Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.219
|
čitano: 8.163.108
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozz forumasi,ovdje nas  ima puno,pa ako netko mozda zna u cemu je problem da mi kaze sta je bilo....puno hvala...

evo link od str. http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/problem-slikom/191284.aspx?page=0&jumpto=3847825&sort=asc&view=flat

Nikad nereci nikad!!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
suMaper kaže...
RuskeGTT kaže...

a kazem ti, kad sam zadnji put igrao sve je bilo OK, instalirao sam tsm4 istu vecer i iduci put kad sam usao u igru (veceras) je bilo to sta sam napisao gore :/

ispada da tsm4 mi ne valja

SJETIO SAM SE...uz tsm4 stavio sam one tablice HR koje je napravio forumas jedan nas...izbrisat cu to iz modova, pa bi trebalo raditi, jer sumnjam da tsm4 pravi probleme

javim sutra ili za par dana kako prode :)

Ja sam pravio te Hr tablice i meni je potpuno nezamislivo da ti one prave problem, jer kod mene jos uvek rade super. A koristim ih stalno pa cak ih i dalje usavrsavam, i sada sam cak uspeo da mi rade na starom-prastarom default profilu koji sam zapoceo jos oktobra prosle godine, cim je igra objavljena.

Taj profil sam onda zapoceo sa polaznim gradom Pariz i samo sa default (ets2) mapom. Sada sam na taj profil dodao TSM 4.0 i moj mod za tablice i dobio sam to da svi moji postojeci kamioni u Parizu (koje sam imao od ranije) imaju HR tablice i reg. oznaku za Zagreb tj. ZG (a to sam upravo i hteo) a isto tako i svaki novi kamion koji sada kupim dobije ZG tablice. I sve to radi bez ikakvih problema.

evo iskreno neznam, od kad sam ubacio tsm4 i tvoje tablice, od tad mi igra radi bugovito kao sta sam opisao...

verzija igre mi je 1.4.8, a ne ona 1.4.12 ili koja je vec zadnja, dal mozda to ima veze sa tsm4?

17 godina
Euro Truck Simulator 2

...moraju me čekati,sumnjam da će bez ovoga poletjeti...{#}....

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 22:20 (lion002).
Moj PC  
9 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

probaj staviti 1.4.12 pa mi javi {#}

Nikad nereci nikad!!
14 godina
na streamu sam juce dobio key,nja nja nja nja
Strm
13 godina
neaktivan
Strm kaže...
na streamu sam juce dobio key,nja nja nja nja

.

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
Euro Truck Simulator 2

oprosti ti mogu biti frend?

ja nemam taj stream, ocito je bolji od steama

-.-

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
RuskeGTT kaže...

oprosti ti mogu biti frend?

ja nemam taj stream, ocito je bolji od steama

-.-

da citas redovno temu znao bi o cemu govori... stream, dijelili su keyeve sinoc... procitaj par postova unazad... dali su i link gdje mozes gledat, pa...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
15 godina
Euro Truck Simulator 2

a oprostite...

citao sam topic, ali mi ocito promaklo :/

jel se jos uvijek dijele :)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

a oprostite...

citao sam topic, ali mi ocito promaklo :/

jel se jos uvijek dijele :)?

Zavrsilo je

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Majmun jedan! JA tama da ču upaliti gornje farove jer mi kratka vidljivost kad ono majmun s SCANIOM izleti ispred mene,a ja po retarderu,nožnioj i ručnoj opali ali nije uspjelo -.-" Fakin kisha i ova noc -.-" Inace jako mrzim kad se sudaravam{#}

Strm
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Volvo FH-16 BUG edition interior by me,ima li zainteresiranih? :D

Još radim na nekim skinovima itd..Gore sam napravil TV na kojem je prikazan bug internet edition 

Strm
Moj PC  
3 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

trebam jednu pomoc....

uninstaliro sam igru i obrisao modove sveee

nesto me je pocelo kickati malo malo a instaliro verziju na kojoj odam ima mapa tsm 3.5 a nemogu je maknuti nekuzim kako pa sam obrisao sve

sad bi stavio tsm 4 i samo par modova

sad mi treba VASA pomoc trebam mod za tuning za sve kamione ali da radi .... (lampe gore,bocni branici tid kao sto ima kod strumfa i robia  :)  )

spec terete imam,realistic imam i jos mi treba taj za tuning da nemoram za svaki kamion posebno stavljati  :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

probaj stavit 1.4.12 pa javi

Nikad nereci nikad!!
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ajde da dignemo novu temu koja je vezana uz nadolazecu simulaciju {#}  http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/american-truck-simulator/194985.aspx

Nikad nereci nikad!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 22:40 (croatia324231).

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

skinuo sam mapu tsm 4 ali kad otovrim mod http://prntscr.com/1rpt7r

nemogu kopitari filove u mod folder,tj mogu ali kad orebacujem tamo izbaci mi ovo http://prntscr.com/1rptmr

ima tko kakav savjet?

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

probaj extraktat tu mapu? i onda prebaci u folder mod.......

Nikad nereci nikad!!
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ista stvar izbacuje taj prozorcic sa erorom

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

hah eh onda nezz,mozda ti je problem sa win rar-om?

Nikad nereci nikad!!
12 godina
balvanar kaže...

skinuo sam mapu tsm 4 ali kad otovrim mod http://prntscr.com/1rpt7r

nemogu kopitari filove u mod folder,tj mogu ali kad orebacujem tamo izbaci mi ovo http://prntscr.com/1rptmr

ima tko kakav savjet?

Nemoze se to raspakirati winrar-om, treba ti 7-zip: http://www.7-zip.org/

Ako vec kasnis, pa zasto onda zuris !?!
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

posto me tsm4 pato htio bih isntalirati skandinaviju da vidim kakva je ona

dali netko moze staviti link za tu mapu ako nije problem.. ali da radi :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
balvanar kaže...

posto me tsm4 pato htio bih isntalirati skandinaviju da vidim kakva je ona

dali netko moze staviti link za tu mapu ako nije problem.. ali da radi :)

jesi instalirao tsm ili nisi? 

evo ovdje skini mapu, moraš se registrirati najprije 

http://www.promods.net/viewforum.php?f=15

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
13 godina
neaktivan

Slika kad se uploada na hosting je bolje kvalitete nego na forumu

13 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...

Slika kad se uploada na hosting je bolje kvalitete nego na forumu

Mozda bolje da si preko foruma uploado ... imo bi se na sta izvlacis na ovakve slabe graficke postavke {#}

Salu na stranu... ja se stvarno divim vama koji mozete tako igrat..ja kad sam imo kantu ( mogu tocno rec svaki detalj kofne ) i vidio kako je vrtim na minimalki jedva, a kako tek brutalno izgleda maksimala...nisam imo volje vise igrat igru , jednostavno nije to to {#}

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Dodao sam i večernji list kraj bug-a

EDIT: Jutarnji{#}

Strm
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 20:27 (Strm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

uspio sam inst TSM4 mapu ja tu nevidim nikakvu razliku sa mapom TSM3.5 ili kako vec

samo znam da kada ubacim an novu mapu kicka me svako malo

a na staroj tsm mi to nije radilo mislim da cu ipak ili vratiti na staru ili rijesiti skandinaviju da inst da malo probam po njoj

dali deckima koji imaju skandinaviju i ovaj novi mod za spec terete radi sve ok?

0 0 hvala 0
12 godina
balvanar kaže...

uspio sam inst TSM4 mapu ja tu nevidim nikakvu razliku sa mapom TSM3.5 ili kako vec

samo znam da kada ubacim an novu mapu kicka me svako malo

a na staroj tsm mi to nije radilo mislim da cu ipak ili vratiti na staru ili rijesiti skandinaviju da inst da malo probam po njoj

dali deckima koji imaju skandinaviju i ovaj novi mod za spec terete radi sve ok?

TSM tim kaze:
Otklonjeni su bagovi iz predhodne verzije
Dodati su novi gradovi: Toulouse and Bordeaux in France, i Bochum, Essen, Gelsenkirchen, Recklinghausen i Wuppertal u okolini Dortmunda.

Those of you who installed already the new patch (version 1.4.12), shouldn’t have a problem with it.

Ako vec kasnis, pa zasto onda zuris !?!
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozz,dali netko zna kako da si namjestim da mi ljepse skrece sa volanom u igri ?? {#}

Nikad nereci nikad!!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice