Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.236
|
čitano: 8.828.499
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Slab ti je komp za tolike detalje..Makni taj mod za bolju grafiku i nece ti stekat...
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

SweetFX se stavlja tako da se svi fileovi stave u folder di je .exe od igre, a Red Expert funkcionira kao mod, tj izmjenjeni su fileovi od igre a to može postati problem kad ubacujete nešto drugo pa dolaze u konflikt.

SweetFX se pali i gasi s F12. Da bi napravili screenshot koristite Printscreen tipku jer igrin ne snima SweetFX sliku nego samo default, zato vam i ispadne normalna slika a ne slika s SweetFX postavkama. Slike se snimaju gdje je SweeFX instaliran, tj gdje je igrin .exe file.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2

Kad ubacim SweetFX i pokrenem igru dobijem samo crni ekran, ne pokreće se igra, moram izaći pomoću task managera. Red Expert koliko primjećujem poprilično zasićuje boje, posebice crvenu i žutu (zadnja fotka) a to mi se baš i ne sviđa.

Uglavnom, ako vas put ponese sjeverom Skandinavije provozajte se ovom krivudavom cestom, na karti iznad kursora miša sive boje, podsjeća na našu staru cestu kroz Gorski kotar. Milina za vožnju. 

Red Expert Red Expert
Tempus fugit
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Moje postavke SweetFX-a Svjetlije boje,puuno realističnije i sve,radim na malkkoc smanjenju svjetlne...

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ovaj TIR ko saka u oko {#}..Podigni to gore na masku gdje i stoji inace...

Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ma ne znam, mozda se to tebi svidja Strm, ali meni svaki put kad vidim tvoj kamion dodje da rezem zile {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

ccc,šta mu fali? xd

Strm
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

zar neide ta TIR oznaka na prikolicu?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ili prednja strana kamiona, desno, odnosno tvoje lijevo ako ga gledas sprijeda. Ali ne dolje, nego najcesce gore ispod stakla.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

to je 2u1... mudflaps a usput i oznaka... stedi se lova :D

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
karlo666 kaže...

to je 2u1... mudflaps a usput i oznaka... stedi se lova :D

Eto,jedini koji razumije.. xd

Strm
15 godina
Euro Truck Simulator 2

JEl sada što bolje?

Strm
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Bolje nego prije sigurno ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Ajde,dobro,ako imate kakvih zamjerki recite :D

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Strm kaže...

Sta ce ti toliko sirena i rotacija..Safety truck? Oznake G i L ti prolaze kroz "roll bar"..Imas toliko nepotrebnih đinđi na kamionu da je to smijeh..Naravno ako se tebi sviđa ostavi..  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 22:13 (Xperiax1).
16 godina
neaktivan

strm neznam zasto te toliko dira, to je tvoj kamion ne od bug-a i ako oces imat las vegas rasvjetu nemoze ti nitko zabranit, bas kako je rekao xperiax1 ako se tebi svida ostavi..

15 godina
Euro Truck Simulator 2

BEsplatna rasvijeta parkirališta xd

Strm
Moj PC  
0 13 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

{#} no coment

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 23:44 (Xperiax1).
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Strm kaže...

Ma lega nakači gore 600 žaruljica koje trepere ako hoćeš, već odavno si pokazao da te ne zanima simulacijska strana igre nego divljanje i glupiranje. S obzirom na to koliko godina imaš to je sasvim normalno i nema zamjerke s moje strane ;) 

Ali skrenuo bih ti pozornost, ako to već nisi skužio, da većinu koji ovdje sudjeluju u nekakvim komentarima uglavnom ne zanima jurcanje 170 na sat i stavljanje hrpa žarulja na kamion, jer ovo potonje smatraju kičem i vjerojatno djetinjastim ;) 

Xperiax1 kaže...
Strm kaže...

Sta ce ti toliko sirena i rotacija..Safety truck? Oznake G i L ti prolaze kroz "roll bar"..Imas toliko nepotrebnih đinđi na kamionu da je to smijeh..Naravno ako se tebi sviđa ostavi..  {#}

{#}

Tempus fugit
16 godina
neaktivan

ajde da se vratimo na voznju, kolika vam je bila najdulja voznja  i najveca zarada? Nakon instalacije tsm-a bilo najvise 2,4k km (oko 116 k €) , dok sada vozim 3,5k (scezczin-alexandria, 166k €) i nadam se da ce mi doletit jos koja duza :)

15 godina
Euro Truck Simulator 2

AJ da neispadam neko glupo djete i to..Naštimao sam kamion.Usput,ipak daj malo poštovanja početniku u modiranju ETS2.Btw. Imam neki bug s gornjim svjetlima,malo ih ma pa ih nema

Strm
Moj PC  
1 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Strm kaže...

AJ da neispadam neko glupo djete i to..Naštimao sam kamion.Usput,ipak daj malo poštovanja početniku u modiranju ETS2.Btw. Imam neki bug s gornjim svjetlima,malo ih ma pa ih nema

Sad će ti ekipa reć da su ti gornja svjetla neravna, ne paše TIR znak on obično ide uz sam kamion, ne na ovaj bar ili šta već, imaš prejak kamion 730hp, vozit ćeš s njime formulu i onda ti njima fino kažeš boli me ćošak za vas, tebi igrica nije stvarni život i ti to voziš da se opustiš..

Zar ne?

17 godina
neaktivan
bbbmarko01 kaže...

ajde da se vratimo na voznju, kolika vam je bila najdulja voznja  i najveca zarada? Nakon instalacije tsm-a bilo najvise 2,4k km (oko 116 k €) , dok sada vozim 3,5k (scezczin-alexandria, 166k €) i nadam se da ce mi doletit jos koja duza :)

najduža je bila na gobinoj trucekrs map 27 oko 10 tisuća ;) ali nisam nikad odovzio do kraja, došao sam do 5 tisuća, jer je u međuvremenu izašao patch 1.4 a ta mapa radi na 1.3

2-3 puta sam na tsm 2.2 prešao sjevernu afriku, od početka do kraja, to je čini mi se oko 2,5 tisuće u jednom smjeru. ture su tamo oko 100 tisuća, ovisno što se vozi 

Strm kaže...

samo piči {#}

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

,

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

{#}

7 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Imam jedno pitanje, znaci kad instaliram patch i kad udjem u igru ponovo moram product key napisati i onda ce mi biti one sve ostale drzave ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...

,

Štrumfe kakve su ti to felge na Scaniji? Nekakav mod ili dolaze sa skinom?

Zanimljiva prikolica i dobar model 

http://ets2.lt/en/onibus-expresso-guerreiro-trailer/

Tempus fugit
15 godina
robisierra92 kaže...
Strumf123 kaže...

,

Jel možeš taj autobus ostavit nasred autoceste i otić s praznom prikolicom? :D I koja je tipka za skidanje i stavljanje autobusa gore?

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nova vozilica:

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kruskar kaže...
robisierra92 kaže...
Strumf123 kaže...

,

Jel možeš taj autobus ostavit nasred autoceste i otić s praznom prikolicom? :D I koja je tipka za skidanje i stavljanje autobusa gore?

naravno da ne možeš hahaha :D kad otkačiš prikolicu autobus "siđe" dolje, kad ju ponovno zakačiš evo ga opet gore gdje je bio ;) 

Tempus fugit
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice