1.3.1s jel moze na tu verziju
pa zboga miloga zasto ne updateate svi na 1.4.8 i rijesen problem... a vi koji nemate kupljenu igru iako ne podrazvam i takva rjesenja postoje...
1.3.1s jel moze na tu verziju
pa zboga miloga zasto ne updateate svi na 1.4.8 i rijesen problem... a vi koji nemate kupljenu igru iako ne podrazvam i takva rjesenja postoje...
@Mrakus - Update-aj na 1.4.x verziju ako imaš original igricu , a ako nemaš javi mi se na pm da to riješimo :)
uspio sam natočiti u svoju skaniju 599.25 litara,samo mi je ostalo 0.75 litara u rezervoaru :) inače na tsm vozim sad do luksemburga i auto se ispred mene prebacuje u sporu traku i izvrti se 360 stupnjeva i nastavi vozit.
Sa tih 80 milijuna ti nije problem platit štetu.. :P
Stavio sam na Scaniu 6x2 pogon da se lakše provlači kroz brdovite zavoje. 
Odakle vam para toliko čovječe, otkad je izašla skandinavija uspio sam napraviti 6000 km i zaraditi nekih 50 tisuća :(
Jednom sam oštetio kamion i to 2% štete, tako da na to neidu pare.. Najviše na glupe cestarine koje su jeb*čki skupe čak 300 eura sam platio jednom..
uspio sam natočiti u svoju skaniju 599.25 litara,samo mi je ostalo 0.75 litara u rezervoaru :) inače na tsm vozim sad do luksemburga i auto se ispred mene prebacuje u sporu traku i izvrti se 360 stupnjeva i nastavi vozit.
meni stane 1400 litara i ostalo jos kojih 100 kad ono ja u lažiru a tamo litra 0.13 € , nitko sretniji od mene :D
Morali se pravit novi profil kad se ubaci ova mapa od Scandinavie i moželi ona radit s mapom TSM 3.5.
ne moraš ako voziš na osnovnoj igrinoj mapi, ako voziš na nekoj drugoj moraš. nije kompatiblna s tsm, odnosno tsm nije kompatibilna s niti jednom drugom mapom
Jel ima mozd skandinavija torent?? Men nece probably htjeti direct jer neam baš bajan net. č
nema, fajl je veličine 150 mb, to se skine vrlo vbrzo
nema nigdje meni limitator sta sad i jel to moz na eng? il ztak nes
ako nećeš updeajtati igru na 1.4 evo ti mod
http://ets2.lt/en/speed-limit-240-kmh/
@Mrakus - Update-aj na 1.4.x verziju ako imaš original igricu , a ako nemaš javi mi se na pm da to riješimo :)
Ovo je već nemoguće!!! NEMA VEZE JEL IGRA KUPLJENA,NAĐENA,DOBIJENA,ORIGINAL,ŠROT,POSUĐENA ILI BABINA!!! SVE JE ISTO! PROVJERENO!
ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042
Stavio sam na Scaniu 6x2 pogon da se lakše provlači kroz brdovite zavoje. 
Odakle vam para toliko čovječe, otkad je izašla skandinavija uspio sam napraviti 6000 km i zaraditi nekih 50 tisuća :(
Jednom sam oštetio kamion i to 2% štete, tako da na to neidu pare.. Najviše na glupe cestarine koje su jeb*čki skupe čak 300 eura sam platio jednom..
To sam nastavio na starom profilu na kojem sam 27. lvl.
meni stane 1400 litara i ostalo jos kojih 100 kad ono ja u lažiru a tamo litra 0.13 € , nitko sretniji od mene :D
ja sam išao do aleksandrije danas,tamo na benzinsku uletim gorivo 0.10 eura litra :) 56 eura pun tank heheh
Scania R1000 =D
1000 konja, upravljanje brutala i zeznuto pri većim brzinama, akceleracija ubojica ;)
Sad furam rutu Berlin - Helsinki (slike su sa te rute)
kako da update na 1.4.8 ?? moze pomoc plzz
Most i po:
U vezi navigacije:
Koristim samo kad vozim kamion bez navigacije unutra..
Naišao sam na ONO OGROMNI bug u skandinaviji!!! Collison wall((ZA one koji neznaju onaj nevidljivi zid u koji se sudaravaju kad sletitie s ceste)) U jednom gradu u skandinaviji na majušnom mjestu ga nije bilo i sad sam tamo upao i više nema izlaska!!! POšto mi je internet govno,nekad kasnije ču vam video fajl zipati i staviti na bug da ga vidite
Pozdrav ljudi, poceo sam i ja igrat ets pa me zanima jel ima nekih "must have" modova ili da samo skinem mapu i to je to ?
i dali postoji neka stranica di ima 99% modova kojih mogu nac ?
Koja je mapa najbolja?
Imao sam Europa rebuilding i nisam primjetio neke pretjerana razlike od obicne mape. Stajalista su dosta bolje napravljena i to je to.