Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.204
|
čitano: 7.855.143
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Stavi ih u jedan folder,tamo ekstrajtuj i samo cut/paste u mod folder...Tako sam ja i radi mi!

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
GamerX9 kaže...

Skinuo 1.4.1 i ne moze se vise sa prekinutom internet konekcijom "preskociti" CD Key, jednostavno ne da.

Zna netko kakav drugi nacin, osim kupovanja original CD Keya?

znam ja

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

...radovi u tijeku,non-stop...{#}...

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
vrinho kaže...
macgyver 53 kaže...
vrinho kaže...

Uz tolika poboljšanja morali su nešto zasrati, i to baš Scaniu, nisu uopće ubacili pokazivač za taj tlak u kočnicama, već uz digitalni pokazivač goriva su još 2 s kazaljkom, fail žešći {#}

Nisu ništa zasrali to je kazaljka kad ostaneš na rezervi od goriva da vidiš kolko točno imaš goriva još.

Ima ju i prava Scania: http://static.commercialmotor.com/big-lorry-blog/DSC_1926.jpg

Btw jeste skužili da scania ima bolji zvuk sa novim patchom

Da ali gle na slici koju si postao, tank je napola a ova je još do kraja a u igri su oba cagera sinkronizirana(slika). Znači u stvarnosti kad se upali rezerva tek se onda ovaj cager di piše 60 i 120 treba početi micati?  

Što uopće znače ta dva broja, litre koliko je ostalo ili što? Daj mi pojasni ak sam krivo skužio.  

Pogledaj sliku svoju, povećaj i pogledaj onda sličicu pored tog mjerača.. Slično je onoj sličici za gorivo

12 godina
neaktivan
Xpider kaže...
GamerX9 kaže...

Skinuo 1.4.1 i ne moze se vise sa prekinutom internet konekcijom "preskociti" CD Key, jednostavno ne da.

Zna netko kakav drugi nacin, osim kupovanja original CD Keya?

znam ja

Kako???

12 godina

vrinho kaže...

Da ali gle na slici koju si postao, tank je napola a ova je još do kraja a u igri su oba cagera sinkronizirana(slika). Znači u stvarnosti kad se upali rezerva tek se onda ovaj cager di piše 60 i 120 treba početi micati?  

Što uopće znače ta dva broja, litre koliko je ostalo ili što? Daj mi pojasni ak sam krivo skužio.  

Ja mislim da su ta dva broja preostale litre ali nije ni meni jasno zašto se kazaljka pomakiva prije nego je kamion došao do rezerve.

14 godina
macgyver 53 kaže...

Ja mislim da su ta dva broja preostale litre ali nije ni meni jasno zašto se kazaljka pomakiva prije nego je kamion došao do rezerve.

Jer su napravili zayeb očito, još sam malo igrao i definitivno kako se jedan cager miče tako i drugi.

Ima li tko 1.3.1 da provjeri kako to funkcionira u toj verziji igre? Nisam to uopće pratio prije a baš danas mi zapelo za oko kad sam tražio ovo za pritisak zraka.

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 7 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Sad me te kazaljke tolko živciraju da bi im najradije poslo mail i pito ih uvezi tog. E da jel vi osjetite neki drugačiji zvuk motora u novom patch-u kada se vozite preko 100km/h?

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja bih htio početi igrati ovu igru,pa jeli mi imate što reći za početak{#}

Lp,

Pero

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
vrinho kaže...
macgyver 53 kaže...
vrinho kaže...

Uz tolika poboljšanja morali su nešto zasrati, i to baš Scaniu, nisu uopće ubacili pokazivač za taj tlak u kočnicama, već uz digitalni pokazivač goriva su još 2 s kazaljkom, fail žešći {#}

Nisu ništa zasrali to je kazaljka kad ostaneš na rezervi od goriva da vidiš kolko točno imaš goriva još.

Ima ju i prava Scania: http://static.commercialmotor.com/big-lorry-blog/DSC_1926.jpg

Ovako obadvoje pricate gluposti koje nemaju veze s vezom:
Ovo ispod mjeraca okretaja 0-60-120 je POTROSNJA goriva , sto nisu napisali, triba s live strane pisati l/100km (litara na 100km)

Ispod brzinometra je tlak ulja

Onda ovaj s lijeve strane donji je temperatura vode

S desne strane donji je kolicina goriva

Uopce nisu napravili da pokazuje tlak zraka u kocnicama jer to treba biti na donjem displeju, kao na ovoj slici di se lipo vidi tlak za livu i desnu stranu

A to da je taj pali kad dode rezerva goriva nisam odavno cuo vecu glupost, cemu bi to imalo smisla??

14 godina
stefagtx kaže...
tino26 kaže...

Imam jedan problem u vezi igre.. pokrenem igru, igram nekih 5 minuta, nekad manje ili više i izbaci me van iz igre i piše mi ova greška:

Description:
  A problem caused this program to stop interacting with Windows.

Problem signature:
  Problem Event Name:    AppHangB1
  Application Name:    eurotrucks2.exe
  Application Version:    1.4.1.46318
  Application Timestamp:    51daf7e1
.....................

Jesi proubavao igricu otvoriti preko opcije "Run as Administrator"?

jesam..Probao sam to i stavit na compatibility vista,xp sp2 i opet isti problem.. Druge igre kao što su farcry3, Dead Island, L.A. Noir itd.. rade bez problema. Neznam u čemu je problem.. Nije do grafičke kad u ostalim igrama radi normalno.. Ili je do same igre ili do hardvera, mozda procesor zeza ili nekaj drugo

13 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
vrinho kaže...
macgyver 53 kaže...
vrinho kaže...

Ovako obadvoje pricate gluposti koje nemaju veze s vezom:
Ovo ispod mjeraca okretaja 0-60-120 je POTROSNJA goriva , sto nisu napisali, triba s live strane pisati l/100km (litara na 100km)

Ispod brzinometra je tlak ulja

Onda ovaj s lijeve strane donji je temperatura vode

S desne strane donji je kolicina goriva

Uopce nisu napravili da pokazuje tlak zraka u kocnicama jer to treba biti na donjem displeju, kao na ovoj slici di se lipo vidi tlak za livu i desnu stranu

A to da je taj pali kad dode rezerva goriva nisam odavno cuo vecu glupost, cemu bi to imalo smisla??

Čitam ove postove i razmišljam kako ću vam napisati da je to ispod brojača okretaja potrošnja na 100 km ali eto, kolega je već napisao. To ti sve ovisi o načinu vožnje, zato ti se katkad spusti kazaljka ali najčešće je na 120 :)

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Znači ipak su zasrali {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Zasrali ili ne, kazaljka pokazuje potrošnju na 100 km ali mene to ne briga ja ionako vozim MAN {#}

14 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

A nes ti velikog zasera, dobro su oni  obavili svoj posao, a tih par sitnih greskica, pa sto onda, kao da bi pola od vas i vozilo na taj nacin da kontrolira to sve ;)

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja kad vozim, vozim kako treba, kao u pravom životu. 

Ovo će biti samo moje za par dana {#}
ostali će release malo pričekati, vjerojatno haha  

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Stavi ih u jedan folder,tamo ekstrajtuj i samo cut/paste u mod folder...Tako sam ja i radi mi!

ja ekstraktiram ona dva rara sta dobijem i to stavim u vin rar te dve datoteke i nece pet nezz zkj a dok stavim samo ono stoi dobijemo u tome folderu kojega skinemo onda me izbacuje iz igre jel moze neka pomoc hitno neda mi se igrat po onoj njemackjoj hocu balkan..

Fera17
12 godina
neaktivan
mortunic kaže...

Lp,

Pero

neko da me uputi

13 godina
neaktivan
mortunic kaže...
mortunic kaže...

Lp,

Pero

neko da me uputi

Pročitaj malo postove, iz njih možeš puno toga doznati o igri. Ja ti mogu samo reći da je ovo najbolja simulacija vožnje kamiona koja je do sada izašla {#}

12 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
mortunic kaže...
mortunic kaže...

Lp,

Pero

neko da me uputi

Pročitaj malo postove, iz njih možeš puno toga doznati o igri. Ja ti mogu samo reći da je ovo najbolja simulacija vožnje kamiona koja je do sada izašla {#}

evo može samo još jedno pitanjce koji kamion ja najbolji

14 godina
neaktivan
mortunic kaže...
mortunic kaže...

Lp,

Pero

neko da me uputi

Igra je na Hrvatskom i čitaj, igraj, nemožeš promašit. Upočetku vozi za nekog, nemoj odma u banku.

Nema najbolji kamion, svi su najbolji.

16 godina
neaktivan
t0ny18 kaže...
Xperiax1 kaže...

ja ekstraktiram ona dva rara sta dobijem i to stavim u vin rar te dve datoteke i nece pet nezz zkj a dok stavim samo ono stoi dobijemo u tome folderu kojega skinemo onda me izbacuje iz igre jel moze neka pomoc hitno neda mi se igrat po onoj njemackjoj hocu balkan..

ne može bit jednostavnije

staviš oba fajla u jedan folder, desktop, gdje god, klikneš na extract prvog a u tijeku extracta win rar će te pitati gdje je drugi fajl 

klikneš u otvorenom prozorčiću na drugi i nastaviš extract 

nakon što se završi dobit ćeš scs. file je veličine 1,46 gb i nosi naziv TSM_Map_3.0. kopiraš taj fike u C:\Users\XYZ\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod a rar fajlove iz kojih je extractan možeš obrisati 

napraviš novi profil i tada odabereš tu mapu kao mod i to je to 

>> ne sjećam se da li win rar odmah extracta i drugi fajl kad krene extract prvog, ako da, procedura je još jednostavnija jer samo čekaš da se dovrši extractanje bez dodatnog klikanja

EDIT 

TSM mapa ne može radit s drugim mapama pa isključi sve druge mape. također preporučujem da novi profil započneš samo s TSM mapom bez modova pa onda modove uključuješ postepeno. tako ćeš najbolje detektirati zašto se igra ruši, a rušit se može samo zbog modova koji su u koliziji. 

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 13:19 (robisierra92).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

imam crack čke

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...

imam crack čke

bravo ti! imam i ja pa se ne hvalim ccc

Gaming 4ever.
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dali se u svaki kamion može ugradit navigacija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Dali se u svaki kamion može ugradit navigacija?

Ne u Mercedesa. Svaki kamion ima 2 tipa kontrolne u , onaj skuplji ima navigaciju. Jedino ako znaš modelirati i skriptati pa da sam napraviš mod a možeš pronaći već postojeće modove.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Trenutno vozim Merc. pa zato pitam jer me nervira ova navigacija sa F5 (što nije na kamionu), i jel normalno dsa na Mercu uopće nevidim kontrolnu tablu odnosno okretaje po mraku iako mi svijetla rade jako jako tamno dok na nekim drugim kamionima se vidi super?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...

Ja kad vozim, vozim kako treba, kao u pravom životu. 

Ovo će biti samo moje za par dana {#}
ostali će release malo pričekati, vjerojatno haha  

MAN  ko svaki MAN, nista posebno ;)

13 godina
Euro Truck Simulator 2

zasto mi zaposlenici zarađuju od 30-100 eura po vožnji ?

i dali mi mozete preporuciti neki mod koji sadrži hrvatsku, BiH i ostalne zemlje balkana. bitno mi je samo da mod provjereno radi, da nema virusa i da ne crasha igricu 

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 14:52 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice