Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.242.125
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Vozim posljednjih 600 km u suprotnom smjeru na autocesti i nijednom mi nije nestala prikolica, a uz to samo 2% stete na kamionu, vecinom od ograde jer vozim 120 u zaustavnom traku {#}. Stavio sam comment na SCS Software Blog i rekli su da ce pogledat...{#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

beta patch 1.4.3.

http://ets2.lt/en/euro-truck-simulator-2-update-v1-4-3-beta/

Change log:

Fixed issue which might be responsible for the always-red/green traffic lights.

Fixed use of license plates

Improved handling of non-widescreen fov. The view is now increased vertically instead of reduced horizontally.

Game will not crash if modded cargo specifies collision which does not exist.

Another attempt at fixing the sunken trailers.

Fixed speedometer range in UK variant of Hi-Way interior

Swapped fuel and temperature gauges in the UK variant of Hi-Way interior.

Fixed turbo/adblue animations in UK exclusive variant of Volvo interior.

Fixed the “Lumen Chrom” auxiliary light

Fixed possible crash when service call was requested while positioned on item without a valid country.

Fixed possible crash when switching resolutions in-game.

Fixed non-functional animation of wiper stick (affects all trucks)

Fixed disappearing bus station in London

Proper pre-caching after teleports.

Fixed incorrect number of slots in preferred brand selector in the profile edit screen.

Tempus fugit

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel probao itko beta patch 1.4.3. ?

Jel bi radila kombinacija beta patch 1.4.3. + TSM 3,2 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Euro Truck Simulator 2

Jel mođe moja kanta pokrenuti ETS2?

Zalman tec
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Imam sejv i u igri mi piše 1.3.1s, imam original igru. Da skidam 1.4.1 patch za koji piše sa 1.3.1 na 1.4.1, nema veze ovo s?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 14:02 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Zalman_Dude kaže...

Jel mođe moja kanta pokrenuti ETS2?

Bez problema.

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Skinuo sam update 1.4.1, ali nemogu instalirati. Sada čitam da ako je igra na steamu da može samo update preko steama, i tamo ima u opcijama neki 1.4.1 early access, ali to je opet 1.4.1s verzija, kao neka BETA..kako ste vi ubacili?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

jel netko zna riješit problem s nestajanjem prikolica ??? 

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Sve više mi se dopada ovaj novi Iveco, skupa s ovim interiorom prva liga, samo je zvuk za neku stvar.

Zekat, wtf {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Sve više mi se dopada ovaj novi Iveco, skupa s ovim interiorom prva liga, samo je zvuk za neku stvar.

Zekat, wtf {#}

Skinio sam dotični mod odem u my document/ets2/mod tamo ga raspakiram i ništa.

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Onda uredi post a ne ovako napraviš 2 i izgleda kao da se svađaš sam sa sobom.

Pa očito nemaš 1.4.1 update jer su u njega stavili opciju da se makne ograničenje brzine a možda imaš tsm mapu ili koji drugi mod na kojem je brzina ograničena. Na stranici 203 sam objasnio kako se makne ograničenje u game_data.sii fileu

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 15:29 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo stavio sam update 1.4.1 preko steama...isao sam propertis i onda BETAS i tamo izabrao 1.4.1, sad mi pise u igri 1.4.1s..i ubacio sam TSM 3.2, ali dok ucitava mapu pise Truck sim 3.0, pa sad neznam jel unutra 3.2 ili 3.0 haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
strbi kaže...

Evo stavio sam update 1.4.1 preko steama...isao sam propertis i onda BETAS i tamo izabrao 1.4.1, sad mi pise u igri 1.4.1s..i ubacio sam TSM 3.2, ali dok ucitava mapu pise Truck sim 3.0, pa sad neznam jel unutra 3.2 ili 3.0 haha

Isti đava... {#}

to je ona sa 1.3.1 sa hrvatskom samo modificirana za 1.4.1.... isto sve {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Pratim jedan srpski forum i član ksrele je napravio nešto što scs očito ne može, ubacio je mjerač tlaka u kočnicama za Scaniu. Svaka čast čovjeku!

Probao sam i funkcionira odlično.

https://www.dropbox.com/s/q92erebwabr2weg/AirPressureBar_in_display_for_Scania_by_Srele.rar

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 17:36 (vrinho).
Moj PC  
1 1 hvala 3
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sta donosi sve taj novi patch 1.4.1 i da li cu moci nastaviti ili cu morati ponovo krenuti igrati ako ga instaliram?

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 18:45 (picija21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Gdje mogu vidjeti težinu tereta koji prevozim (za vrijeme ili prije odabira puta svejedno)?

evo, kod mene je ovdje. (slika)

ja ću razbit svoj laptop jer sam napravio novi profil u 2 dana prešao 2500km (mapa truckersim 3.2) i na onoj cesti od Kassela na istok mi svaki put na nekom mostu ruši igru (stream prokleti prista radit)... pa ja ću poluditi... ušao sam 10 puta u igru i uopće mi nije dao ući nego odmah, prestao raditi.... evo opet novi profil pa kako bude, bude li mudrija stvarno će mi toliko dignit živce da ću ga razbit hidrauličnim čekićem... {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
picija21 kaže...

Sta donosi sve taj novi patch 1.4.1 i da li cu moci nastaviti ili cu morati ponovo krenuti igrati ako ga instaliram?

Ja sam do danas imao 1.1.1 verziju i 210 000€, tako ja malo prije instaliram 1.4.1 mod i umjesto 210 000€ imam 10 000€, presretan sam.

Promjene koje sam primjetio je da ima recimo su: podatak o težini tereta, kamion mi neide više 150km/h ko prije (bar zasad, nisam sve kamione probo), žmigavac koji se nekad ne gasi vračanjem volana, bijela traka koja bruji kad nagaziš na nju...vjerovatno ima još al treba primjetit i naravno u odnosu na što.

Jel ima ko lik za mod/patch što pojačava zvuk u kabini?

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 19:38 (Zekat).
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Kako prebaciti da mi igra bude na hrvatskom ?

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

Kako prebaciti da mi igra bude na hrvatskom ?

Pa dobro, jel ti čuješ sebe??? Odeš u postavke, igra, jezik i izabereš hrvatski... Options, gameplay, language.... ako je na engl. ja mislim...

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja gledam ova pitanja i ne vjerujem {#}

Pa sta nemate vlastiti mozak? KAKO PREBACITI IGRICU NA HRVATSKI?! Onak stvarno...

@Zekat Lovu sigurno nisi izgubio zbog patcha...

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Može par linkova modova za novi Iveco?

Strm
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Zekat kaže...
picija21 kaže...

Ja sam do danas imao 1.1.1 verziju i 210 000€, tako ja malo prije instaliram 1.4.1 mod i umjesto 210 000€ imam 10 000€, presretan sam.

...evo izvoli,imaš 2 pa si ubaci koji ti odgovara po jačini http://www.simgamemod.com/?p=49 {#}

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sad sam evo instalirao 1.4.0 verziju preko onog starog i nisam mogao igrati samo sto udjem u igru srusi je,pa sam sve pobrisao i instalirao ponovo,sad radi dobro.

Probao 2 kamiona za sad,novi Iveco koji moze ici 90 bez problema i DAF neki slabiji kojem treba pola sata da nabije 80km/h {#}

Eh sad,koliko znam svim kamionima bude ogranicena brzina tj.blokirano do 90 kao i prije ili ne? Ima li kakvih dobrih modova koji su isprobani na ovom patchu i za brzinu i jos neki dobrih neka netko preporuci? Hvala

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
lion002 kaže...
Zekat kaže...
picija21 kaže...

...evo izvoli,imaš 2 pa si ubaci koji ti odgovara po jačini http://www.simgamemod.com/?p=49 {#}

Malo sam panglu pa ću ti reći šta sam napravio, uglavnom nema promjene. Skinio sam verziju od 13db u Documents/ETS2/Mod i tamo dao naredbu raspakiraj ovdje što je on i učinio, ali sve po starom.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dali si ukljucio mod u igri?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
vrinho kaže...

Pratim jedan srpski forum i član ksrele je napravio nešto što scs očito ne može, ubacio je mjerač tlaka u kočnicama za Scaniu. Svaka čast čovjeku!

Probao sam i funkcionira odlično.

https://www.dropbox.com/s/q92erebwabr2weg/AirPressureBar_in_display_for_Scania_by_Srele.rar

...extra,{#} dok ne odradi svoje... 

15 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Kako se to radi?

17 godina
Zekat kaže...
Xperiax1 kaže...

Kako se to radi?

.....na svoj profil,edit/uredi i sa desne strane označiš mod koji želiš u igri. A obrnut je postupak kad ga sklanjaš. Ako ti neki od modova ruše igru.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice