pozz,dali netko zna kako da si namjestim da mi ljepse skrece sa volanom u igri ?? 
Koji volan?
pozz,dali netko zna kako da si namjestim da mi ljepse skrece sa volanom u igri ?? 
Koji volan?
Od pet poslijepodne sjedim za pc-jem i radim na zvukovima za Scaniju i Volva 
S obzirom da je prethodni mod downloadan s mog mediafire acconta više od dvije tisuće puta i da sam dobio mnoštvo komentara, što nisam očekivao, radim "Default Sond Edit V2" :)
Uglavnom, bit će gotovo sutra ili prekosura i bit će bolji od prethodnih naravno
Ej pozz vozaci....posudio sam od frenda volan da vidim malo kak to ide sa volanom,sve je super samo kaj taj volan nema pipke one dolje da se pricvrsti za stol pa mi volan bijezi po stolu(stakleni stol imam)Jednom rukom sam drzao volan a drugom upravljao. .Jedino da ga pricvrstim sa nekom gurtnom
Tak da sad skupljam pare za pravi volan,svaka donacija je dobro dosla
:Trenutno sam level 10,imam jos 3 Volva naravno sve na kredit za sada ide odlicno evo i par slikica....
Prije dva dana kraj mene prošla Runkova Scania. 
Sad kad si me vec podsjetio, imam jedan putopis za vas. Kratko, ali slatko. Rijeka - Venecija. Scania R500 V8.
ekipa trenutno iman instaliranu mapu-europe rebuilding 1.0.4.1. pa me zanima jel izasla koja nova cool mapa,nisam bio tu dosta dugo pa nisam upućen...ako mi neko moze zaljepiti link di mogu downloadati neke super nove mape i ako moze za trailere i kamione :)
dali je tko primjetio na tsm 3.5 mapi,kad se vozite kroz pustinju dole gdje je gorivo besplatno,da NLO nadljeće po nebu :)
Sta mislite?
vozao sam tog renaulta dok sam radio mod za zvuk, mislim da je užasan
jednostavno mi se ne sviđaju ti renaulti nikako
ako već želiš probati nešto novo probaj kacak-ov mercedes, odličan model
http://ets2.lt/en/mercedes-benz-mp4-multimod-3-0-1-3-1-1-4-1/
btw za premiuma uskoro dolazi mod za zvuk (kao i za sve ostale kamione) a imam ti mod za crne kotače gdje nema tih slova, tj. obrisao sam ih - vidi dolje
@robisierra92 Krenio sam novi profil sa hard economy modom..Od kad sam poceo ets igrat vozim Scaniu i Volva pa sam malo promijenio kamion.Meni nije toliko los,zvuk skoro ni ne cujem jel glazbu slusam tako da je ok..
@robisierra92 Krenio sam novi profil sa hard economy modom..Od kad sam poceo ets igrat vozim Scaniu i Volva pa sam malo promijenio kamion.Meni nije toliko los,zvuk skoro ni ne cujem jel glazbu slusam tako da je ok..
slušam i ja glazbu ali ne mogu vozit da ne čujem zvuk, jer vozim s manualnim mjenjačem i prebacujem uglavnom već po sluhu. a osim toga nije mi doživljaj vožnje ako ne čujem brundanje motora, turbo, kočnice... stvar navike vjerojatno
sutra ću pustiti novi mod za zvuk, bit će bolji od ovog koji je sad budi siguran ;)
Evo sad se cuje malo zvuk posto pricam na skype..Meni je ok kamion i lijepo mi izgleda...
prva slika je sa na tsm mapi
druge 2 na scandinaviji i za sada mi se svidja :) nadama se da siber necuri XD
robi hvala na mapi i objasnjenju za instalaciju tj skidanje
e sad kji god mob sam mod stavio za tuning nesto me pati tj smeta mu
e sad robi i strumf dali mozete poslati linkove od svojih modova jer vama ocito rade :) naravno ako nije problem
a novu verziju necu stavljati dok god neizadje creckana verzija i neka hebna mapa... :)
e sad robi i strumf dali mozete poslati linkove od svojih modova jer vama ocito rade :) naravno ako nije problem
a novu verziju necu stavljati dok god neizadje creckana verzija i neka hebna mapa... :)
Od modova koristim
TSM 3.5
Scania reworked 3.0
Light mod by balbo(edited by strumf123)jedini tuning mod koji koristim
weather mod
Scania v8 sound by eddie vegas
Black amber interier
Trailer mod 2.0
Od modova koristim
TSM 3.5
Scania reworked 3.0
weather mod
Black amber interier
Trailer mod 2.0
mozes poslati ovaj light mod sto si sam rijesavo kolio vidim :)
a ja ti korsitim gadget pack 4, scania tuning mod 3.0 i truck shop 7, ova dva su mi za "lampice" ;)
koistim još mod za crnu prednju masku i crne felge i to je to od vizualnog dijela te mod za zvuk kojeg sam sam napravio a kojeg će uskoro svi moći koristit ;)
ne znam što te točno pati ali svi ovi modovi rade na tsm i na mapi skandinavije
Od modova koristim
TSM 3.5
Scania reworked 3.0
weather mod
Black amber interier
Trailer mod 2.0
mozes poslati ovaj light mod sto si sam rijesavo kolio vidim :)
...DLC Going East
....
Kupio si?
ets2 + dlc = 30 eur, ets2 = 20 eur, dlc = 10 eur ... hmm !?! ...
Zapravo te izadje 5 centi jeftinije ako kupis zasebno :)
Novi mod koji mijenja zvukove u svim kamionima.
Radio sam to i testirao na svim kamionima posljednjih pet dana tako da ne bi trebalo bit problema nikakvih.
sveo sam modove na min :) http://prntscr.com/1sffxg
i OPET me kicka nekada van
nemam ideje sta da vise radim
mod za spec terete imate skoro svi
realistic mod imate isto skor svi
3 moda za mapu skandinavije sto se mora imati
i samo1 tuning mod
od tuning modova promjenio sam i strumpfov i robiev i neka 3 dodatna sto sam nasao i sad stavio ovaj ima odlicnih stvari,sredio kamion sve 5 radi
sredjivo ga 15 min vozio 4 min i kicka me,
krenio ispocetka znaci lvl 1 vozio 5 min i kick a nisam imao nista od moda na kabini pop.... cu hebena igrica....
sveo sam modove na min :) http://prntscr.com/1sffxg
i OPET me kicka nekada van
nemam ideje sta da vise radim
mod za spec terete imate skoro svi
realistic mod imate isto skor svi
3 moda za mapu skandinavije sto se mora imati
i samo1 tuning mod
od tuning modova promjenio sam i strumpfov i robiev i neka 3 dodatna sto sam nasao i sad stavio ovaj ima odlicnih stvari,sredio kamion sve 5 radi
sredjivo ga 15 min vozio 4 min i kicka me,
krenio ispocetka znaci lvl 1 vozio 5 min i kick a nisam imao nista od moda na kabini pop.... cu hebena igrica....
mani ovaj realistic AI trafic mod, mene je zahebavao također i nećeš imati problema sigurno
Neki dan sam ja ubacio traffic mod...Medjutim kako sam ja rutu vozio ja sam vidjao sve manje kamiona na cestama dok taj mod nisam maknio i sve 5
EDIT: Lega moj je isto ubacio pa mu se nije htjela podic rampa na naplatnim,samo stvarala kolona..
Eto koja slikica..