Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.250.418
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel ima neki mod za jači zvuk u volvu, i ako bi mi mogo neko dat link za teške terete koji rade sa skandinavijom jer koji god ubacim neradi. verzija igre je 1.4.1

EDIT: Updateo na zadnju verziju igre 1.4.12

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 18:24 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Euro Truck Simulator 2

si pogledao ovo  http://ets2.lt/en/category/garsai/  za jaci zvuk, a teske terete nazalost ne koristim ...

Ako vec kasnis, pa zasto onda zuris !?!
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 18:35 (suMaper).
15 godina
Euro Truck Simulator 2

mala pocetnicka tura po njemackoj, ubacio sam snijeg u igru, samo steta kad pocne padati, pada kisa umjesto snijega...

prelijepi krajolik uz snijeg i zalazak sunca prelijepi krajolik uz snijeg i zalazak sunca
pocetak stizanja pocetak stizanja
uspjesno stizanje uspjesno stizanje
ovdje sam bio u naletu i nije mi se dalo kociti, no... ovdje sam bio u naletu i nije mi se dalo kociti, no...
...dolazi kamion iza zavoja, bilo je gusto, ali sam uspio ...dolazi kamion iza zavoja, bilo je gusto, ali sam uspio
u potpunom mraku u potpunom mraku
dolazak na odrediste dolazak na odrediste
i za kraj jedna pozerska nakon ultra kratkog odmora (citaj: mob zvonio) i za kraj jedna pozerska nakon ultra kratkog odmora (citaj: mob zvonio)
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
suMaper kaže...

si pogledao ovo  http://ets2.lt/en/category/garsai/  za jaci zvuk, a teske terete nazalost ne koristim ...

Ima ovaj neznam kako ga prije nisam vidio a listo sam tu stranicu. Ali ga nemogu skinut jer treba acc pa ako neko ima da skine pa uploada negdje bio bih mu zahvalan.

http://ets2.lt/en/volvo-interior-sound-louder-new-horn-for_v1-4-8/

12 godina

http://dfiles.ru/files/pe5k3drzt

http://ul.to/wjd2qb6k

RuskeGTT kaže...

mala pocetnicka tura po njemackoj, ubacio sam snijeg u igru, samo steta kad pocne padati, pada kisa umjesto snijega...

Da, ja sam vozio 4-5 zimskih modova i nigdje nema snijeznih oborina, mislim da je to do SCS tj. sistemski. Iako je bilo mnoostvo zahtjeva za zimskim uvjetima na SCS forumu jos prije izlaska ets2, SCS je to ipak izostavio.
No, ja zato uvjek kada se uzelim snijega skoknem u Kanadu (18 WOS Long Haul) i tamo ima da pada snijeg, ma milina je to vidjeti ... {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 11:05 (suMaper).
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Kupio na Steamu igru..Fino laganica kroz noć..{#}

Strm
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Mercedes MP4

Neznam da li ste vidjeli ovaj video...Ja osobno jos nikada u zivotu nisam vidio ovakav kamion (Mislim na tu svu tehnologiju ne na sam model {#}

3 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Da na Steam-u ja povoljan trenutak za kupnju, popust -66 %, cijena 10,20 €

Buy Euro Truck Simulator 2,
SPECIAL PROMOTION! Offer ends in 44:42:27

http://store.steampowered.com/app/227300/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

{#} gotov. Dobio sam uranjeni poklon za rođendan od kolege koji je bio u DE te je nabavio ETS 2 key za 5€ u nekom njihovom shopu ;)

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 1:39 (midzan21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
coso9288 kaže...

Mercedes MP4

Neznam da li ste vidjeli ovaj video...Ja osobno jos nikada u zivotu nisam vidio ovakav kamion (Mislim na tu svu tehnologiju ne na sam model {#}

Svaki je skoro takav iznutra, svi su na istu semu , samo svaki proizvođac lupa svoj dizajn

16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sorry za OFF TOPIC, ali morao sam ovo podijeliti s vama!

Evo igra za Zaketa i ekipu....

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
11 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
coso9288 kaže...

Mercedes MP4

Svaki je on isti samo je stvar ukusa, kako ko voli a ta tehnologija koliko je dobra i olakšava vozaču posao toliko je i opasna i zbunjuje vozača... Previše se ljudi uzdaju u to a zanemare neke stvarii.... Idu na to da će kamion raditi za njih... 

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo ponovo poceo igrat ets i na 24 razini sam jos malo pa 25 {#} .. dali ima neka bolja mapa od same igre i jel imaju neki oversize ili tako nesto traileri ? ali ne sad bezvezni da su 45964 metara dugi nego realni 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Mapa ima mali milijun {#} , a da li je bolja ili ne, e to je vec stvar ukusa ...

http://ets2.lt/en/category/maps/

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 16:00 (suMaper).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Napokon sam krenio dalje za Wroclaw... opremio sam se kao da idem preko Sahare, ničega ne fali... {#} Kreten na izlazu sa autoceste je naravno primjenjivao ono pravilo "desne strane" pa su ga ostali čekali 15ak minuta i stvorila se nesnosna gužva koja se čak protegla i na samu autocestu... {#} No dobro, konačno krećemo, kasno je popodne a žurim na trajekt za Rostock... Trajekt gotovo prazan, iskeširaj lovu pa se vozi... Nije trebalo dugo budući da je jako blizu ali onda mi je palo na pamet ono moje " NE! opet ta dosadna Njemačka autocesta, kao da po avionskoj pisti voziš." Tu bi i djeca mogla vozit'. I stvarno, nekako je baš dosadno doći u Njemačku iz Skandinavije nakon par tjedana... Malo spavanja pa ponovo na put, još je dosadnije noću... {#}

I da, postoji li ikakav mod da se maknu one svjetleće linije u firmama di voziš, npr, da je označeno kao parking ili slično? {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 17:46 (mantgxtruck).

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dosta zafrkancije, vrijeme je za pravu stvar, evo nesto iz private kolekcije, mada nebi smijeo stavljati slike,....nema downloada..

Scania 164L 580, zapravo modifikacija od Scania R2008 (Promijenjena prednja maska, lightbox, zadnji branik...)

Prikolicu imate na ets2.lt

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 16:47 (Kiki287).
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

koji je to mod za grafiku?

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
99Mile99 kaže...

koji je to mod za grafiku?

FXAA Injector

13 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

Dosta zafrkancije, vrijeme je za pravu stvar, evo nesto iz private kolekcije, mada nebi smijeo stavljati slike,....nema downloada..

Scania 164L 580, zapravo modifikacija od Scania R2008 (Promijenjena prednja maska, lightbox, zadnji branik...)

Tvoj rad?

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Par slikica {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...
Kiki287 kaže...

Tvoj rad?

Ne, napravio jedan moj frend Nizozemac, a uskoro stize jedan jos daleko bolji od ove Scanie, ova je samo par modifikacija na R2008 verziju i novi skin ;)

Kada bude spremna nova Scania, slike cu staviti ovdje

13 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
Strumf123 kaže...
Kiki287 kaže...

Tvoj rad?

Ne, napravio jedan moj frend Nizozemac, a uskoro stize jedan jos daleko bolji od ove Scanie, ova je samo par modifikacija na R2008 verziju i novi skin ;)

Kada bude spremna nova Scania, slike cu staviti ovdje

aha...,meni je sideskirts pree

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

@Strumf

Ovo je sad u planu, R620 Patrick vd Hoeven, jako dugo vec cekam na ovo, kad se zavrsi i kad ga ubacimo u igru staviti cu slike, trebao bi biti extra

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 19:38 (Kiki287).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

@Strumf

Ovo je sad u planu, R620 Patrick vd Hoeven, jako dugo vec cekam na ovo, kad se zavrsi i kad ga ubacimo u igru staviti cu slike, trebao bi biti extra

business before pleasure ahahh

meni ovaj sideskrits za ets 2 je preeeeje*en,,od vlaste vasiceka je.i naravno nece ga djelit

http://www5.picturepush.com/photo/a/11980838/1024/ETS2/ets2a0069.jpg 

14 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Jel ima neki mod za jači zvuk u volvu, i ako bi mi mogo neko dat link za teške terete koji rade sa skandinavijom jer koji god ubacim neradi. verzija igre je 1.4.1

EDIT: Updateo na zadnju verziju igre 1.4.12

Jel postoji neki mod za sve kamione ?

Umjetna inteligencija se ne može suprotstaviti prirodnoj gluposti
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 3:33 (Strumf123).
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Počeo najdužu rutu ikad.

Sheffield - Linz ( 1660km ).

Vjerojatno ću to odvozit u 2-3 dana, ako to sve odvozim u komadu zgadit će mi se igra. :)

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Počeo najdužu rutu ikad.

Vjerojatno ću to odvozit u 2-3 dana, ako to sve odvozim u komadu zgadit će mi se igra. :)

2-3 dana vozit 1660 km? Salis se? Ja znam po veceri 2-3 rute po 2000km odvozit...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 11:12 (Xperiax1).
14 godina
Xperiax1 kaže...
Tomek.Klc kaže...

Počeo najdužu rutu ikad.

2-3 dana vozit 1660 km? Salis se? Ja znam po veceri 2-3 rute po 2000km odvozit...

Nije mi ta igrica sve što radim u životu.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice