.
Na formulu 1 se furas?
Daj link pls.
jel moguce vozit kratke relacije ono do 300-400 kilometara..
.
Na formulu 1 se furas?
Daj link pls.
jesam jesam ali ocu vozit na kratke relacije pa si ne povecavm ono za veliku udaljenost i onda se vratim i vise nema ponude
Što si ne povećavaš za veliku udaljenost? Vještine? To nema veze s kratkim udaljenostima, ako to nadograđuješ onda ti se povećava nagrada/lova za velike udaljenosti a ako hoćeš kratku relaciju izaberi grad u kojem si i izaberi si najkraću a ako ti nestane znači da nisi stigao pokupiti prikolicu jer ima određeno vrijeme za koju ju možeš pokupiti, piše ispod posla Ponuda istječe
da da tocno.....malo sam dosadan mozda....a jel moguce vozit isti teret stalno npr. kak je pokusavam vozit sljunak ili ugljen iz grada u kojem jesam( ja sam u salzburgu)
ovaj tsm 3.5 je super ne morate niti novu igru pokrenuti :) nego možete nastaviti sa starim saveom
Stalno, zašto? Pa gledaj u gradu di si obavio isporuku a ima isto, ako ne, odspavaj pa ti se možda posreći i bude posla baš po tvojoj želji, druge nema.
.
Na formulu 1 se furas?
Daj link pls.
WUUT?!?!!?!,,,,,,
WUUT?!?!!?!,,,,,,
Nije vjerojatno skužio još za ovo pa mu je izbacilo najduže rute prvo.
Moguce,,ali nie mi bilo jasno GamerX9 me pita za link od moda,i dode ovaj i kkaze "jel moguce vozit kratke relacije do 300-400 km" WTF
skinio sam ETS2 1.4.8 i radi mi igra odlicno...naime novi sam u ovoj igri pa me zanimaju nekakvi korisni modovi sto koristite i imam pitanje koliko sam skontao u igri nemaju balkanske drzave ima li rjesenje za to ?
skinio sam ETS2 1.4.8 i radi mi igra odlicno...naime novi sam u ovoj igri pa me zanimaju nekakvi korisni modovi sto koristite i imam pitanje koliko sam skontao u igri nemaju balkanske drzave ima li rjesenje za to ?
skini TSM 3.5 onda imaš sloveniju,hrvatsku,albaniju,grčku,afriku itd.(al nema BIH i srbije) od hrv. gradova imaš Rijeku,Split,Zadar i Dubrovnik
meni osobno je realistic physics mod jedan od korisnih, zato jer simulira primjerice ljuljanje kabine a u posljednjoj verziji dosta dobro
http://ets2.lt/en/realistic-physics-mod-v7-0-1-4-1-1-4-8/
a što je tu još korisno? pa recimo drugačiji zvuk motora (ovisno o kamionu), a koliko su primjerice korsine razne žaruljice po kabini i sločno to ovisi o igraču-vozaču ;) zanimljivih modova možeš pronaći ovdje http://ets2.lt/
najnovija mapa je tsm 3.5 koja ti daje 107 novih gradova, nove ceste i nove države, između kojih i četiri hrvatska grada - rijeku, zadar, split i dubrovnik
http://ets2.lt/en/tsm-map-version-3-5/
ja koristim još mod za prikaz pritiska zreaka za scaniju a ostalo su skinovi, interijeri i razne "žaruljice" koje kamion čine atraktivnijim ;)
Probao sam ovaj TSM 3.5 i radilo je ok do jednog dijela.
U Rijeci istovario teret i na ulazu u servis zapnem kao da sam nasukao kamion na kakvo brdo o.O , pokušam reload save game i izbaci mi da pop-up da je instalirana nova verzija mape i da je isporuka obustavljena.
A kad sam radio save game već sam bio istovario teret u Rijeci, ali ono otkazalo i vratilo me nazad u sjedište tvrtke u Munchen.
Držat ću vanilla verzije dok ovi iz SCS-a ne izbace taj DLC sa novim zemljama, previše sam daleko dogurao sa ovim profilom da bi mi se radi mod mape sve srušilo.
O čovječe.... koji bi razlog mogao biti ako mi igra radi puno lošije nakon rasterećenja laptopa i nakon osvježavanja/ponovog paljenja... zar nebi tribalo bit obratno 
Ekipa dali ima kakav mod za realniju potrošnju goriva? Sada sam odvezao 4-5 tura malo duljih s 1 rezervarom i na zadnjoj turi sam ostao tek bez goriva,pa me zanima dali ima ikakav mod koji funkcionira na 1.4.8?
Ekipa dali ima kakav mod za realniju potrošnju goriva? Sada sam odvezao 4-5 tura malo duljih s 1 rezervarom i na zadnjoj turi sam ostao tek bez goriva,pa me zanima dali ima ikakav mod koji funkcionira na 1.4.8?
Koliko ti troši kamion sa prikolicom?
Danas pao rekord, za jednu turu 58k€
Aberdeen - Bratislava, 21t zaraženih materijala. 127k eura. Steta sto nisam slikao. 
Aberdeen - Bratislava, 21t zaraženih materijala. 127k eura. Steta sto nisam slikao. 
Uf, neznam bi li pristao to voziti u stvarnom životu, nakako mi se gadi i osjećam se bezveze 
Koliko ti troši kamion sa prikolicom?
Danas pao rekord, za jednu turu 58k€
nekih 10tak litara više otprilike nisam 100% siguran.
Strumf123 jel mi se cini ili je tvoja Scania malo niza?
Lowrider hhh,,,salim se!,,scania je obicna reworked verzija v3,,a cini se niza zbog tezine bagera
150k
jedna iskra u prikolici i s toliko dinamita letis do odredista :D
Vozim od početka igrice, al još nisam naišao na mod koji omogućuje vožnju duple prikolice (dvije prikolice, ne tandem).. Pa ak neko zna kako i koji mod bio bih mu zahvalan :)
Vozim od početka igrice, al još nisam naišao na mod koji omogućuje vožnju duple prikolice (dvije prikolice, ne tandem).. Pa ak neko zna kako i koji mod bio bih mu zahvalan :)
takav mod jos ne postoji za ets2,,ja mislim da igrin engine onemogucuje 2 prikolice,,isto kao sto se dolly ne okrece kod prikolice sa drvima
Ne postoji!!
Ne postoji!!
Čemu potreba za uskličnicima?
Nije baš da vidim svaki dan ovo pitanje ;)
Ne postoji!!
Čemu potreba za uskličnicima?
Nije baš da vidim svaki dan ovo pitanje ;)
Pa zato sto je vrlo jasno da takvo nesto nije izvedivo trenutno u ETS2, osim ako to ne dodaju u nekom DLC-u