- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nešto se sprema...
to na nekim mjestima neće proć 
Malo igranja sa skinovima...kad počinju prikolice nestajati???
Jesi voljan tako nešto slično meni za TGX uraditi??? Posla bi ti u box materijal 
Nešto se sprema...
Može link za mod? Volim vozit dugačke prikolice to mi užitak a i predstavlja mi izazov veliki pa zato. HVALA!
To je još u izradi, zato sam i napisao da se sprema. To i mene brine, na nekim mjestima će trebati čudo da s tim prođeš.
Evo jedan brzinski....
Bez uvrede, ali meni ovaj Renault kamion izgleda kao da je netko stavio 2 lego kocke jednu na drugu :)
Gdje mogu nabaviti mod za ogromne prikolice? NEmislm da sad imaju 40T nego da si dugaćke itd.. :D Ver.1.4.8(S)
Btw.naišao sam na scaniu R 2008 mod,i SUPER JE!!! Odusevljen sam...Možeš dodati GPS u kamion,onda one viseće kockice,3 tone stvari staviti na nj.,ima odlicne default topgrillove,mslm. ono...Bez rijeći.Stavio sam svaku halogenu lampu koja je mogla stati,par pic
Daj molim te pogledaj nasto lici ta Scania, uredio si je tako dobro....
Btw.naišao sam na scaniu R 2008 mod,i SUPER JE!!! Odusevljen sam...Možeš dodati GPS u kamion,onda one viseće kockice,3 tone stvari staviti na nj.,ima odlicne default topgrillove,mslm. ono...Bez rijeći.Stavio sam svaku halogenu lampu koja je mogla stati,par pic
Kiki ako ti smeta nemoj gledat!!!,,svako ima svoj ukus
Neke stvari jednostavno ne idu jedno s drugim
Neke stvari jednostavno ne idu jedno s drugim
Ni meni se isto ne svida njegov kamion,,ali jbga,,njemu se svida i njemu je dobar
Nešto se sprema...
Vozim od početka igrice, al još nisam naišao na mod koji omogućuje vožnju duple prikolice (dvije prikolice, ne tandem).. Pa ak neko zna kako i koji mod bio bih mu zahvalan :)
I onda recite da ja nemam utjecaja na ETS hh
Moze li mi neko reci sta ovaj error znaci i kako da ga otklonim...izbaciva me zbog njega,barem tako stoji u game.log-u. Hvala
Probleme stvara tekstura nekog moda prikolice koja možda nije kompatibilna s posljednjim patchem, odnosno verzijom igre
Imao sam isti problem sa skinom za kamion. Skin koji je rađen u verziji 1.3 radio je istu ovakvu grešku u verziji 1.4, pomalo bizarno ali istinito
Ukloni mod za prikolice, isključi ga u igri i makni iz mod foldera pa onda probaj
Pozz ljudi dali možda ko zna kako da na Euro truck simulatoru 2 složim da igram na joystick???
Malo igranja sa skinovima...kad počinju prikolice nestajati???
Jesi voljan tako nešto slično meni za TGX uraditi??? Posla bi ti u box materijal 
Naravno da sam voljan,kolega! Taman sam na godišnjem pa imam malo više vremena.Samo pošalji ideju pa ćemo nešto napraviti.
Buduci da se neki hvale svojim Scanijama ovdje, zasto ne bi i ja...
Daj si čovječe povećaj detalje, nije da ne možeš, te konfe moraju ti gutati tu igru na Ultra.
Vidim da je dosta vas počelo voziti s ovom R2008 Scaniom, meni je omiljen postao.
Ovo je s laptopa, nisam u mogucnosti doci do PC-a trenutno. 
Goran, u kojem programu radis skinove? Uredjujes onaj model iz base.scs u Photoshopu?
Procesor: Intel i7 3630 QM 3.4 GHz
Grafička: nVidia GeForce GT740M 4GB
Ovaj? To ima da na High dere ako ne ide na ultra, kaj ga šparaš 
Procesor: Intel i7 3630 QM 3.4 GHz
Grafička: nVidia GeForce GT740M 4GB
Ovaj? To ima da na High dere ako ne ide na ultra, kaj ga šparaš 
Evo skupio sam nešto novaca pa bi kupio laptop dovoljno jak da se na njemu bez problema mogu igrat igrice (većinom igram LoL, CoD4, NFS).
Što mislite o Dell-u Inspiron 3721? 17.3 ekran, Intel I7 proc, Grafička Ati Radeon 8730M 2GB, 8GB memorija, 1TB Hard Disk. Najvise me zanima misljenje o grafičkoj budući da dosad nisam cuo za taj model.
Evo linka: http://notebook.hr/product_info.php?products_id=16678
A možda nas za*ebava :)
Uzeo sam ovaj na kraju :P
Kad igram na Ultra onda mu dugo treba da se ucitaju ceste, vozila, okolis kad god pocinjem voziti. Ponekad zna imat uzasan FPS drop tako da moze rezultirati gadnim izlijetanjem. Radje ga imam na medium i vozi bez problema. A i meni je odlicno tako kako je.
Ovo je s laptopa, nisam u mogucnosti doci do PC-a trenutno. 
Goran, u kojem programu radis skinove? Uredjujes onaj model iz base.scs u Photoshopu?
Ne diram base.scs nego skinem neki skin i onda ga uredim.
Aha, a jesi li kad radio sa time u PS-u? Cisto za usporedbu da znam sto je lakse jer je ovo u PS-u koje sad radim komplicirano.