Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.239
|
čitano: 8.913.540
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

znači svi koji su kupili preko steama su kupili pola igre ili neku nedovršenu verziju,nerazumjem,ili ono ko njih yebe,ispada onda da je bolje nekupit,ako je to istina šta ti govoriš,mada nisam baš siguran.

Moj PC  
2 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pa ako se igra kupi preko steama dali se moze igrati multiplayer ili uopce nema multiplayer?

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
99Mile99 kaže...

pa ako se igra kupi preko steama dali se moze igrati multiplayer ili uopce nema multiplayer?

ma nema multiplayera još, Normalan org se dobije sa steama isto kao i sa njihove stranice,ovaj gore trolla.

13 godina
neaktivan

3. Igra moze znati je li key sa Steama ili SCS-a. Pa pobogu svaki je key razlicit i zna se otkuda dolazi, da ne zna moglo bi jedan key koristiti svih 7 milijardi ljudi... Verzija 1.4.1s sa Steama isto ima bugove jer se na SCS Blogu zale ljudi sa tom verzijom da imaju isti bug. Takodjer verzija igre kupljena na Steamu i direkt sa njihove stranice nisu iste, to se vidi u samom imenu 1.4.1 i 1.4.1.S, a također velicina .exe file-a nije ista u 1.4.1 i 1.4.1s. Daj razmisli, da su iste verzije mogli bi prodavati i sa njihove stranice po 15€ kao na Steamu, ali ne prodaju jer ova verzija ocito nije potpuna, u to necu ulaziti jer ne znam.

@crack Rekao sam, u to necu ulaziti jer ne znam, nisam siguran. Ali cinjenica je da je .exe od verzije 1.4.1.s nesto manji od obicnog 1.4.1 nekih 1,5 MB, sto znaci da ima razlike i da je poprilicna jer je na 9 megabajta 1,5 MB razlike puno.

@manijak TSM 3.0/3.2 radi na 1.4.1.

@strbi Imas li original 1.4.1s ili crack? Aktivacija ti dodje kad prvi put palis igru, upises CD Key i vise te ne pita, ako na to mislis. Ako imas igru sa Steama onda ti ne treba 1.4.1 jer vec imas verziju 1.4.1 ali S - Steam. Znaci patch 1.4.1 kao patch imas, a 1.4.1 bez slova S dolazi samo uz igru kupljenu na ETS2 webpage. Prema SCS-u, 1.4.1 i 1.4.1s su iste verzije, iako im ne vjerujem.  Za primjer, (ne mora znaciti da je tako, a i nije) imas 1.4.1w za windows i 1.4.1m za Mac, mora postojati razlika jer se ne pisu isti kodovi za razlicite platforme, u ovom slucaju Windows i Mac. Ne treba ti 1.4.1 i najvjerojatnije ti nece ni raditi na ETS-u kupljenom preko Steama, kao sto pise na webu od ETS2, "Please do not apply this patch manually to Steam edition of the game, Steam update is coming soon, it will be applied automatically."

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Sa službene stranice kreatora TSM mape.

Dear community,

we've come to attention a false and illegal version of TSM Map 3.2 is spreaing around the internet ...

Some funny faggots tried to trouble us and converted our TSM Map 3.0 very very terrible and foolish to make it work with Patch 1.4.x Well, they fucking failed.

We will not publish a version of TSM Map 3.2 anymore, as this version's number got a bad reputation due to this illegal act.

We highly recommend, that you do no install this Version 3.2 !!!

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

možda su samo napumpali file tih megabajt dva i gotovo, ja spomenem da su zbugali igru i tebi se to čini suludo,a po tvom onda ispada da su radili u najmanju ruku dvije različite igre jednu za steam jednu za sebe.. al eto pošto si naglasio već par puta ti imaš iskustva u pisanju crackova i ideš u školu za računarstvo, i nekim čudom si zaključio da fake crack može i virus bit, valjda bi onda tebi trebali vjerovat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

3. Igra moze znati je li key sa Steama ili SCS-a. Pa pobogu svaki je key razlicit i zna se otkuda dolazi, da ne zna moglo bi jedan key koristiti svih 7 milijardi ljudi... Verzija 1.4.1s sa Steama isto ima bugove jer se na SCS Blogu zale ljudi sa tom verzijom da imaju isti bug. Takodjer verzija igre kupljena na Steamu i direkt sa njihove stranice nisu iste, to se vidi u samom imenu 1.4.1 i 1.4.1.S, a također velicina .exe file-a nije ista u 1.4.1 i 1.4.1s. Daj razmisli, da su iste verzije mogli bi prodavati i sa njihove stranice po 15€ kao na Steamu, ali ne prodaju jer ova verzija ocito nije potpuna, u to necu ulaziti jer ne znam.

@crack Rekao sam, u to necu ulaziti jer ne znam, nisam siguran. Ali cinjenica je da je .exe od verzije 1.4.1.s nesto manji od obicnog 1.4.1 nekih 1,5 MB, sto znaci da ima razlike i da je poprilicna jer je na 9 megabajta 1,5 MB razlike puno.

@manijak TSM 3.0/3.2 radi na 1.4.1.

@strbi Imas li original 1.4.1s ili crack? Aktivacija ti dodje kad prvi put palis igru, upises CD Key i vise te ne pita, ako na to mislis. Ako imas igru sa Steama onda ti ne treba 1.4.1 jer vec imas verziju 1.4.1 ali S - Steam. Znaci patch 1.4.1 kao patch imas, a 1.4.1 bez slova S dolazi samo uz igru kupljenu na ETS2 webpage. Prema SCS-u, 1.4.1 i 1.4.1s su iste verzije, iako im ne vjerujem.  Za primjer, (ne mora znaciti da je tako, a i nije) imas 1.4.1w za windows i 1.4.1m za Mac, mora postojati razlika jer se ne pisu isti kodovi za razlicite platforme, u ovom slucaju Windows i Mac. Ne treba ti 1.4.1 i najvjerojatnije ti nece ni raditi na ETS-u kupljenom preko Steama, kao sto pise na webu od ETS2, "Please do not apply this patch manually to Steam edition of the game, Steam update is coming soon, it will be applied automatically."

Da imam baš original igru preko steama, a kada sam stavljao tu 1.4.1 verziju morao sam pod propertis pa pod BETAS, tako da je ta verzija još uvijek u nekoj BETA fazi, nadam se da ce izaci uskoro full verzija..nisam valjda dzabe preko steama kupovo

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Nisam ni jednom rekao da je to sto to govoris suludo, moguce da ima i u tome istine. Ali da nema razlike, ne bi se verzije drugacije zvale. Ja sam u prethodnim postovima samo iznosio svoja iskustva i ono sto znam o tome.
Strbi, ako imas original steam nemas problema, patch ces dobit uskoro, ako je u beti to objasnjava tone bugova, ali ce u finalnoj verziji valjda bit sredjeno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ovi stancaju patcheve ko bombone :) idem probati :)

http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=126&t=22505

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja igram kakva je u originalu 1.1.1, samo sam skinio limiter brzine i pojačo zvuk motora u kabini 13db. Nevidim poseban razlog za neke patcheve/modove, pogotovo ove poluproizvode koje izbacuje ko kako hoče.

Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Ja igram kakva je u originalu 1.1.1, samo sam skinio limiter brzine i pojačo zvuk motora u kabini 13db. Nevidim poseban razlog za neke patcheve/modove, pogotovo ove poluproizvode koje izbacuje ko kako hoče.

Ajde da ima netko tko igra iz gušta,a ne jer "zna" kako tko radi igru i "pozna" sve detalje...game on!
Ja sam igrao 1.1.1 sve do sada,sa minimum modova i to samo grafičkih.

15 godina
neaktivan
strbi kaže...

Da imam baš original igru preko steama, a kada sam stavljao tu 1.4.1 verziju morao sam pod propertis pa pod BETAS, tako da je ta verzija još uvijek u nekoj BETA fazi, nadam se da ce izaci uskoro full verzija..nisam valjda dzabe preko steama kupovo

Ja sam kupio ETS2 preko njihove stranice, prvo sam normalno instaliravao igru, a kasnije sam key unjeo u steam i skinui preko steama..

Odkud vam to da ima razlike izmedu steam i non-steam verzije hah?!?

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

e ovako pošto cu danas dobiti igricu zanimame u kojim kamionima  ima gps

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mortunic kaže...

U svakom kamionu možeš vozit sa GPS-am ali samo je u nekima baš ugrađen na kontrolnoj tabli. Možda postoji mogučnost "after buy" ugradnje u kamione koji nemaju.

13 godina
neaktivan
Zekat kaže...
mortunic kaže...

U svakom kamionu možeš vozit sa GPS-am ali samo je u nekima baš ugrađen na kontrolnoj tabli. Možda postoji mogučnost "after buy" ugradnje u kamione koji nemaju.

zanimam me u kojima ima u kabini i ono kad se pravi profil i biram kamion jeli onda to moj ili...

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

dal ima ko dobar mod za man?

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mortunic kaže...
Zekat kaže...
mortunic kaže...

zanimam me u kojima ima u kabini i ono kad se pravi profil i biram kamion jeli onda to moj ili...

Vidjet ćeš s vremenom koji imaju a koji ne GPS jer u startu možeš vozit za druge firme sve vrste kamiona a kasnije kupiš svoj od zarađenog novca ili kredita putem banke. U profilu samo izabereš preferiranu marku, to nije tvoj kamion.

16 godina
Euro Truck Simulator 2

Jeli itko vozio bez gps-a? Osim ako vam nije ugrađen.. Puno više je zanimljivije igrat.

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Jeli itko vozio bez gps-a? Osim ako vam nije ugrađen.. Puno više je zanimljivije igrat.

Ja nemam svoj kamion, vozim za drugog i večina puteva mi je blokirana. Dali se ja mogu slobodno kretat po mapi ili ići drugačijim putevima do odredišta, kad bi imao svoj kamion?

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2013 12:52 (Zekat).
14 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Ja vozim dosta bez gps-a, jednostavno je gušt gledat putokaze. :D

samo nešto struže..
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ja napravio print screen mape, uvećao je, isprintao i spojio na 2 a4 papira... sad se orijentiram po toj mapi i po putokazima :) sa GPS-om je dosadnjikavo, ovak se desi da ponekad i zalutas tj odes duljim putem :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja si u kamion stavim GPS samo da imam osjecaj nekog luksuza {#}. Inace cijelo vrijeme igram bez onog putnog racunala i "F5" GPS-a, samo gledam na onaj koji je vec ugrađen i pratim putokaze.

Zekat, da imas svoj kamion mogao bi se slobodno voziti po cijeloj mapi i bez prikolice. Samo mi nije jasno ako vec dugo igras kako nisi jos uvijek kupio svoj kamion i napravio firmu.{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Ja si u kamion stavim GPS samo da imam osjecaj nekog luksuza {#}. Inace cijelo vrijeme igram bez onog putnog racunala i "F5" GPS-a, samo gledam na onaj koji je vec ugrađen i pratim putokaze.

Zekat, da imas svoj kamion mogao bi se slobodno voziti po cijeloj mapi i bez prikolice. Samo mi nije jasno ako vec dugo igras kako nisi jos uvijek kupio svoj kamion i napravio firmu.{#}

Pa nisam još, cilj mi je vozit, imam oko 300 000€ zarađenih vožnjom za druge, mrzim banke.

Koji je uopče cilj igre, jel moguče preči igru?

16 godina
neaktivan
Zekat kaže...
GamerX9 kaže...

Pa nisam još, cilj mi je vozit, imam oko 300 000€ zarađenih vožnjom za druge, mrzim banke.

Koji je uopče cilj igre, jel moguče preči igru?

jel ti sebi uopce dodajes skilove koje dobijes kad dođes na visi level? ADR certifikate, vece udaljenosti? sad kupi garazu i svoj kamion, i brzo ces zaradit za drugi kamion i nekog zaposlenika... i igra nema kraja, mozes doc do nekog određenog levela, nakon toga ti vise level nece rast ali i dalje mozes vozit :)

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ajd da te pitam, iskreno odgovori, koji si level? Pa ja sam na 30-om lvl sa 8 vozaca vec okretao milijune u firmi. Sad sam negdje 50-i level, kad odspavam sam preko noci barem pola milijuna bogatiji sa nekih 40 vozaca...

Mislim radi sto ti je volja, ali ako si odlucio stedjeti 300.000€ do 20-30 lvl odluka je besmislena, pa mogao si imati milijune vec... Uz to svih 40 kamiona su do kraja upgrade-ani, sa najjacim motorima, najvece kabine, vanjski izgled, exclusive unutrasnjost, a i dalje otvaram nove garaze jer preko noci dobijem dosta za novu od 5 mjesta...

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel moguće kako prebacivat pjesme pomoću nekog shortcuta?

Makar bilo ingame ili neki program tipa winamp.. (winamp nemože, probao sve živo i nikako neide..)

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Ajd da te pitam, iskreno odgovori, koji si level? Pa ja sam na 30-om lvl sa 8 vozaca vec okretao milijune u firmi. Sad sam negdje 50-i level, kad odspavam sam preko noci barem pola milijuna bogatiji sa nekih 40 vozaca...

Mislim radi sto ti je volja, ali ako si odlucio stedjeti 300.000€ do 20-30 lvl odluka je besmislena, pa mogao si imati milijune vec... Uz to svih 40 kamiona su do kraja upgrade-ani, sa najjacim motorima, najvece kabine, vanjski izgled, exclusive unutrasnjost, a i dalje otvaram nove garaze jer preko noci dobijem dosta za novu od 5 mjesta...

Ti si poslovan čovjek ja sam šofer.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Prebacivat pjesme da ih mozes slusat in-game? Uzmes pjesme koje zelis, ides Libraries>My Documents> Euro Truck Simulator 2>music> copypaste pjesme u taj folder. Radis isto sto i sa modovima, samo sto  ne ide u mod, nego u music. In game kad vozis pritisni R i otvore ti se pjesme, stavis Play i svira.

EDIT: Zekat, to sto ti imas firmu ne znaci da ne mozes voziti {#}. Cak stovise, ljepse je voziti jer imas kamion po svojoj volji, a i uz toliko love mozes ih mijenjat ko carape... Kaj mislis kak sam dosao do 50-og lvl. Pa vozaci ti donose samo lovu, ne i iskustvo...

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2013 15:28 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

a lolcina... covjek mislio da nemoze vozit kad ima svoju firmu i zaposlenike... haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ljudi a koji kamion je najbolje prvi kupiti

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice