naguzio sam ga neizbježno i napravio si 30 tisuća eura štete. 

Ok, sam sam si kriv što sam mu se vozio na guzici ali više od ičega volio bih kad bi poradili na umjetnoj inteligenciji, jer nekad me stvarno znaju naživcirati. S obzirom da se taj jadni Renault smotao kao kifla nije mogao mrdnuti pa su nas ubrzo sa svih strana oružili još gluplji AI vozači u autima. Naravno dok sam se iskoprcao još sam ih nekoliko zakačio prikoicom. 

Moja Scania inače može poslužit i kao grtalica za snijeg, kad ne vozi po sjevernoj Africi ;) 

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 21:18 (robisierra92).

7 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

ma bio si mu u zavjetrini i stedio naftu xD

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

Ovo se dogodi kad ne držaiš razmak između svog kamiona i "umjetne inteligencije". Baja je odjednom pri 90 na sat iz čista mira počeo kočiti ko sivonja. Naguzio sam ga neizbježno i napravio si 30 tisuća eura štete. 

Ok, sam sam si kriv što sam mu se vozio na guzici ali više od ičega volio bih kad bi poradili na umjetnoj inteligenciji, jer nekad me stvarno znaju naživcirati. S obzirom da se taj jadni Renault smotao kao kifla nije mogao mrdnuti pa su nas ubrzo sa svih strana oružili još gluplji AI vozači u autima. Naravno dok sam se iskoprcao još sam ih nekoliko zakačio prikoicom. 

Moja Scania inače može poslužit i kao grtalica za snijeg, kad ne vozi po sjevernoj Africi ;) 

Da, slazem se, koce konstantno, ono u roku 1 sekunde sa 90 na 40km/h, totalno nerealno, a bome i ubrzavaju tako, 125m/s

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ma bio si mu u zavjetrini i stedio naftu xD

ako netko pita tako ću se braniti ;) 

Kiki287 kaže...
robisierra92 kaže...

Ovo se dogodi kad ne držaiš razmak između svog kamiona i "umjetne inteligencije". Baja je odjednom pri 90 na sat iz čista mira počeo kočiti ko sivonja. Naguzio sam ga neizbježno i napravio si 30 tisuća eura štete. 

Da, slazem se, koce konstantno, ono u roku 1 sekunde sa 90 na 40km/h, totalno nerealno, a bome i ubrzavaju tako, 125m/s

Veseli me što je CEO SCS-a rekao da već godinu i pol rade na AI-ju i da će bit velikih pomaka. Što se mene tiče neka im to bude prioritet ;) Samo da u kod ubace da ti se vozila ne nabiju na prikolicu kad izlaziš u rikverc bio bi velik pomak 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
robisierra92 kaže...

Ono kad ti na ravnoj cesti i vozis 100 iza nekog kamiona, i imas jos bar 10 kilometara (ingame) i on pocne derat po kocnici.. lool
Isto tak kod kruznih tokova, cijeeeeeeela kolona auta jer su oni usporili na 20kmh i to kilometar prije ulaska u kruzni tok..

15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

Konačno neko pametan. Al moram djeci dati večeru vidiš da su gladni, jedva dočekali...

Malo ON: hoču stavit slike (screenshot) sa puta al mi non-stop: Odabrana slika je prevelika. Molimo odaberite manju (maksimalno 2048 KB).

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Bumo videli taj pomak u AI u ETS2, nadam se da ce biti nabolje.

Ali nije samo AI problem na ETS2, u skoro svim simulacijama, recimo OMSI, tamo cak ni nekoce, ako izletis sastrane zabije se drito u tebe XD, katastrofa..^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Ono kad ti na ravnoj cesti i vozis 100 iza nekog kamiona, i imas jos bar 10 kilometara (ingame) i on pocne derat po kocnici.. lool
Isto tak kod kruznih tokova, cijeeeeeeela kolona auta jer su oni usporili na 20kmh i to kilometar prije ulaska u kruzni tok..

Baš tako, stvarno nemam pritužbi na igru, mogu prijeći preko nekad loših tkstura i tako to, ali glupi AI me ubija ;) 

Postoji nekakv mod koji pojačava promet, dodaje još vozila, strah me i pomislit na što liči ta vožnja ;) Spalit na živce dok odvezeš turu ;) 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Al moram djeci dati večeru vidiš da su gladni, jedva dočekali...

Shvaćam ovo kao da smo MI ta djeca, kojima ti moraš dat dnevnu dozu svojih gluposti..

90% ljudi ovdje je starije od tebe, s nekim kalkulacijama tvog IQa i ja sam stariji od tebe ;)

13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Hrvek1909 kaže...

Baš tako, stvarno nemam pritužbi na igru, mogu prijeći preko nekad loših tkstura i tako to, ali glupi AI me ubija ;) 

Postoji nekakv mod koji pojačava promet, dodaje još vozila, strah me i pomislit na što liči ta vožnja ;) Spalit na živce dok odvezeš turu ;) 

Imam taj mod, dodaje razno razna auta, puuuuuno više prometa, AI na autocestama piči po 170 - 180, na starim cestama idu i po 110 - 120, al kad naletiš na njih u gradu, voze 20 - 30.. Ubijem se dok prođem kroz kolonu..

Subota ujutro, 9 sati (ingame) i puuuuun grad auta, išao sam pola sata (RL time) kroz Oslo da bi istovario prikolicu.. Loooše

16 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

Ali nije samo AI problem na ETS2, u skoro svim simulacijama, recimo OMSI, tamo cak ni nekoce, ako izletis sastrane zabije se drito u tebe XD, katastrofa..^^

OMSI nisam nikad probao, gledao sam neke videe na yt i nije me privlačio gamplay, niti ne znam nikoga da igra. 

Vjerujem da im je ETS podloga da isprave svo što ne valja za American Truck Simulator. Mnogi igrači imaju velika očekivanja što se toga tiče. Zato neki programer već godinu dana, tako kaže CEO SCS-a, radi samo na AI-ju i ništa drugo. 

Meni ETS služi za opuštanje, cijeli dan sjedim za pc-jem pa ne želim da mi igra bude stres ;) 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Kiki287 kaže...

OMSI nisam nikad probao, gledao sam neke videe na yt i nije me privlačio gamplay, niti ne znam nikoga da igra. 

Vjerujem da im je ETS podloga da isprave svo što ne valja za American Truck Simulator. Mnogi igrači imaju velika očekivanja što se toga tiče. Zato neki programer već godinu dana, tako kaže CEO SCS-a, radi samo na AI-ju i ništa drugo. 

Meni ETS služi za opuštanje, cijeli dan sjedim za pc-jem pa ne želim da mi igra bude stres ;) 

Ako bi napravili samo MAPU kao na WOSu, to bi već bilo 70% uspjeha.. Tamo ima jako puno lokalnih cesta i bez frke možeš izbjeć auto ceste :)

14 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Kiki287 kaže...

Probaj OMSI, on je miljama bolji od ETS2, ustvari to je prava simulacija dok je ovo djelomicna ;)

Ja sam jedan od admina na OMSI FB stranici, imam kontakt i s autorima igre, pa ako te sto zanima, samo pitaj -- inbox

16 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
robisierra92 kaže...
Kiki287 kaže...

Ako bi napravili samo MAPU kao na WOSu, to bi već bilo 70% uspjeha.. Tamo ima jako puno lokalnih cesta i bez frke možeš izbjeć auto ceste :)

ATS će navodno za početak imati samo dvije države Californiju i Nevadu a poslje će se širiti, tako sam negdje čuo-pročitao. S obzirom kolike su te države vjerujem da će bit prostora za vožnju. 

Ne sjećam se koji sam WOS igrao, prije 2-3 godine, ali ETS-ove ceste i pjezaži su mi bili detaljniji, možda se varam.  

Btw probao sam se voziti sporednim cestama Afrikom pa sam zakasnio s isporukom 10 sati ;) 

Kiki287 kaže...

Probaj OMSI, on je miljama bolji od ETS2, ustvari to je prava simulacija dok je ovo djelomicna ;)

Ja sam jedan od admina na OMSI FB stranici, imam kontakt i s autorima igre, pa ako te sto zanima, samo pitaj -- inbox

Na tvoju preporuku isprobat ću ga prvi slobodan vikend :)

Daj molim te link na tu stranicu, fb tražilica izbacuje svašta 

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 21:44 (robisierra92).
13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Hrvek1909 kaže...
robisierra92 kaže...
Kiki287 kaže...

ATS će navodno za početak imati samo dvije države Californiju i Nevadu a poslje će se širiti, tako sam negdje čuo-pročitao. S obzirom kolike su te države vjerujem da će bit prostora za vožnju. 

Ne sjećam se koji sam WOS igrao, prije 2-3 godine, ali ETS-ove ceste i pjezaži su mi bili detaljniji, možda se varam.  

Pa je, ETS 1 je detaljniji, ali u onoj igri nije bilo bitna grafika, već igrivost koja je bila visoka.. Sve dok ne kupiš zaspoelniku kamion i ne kreneš spavat 24 sata dnevno.. Pare lete kao lude, nema ograničenja za spavanje, samo moraš imat sleeper kamion i džabe ti spavanje..
Što me podsjetilo, dalo bi se opet igrat American Long Haul xd

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

samo da kazem da rade obadva moda za specijalne prikolice i to zajedno,ja ih imam i nebaca van niti sto laga.....

smo da je scania malo jaca ova r500 sto je imam za sad vuce ali tenk od 62t  hehe teli se pravo  hehe

3 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ljudi koja vam je osovina najdraza? koja najbolje ide po okukama, ima li razlike u akceleraciji?

9 4x2
10 6x2
2 6x4
I Love Milka
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
1950Killer kaže...

Ljudi koja vam je osovina najdraza? koja najbolje ide po okukama, ima li razlike u akceleraciji?

Po meni 6x2, lakse je zaokretanje zbog pratece osovine nego na 6x4 pogon, neznam jeli netko od vas također primjetio , ali sa 6x4 osovinom ga bas moras "zamotati" da ude u zavoj, sa 6x2 je nekako lakse, bar meni na volanu..

4x2 je standard osovina, ali to je za lakse terete, recimo za prikolice oko 15-20T max, 3 osovine su dobre, a 6x4 je bas za one ultra teske terete, naravno ima tu i 8x4,10x4 , ali to mi niije bas napeto, recimo puno stranaca vozi na 6x2 šasiji, nego kod nas u HR !!

16 godina
neaktivan
balvanar kaže...

samo da kazem da rade obadva moda za specijalne prikolice i to zajedno,ja ih imam i nebaca van niti sto laga.....

smo da je scania malo jaca ova r500 sto je imam za sad vuce ali tenk od 62t  hehe teli se pravo  hehe

meni je zanimljivije kad se malo vuče, nego kad leti ;) sa r620 vučem sad 40 tona i na uzbrdicama zna štucati ;) 

1950Killer kaže...

ja sam stalno bio na 4x2 ali sam primijetio da mi je dvoosovninac stabilniji kod teških terta, a s obzirom da stalno vučem teške terete kad naplatim ovu turu prijeći ću na 6x2 ;) sad vučem 40 tona sa 4x2 i vidim da nije toliko stabilan. čini mi se da na ravnici mi zna nekad krivudati, ne znam da li je to do moda za fiziku, kojeg koristim od početka, ili je do igre ali vjeriujm da mod ponešto utječe sigurno. 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kod tih teskih teretana imam man kamion nzm zasto al njega sam izabrao i stavio mod od 1500KS motor i naravno limiter na 90 km/h vuce ko konj ali i on se muci vuc specijalni teret onu lokomotivu il sta je vec ne znam kolko tona ima... sad sa frendom vjerovatno uzimam g27 pa planiram kupit igru da i ja konacno igram posteno i hard economy mod ( to je za mene REALNI ECONOMY MOD {#} ) i pomalo doc do vrha 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...

Kod tih teskih teretana imam man kamion nzm zasto al njega sam izabrao i stavio mod od 1500KS motor i naravno limiter na 90 km/h vuce ko konj ali i on se muci vuc specijalni teret onu lokomotivu il sta je vec ne znam kolko tona ima... sad sa frendom vjerovatno uzimam g27 pa planiram kupit igru da i ja konacno igram posteno i hard economy mod ( to je za mene REALNI ECONOMY MOD {#} ) i pomalo doc do vrha 

Samo bez tog 1500KS, zar nije bolje uzeti neki slabiji motor recimo 500KS, pa iz gusta vuci i šaltati, pogotovo ako uzmes G27, btw ja ga isto koristim ;)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice