da li je prednji bull bar u toj boji mod ili?
inače, postoji mod koji mijenja ove sive dijelove kabine u boju kamiona
nije lako bit kamiondžija - danas u zagrebu ;)
Bullbar je mod koji dolazi u kompletu jans bode
da li je prednji bull bar u toj boji mod ili?
inače, postoji mod koji mijenja ove sive dijelove kabine u boju kamiona
nije lako bit kamiondžija - danas u zagrebu ;)
Malo sam lunjao po bijelom (Austrija, Italija, Spanjolska) i po crnom (Afrika) svijetu (4.785 km) i normalno zakasnio ... 
Start utorak 12.00 gt, Wien -> Barcelona -> Porto -> Gibraltar -> Casablanca -> Taza i Djelfa cilj subota 20.00 sati gt (game time).
vidim da je drugačije boje, odnosno nije siv po defaultu, a ne mogu nikako skužiti kako ga jednostavno obojati, niti ne mogu naći nikakav mod. u stvarnosti najćešće je u boji ili bojama kamiona
daj molim te link za kamion da probam raskopati fajl ;)
jel ima ikakve najave za MP?
vidim da je drugačije boje, odnosno nije siv po defaultu, a ne mogu nikako skužiti kako ga jednostavno obojati, niti ne mogu naći nikakav mod. u stvarnosti najćešće je u boji ili bojama kamiona
daj molim te link za kamion da probam raskopati fajl ;)
taj bullbar nie obican nego je mod,a nemores raskopati fajl jel je zakljucan lozinkom
Napredak je nažalost gotov, 37lvl, tješi me što sam tek 59% mape otkrio.
Dali netko ima Renault sa 520ks zato jer ne znam odakle se stvorio, obišo sam sve salone i nema ga nigdje u ponudi a kod mene u garaži je???
Magnum od 520 ks postoji, dok Premium ima max. 460 ks, pogledaj "Kupi preko mreze" ...
taj bullbar nie obican nego je mod,a nemores raskopati fajl jel je zakljucan lozinkom
Ma sve se može... Samo se scs file/mod povuče na SCSUnpacker.exe i extracta automatski iz tog moda sve fajlove i radiš što te volja.
Ma sve se može... Samo se scs file/mod povuče na SCSUnpacker.exe i extracta automatski iz tog moda sve fajlove i radiš što te volja.
kako to/taj scsunpacker.exe korisiti? toturial??
Ili SCS Extractor kojeg ja koristim :)
Koristi se tako sto se instalira na komp, u neku mapu. Extractas .scs file kojeg si skinuo (to je mod) u istu mapu. Onda kliknes na .scs i drzis klik da onako vuces, kao ikone na desktopu. Povuces ga u taj SCS Extractor/Unpacker i dalje sve samo odradi, u tu mapu dobijes sve sto je u .scs fajlu.
EDIT: Evo ti video
Napisao sam ti, samo mod na taj exe povučeš i sve se automatski extracta u folder di je i mod koji je zaključan.
Napisao sam ti, samo mod na taj exe povučeš i sve se automatski extracta u folder di je i mod koji je zaključan.
dok pokusam extractat zasticeni .scs Izbacuje mi "SCSUnpacker has encountered a problem and needs to close",a ne zasticeni .scs normalo extrakta
Izbacuje mi "SCSUnpacker has encountered a problem and needs to close"
Hm, meni radi normalno... Stavi pod Compatibility-Run as administrator
Izbacuje mi "SCSUnpacker has encountered a problem and needs to close"
Hm, meni radi normalno... Stavi pod Compatibility-Run as administrator
Sve vise novijih modova uradjenih nakon pojave SCSUnpacker-a se NE mogu raspakirati ... 
Sve vise novijih modova uradjenih nakon pojave SCSUnpacker-a se NE mogu raspakirati ... 
Možda ali ja još nisam naletio ni na jednog.
Prinova 
Neću ja moći dugo bez MANa... Opet ću ja sebi njega nakon jedne-dvije ture a drugome uvalit Volvo... ali eto puklo me pa kupio Volvo... drugi put DAF ili Actros 
EDIT: ofarban u bjelo :D
Evo malo promjene i na mom kamionu
HD
http://www.zaslike.com/files/8911u8tku1nqfoxgyjks.png
I tako meni pogonska osovina ostala u zraku i ni makac dalje...
odkacis prikolicu ?
Ma nemogu si predočit da u stvarnosti srednja osovina bude jače opterečena od zadnje, odnosno pogonske.
Dali netko ima Renault sa 520ks zato jer ne znam odakle se stvorio, obišo sam sve salone i nema ga nigdje u ponudi a kod mene u garaži je???
Magnum od 520 ks postoji, dok Premium ima max. 460 ks, pogledaj "Kupi preko mreze" ...
Si nasao (Zekat) Renault sa 520 ks ... !?!
Ma nemogu si predočit da u stvarnosti srednja osovina bude jače opterečena od zadnje, odnosno pogonske.
Pa ima kamiona u kojima je srednja pogonska, a zadnja prateca...zasto nebi moglo
Pa ima kamiona u kojima je srednja pogonska, a zadnja prateca...zasto nebi moglo
true
skini najnoviji patch 1.4.12 i skini si mapu TSM 3.5 imas Hrvatsku i ostale zemlje,meni se sviđa jer je mapa dosta velika ;)
mah ja igram 3.5 pa mie super,ako zeli neka skine najnoviji 
TSM 4.0 ima par gradova vise od 3.5, ali jasno da on bira sebi po volji ... 
daj link od tog moda da ne kopam po 50 stranica, ako ti nije teško naravno
a za svaki slučaj tu je i scs extractor ;)