Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.209
|
čitano: 7.977.496
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nisam nikad mislio da ću naić na nešta ovakvo, a da nije TSM ili neka druga mapa :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Jeste primjetili da sa novim patchom možete nadogradit opticruise jel zna neko šta je to? I da isto mi se sviđa što su napravili da rade kazaljke za tlak ulja temp. motora itd... Evo usput i trenutnog izgleda Scanie :))

EDIT: Nemojte mislit da koristim cheat jer imam ovoliko para to su mi sve vozači zaradili i neznam gdje da ih potrošim {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 16:53 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kolko mi se čini to je retarder po novom.. Al nemoj me držat za riječ :)

A temperatura ulja ili cega vec u kamionu raste jaaaaaako sporo.. U odnosu na ono od prije kad je trebalo 2 sec da se sve zagrije..

Tak da sad upalim kamion, odem po sok i nesto za pregrist dok se unormale temperature (realnije je puno.. susjed mi ima kamione i znam da oni upale kamion i onda cekaju 10 min da se sve pripremi, taman to vrijeme im treba da rijese papirologiju)

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 17:02 (Hrvek1909).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

...da pitam,jel i kod vas u ovoj 1.4.1 ver. imate problema sa naplatnim kućicama,bug ili šta,sve stoji kako stoji,ili je možda do nekog moda,nitko da mrdne 5 minuta {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo skužio sam šta je to,pogledajte video:

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Hrvek1909 kaže...

A temperatura ulja ili cega vec u kamionu raste jaaaaaako sporo.. U odnosu na ono od prije kad je trebalo 2 sec da se sve zagrije..

Tak da sad upalim kamion, odem po sok i nesto za pregrist dok se unormale temperature (realnije je puno.. susjed mi ima kamione i znam da oni upale kamion i onda cekaju 10 min da se sve pripremi, taman to vrijeme im treba da rijese papirologiju)

Retarder ima i u 1.3.1.
Kamion se drži upaljen duže najčešće zbog zraka bez kojeg nemožeš ništa s kamionom i prikolicom, po zimi se drži upaljen i radi zagrijavanja. Od sada ti to triba i u ETS ali ponajviše jer su uveli promjenu tlaka zraka, hvala Bogu.

13 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
Hrvek1909 kaže...

Retarder ima i u 1.3.1.
Kamion se drži upaljen duže najčešće zbog zraka bez kojeg nemožeš ništa s kamionom i prikolicom, po zimi se drži upaljen i radi zagrijavanja. Od sada ti to triba i u ETS ali ponajviše jer su uveli promjenu tlaka zraka, hvala Bogu.

Bold - da, al mislio sam da su promjenili naziv il nekaj.. Moja greska :)

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Uz tolika poboljšanja morali su nešto zasrati, i to baš Scaniu, nisu uopće ubacili pokazivač za taj tlak u kočnicama, već uz digitalni pokazivač goriva su još 2 s kazaljkom, fail žešći {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 18:33 (vrinho).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

sta mislite jel bi mogo igrat normalno igircu da me ne izbacuje kad bi stavio jos jedan gb rama  a za sad imam 2?? i 512 mb grafu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrakus kaže...

sta mislite jel bi mogo igrat normalno igircu da me ne izbacuje kad bi stavio jos jedan gb rama  a za sad imam 2?? i 512 mb grafu

Ma sve si reko j*bote život... Skini neki pošteni program koji će ti reći konfiguraciju i poslikaj ju i zaljepi ovdje da vidimo pa ćemo ti moći reć.. LINK za program!

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

AMD Athlon 64 LE-1640

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Uz tolika poboljšanja morali su nešto zasrati, i to baš Scaniu, nisu uopće ubacili pokazivač za taj tlak u kočnicama, već uz digitalni pokazivač goriva su još 2 s kazaljkom, fail žešći {#}

gdje da kupim cd key za ovaj novi patch 1.4.1

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

imam osjecaj da ce netko na hladjenje!

OT: nedavno sto sam pisao da mi se u grckoj rusila igra.... smetao je jedan mod za priklolice.. bas mi zao, dobar je bio i razbija ovu monotoniju stalno vozat jedno te isto...

na zadnjoj slici dio grcke...

rijeka - livorno rijeka - livorno
brodica brodica
grcka... grcka...
[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

@mrakus

Mogao si za svaku riječ raditi novi post {#} Ukratko komp ti je preslab, jednojezgreni procesor i manjak rama te koči, pa i stara grafička.

@damir1990

http://www.crovortex.com/webshop/igra-8092-Euro_Truck_Simulator_2.html

http://www.sophoslab.hr/igre-za-pc/112/pc-igra-euro-truck-simulator-2/25810.html

https://sites.fastspring.com/eurotruck/instant/eurotrucksimulator2?source=eut2home

Ja sam svog uzeo s Basehosta kad je igra izašla, taj shop je u međuvremenu zatvoren ali piše da bi se trebali vratiti

http://base-host.com.hr/

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vrinho kaže...

@mrakus

Mogao si za svaku riječ raditi novi post {#} Ukratko komp ti je preslab, jednojezgreni procesor i manjak rama te koči, pa i stara grafička.

@damir1990

http://www.crovortex.com/webshop/igra-8092-Euro_Truck_Simulator_2.html

http://www.sophoslab.hr/igre-za-pc/112/pc-igra-euro-truck-simulator-2/25810.html

https://sites.fastspring.com/eurotruck/instant/eurotrucksimulator2?source=eut2home

Ja sam svog uzeo s Basehosta kad je igra izašla, taj shop je u međuvremenu zatvoren ali piše da bi se trebali vratiti

http://base-host.com.hr/

e hvala ti

12 godina
vrinho kaže...

Nisu ništa zasrali to je kazaljka kad ostaneš na rezervi od goriva da vidiš kolko točno imaš goriva još.

Ima ju i prava Scania: http://static.commercialmotor.com/big-lorry-blog/DSC_1926.jpg

Btw jeste skužili da scania ima bolji zvuk sa novim patchom

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 19:44 (macgyver 53).
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Imam jedan problem u vezi igre.. pokrenem igru, igram nekih 5 minuta, nekad manje ili više i izbaci me van iz igre i piše mi ova greška:

Description:
  A problem caused this program to stop interacting with Windows.

Problem signature:
  Problem Event Name:    AppHangB1
  Application Name:    eurotrucks2.exe
  Application Version:    1.4.1.46318
  Application Timestamp:    51daf7e1
  Hang Signature:    1655
  Hang Type:    6144
  OS Version:    6.1.7600.2.0.0.256.1
  Locale ID:    1050
  Additional Hang Signature 1:    1655ce7abeef0d876f9e3139ab4c5792
  Additional Hang Signature 2:    8240
  Additional Hang Signature 3:    82401c9f070493ee0c0ae0f61b862f46
  Additional Hang Signature 4:    1655
  Additional Hang Signature 5:    1655ce7abeef0d876f9e3139ab4c5792
  Additional Hang Signature 6:    8240
  Additional Hang Signature 7:    82401c9f070493ee0c0ae0f61b862f46

Probao sam sve i svašta: instalirao svaki patch koji je izašao, i ovaj zadnji, reinstalirao windows,probao i sa windows 8, instalirao nekoliko verzija drajvera za grafičku i opet isti problem.

Grafička se koliko vidim ne pregrijava ili nešto slično, procesor nije klokan.

Grafika je Nvidia Geforce 9800 GT 1gb ddr3, windows 7 x64.

Dali netko zna u čemu je problem i kako ga riješiti?

Hvala na pomoći

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
macgyver 53 kaže...
vrinho kaže...

Nisu ništa zasrali to je kazaljka kad ostaneš na rezervi od goriva da vidiš kolko točno imaš goriva još.

Ima ju i prava Scania: http://static.commercialmotor.com/big-lorry-blog/DSC_1926.jpg

Btw jeste skužili da scania ima bolji zvuk sa novim patchom

Da ali gle na slici koju si postao, tank je napola a ova je još do kraja a u igri su oba cagera sinkronizirana(slika). Znači u stvarnosti kad se upali rezerva tek se onda ovaj cager di piše 60 i 120 treba početi micati?  

Što uopće znače ta dva broja, litre koliko je ostalo ili što? Daj mi pojasni ak sam krivo skužio.  

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

skino sam mapu i dali ju trebam staviti u rar ili zip..?

Fera17

0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Kako da maknem patch 1.4.1 nešta sa glazbom mi nije u redu

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 21:11 (hrčak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Misljenje o Ivecu. Vozio sam staroga oko 20 000 km i jako mi se svidjao, a onaj motor od 560 ks jako vuce, cak sam se zacudio kakvo ubrzanje ima. Stari je imao odlicnu unutrasnjost, uz Volvo i Scaniu meni najljepsu u ETS-u, nova je isto zgodna. A vanjski izgled. Prema svim drugim kamionima u igri je ono sto je formula prema obicnom automobilu. Ima drugacije linije kabine, zakosenije, fluidnije, od ostalih kamiona i to ga istice i zbog toga je predivan. Ne znam zasto svi tako, khm, seru po Ivecu i Renaultu a to su cisto oke kamioni. Znam, svatko ima svoje misljenje, ali ipak...

Ne znam spada li to u piratstvo, koje je zabranjeno na forumu, ali u 1.3.1 patchu CD key se mogao smuljati tako sto prije ulaska u igru prekines internet konekciju jer se CD key verificira preko neta. Pise da internet konekcija nije dostupna pa zasada mozete nastaviti igrati, ali da cim prije potvrdite CD Key. Ja tako igram zadnjih nekoliko mjeseci i nije bilo nikakvih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

decki zasto mi ne radi mapa TSM 3.0 nece opce a imam 1.3.1 verziu igre ako se ne varam..nezznakm dali da mapa bude u zip ili rar formatu jer moram skinuti ona dva fajla i onda nezz dalje sta da radim moze pomoc?

Fera17
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 21:39 (t0ny18).

0 0 hvala 0
17 godina
GamerX9 kaže...

Misljenje o Ivecu. Vozio sam staroga oko 20 000 km i jako mi se svidjao, a onaj motor od 560 ks jako vuce, cak sam se zacudio kakvo ubrzanje ima. Stari je imao odlicnu unutrasnjost, uz Volvo i Scaniu meni najljepsu u ETS-u, nova je isto zgodna. A vanjski izgled. Prema svim drugim kamionima u igri je ono sto je formula prema obicnom automobilu. Ima drugacije linije kabine, zakosenije, fluidnije, od ostalih kamiona i to ga istice i zbog toga je predivan. Ne znam zasto svi tako, khm, seru po Ivecu i Renaultu a to su cisto oke kamioni. Znam, svatko ima svoje misljenje, ali ipak...

Ne znam spada li to u piratstvo, koje je zabranjeno na forumu, ali u 1.3.1 patchu CD key se mogao smuljati tako sto prije ulaska u igru prekines internet konekciju jer se CD key verificira preko neta. Pise da internet konekcija nije dostupna pa zasada mozete nastaviti igrati, ali da cim prije potvrdite CD Key. Ja tako igram zadnjih nekoliko mjeseci i nije bilo nikakvih problema.

....nema potrebe više da se prekida internet konekcija,već su rješili "onu" 1.4.1. verziju...pali i vozi {#}

12 godina
neaktivan
tino26 kaže...

Imam jedan problem u vezi igre.. pokrenem igru, igram nekih 5 minuta, nekad manje ili više i izbaci me van iz igre i piše mi ova greška:

Description:
  A problem caused this program to stop interacting with Windows.

Problem signature:
  Problem Event Name:    AppHangB1
  Application Name:    eurotrucks2.exe
  Application Version:    1.4.1.46318
  Application Timestamp:    51daf7e1
.....................

Jesi proubavao igricu otvoriti preko opcije "Run as Administrator"?

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav zaposlio sam dvojicu radnika da rade za mene ali neznam kako im naci posao, dali se oni mozda sami pronalaze ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

Pozdrav zaposlio sam dvojicu radnika da rade za mene ali neznam kako im naci posao, dali se oni mozda sami pronalaze ?

Sami ce naci posao...

13 godina
Euro Truck Simulator 2

aha hvala i jos me zanima kako prebaciti igricu da je na hrvatskom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
t0ny18 kaže...

decki zasto mi ne radi mapa TSM 3.0 nece opce a imam 1.3.1 verziu igre ako se ne varam..nezznakm dali da mapa bude u zip ili rar formatu jer moram skinuti ona dva fajla i onda nezz dalje sta da radim moze pomoc?

moze odgovor decki plizz

Fera17
17 godina
t0ny18 kaže...
t0ny18 kaže...

moze odgovor decki plizz

.......vrati se na 204 i tamo imaš sve ..samo polako..{#}

14 godina
neaktivan
lion002 kaže...
t0ny18 kaže...
t0ny18 kaže...

moze odgovor decki plizz

.......vrati se na 204 i tamo imaš sve ..samo polako..{#}

vratio sam se ali ne kaze kako da ju raspakiram jer se skidaju dva djela mape part 1 i part 2 i nezz koji da stavim i dali zajedno da stavim u win zipp ili rar??

Fera17
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice