Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.241.137
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
zico1991 kaže...
vrinho kaže...
EasyWay kaže...

Nasao sam dva uljeza...onaj zlights fix xenon i nospeedlimit mod,oni ostali modovi rade.  Par stranica prije neko je stavio link za brzinu,ali mi ni on nije pasao. Limit sam uklonio direktno preko mape,stavio na 180km/h i radi savrseno.

Znači tebi je isto proradilo prek mape, ne kužim kak nekima neće. Imaš link za ovaj mod di je satelitska karta?

imam pitanje ako nije problem da mi pomognes...skinuo sam tsm map 3.0 i dok ocu extractirat u mod folder pise mi next volume is required stvarno neznam sta da napravim

Eto objasnio sam ti gore iznad

12 godina
neaktivan
EasyWay kaže...
zico1991 kaže...

e da skinuo sam i part 1 i part 2 i dok idem prebacit u mod ili extract dodem mi nesto next volume is required i neznam sta  da radim zapravo ne kuzim

napravi jedan folder na desktopu...u njega prebacis oba dijela,i part1 i part2. Onda unutar tog foldera otpakujes part1 i on ce sam otpakovati part2. Kad dobijes jedan .scs fajl taj isti prebaci u mod folder...i to je to {#}

i opet isto next volume is required pa lud sam

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Zaš nemogu stawiti headqaters kao dubrovnik?

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HeLp!!!

i tako ja skinem mapu cim sam jucer vidio da je netko stavio u temu da je izasla! krenem u splitu i vozikam se! malo razocaran, jer su gradovi premali i sama cesta izmedju gradova je preobicna! i tako ja vec lvl 5 i vozim neke jabuke iz italije u grcku! dosao u grcku, kad tamo....

ovaj mali dio sto sam uspio odvest me odusevio! Brda, krivine, uzbrdice, nizbrdice volvo sa 560 ks se muci da bi se popeo gore! ludnica. i tako dolazim ja do ciljnog grada kad na 3 km od cilja, crasha mi se igra! :S ajd, ucitam ponovo, opet mi se crasha na istom mjestu! pogledam u neki log od igre i pise mi : 00:01:09.948 : <ERROR> .\m_manager.cpp(1226): ?alloc_mem@memory_manager_t@prism@@QAEPAXIPAVc_item_t@2@@Z: [mem] unable to get an empty memory block...

ajd dobro! udjem ponovo u igru i promjenim kameru iz "za volanom" (1) u "iza kamiona" (2). prodjem to mjesto iz prve. jos 2 skretanja poslije toga i opet vratim na unutarnju kameru. opet mi se crasha! sad mi se vise ne da ulazit!!! onda nadjem neki game.crash file. otvorim ga sa WordPad-om i pise mi ovo (izmedju ostalog)

Crash log created on: Mon Jul 08 18:20:09 2013
Build: 1.3.1s 43709
CPU: AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor at 3206000
MEM: Phys:8191 Virt:4095
GPU: AMD Radeon HD 7800 Series Mem:2048 Ver: 12.104.0.0(20130328)

Exception code: C0000025 NONCONTINUABLE_EXCEPTION
Fault address:  7560C41F 0001:0000B41F C:\Windows\syswow64\KERNELBASE.dll

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Tnx, nisam ni znao za ovu stranicu.

@zico, skini part1 i part2 u isti folder, extractaš prvog i automatski će se i drugi. To je cijela filozofija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 18:38 (vrinho).
12 godina
neaktivan
vrinho kaže...

@easyway

zlights fix xenon inače ne radi s tsm mapom, tj zbog njega ne vidiš cijelu mapu. I zašto imaš sve tri verzije Realistic traffica ubačene u igru? Samo jednog se treba staviti, zato je i izbor... light, heavy ili medium, ne sve.

moze pomoc bio bih jako zahvalan.....jel mi mozes pomoci kak da stavim tsm map 3.0 u mod kad pokusavam prepacit stalno mi dode nesto next volume is required

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Uredio sam post iznad, napisao sam ti. Ti si možda dva ista parta skinuo pa te traži drugi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Uredio sam post iznad, napisao sam ti. Ti si možda dva ista parta skinuo pa te traži drugi.

Upravo to,najvjerovatnije da je iste skinuo,pa mu trazi drugi. Ne vidim sta bi drugo moglo biti. Nek uradi ono sto smo mu obojica rekli i mora raditi.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: HeLp!!!
Bacelj kaže...

i tako ja skinem mapu cim sam jucer vidio da je netko stavio u temu da je izasla! krenem u splitu i vozikam se! malo razocaran, jer su gradovi premali i sama cesta izmedju gradova je preobicna! i tako ja vec lvl 5 i vozim neke jabuke iz italije u grcku! dosao u grcku, kad tamo....

ovaj mali dio sto sam uspio odvest me odusevio! Brda, krivine, uzbrdice, nizbrdice volvo sa 560 ks se muci da bi se popeo gore! ludnica. i tako dolazim ja do ciljnog grada kad na 3 km od cilja, crasha mi se igra! :S ajd, ucitam ponovo, opet mi se crasha na istom mjestu! pogledam u neki log od igre i pise mi : 00:01:09.948 : <ERROR> .\m_manager.cpp(1226): ?alloc_mem@memory_manager_t@prism@@QAEPAXIPAVc_item_t@2@@Z: [mem] unable to get an empty memory block...

ajd dobro! udjem ponovo u igru i promjenim kameru iz "za volanom" (1) u "iza kamiona" (2). prodjem to mjesto iz prve. jos 2 skretanja poslije toga i opet vratim na unutarnju kameru. opet mi se crasha! sad mi se vise ne da ulazit!!! onda nadjem neki game.crash file. otvorim ga sa WordPad-om i pise mi ovo (izmedju ostalog)

Probaj ovo uraditi http://www.file-upload.net/download-7246829/Speicher-ETS2.en-1-.pdf.html pa onda javi. Downloaduj taj dokument u pdf formatu i pogledaj sta treba uraditi. Ako ti ni ovo ne pomogne,onda ne znam, moguce je da je bug na mapi,mada cisto sumnjam

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 20:00 (EasyWay).
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav ekipa. Ovako nakon duže vremena vraćam se u kamionske vode pa me zanima koje modove preopručate te gdje ste nabavili mapu sa Hrvatskom (ako ima BiH bilo bi odlično). Naravno igrao bih na 1.3.1 (ili koja je posljednja verzija već online).

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
midzan21 kaže...

Pozdrav ekipa. Ovako nakon duže vremena vraćam se u kamionske vode pa me zanima koje modove preopručate te gdje ste nabavili mapu sa Hrvatskom (ako ima BiH bilo bi odlično). Naravno igrao bih na 1.3.1 (ili koja je posljednja verzija već online).

TSM 3.0 tu imas hrvatsku..mozes skinuti na ets2.lt/en

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ali nije cijela hrvatska, nego samo obala, jeli tako? rijeka,zadar,spliti tako?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
strbi kaže...

Samo Rijeka,Zadar,Split i Dubrovnik.Ali bolje ista nego nista...Meni se mapa bas svidjela,sad cu na njoj dugo ostat...

15 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...
strbi kaže...

Samo Rijeka,Zadar,Split i Dubrovnik.Ali bolje ista nego nista...Meni se mapa bas svidjela,sad cu na njoj dugo ostat...

ja imam problem da mi se nevidi cijela mapa..koda da nije otkriveno, znate na sta mislim? kako da to rjesim

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Neznam do cega je to,meni je sve ok..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
strbi kaže...

ja imam problem da mi se nevidi cijela mapa..koda da nije otkriveno, znate na sta mislim? kako da to rjesim

Jučer i danas smo pričali o tome u temi, prolistaj malo. 

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Trenutno sam na 13. razini i imam Scaniu R Normal i kupio bih neki novi kamion, pa koji mi predlažete da uzmem?

...The South Will Rise Again... White -h- boys
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ja vozim volva i dobar mi je!  i man mi je dobar. vozio sam ga nekih 27 levela!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HeLp!!!
EasyWay kaže...
Bacelj kaže...

Probaj ovo uraditi http://www.file-upload.net/download-7246829/Speicher-ETS2.en-1-.pdf.html pa onda javi. Downloaduj taj dokument u pdf formatu i pogledaj sta treba uraditi. Ako ti ni ovo ne pomogne,onda ne znam, moguce je da je bug na mapi,mada cisto sumnjam

pozdrav! probao i nije mi pomoglo!

svejedno hvala!

14 godina
Bacelj kaže...

Najbolji kamion u igir je Volvo FH16 Globetrotter,najbrži i najjači bez ikakvih modova

Strm
14 godina
neaktivan
Strm kaže...
Bacelj kaže...

Najbolji kamion u igir je Volvo FH16 Globetrotter,najbrži i najjači bez ikakvih modova

To sto Volvo ima 750HP i sto Scania ima 730HP uopce ih ne cini niti najboljima, niti najjacima

Bas se po tome gledaju kamioni

Sto fali starim Volvima od 350,420 ili 470HP

Isto tako i sa Scaniom 420,480,560 HP

To je sve jako dobro, razlika je samo sto ces sa jacim motorom brze ubrzati, a sto se tice snage, i slabiji motori dobro povlace, svi iznad 420HP su odlicni motori...

Uskoro za ETS2 izlazi stari Volvo F10 sa 250,300 ili 350HP motorom, jedva cekam to voziti, pun mi je k***c Scania i 730HP, prejako...

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 22:54 (Kiki287).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

De mi reci Kiki kako ces sa 350 ks izac iz kamenoloma ako od tamo kreces?Ja sam sa Renaultom jednom izlazio i to je bila teska muka...

Eto moje Scanije 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 23:05 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

De mi reci Kiki kako ces sa 350 ks izac iz kamenoloma ako od tamo kreces?Ja sam sa Renaultom jednom izlazio i to je bila teska muka...

Eto moje Scanije 

Lipo, 350HP to izgura u prvoj ili trecoj brzini, zaletis se i drzi gas cilo vrime na visokim okretajima, pa makar u prvoj brzini

Ja igram s volanom (G27), mozda zbog toga nemam problema s tim

Ja trenutno vozim ovu Scaniu sa slike, ali cim izade Volvo F10 ili Mercedes NG1632 (320HP) isto uskoro izlazi, odmah se prebacujem na nekoga od tih dvoje, ovo 730HP je cisto preseravanje, neznam dali to itko zapravo i vozi, rijetko tko

Najcesci motori koji se kupuju zaravo su (sto se tice Scanije) 480,500,560 i rijetko tko 620, neznam dali sam u HR uopce vidio da itko vozi 620HP osim onog Runka iz Istre

Ovdje u ZD najcesce su R420,480

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 23:14 (Kiki287).
14 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

Uskoro za ETS2 izlazi stari Volvo F10 sa 250,300 ili 350HP motorom, jedva cekam to voziti, pun mi je k***c Scania i 730HP, prejako...

Ti uzmi Scaniu i stavi 330ks..

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja igram na tipkovnici pa imam automatik mjenjac.Neda mi se preko tipkovnice mjenjat,da imam volan bila bi druga prica...

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Kiki287 kaže...

Ti uzmi Scaniu i stavi 330ks..

I hocu kad izade Volvo i to 350HP
A ti uzmiu onu na raketni pogon, ili si ti mozda od onih koji voze onaj 1010HP mod, ma daj molimte...

Pa ovo bi trebalo biti malo komplicirano, a ne uzeti 730HP i pici 140km/h

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dobro 1000 ks je malo previse.Kad vidim onaj "tuning" kamiona zeludac mi se okrene...

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Dobro 1000 ks je malo previse.Kad vidim onaj "tuning" kamiona zeludac mi se okrene...

Evo pogledaj, o ovom Volvu pricam, nadam se da ce uskoro izaci

Biti ce nekoliko verzija sasija, 3 vrste kabine, puno ce se nadogradnji moci staviti poi zelji, cak se biti i tandem verzija (prikolicar)

U videu je Volvo F10, 4x2 sa 250HP  ;)

A i zvuk je mocan

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ovako mi se cini ok...Trebam vidjet kako je napravljen mod jel ja jako gledam na takve stvari...Ako je nesto lose napravljeno necu mod stavit u igricu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice