Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.236.222
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
robisierra92 kaže...
Strumf123 kaže...

taj bullbar nie obican nego je mod,a nemores raskopati fajl jel je zakljucan lozinkom

daj link od tog moda da ne kopam po 50 stranica, ako ti nije teško naravno 

vrinho kaže...
Strumf123 kaže...

taj bullbar nie obican nego je mod,a nemores raskopati fajl jel je zakljucan lozinkom

Ma sve se može... Samo se scs file/mod povuče na SCSUnpacker.exe i extracta automatski iz tog moda sve fajlove i radiš što te volja.

a za svaki slučaj tu je i scs extractor ;) 

http://www.2shared.com/complete/oEMYyTzv/Bullbar_Beta_v1_by_King_Scania.html 

Evo 

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Pošto sam bio na moru i škola opet krenula, nisam htio jedno vrijeme spajat uopće volan jer nisam imao vremena, sad sam napokon malo sjeo za volan i na ovoj skandinaviji nisam podjelio jedno iskustvo, SVI vozači (čak i kamioni) voze 80 - 90 po starim cestama, no nažalost to vrijedi samo za Skandinaviju, dalje čim se vidi zavoj uspore jako jako i drže se ograničenja, čak mi je te aute i bez prikolice jako teško prestizat, jer kad vidim ravninu stisnem po gasu, a oni voze skoro pa brzinom kojom ja vozim (110, ravnine)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

SCS Unpacker je za raspakirat SCS file... to sam skinio... samo kako treba sve to vratit u SCS file?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
15 godina
mantgxtruck kaže...

SCS Unpacker je za raspakirat SCS file... to sam skinio... samo kako treba sve to vratit u SCS file?

Otvori mod/scs file s winrarom i te foldere ili fileove vraćaj di su i bili, vidjet ćeš da više ne bude zvijezdice pored njih a to znači da oni nisu više zaključani pa ih možeš i u modu onda mijenjati.

13 godina
neaktivan
vrinho kaže...
mantgxtruck kaže...

Otvori mod/scs file s winrarom i te foldere ili fileove vraćaj di su i bili, vidjet ćeš da više ne bude zvijezdice pored njih a to znači da oni nisu više zaključani pa ih možeš i u modu onda mijenjati.

OK, tnx... kada ga otvorim sa Winrarom mogu ući bilo gdje, extraktirat na desktop, urediti i vratiti natrag pod istim imenom ali uređena.... još da mi je zmodeler 3.0.5...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Prvo one stare foldere ili fileove iz moda izbrišeš (dobro je da se bar to može u zaključanom) i onda ove modificirane vratiš na mjesto izbrisanih.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Prvo one stare foldere ili fileove iz moda izbrišeš (dobro je da se bar to može u zaključanom) i onda ove modificirane vratiš na mjesto izbrisanih.

Pa da, to sam i mislio.... ili ih zamijeniti ako se može a zvjezdica mi nema nigdje.. još.... planiram uzeti interior iz jednog Volva ali bez valjštine ali šta mi je korist kad nemam Zmodeler.... mogu bar skinove probat :D

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ljudi, može li mi itko pomoći.... Trebam ovaj interior za Volvo ali samo interior, bez vanjskog djela kabine... Pa eto, ako netko može samo izbaciti dio moda ili kako već.... bio bi jako zahvalan.

Zaboravite, riješio sam mod {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 18:28 (mantgxtruck).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
I vozio sam se dosta dugo iza tegljača, prva prilika mi se otvorila tek poslje naplatnih kućica (stara cesta, tamo negdje kod Odde na vrhu karte), i onda kad ga se napokon riješim, upadnem u još veću gužvu, jedno 3 - 4 kamiona i par auta ispred mene :(
Pratim ga - http://i.imgur.com/sKFS5OS.jpg
Bokić - http://i.imgur.com/nAqWPXs.jpg (pogledajte obrtajku :( )
I dolje se još nevidi par kamiona i auta.. - http://i.imgur.com/hg3aSJ4.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
mantgxtruck kaže...

... planiram uzeti interior iz jednog Volva ali bez valjštine ali šta mi je korist kad nemam Zmodeler ... mogu bar skinove probat :D

Si cuo za Blender, kazu da je to dobra zamjena za Zmodeler pogotovu za pocetak a i savim je free ...

http://www.blender.org/

Ako vec kasnis, pa zasto onda zuris !?!
13 godina
neaktivan
suMaper kaže...
mantgxtruck kaže...

... planiram uzeti interior iz jednog Volva ali bez valjštine ali šta mi je korist kad nemam Zmodeler ... mogu bar skinove probat :D

Si cuo za Blender, kazu da je to dobra zamjena za Zmodeler pogotovu za pocetak a i savim je free ...

http://www.blender.org/

Imam blender ali nisam siguran mogu li otvoriti tu vrstu datoteke u njemu... Nema veze... sada sam uradio što sam htio... pobrisao par stvari i radi {#}

EDIT:
Izgleda da blender neće tobj datoteke... Ima obj ali tobj nema {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 19:44 (mantgxtruck).
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dakle DLC "Going East" dolazi 20. rujna i bit će kompatibilan s mapom Skandinavije :) 

http://blog.scssoft.com/2013/09/gold.html

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 20:56 (robisierra92).

1 0 hvala 1
12 godina
mantgxtruck kaže...
Imam blender ali nisam siguran mogu li otvoriti tu vrstu datoteke u njemu... Nema veze... sada sam uradio što sam htio... pobrisao par stvari i radi {#}

EDIT:
Izgleda da blender neće tobj datoteke... Ima obj ali tobj nema {#}

Ja to zaista ne kuzim ali jedan lik kaze: Tak ... To ja dekodowałem pmg/pmd/pmc/tobj ;)

Ako vec kasnis, pa zasto onda zuris !?!
16 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...

Evo 

evo ga vraćam u boji tvog kamiona, nadam se da sam pogodio boju ;) 

problem je što bullbar nema odsjaj, barem što se crne riče, ali to nije do mene nego do onoga tko ga je radio u 3d programu 

ako netko želi bullbar može biti i u boji njegove scanie ;)

http://www.mediafire.com/download/s09ipfdjrc99s4k/BullBarBlueSmurf.rar

Tempus fugit
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Malo sam stiska gas ipak duga je tura pa treba brže voziti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 12:25 (luđak XD).
Moj PC  
3 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Ja to zaista ne kuzim ali jedan lik kaze: Tak ... To ja dekodowałem pmg/pmd/pmc/tobj ;)

Ja imam onaj 2.49b... probat ću naći ovaj "add-on scs" pa ćemo vidit {#}

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Danas jurim 150km/h i ugasim motor, nakon par km on pokazuje potrošenost goriva koa da je motor radio, to je dokaz da potrošnja nema veze sa opterečenjem ni načinom vožnje nego samo prevaljenim putom.

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
Zekat kaže...

Danas jurim 150km/h i ugasim motor, nakon par km on pokazuje potrošenost goriva koa da je motor radio, to je dokaz da potrošnja nema veze sa opterečenjem ni načinom vožnje nego samo prevaljenim putom.

...

13 godina
neaktivan
Zekat kaže...

brate sta vi vozite rally hebeni a ne da ste kamiondzije {#}

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
15 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...
Zekat kaže...

brate sta vi vozite rally hebeni a ne da ste kamiondzije {#}

Ovdje nije bit jel sam vozio 50 ili 150km/h.{#}

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Još jedna provjera: vozim 100km/h (termostat) po autocesti bretstva i jedinstva, i za točno 1h prešao 100km.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 15:05 (Zekat).
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
Zekat kaže...

Još jedna provjera: vozim 100km/h (termostat) po autocesti bretstva i jedinstva, i za točno 1h prešao 100km.{#}

Lol.

13 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Ovdje nije bit jel sam vozio 50 ili 150km/h.{#}

Dobro ne zelim praspravljat o tome.-..

Evo da pitam za mapu dal ima neka sa Hrvatskom posto smo usli u EU ali da je dobra i da nisu svi gradovi isti -.-"

Modovi koje imam su 

Def( u kabini sam dalje od sajbe sto znaci da mogu vidit lijevi retrovizor bez da mis micem

Mangtx1500 ( 1500 KS , citajte dolje i vidit ce te zasto )

realistic physics mod v7.0

zzTSM_Schwerlast_Trailerpacket_1.7.5_Pack_1-3 ( special trailers , oversize,military itd itd... zato imam 1500 KS da moze povuc na uzbrdici :) ) 

zzzImproved_weather_v08 ( bolje vrijeme graficki izgleda ko uzivo )

FXAA ( grafika bolja ) 

EVo par slika u prilogu 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
15 godina
neaktivan
mystik kaže...
Zekat kaže...

Lol.

Termostat hahaha tek sad vidim, jučer sam ga mjenjo pa mi osto u glavi...

Drugi profil sa preko 100tkm., i jedna sa puta.

16 godina
Zekat kaže...

e moj zekat... i ti se upustas u raspravu o kamionima sa pravim kamiondzijama... znaci termostat radi super kad ga ukljucis? lol

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
15 godina
neaktivan
karlo666 kaže...
Zekat kaže...

e moj zekat... i ti se upustas u raspravu o kamionima sa pravim kamiondzijama... znaci termostat radi super kad ga ukljucis? lol

A tebi je u zadnje vrijeme jedini zadatak dati do znanja svima kako je nemam pojma o ničem?!

Reci mi po ćemu su to prave kamionđije u prednosti u odnosu na mene?

Ja sam se davno izjasnio šta mislim o brzoj vožnji, ako je tebi izazov vozit 89km/h 1000km kroz cijelu Njemačku meni nije. Meni je cilj stiči što brže, bez kazni, bez oštečenja.

14 godina
neaktivan
Zekat kaže...
karlo666 kaže...
Zekat kaže...

A tebi je u zadnje vrijeme jedini zadatak dati do znanja svima kako je nemam pojma o ničem?!

Ja sam se davno izjasnio šta mislim o brzoj vožnji, ako je tebi izazov vozit 89km/h 1000km kroz cijelu Njemačku meni nije. Meni je cilj stiči što brže, bez kazni, bez oštečenja.

Uopce nije problem sto ti vozis 90 ili 150km/h nego u tvom stavu..

14 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Daj sjedni u pravi kamion, obrij ga 150 kroz njemačku i vidjet ćeš samo jedan BMW kako ide laganini ispred tebe i na gepeku će mu blicat crveno - plava svjetla i pisat će "Slijedi me".

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ne znam kad sam vise uzivao, kad je bio suspendiran sa foruma, ili sad kad pise glupe postove i svadja se sa svima pa se imam cemu smijati...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 18:27 (GamerX9).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Zekat kaže...

Daj sjedni u pravi kamion, obrij ga 150 kroz njemačku i vidjet ćeš samo jedan BMW kako ide laganini ispred tebe i na gepeku će mu blicat crveno - plava svjetla i pisat će "Slijedi me".

Gledaj, ovdje govorimo o igri i u skladu sa tim bi trebao i pisat. Glavni problem ove igre je u tome što novci doslovno padaju sa neba. Šta nam znači kazna od 500€ za brzinu, 350€ za crveno  ili 400€ za sudar kad vozimo turu koja vrijedi 100 000€??

Ja imam preko 50 kamiona i nesmatram se posebno uspješnim...o čemu pričamo?

Neke vrijednosti su trebali drugačije posložit onda bi do izražaja došlo to o čemu pričaš.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice