Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.973.939
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
goransmy kaže...

Molio bih nekoga da mi pojasni nešto.Koja je razlika između ETS legalno kupljenog i ovog kojeg crackaš i normalno nadograđuješ kao i original?

Ne primjer... nemaš rušenja igre, nestajanja prikolica i sličnih gluposti... a osim toga ako kupiš postupio si ispravno jer su ljudi zaslužili da zarade... 

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
12 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
goransmy kaže...

Molio bih nekoga da mi pojasni nešto.Koja je razlika između ETS legalno kupljenog i ovog kojeg crackaš i normalno nadograđuješ kao i original?

Ne primjer... nemaš rušenja igre, nestajanja prikolica i sličnih gluposti... a osim toga ako kupiš postupio si ispravno jer su ljudi zaslužili da zarade... 

Ok.A što je sa modovima?Njih rade ljudi koji i "provaljuju" igru.Da li je to piratstvo?Inače,igru ruše modovi bila ona original ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 22:07 (goransmy).
13 godina
neaktivan
goransmy kaže... 

Ok.A što je sa modovima?Njih rade ljudi koji i "provaljuju" igru.Da li je to piratstvo?Inače,igru ruše modovi bila ona original ili ne.

Modovi su tu da nadograde igru i učinu je boljom a ruše ju oni koji ne odgovaraju toj verziji... Piratska se ruši i bez modova o tek ono nestajanje prikolica na 1.4.1 no dobro... Kako bi kreka igru i rješio se serijal keya potrebno je izbrisat neke stvari iz exe što uzrokuje nepravilnossti.. bla bla bla

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Modovi nisu piratstvo, cak i na web stranici ets-a pise nesto tipa da SCS Software potice kreativnost igraca I da su Modovi dobrodosli. To sto se zbog nekih rusi igra je greska u .scs file-u i krivnja osobe koja je radila mod. To ne ovisi o verziji igre (crack/original) jer mod radi bez obzira na to.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sad sam pročitao dosta različitih stvari.Samo me zanimalo koliko forumaši barataju znanjem o ovoj igri.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Mene slobodno pitaj sto te zanima o modovima jer vec neko vrijeme radim modove i imam nesto iskustva s time ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Kako bi modovi mogli imati veze s piratstvom? Pa onaj čuveni folder koji nam toliko poboljšava igru a ime mu je MOD je napravio ni manje ni više nego SCS.

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Super.Ja se s time zabavljam već par godina...još od prvog Farm Simulatora.Ako će mi trebati savjet i pomoć znam koga pitati sad.
Mene je samo zanimalo kako forumaši percipiraju "piratstvo" i "original".Štoviše,tu na forumu sam vidio par odličnih ideja za modove.Zato i visim svaki dan.

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ekipa jel se kom događa bug nestajanaj prikolice? Znači uzmem prikolicu dođem do autoceste i ona mi jednostavno nestane neispiše ništa jednostavno bude kao da ju nisam ni uzeo.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel ima kakve razlike u nekim bitnim stvarima (zarada/održavanje) ako kao drugi kamion u garaži koji će vozit unajmljen vozač kupim onaj od 350 ili 500ks?

Sebi sam uzo MAN od 680ks i to je naj kamion kojeg sam vozio, leti.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 8:43 (Zekat).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

jel zna netko kako rješit onaj bug od fps dropa kad upalim svjetla po noći nemogu vozit po noći zbog toga 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Vozi sa ugašenim svijetlima i problem riješen {#}.

Pogledaj pod opcije mislim da ima nešto u vezi svijetala za podesit.

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ja ne znam zasto oni iz TSM-a kenjaju, meni ova 3.2 verzija radi super na 1.4.1s, i jos mi je crackana igra. Cak mi prikolice ne nestaju vise kad san stavija TSM 3.2.
Signature is assuming direct control
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pretražio sam mali milijun siteova za modove za ETS2, ali nigdje nema da je itko napravio novi Volvo FH 2013. Na yt je bio jedan video od nekeog lika koji ga je napravio sebi za gušt, ali nema nigdje za download taj mod.

Pa eto ako netko zna ima li igdje dostupan taj mod bio bih zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zašto mi ne ponudi Volvo i Scaniu, uopče nemam mogučnost odabira za kupnju? Imam verziju 1.1.1. i mogu kupit Renault, MAN, Mercedes, DAF, Iveco. Jel moram otkrit grad u kojem je prodajni salon?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

u 1.1.1 nije bilo licence za Volvo, pa se Volvo zove Valiant

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Zašto mi ne ponudi Volvo i Scaniu, uopče nemam mogučnost odabira za kupnju? Imam verziju 1.1.1. i mogu kupit Renault, MAN, Mercedes, DAF, Iveco. Jel moram otkrit grad u kojem je prodajni salon?

msm da moras otkrit grad u kojem se nalazi scania i volvo dealer :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
15 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

Ma to su Maestik, Valiant, DAV, Ivedo...al nebitno, volio bi znat u kojim gradovima su Volvo i Scania iako mislim da ih nemogu kupit zbog nečeg drugog a ne zbog neotkrivenog grada.

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Volvo imas u Luxenburgu,

Scaniu imas u Hanoveru, Lille,Dresdenu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Zekat kaže...
Xboxn00b kaže...

Ma to su Maestik, Valiant, DAV, Ivedo...al nebitno, volio bi znat u kojim gradovima su Volvo i Scania iako mislim da ih nemogu kupit zbog nečeg drugog a ne zbog neotkrivenog grada.

mislim da je u hanoveru veliki scania dealer... za volva nisam siguran... probaj otić do hanovera i otkrit dilera pa vidi jel mozes kupit il ne... ako ne budes mogo onda je neki bug :)

evo pretece me covjek ;)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 14:53 (karlo666).
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Malo Guglanja i za 2 sekunde se nađe

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 14:59 (vrinho).
Moj PC  
7 1 hvala 2
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Meni se ovaj Zekat sve vise cini ko neki teski troll. Za toliko godina koliko pise da imas u profilu, trebao bi bit pametniji i ne postavljat takva pitanja...{#}

I ako malo citate njegove postove unazad par stranica, sumnjivo je sve to.

Unaprijed sorry ako sam nesto krivo rekao (ili nekog uvrijedio), ali to je moje misljenje...

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 16:49 (GamerX9).
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
RasQee kaže...

Pretražio sam mali milijun siteova za modove za ETS2, ali nigdje nema da je itko napravio novi Volvo FH 2013. Na yt je bio jedan video od nekeog lika koji ga je napravio sebi za gušt, ali nema nigdje za download taj mod.

Pa eto ako netko zna ima li igdje dostupan taj mod bio bih zahvalan.

ja sam pročitao na scs blogu da su u pripremi noviji kamioni. (svi proizvođači imaju nove kamione kojih nema u igri)... to će vjerojatno biti dlc.. zna netko nešto više o tome??

13 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Meni se ovaj Zekat sve vise cini ko neki teski troll. Za toliko godina koliko pise da imas u profilu, trebao bi bit pametniji i ne postavljat takva pitanja...{#}

I ako malo citate njegove postove unazad par stranica, sumnjivo je sve to.

Unaprijed sorry ako sam nesto krivo rekao (ili nekog uvrijedio), ali to je moje misljenje...

A zašto misliš da je troll... Možda čovika ne zanimaju toliko simulacije i kamioni... Mislim, ko zna... Ovaj forum ima hrpu tema ne vezanih za igre i kamione... Od hardvera do softvera... Bla bla bla... Možda je čovik tu zbog nečega drugog vezanog za računala, mobitele, gadgete...... 

Mislim da ne bi trebao tako o ljudima 

17 godina
Euro Truck Simulator 2

Da li vam s 1.4.8 modovi dobro rade? Zaželio se igre nakon nekog vremena i sa 1.4.5 su mi Realistic Physics v7 i NewTrailerWeight modovi uredno radili (meni 2 obavezna moda), no s 1.4.8 ovaj za težinu tereta očito ne radi budući da je isti ko pero, a mislim da ni za fiziku jer prođem 70 zavoj koji sam prije jedva s 40.

EDIT: Nema veze, vratio na 1.4.5 

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 19:21 (Lovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nova boja BE.

Koliko vam troši kamion?

Samo tegljač 0.26l/km

sa prikolicom 0.44l/km

Napišite da vidimo jel ima kakve razlike ili je isto svima, vjerovatno eko vožnja nema nikakvi utjecaj, to je samo formalnost.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Nova boja BE.

Koliko vam troši kamion?

Samo tegljač 0.26l/km

sa prikolicom 0.44l/km

Napišite da vidimo jel ima kakve razlike ili je isto svima, vjerovatno eko vožnja nema nikakvi utjecaj, to je samo formalnost.

A zašto ti ne updejtaš na najnoviju verziju?

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

jel zna netko kako rješit onaj bug od fps dropa kad upalim svjetla po noći nemogu vozit po noći zbog toga 

Odi u postavke i iskljuci "svjetla prometa" tak se nekak zove,tj.moras isklljucit obje stvari svjetla prometa i ulicna rasvjeta,tak nekak se zove

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
Zekat kaže...

Nova boja BE.

Koliko vam troši kamion?

Samo tegljač 0.26l/km

sa prikolicom 0.44l/km

A zašto ti ne updejtaš na najnoviju verziju?

A volio bi samo veću mapu, sa fizikom sam zadovoljan ali za to trebam minimum 1.3.1. To sam prošli puta napravio pa mi je uništio "savegame" sa 200000€ na 11000€ a i koliko čitam non-stop neki problemi, trenutno nemam nikakvih problema i baš uživam.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zekat odmah da ti kažem vozim "brze poslove" i ne pratim potrošnje

Ja imam 1.4.6s i jedino me muči rušenje streama... uvijek na onoj autocesti sa sjevera Njemačke prema jugu... Ima bauštela, pa normalno pa uzbrdica i tu je kraj (TSM map 3.2)

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice