Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.236
|
čitano: 8.837.333
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Šta ti ono voziš?

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Najviše MAN, potom Scania, Volvo i Mercedes..
Obično kad se zaje s modovima onda ovo ostalo :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel scania sad bolja? Ako ne šta još trea napraviti?

Strm
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Po mome ukusu umjesto ADRa i TIRa stavi one scania mudflap :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
molim vas link za mod za one teže prikolice (više tona xD), nemogu tu ništa naći (http://ets2.lt/), kad ne znam šta da upišem u tražilicu (neide mi ingliš baš najbolje). Mod neka radi na v. 1.4.1. Hvala ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Ako netko vozi skaniju R730,voljan sam napraviti mod na upravljkačkoj ploči tipa mjenjanje boje itd,pošto mi je na kuricivavao išlo ono nešta kao mob ja sam sam seb to napravio

Strm
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Re: Euro Truck Simulator 2

Teške prikolice mod  

15 godina
Euro Truck Simulator 2

RAdim na GPS+interior modu za MAN-a 50% napravljeno,riješavam ovaj pakao..

Strm
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Napravio si novi profil,Magnum je u garazi do daljnjeg

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
1 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

e zdravo evo i ja igram ovaj ets 2 i stvarno kako vidim vi imate i neke drzave druge a ja samo one default pa moze link da namjestim i ja par novih drzava da mi bude zanimljivije igrat i da kako da preko 90 na sat idem gdje se to namjestim hvala unaprijed poz

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
baletm kaže...

e zdravo evo i ja igram ovaj ets 2 i stvarno kako vidim vi imate i neke drzave druge a ja samo one default pa moze link da namjestim i ja par novih drzava da mi bude zanimljivije igrat i da kako da preko 90 na sat idem gdje se to namjestim hvala unaprijed poz

http://ets2.lt/en ovdje imas sve modove koje trazis,s ljeve strane imas podjelu modova,,a da vozis preko 90na sat-link:http://www.myuplbox.com/file/download/874166

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

i da zna li neko kako ukljuciti tempomat *?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ljudi imam jedno pitanje a  i ujedno i problem ?
 skinuo sam   Euro Truck Simulator 2 v1.4.1 

i sve radi normalno 

onda sam  stavio mod  da ide preko 90km/h
o kad uđem u igru  piše mi da  igra sadrži neautorizirane izmene  a za izmenjenu verziju igre podrška nije dostupna...

ako tko zna molio bih pomoc !  

0 0 hvala 0
15 godina
IMEa kaže...

i sve radi normalno 

o kad uđem u igru  piše mi da  igra sadrži neautorizirane izmene  a za izmenjenu verziju igre podrška nije dostupna...

Samo atisneš ok ili x ili šta več možeš,to ti je kad1. put staviš mod u igricu,samo igraj dalje bez beda...

Strm
13 godina
neaktivan
baletm kaže...

i da zna li neko kako ukljuciti tempomat *?

slovo c

Gaming 4ever.
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Opet sam promjenio izgled Scanie :))

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Hihihihi,SCANIA postakla vlak,MAN postao nevidljiv ccc

Strm
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...
baletm kaže...

http://ets2.lt/en ovdje imas sve modove koje trazis,s ljeve strane imas podjelu modova,,a da vozis preko 90na sat-link:http://www.myuplbox.com/file/download/874166

Pa ima čovjek u opcijama - gameplay (za hrvatski nemam pojma, ne igram na njem) - speed limiter i nek isključi

17 godina
neaktivan
baletm kaže...

moraš ubaciti dodatne mape, ovisno koju verziju igre imaš 1.1,1.2,1.3 ili posljednju 1.4? većina koja ima 1.4 verziju igre vozi na TSM mapi ili Europe rebuliding map

za 1.3 verziju postoji nešto više mapa nego za 1.4

mape se ubacuju kao modovi. stavi se u mod folder i aktivira u igri. u 1.3 verziji igre moraš napravit novi profil, odosno krenuti ispočetka, da bi mogao koristiti mapu. 

u 1.4 ne moraš ako voziš po defaultnoj mapi, samo ubaciš mod i nastaviš gdje si stao 

IMEa kaže...

i sve radi normalno 

ne treba ti mod za brzinomjer u 1.4 verziji igre. isključiš blokadu motora u postavakama gameplaya

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ja imam 1.4.8 i kada mi onako guma moze puknut vidio sam prije tu neki kolega se stavio

Gaming 4ever.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
99Mile99 kaže...

ja imam 1.4.8 i kada mi onako guma moze puknut vidio sam prije tu neki kolega se stavio

Ako mislimo na isto, to je mod koji je u izradi..

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ima netko link za mod da mi maska na Scanii bude crna?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Crna maska ------Mod 

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kupite, kupite! Voće, povrće, "friškine"....!!! U pola cijene sve dam samo da prodam.... ahahahahahhah {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

3 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ja sam se baš iznenadio dok sam vidio da neka ženska prelazi preko zebre,bio sam malo udaljem pa je nisam stigao zgazit...tj. testirat dali je to moguće :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
crack kaže...

ja sam se baš iznenadio dok sam vidio da neka ženska prelazi preko zebre,bio sam malo udaljem pa je nisam stigao zgazit...tj. testirat dali je to moguće :)

Meni se zenska stvorila samo odjedan put i to tik pored mog kamiona.. naravno, "pregazio" sam ju (proso kroz nju xd)

17 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo dvije domaće prikolice

Zvečevo

Metalija-trans

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

znaci imam patch 1.2.5 i kad ulazim u neki grad (nezz ime tocno) igrica mi se zagasi i pise Euro truck simulator 2 je presato raditi??  pomoc?

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
croatia324231 kaže...

znaci imam patch 1.2.5 i kad ulazim u neki grad (nezz ime tocno) igrica mi se zagasi i pise Euro truck simulator 2 je presato raditi??  pomoc?

zasto ne updateas na 1.4.8?

17 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Ima netko link za mod da mi maska na Scanii bude crna?

Rucipe kaže...

Crna maska ------Mod 

ovaj mod ti daje komplet prednju masku i bočne dijelove kabine pokraj prozora u boji kamiona - kao na fotki 

http://ets2.lt/en/scania-grill-in-truck-color/

u ponoć stiže nova mapa skandinavije 

Tempus fugit
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice