Koliko ova igra ima gb? Na netu sam nasao da ima 592 mb sta mi se cini cudno (malo mb) za tako dobru igru
.
Ima malo manje od 600 mb,kad se instalira malo vise ali ne zauzima puno..
Koliko ova igra ima gb? Na netu sam nasao da ima 592 mb sta mi se cini cudno (malo mb) za tako dobru igru
.
Ima malo manje od 600 mb,kad se instalira malo vise ali ne zauzima puno..
Jer ova Europe rebuild mapa zahtieva novi profil, jel netko zna kako bi mogao nabiti barem levele ? Ne da mi se bas sad ponovo otkljucavati sve stvari.
Jer ova Europe rebuild mapa zahtieva novi profil, jel netko zna kako bi mogao nabiti barem levele ? Ne da mi se bas sad ponovo otkljucavati sve stvari.
Kod mene neovisno bio novi ili stari profil izbacivalo je sve dok nisam napravio restore na stare drivere pisao sam o tom par stranica unatrag...
Gdje mogu nač mod za prave nazive kamoina. ETS2 v.1.2.5
Malo UPDATE-a
Znači novi patch/dlc ima potpuno novi način izrade mape. (za one koji znaju kako baratat s map editorom)
Mapa više nije jedna cijelina, nego se slaže po dijelovima, npr. jedan frend izrađuje sjevernu europu, a drugi južnu.
Tako će mape biti puno kompleksnije, puno veće s više gradova, više detalja.
Iskreno mislim da će ovo biti neka nova "revolucija" u izradi mapa. Ali o tome tek kad SCS izda novi patch.
Drugi dio Update-a će biti vezan u nadogradnju Poljske, Slovačke i navodno uz dodanu Mađarsku (Budapest i Debrecen o.O)
Nadam se da će bit više lokalnih cesta :)
bude garant ;)

Imam problem u vezi igre:
pokrenem ets2, igram recimo nekoliko minuta i izbaci me van na desktop..Preko task managera vidim da igra još uvijek radi i kad ju idem ugasit prek task managera izbaci mi error apphangb1 a nekad i appcrash..
Neznam u čemu je problem.. probao sam i druge verzije igre i posljednji update koji je izašao, instalirao nekoliko verzjia drajvera za grafičku ali opet isti problem..
Grafička je Nvidia Geforce 9800 GT 1gb
Imam problem u vezi igre:
pokrenem ets2, igram recimo nekoliko minuta i izbaci me van na desktop..Preko task managera vidim da igra još uvijek radi i kad ju idem ugasit prek task managera izbaci mi error apphangb1 a nekad i appcrash..
Neznam u čemu je problem.. probao sam i druge verzije igre i posljednji update koji je izašao, instalirao nekoliko verzjia drajvera za grafičku ali opet isti problem..
Grafička je Nvidia Geforce 9800 GT 1gb
Imam istu grafičku,igra mi radi odlično,jesi probao s ovim najnovijim nvidia 320.18 driverima?
Jesam..Probao sam sa tim i sa prijašnjim drajverima i ista stvar se događa... nekad ne izbaci van nakon par minuta već mogu igrati i 20 minuta i tek onda izbaci.. probao sam sve i svašta i nisam našao rješenje problema :-(
Drugi dio Update-a će biti vezan u nadogradnju Poljske, Slovačke i navodno uz dodanu Mađarsku (Budapest i Debrecen o.O)
Drugi dio updatea će biti DLC koji će se plaćati
Jesam..Probao sam sa tim i sa prijašnjim drajverima i ista stvar se događa... nekad ne izbaci van nakon par minuta već mogu igrati i 20 minuta i tek onda izbaci.. probao sam sve i svašta i nisam našao rješenje problema :-(
Imaš li modove instalirane? Oni često budu uzrok problema.. Probaj ih micati jedan po jedan pa možda otkriješ uzrok..
http://blog.scssoft.com/2013/06/warning-ets2-scam.html
evo vam nešto o multiplayeru sa službene stranice
imao sam modove ali sam probao pokrenuti igru bez njih i opet ista stvar...
Piše mi ovo: Euro Truck simulator 2 is not responding
Description:
A problem caused this program to stop interacting with Windows.
Problem signature:
Problem Event Name: AppHangB1
Application Name: eurotrucks2.exe
Application Version: 1.3.1.43709
Application Timestamp: 5113ce1f
Hang Signature: 1655
Hang Type: 6144
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1050
Additional Hang Signature 1: 1655ce7abeef0d876f9e3139ab4c5792
Additional Hang Signature 2: 7958
Additional Hang Signature 3: 7958185c24acd1af6bacd8b9101361b0
Additional Hang Signature 4: 1655
Additional Hang Signature 5: 1655ce7abeef0d876f9e3139ab4c5792
Additional Hang Signature 6: 7958
Additional Hang Signature 7: 7958185c24acd1af6bacd8b9101361b0
Na koji način da si stavim npr. 10 level ?????
cheat engine i mozes na 100tl lvl ali sto ti to vrijedi igraj polako ispocetka :)
cheat engine i mozes na 100tl lvl ali sto ti to vrijedi igraj polako ispocetka :)
To sam i ja pitao ali sam izignoriran :) Uglavnom, ja zelim takav cheat jer mi se ne da ponovno otkljucavati stvari kad sam na jednom profilu vec sve otljucao, a novi profil sam morao napraviti zbog mod-a. Mislio sam da ima mozda neki jednostavan nacin za to ali cu izgleda morati sa cheatengineom napraviti :(
ja igram po neznam koji puta ispocetka i pa sta...
sada imam 4 moda i vise nista nestavljam
1 mapa europa reb
1tuning scania
1 tuning man
1 skin za kabinu i to je to....
za sadami nedropa igru niti me kicka van (neureklo se) ali radi sve ok
ja igram po neznam koji puta ispocetka i pa sta...
sada imam 4 moda i vise nista nestavljam
1 mapa europa reb
1tuning scania
1 tuning man
1 skin za kabinu i to je to....
za sadami nedropa igru niti me kicka van (neureklo se) ali radi sve ok
Mozda je scania tuning mod koji sam ti dao kriv,,mozda europa reb map.,smanji malo grafiku.
probaj da mices modove 1 po 1 da vidis
al se ovaj uzivio u igru :D
Skinuo sam mod sa limitom brzine 250km/h i sada kada dođem između 140-150km/H volan zablokira, tek kada smanjim brzinu onda je sve normalno. Može li se to ikako promijenit?
al se ovaj uzivio u igru :D
Nije fora ako se ne uživiš 
Skinuo sam mod sa limitom brzine 250km/h i sada kada dođem između 140-150km/H volan zablokira, tek kada smanjim brzinu onda je sve normalno. Može li se to ikako promijenit?
Bas CUDNO u mene na 250 stekne nesto pa daj ljudi eno vam NFS pa vozite bas je glupo takvo nesto pitati na forumu
Moja Scania i ja prešli smo 50 tisuća kilometara, ali sad je vrijeme za treći restart jer krećem s novom mapom.
Ukupno sam do sada odvozio oko 80 tisuća u igri 
Moze link od moda za instrument tablu i interijer? Bas mi se svidja 
Moja Scania i ja prešli smo 50 tisuća kilometara, ali sad je vrijeme za treći restart jer krećem s novom mapom.
Ukupno sam do sada odvozio oko 80 tisuća u igri 
Moze link od moda za instrument tablu i interijer? Bas mi se svidja 
Ja sam ga prepravio, evo ga ovdje samo za tebe ;)
Skin je mojh ruku djelo ;)
http://www.mediafire.com/?bvxmvbjd8dyyk16