Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.236
|
čitano: 8.847.857
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Efikasan nacin varanja za lovu je tako sto sa vozacima mijenjas kamione. Uzmes kamion od jednog, pise ti da moras cekati X sati dok ne zavrsi sa voznjom, za tih X sati cekanja dobis svu lovu od svih voznji vozaca u tom periodu. Isto kao da spavas, ali u biti cekas da vozac zavrsi, da uzmes njegov kamion. To mozes raditi beskonacno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
ivicasobak18 kaže...

Pozz ljudi dali možda ko zna kako da na Euro truck simulatoru 2 složim da igram na joystick???

što te kokretno zanima, ja igram s gamepadom 

u opcijama umjeto keyboard odabereš keyboard + usb gamepad a postavke ovise od gamepada do gamepada. neki imaju finije kontrole pa ih ne treba dodatno podešavati a neke jeftinije uređaje treba vremena dok se poslože kako treba

Tempus fugit
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Izljev tipičnog Hrvatskog razmišljanja, što manje radit i što prije zgrnut lovu.

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Izljev tipičnog Hrvatskog razmišljanja, što manje radit i što prije zgrnut lovu.

Ja sam svojih 30 i kusur kamiona zaradio vozeci iako sam mogao upisat lovu...Tu manje/vise svi znaju kako lakse zaradit tako da se nema sta krit :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 16:41 (Xperiax1).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Na prva dva profila sam vozio do 52-og i 43-eg levela bez ikakvih modova za lovu, bez cheatova i iceg drugog. Sad sam na trecem profilu i nije mi se dalo bas sve ispocetka i stavio sam si 100.000 exp uz pomoc Cheat Enginea (30 lvl), a na TSM 3.5 i tako pocinjes sa 5 milijuna, pa mi lova nije trebala.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
GamerX9 kaže...

Na prva dva profila sam vozio do 52-og i 43-eg levela bez ikakvih modova za lovu, bez cheatova i iceg drugog. Sad sam na trecem profilu i nije mi se dalo bas sve ispocetka i stavio sam si 100.000 exp uz pomoc Cheat Enginea (30 lvl), a na TSM 3.5 i tako pocinjes sa 5 milijuna, pa mi lova nije trebala.

to mene nervira jel se može to nekako maknut glupo mi je omah imat 5 mil

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

imas na njihovoj stranici fix da pocinjes sa 2k...

http://www.trucksim-map.com/database/ets2-downloads/mods-f%C3%BCr-tsm-maps/26-tsm-map-3-5-startkapital-2000%E2%82%AC-beginner-s-cash-2000%E2%82%AC/index.html

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Neznam u kojem je to svemiru početna točka 5mil€? Ja bi smanjio zarade po turi, povečao popravke kamiona...

npr. ako ne koristiš motornu kočnicu nego stalno nožnu da ti se znatnije troše kočnice a cijena novih paprika, ako ideš preko bankina ili brzo po neravnom terenu odlazi ovjes koji je također skup, znači da te tjera da pametno voziš. 

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Je li se ovo ikome dogodilo... Prikolice AIja da nemaju kotače??? {#}

Zaboravite, problem je bio u nekoj prikolici za tandeme...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 17:57 (mantgxtruck).

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
GamerX9 kaže...

Meni je to, iskreno, bas dobro. Bi vidio vas da na svakom profilu imate po 10 milijuna, 70 vozaca i 150000 km i onda morate sve ispocetka...

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Friško uređena... Naravno i dalje s limitom na 90 i bez previše kiča... Ovo je za par ruta... Poslje se vraćam na MAN naravno :D

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

I opet nešto novo........{#}

3 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo nešto na što sam naletio..... za one kojima je dosta blijedih i ispranih boja u igri. Puno su ljepše i oštrije boje.

Fajlove kopirate u folder di je .exe od igre. 

Upozoravam da ovaj otkida do 10 fps.

http://gsngaming.com/topic/9093-euro-truck-simulator-2-sweetfx-v14/

Default Default
SweetFX SweetFX
Default Default
SweetFX SweetFX
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 20:01 (vrinho).
Moj PC  
2 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Evo nešto na što sam naletio..... za one kojima je dosta blijedih i ispranih boja u igri. Puno su ljepše i oštrije boje.

Fajlove kopirate u folder di je .exe od igre. 

Upozoravam da ovaj otkida do 10 fps.

http://gsngaming.com/topic/9093-euro-truck-simulator-2-sweetfx-v14/

Ima za skinuti FSX Injector koji je bolji od ovoga , a i mozes ga sam namistiti kako te je volja i sejvas postavke.

Ja ga koristim, odlican je i ne gubi se nikoji FPS koristeci FSX Injector za razliku od ovoga.

Probaj , skini pa vidi !

15 godina
Kiki287 kaže...

Ima za skinuti FSX Injector koji je bolji od ovoga , a i mozes ga sam namistiti kako te je volja i sejvas postavke.

Ja ga koristim, odlican je i ne gubi se nikoji FPS koristeci FSX Injector za razliku od ovoga.

Probaj , skini pa vidi !

FSX? Valjda misliš FXAA, probao sam i njega ali nisam ga nikako mogao podesiti, oni slideri koliko god sam pomaknuo nije bilo promjene a u njemu su mi boje bile prekričave, oči su mi otpale skoro. A i otkida malo, pa oba rade po istom principu, mora otkidati bar malo.

A i ovaj je odmah podešen baš kako treba tako da mi više ništa ne treba

13 godina
neaktivan
Joj, evo mene vozi rodjak u Zagreb, i idemo starom cestom. I puno kamiona na cesti. MAN, Scania, Daf, hehe, sve ih znam.
Signature is assuming direct control
15 godina
neaktivan
vrinho kaže...
Kiki287 kaže...

Probaj , skini pa vidi !

FSX? Valjda misliš FXAA, probao sam i njega ali nisam ga nikako mogao podesiti, oni slideri koliko god sam pomaknuo nije bilo promjene a u njemu su mi boje bile prekričave, oči su mi otpale skoro. A i otkida malo, pa oba rade po istom principu, mora otkidati bar malo.

A i ovaj je odmah podešen baš kako treba tako da mi više ništa ne treba

Da, FXAA, neznam ni ja od kud sam napisa FSX

Uglavnom, neznam, meni radi dobro, odlican je, boje su isto solidne, tako je dosao namisten i sviđa mi se

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 22:15 (Kiki287).
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Tko juri 150Kmh,taj vrat lomi

Strm
Moj PC  
4 6 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Grad trebao pomoćnu rasvjetu,evo vam je!!!

Strm
Moj PC  
3 11 hvala 0
13 godina
neaktivan
Strm kaže...

{#}

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
Strm kaže...

Mislim da uz tvioj kamion gradu ne treba rasvjeta {#}

13 godina
neaktivan
Sinko, malo si pretjera.
14 godina
neaktivan
Bug Manijak kaže...
Sinko, malo si pretjera.

Malo nije prava riječ nikako {#}

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Vec koristim mod za seat positionfor all, medjutim jos uvijek mi je preblizu pa me zanima da li neko zna kako da ga jos malo udaljim? U pitanju je mecka Actros MPIV. Hvala.

Moj PC  
2 2 hvala 0
18 godina
marionezi82 kaže...

Vec koristim mod za seat positionfor all, medjutim jos uvijek mi je preblizu pa me zanima da li neko zna kako da ga jos malo udaljim? U pitanju je mecka Actros MPIV. Hvala.

...evo ovdje imaš da biraš FOV 90 ili 100,pa šta ti odgovara ..  http://steamcommunity.com/app/227300/discussions/0/864971287783596218/

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

{#}.

1 2 hvala 0
15 godina
lion002 kaže...
marionezi82 kaže...

...evo ovdje imaš da biraš FOV 90 ili 100,pa šta ti odgovara ..  http://steamcommunity.com/app/227300/discussions/0/864971287783596218/

Odlično, malo sam pogledao po fileovima i može se slagati FOV po želji s 2 klika praktički, ne treba puno u fileu prčkati.

Otvorite sii file od željenog kamiona i samo promjenite camera_fov u broj po želji, ja sam si sve stavio na 85.

Edit: Da mi je znati koja to seljačina za skoro svaku sitnicu/post u ovoj temi stišće TD, zabij si ga duboko kolega, možeš i cijeli fist ako te toliko to pali {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 15:46 (vrinho).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Krecemo. Zadar - Lisabon. 2800 km. 120000€. MAN F90.

Moj PC  
7 2 hvala 0
18 godina
vrinho kaže...
lion002 kaže...
marionezi82 kaže...

Odlično, malo sam pogledao po fileovima i može se slagati FOV po želji s 2 klika praktički, ne treba puno u fileu prčkati.

Otvorite sii file od željenog kamiona i samo promjenite camera_fov u broj po želji, ja sam si sve stavio na 85.

Edit: Da mi je znati koja to seljačina za skoro svaku sitnicu/post u ovoj temi stišće TD, zabij si ga duboko kolega, možeš i cijeli fist ako te toliko to pali {#}

....neki kreten vjerojatno koji ima kantu od kompa pa ne može da pokrene igru i to mu pruža satisfakciju...na ignore ga staviti..{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 16:01 (lion002).
13 godina
neaktivan
@vrinho
Hahaha, jebote bas me nasmije ovo sa TD XDDD
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice