Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.236
|
čitano: 8.848.650
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo malo mog Ljepotana

c: c:
Po noći Po noći
Malo od zada c: Malo od zada c:
Svijetli ko Betlehem Svijetli ko Betlehem
Signature is assuming direct control
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo jedan brzinski....{#}

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

...{#}...

ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042

3 3 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Nešto se sprema...

Moj PC  
9 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
vrinho kaže...

Nešto se sprema...

to na nekim mjestima neće proć {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
goransmy kaže...

Malo igranja sa skinovima...kad počinju prikolice nestajati???{#}

Jesi voljan tako nešto slično meni za TGX uraditi??? Posla bi ti u box materijal {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
vrinho kaže...

Nešto se sprema...

Može link za mod? Volim vozit dugačke prikolice to mi užitak a i predstavlja mi izazov veliki pa zato. HVALA!

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
15 godina
Euro Truck Simulator 2

To je još u izradi, zato sam i napisao da se sprema. To i mene brine, na nekim mjestima će trebati čudo da s tim prođeš.

Moj PC  
0 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
goransmy kaže...

Evo jedan brzinski....{#}

Bez uvrede, ali meni ovaj Renault kamion izgleda kao da je netko stavio 2 lego kocke jednu na drugu :)

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Gdje mogu nabaviti mod za ogromne prikolice? NEmislm da sad imaju 40T nego da si dugaćke itd.. :D Ver.1.4.8(S)

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Btw.naišao sam na scaniu R 2008 mod,i SUPER JE!!! Odusevljen sam...Možeš dodati GPS u kamion,onda one viseće kockice,3 tone stvari staviti na nj.,ima odlicne default topgrillove,mslm. ono...Bez rijeći.Stavio sam svaku halogenu lampu koja je mogla stati,par pic

Strm
Moj PC  
0 11 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strm kaže...

Btw.naišao sam na scaniu R 2008 mod,i SUPER JE!!! Odusevljen sam...Možeš dodati GPS u kamion,onda one viseće kockice,3 tone stvari staviti na nj.,ima odlicne default topgrillove,mslm. ono...Bez rijeći.Stavio sam svaku halogenu lampu koja je mogla stati,par pic

Daj molim te pogledaj nasto lici ta Scania, uredio si je tako dobro....

13 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
Strm kaže...

Kiki ako ti smeta nemoj gledat!!!,,svako ima svoj ukus

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...
Kiki287 kaže...
Strm kaže...

Neke stvari jednostavno ne idu jedno s drugim

13 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
Strumf123 kaže...
Kiki287 kaže...
Strm kaže...

Neke stvari jednostavno ne idu jedno s drugim

Ni meni  se isto ne svida njegov kamion,,ali jbga,,njemu se svida i njemu je dobar

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Nešto se sprema...

Hrvek1909 kaže...

Vozim od početka igrice, al još nisam naišao na mod koji omogućuje vožnju duple prikolice (dvije prikolice, ne tandem).. Pa ak neko zna kako i koji mod bio bih mu zahvalan :)

I onda recite da ja nemam utjecaja na ETS hh

17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

U potrazi za prikolicom {#}

Tempus fugit

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Moze li mi neko reci sta ovaj error znaci i kako da ga otklonim...izbaciva me zbog njega,barem tako stoji u game.log-u. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 2:19 (EasyWay).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Gotovo sam 101% siguran da je to zbog moda. Gasi jedan po jedan I gledaj sto se dogadja. Vjerojatno neki mod za prikolicu, buduci da pise Krone cool liner.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EasyWay kaže...

Moze li mi neko reci sta ovaj error znaci i kako da ga otklonim...izbaciva me zbog njega,barem tako stoji u game.log-u. Hvala

Probleme stvara tekstura nekog moda prikolice koja možda nije kompatibilna s posljednjim patchem, odnosno verzijom igre 

Imao sam isti problem sa skinom za kamion. Skin koji je rađen u verziji 1.3 radio je istu ovakvu grešku u verziji 1.4, pomalo bizarno ali istinito 

Ukloni mod za prikolice, isključi ga u igri i makni iz mod foldera pa onda probaj 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozz ljudi dali možda ko zna kako da na Euro truck simulatoru 2 složim da igram na joystick???

Ivica Šobak

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Buduci da se neki hvale svojim Scanijama ovdje, zasto ne bi i ja...{#}

Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
goransmy kaže...

Malo igranja sa skinovima...kad počinju prikolice nestajati???{#}

Jesi voljan tako nešto slično meni za TGX uraditi??? Posla bi ti u box materijal {#}

Naravno da sam voljan,kolega! Taman sam na godišnjem pa imam malo više vremena.Samo pošalji ideju pa ćemo nešto napraviti.

15 godina
GamerX9 kaže...

Buduci da se neki hvale svojim Scanijama ovdje, zasto ne bi i ja...{#}

Daj si čovječe povećaj detalje, nije da ne možeš, te konfe moraju ti gutati tu igru na Ultra.

Vidim da je dosta vas počelo voziti s ovom R2008 Scaniom, meni je omiljen postao.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ovo je s laptopa, nisam u mogucnosti doci do PC-a trenutno. {#}

Goran, u kojem programu radis skinove? Uredjujes onaj model iz base.scs u Photoshopu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 15:21 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Procesor: Intel i7 3630 QM 3.4 GHz

Grafička: nVidia GeForce GT740M 4GB

Ovaj? To ima da na High dere ako ne ide na ultra, kaj ga šparaš {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Procesor: Intel i7 3630 QM 3.4 GHz

Grafička: nVidia GeForce GT740M 4GB

Ovaj? To ima da na High dere ako ne ide na ultra, kaj ga šparaš {#}

GamerX9 kaže...

Evo skupio sam nešto novaca pa bi kupio laptop dovoljno jak da se na njemu bez problema mogu igrat igrice (većinom igram LoL, CoD4, NFS).

Što mislite o Dell-u Inspiron 3721? 17.3 ekran, Intel I7 proc, Grafička Ati Radeon 8730M 2GB, 8GB memorija, 1TB Hard Disk. Najvise me zanima misljenje o grafičkoj budući da dosad nisam cuo za taj model.

Evo linka: http://notebook.hr/product_info.php?products_id=16678

A možda nas za*ebava :)

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Uzeo sam ovaj na kraju :P

Kad igram na Ultra onda mu dugo treba da se ucitaju ceste, vozila, okolis kad god pocinjem voziti. Ponekad zna imat uzasan FPS drop tako da moze rezultirati gadnim izlijetanjem. Radje ga imam na medium i vozi bez problema. A i meni je odlicno tako kako je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Ovo je s laptopa, nisam u mogucnosti doci do PC-a trenutno. {#}

Goran, u kojem programu radis skinove? Uredjujes onaj model iz base.scs u Photoshopu?

Ne diram base.scs nego skinem neki skin i onda ga uredim.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Aha, a jesi li kad radio sa time u PS-u? Cisto za usporedbu da znam sto je lakse jer je ovo u PS-u koje sad radim komplicirano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice