Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.236
|
čitano: 8.835.661
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
mantgxtruck kaže...
Zekat kaže...

Jel može neko objasnit ponašanje kamiona kad nema zraka za kočnice. To poludi skroz, neče napred, nazad, neprima gas, pa prima...i šta znači onaj crveni znak što svijetli na slici dolje.

Hm, zanimljivo...... Zrak drži kočnice otvorenima, održava zračni ovjes i kamion ili autobus ne funcioniraju bez zraka. kočnice su aktivirane ako ga nema i nemožćeš voziti a moraš ga držat upaljena i gasirat da ga brže napuniš... Dalje da ne pišem...

Kad nema zraka, kočnice su blokirane i nemozes voziti, treba napuniti zrak u kompresor laganim davanjem gasa u leru, kad se zrak napuni, kočnice će se otpustiti i mozes voziti...nemoze jednostavnije nego sto je ;)

15 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
mantgxtruck kaže...
Zekat kaže...

Hm, zanimljivo...... Zrak drži kočnice otvorenima, održava zračni ovjes i kamion ili autobus ne funcioniraju bez zraka. kočnice su aktivirane ako ga nema i nemožćeš voziti a moraš ga držat upaljena i gasirat da ga brže napuniš... Dalje da ne pišem...

Kad nema zraka, kočnice su blokirane i nemozes voziti, treba napuniti zrak u kompresor laganim davanjem gasa u leru, kad se zrak napuni, kočnice će se otpustiti i mozes voziti...nemoze jednostavnije nego sto je ;)

A zrak se gubi kočenjem? Ako DA zašto?

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pa kocnice su zracne, zrak pritisce pakne i tako se gubi, kako ce se taj zrak koji je pritisnuo pakne vratiti nazad? Nemoze...

Zato i postoji kompresor da napuni zrak ako padne ispod neke određene razone.

Npr. Normalan zrak je 9 atmosfera, kad kocis i zrak padne ispod 7 atmosfera kompresor se pali i puni zrak ponovo do 9...

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Prvo kažeš: Kad nema zraka, kočnice su blokirane i nemozes voziti onda da taj isti zrak pritišče pakne i tako koči. Pa mi nije jasno?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Prvo kažeš: Kad nema zraka, kočnice su blokirane i nemozes voziti onda da taj isti zrak pritišče pakne i tako koči. Pa mi nije jasno?

Pa da, tako i je

Ako nema zraka uopce, kocnice su blokirane, treba napuniti kompresor da se kocnice otpuste, kad se otpuste, zrak ih drzi otpustenima, ali cim pritisnes kocnicu zrak istiskujes/kompresiras iz pakne, zato i cujes "pppsssss" kad pustis kocnicu

Dakle, nisi me uvatio dobro prije, ali imas sve lijepo objasnjeno na netu

Ako uspijem i ako se sitim, snimiti cu kako to funkcionira na MAN-u kojeg nekad vozim

A dogodine, nadam se da cu ga cilo lito vozit pa ce bit snimki

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 15:28 (Kiki287).
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Skinuo sam mod za Skandinaviju ali kako ga instalirati  .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
draž kaže...

kao i sve ostale modove. sve .scs fajlove (tri fajla) kopiraš u mod folder. ako igraš na defautlnoj mapi samo aktiviraš u igri, ako igraš na npr. tsm mapi onda moraš krenuti s novim profilom

Tempus fugit
15 godina
neaktivan
draž kaže...

Na svom PC-u odeš na Documents/ETS2/Mod, i kopiraj to što si skinio u datoteku Mod i tamo raspakiraj.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kazaljka za tlak ulja mi neradi kako treba HAHAHA evo vidite na slici kad je kamion ugašen ona je na maksimalno a kad dam gas ode u crveno :D

Btw super mi je ova nova mapa ni autoputevi mi nisu dosadni ima nekih radova stalno itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sve radi.Ja sam kopirao samo jedan fail ostala dva nisam pa se igra rušila.

Hvala

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Kako je dobra ova Skandinavija to je neopisivo. Jezera kraj puteva, šume, tuneli.... Baš imaš osjećaj da si ''gore'' i pravo osvježenje je u igri, već mi pomalo dosta TSM i copy-paste cesta.

Krenuo sam sa veteranom koji je tamo baš kao kod kuće {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kao da su se djeca igrala + zanima me što je pod 1,2,3 ?

Moj PC  
1 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Pa to je prava petlja, koja fali u ETSu posebno u Njemačkoj ;)
3 ti je pritisak zraka u kocnicama, dalje nemam pojma..
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Kako je dobra ova Skandinavija to je neopisivo. Jezera kraj puteva, šume, tuneli.... Baš imaš osjećaj da si ''gore'' i pravo osvježenje je u igri, već mi pomalo dosta TSM i copy-paste cesta.

Krenuo sam sa veteranom koji je tamo baš kao kod kuće {#}

Baš je osvježenje :) Zamjerka ide na preuske kružne tokove, ne znam da li je doista tako kod njih ali kad ulaziš s prikolicom baš moraš pripaziti da ne zakačiš nešto. Dva-tri puta su se vozila ispred mene spawnala, ne znam da li je do mene ili do mape, srećom ne preblizu ;) 

Sutra vozim od Osla do Helsinkija :)

Tempus fugit
13 godina
Euro Truck Simulator 2
jel bi mogo pokrenut ets2 na ovoj konfi : intel core i3 3220 3.3 ghz
maticna: Intel H61 Chipset
memorija : 1x4 ddr3 1333mhz pc6400
graficka: ati radeon hd 7770 ddr5 1gb dx11
napajanje : 550w
molim vas da mi odgovorite jel mi je jako hitno!
silvio
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hahhaajaads kaže...
jel bi mogo pokrenut ets2 na ovoj konfi : intel core i3 3220 3.3 ghz
maticna: Intel H61 Chipset
memorija : 1x4 ddr3 1333mhz pc6400
graficka: ati radeon hd 7770 ddr5 1gb dx11
napajanje : 550w
molim vas da mi odgovorite jel mi je jako hitno!

Naravno da bi mogao . I to na medium-high detaljima :) 

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Moze link za tu novu mapu 

zokii

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mapa je solidna, još samo da je veća
Signature is assuming direct control
15 godina
neaktivan
zoookss kaže...

Moze link za tu novu mapu 

Imaš na prošloj strani u postu od @robisierra92

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Morali se pravit novi profil kad se ubaci ova mapa od Scandinavie i moželi ona radit s mapom TSM 3.5.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
robisierra92 kaže...

Baš je osvježenje :) Zamjerka ide na preuske kružne tokove, ne znam da li je doista tako kod njih ali kad ulaziš s prikolicom baš moraš pripaziti da ne zakačiš nešto. Dva-tri puta su se vozila ispred mene spawnala, ne znam da li je do mene ili do mape, srećom ne preblizu ;) 

Sutra vozim od Osla do Helsinkija :)

Kad smo dosad imali jedino dvotračne kružne u kojima ima puno prostora pa nisi navikao, ja sam prošao bez problema. 

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

eo jedno pitanje imam volvov kamion ima 750 konja i maxsimalna mu je brzina 90 bez prikolice koji k... zasto nece brzee***

1 6 hvala 0
16 godina
mrakus kaže...

eo jedno pitanje imam volvov kamion ima 750 konja i maxsimalna mu je brzina 90 bez prikolice koji k... zasto nece brzee***

Zato ejr su svi kamioni limitirani na 90 KM/H. Mislim da stranicu prije kolega je stavio link na mod koji to miče.

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel ima mozd skandinavija torent?? Men nece probably htjeti direct jer neam baš bajan net. č

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrakus kaže...

Odi u opcije i pod igra isključi limitator.

13 godina
neaktivan

nema nigdje meni limitator sta sad i jel to moz na eng? il ztak nes

15 godina
neaktivan
mrakus kaže...

nema nigdje meni limitator sta sad i jel to moz na eng? il ztak nes

Odeš u options pa pod game (imaš još zvuk, tipkovnica, grafika..), speed limit se zove.

Koju verziju igre imaš?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 21:20 (Zekat).
13 godina
neaktivan

1.3.1s jel moze na tu verziju

15 godina
Euro Truck Simulator 2

nemere na 1.3.1,jel je u skandinaviji sve uređeno ili samo skandinavija xd

Strm
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice