Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.239
|
čitano: 8.918.092
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ima li netko link od no damage moda koji stvarno radi???

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
EasyWay kaže...

kolega balvanar...na svojih 7giga mozes staviti bez problema 1000-1200. Vidio sam negdje na njemackom forumu da raja jos stavlja "force_mods". Znaci ovako 

"C:\Program Files\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe" -mm_pool_size 1000 -force_mods i onda ok. Mogao bi ti ovako staviti ako imas dosta modova posto imas 4-jezgreni procesor,a mozes i bez ovoga force_mods

hvala na savjeti gledam sad onj link sto si prije bio poslao kolegi sto ko izbacuje ti je za mapu TSM 2.0 ili 2.2

ja sam je obrisao jer me je isto kickala

sada sam instaliro malu europa reb..  i za sada ide sve ok

e sada dali to moram raditi opet kako si napisao ili ne ?  :)

p.s. hvala za link od moda  :)

13 godina
neaktivan
balvanar kaže...
EasyWay kaže...

kolega balvanar...na svojih 7giga mozes staviti bez problema 1000-1200. Vidio sam negdje na njemackom forumu da raja jos stavlja "force_mods". Znaci ovako 

"C:\Program Files\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe" -mm_pool_size 1000 -force_mods i onda ok. Mogao bi ti ovako staviti ako imas dosta modova posto imas 4-jezgreni procesor,a mozes i bez ovoga force_mods

hvala na savjeti gledam sad onj link sto si prije bio poslao kolegi sto ko izbacuje ti je za mapu TSM 2.0 ili 2.2

ja sam je obrisao jer me je isto kickala

sada sam instaliro malu europa reb..  i za sada ide sve ok

e sada dali to moram raditi opet kako si napisao ili ne ?  :)

p.s. hvala za link od moda  :)

ako ti ne dropa prilikom voznje onda ne moras. Ovo je potrebno onima koji imaju dosta modova u folderu. Ja ih imam preko 10{#},tako da je meni ovo neophodno staviti. Vidi kako se buda situacija odvijala,pa ako osjetis da bude zapinjalo u voznji onda stavi

18 godina
Euro Truck Simulator 2

...simple black...{#}

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

gdje konj ostavi traktor

6 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
gefufna kaže...

gdje konj ostavi traktor

Sigurno je u Englez {#}, oni me najviše iživciraju. Uvijek pretiću na sporednoj cesti kad im ide auto ususret i onda se meni najedanput ubace u traku ili se voze 40km/h po sporednoj. Zato nevolim vozit po Velikoj Britaniji.

13 godina
neaktivan

ja ti mogu napravit no damage mod,,,oces bez limita ili sa limitom?

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kamiondzije imali ista od MP ? i za ove sto igraju Europa reb. gdje tacno bude snjeg onaj na kojoj ruti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Steta sto nema kao na scaniji oni izazovi

www.mmo-balkan.com/forum
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

MOLIO bih nekoga od forumasa koji se razumiju u modove tj koji ih rade da mi naprave jedan mod

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=533812426676602&set=a.178341435557038.46480.140899259301256&type=1&theater

ovakvu sluku da mogu imati na kabini i ako je mogucnost da ide na MANa   :)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gefufna kaže...

gdje konj ostavi traktor

haha imaš amo mista koliko oćeš, traktor uopće ne smeta ali šta je je konjina je{#}

13 godina
neaktivan
balvanar kaže...

MOLIO bih nekoga od forumasa koji se razumiju u modove tj koji ih rade da mi naprave jedan mod

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=533812426676602&set=a.178341435557038.46480.140899259301256&type=1&theater

ovakvu sluku da mogu imati na kabini i ako je mogucnost da ide na MANa   :)

ja ti jedno mogu dat link od tog paintjoba,,onog gore natpisa "JANS BODE",,i bocnih branika,,ali za SCANIU

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 14:19 (Strumf123).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ajd stavi ako nije problem makar za nju :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

{#}.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 15:11 (Strumf123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

http://prntscr.com/17q4yj

hvala kolega :)

nego dali netko zna zasto mi se ovo nekada pojavljuje??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
balvanar kaže...

http://prntscr.com/17q4yj

hvala kolega :)

nego dali netko zna zasto mi se ovo nekada pojavljuje??

imam i ja takav problem kada biram profil, i mene znima zasto mi se to pojavljuje ?

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

modovi vam crashaju igru

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Moja nova Scania

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

http://prntscr.com/17qhmj

onda sam bas baxuz  imam 7 modova i onda me jedan od njih hebe  :(

0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Pa normalno kad su ti od tih 7 čak 4 za lampice i ćuning điđe miđe

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

meni je rusilo igru tuning mod i jedna mapa sada probaj vadit jedan po jedan nema druge

Gaming 4ever.
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

imam jedan problem igra mi stopa imam 4gig rama cor duo2 3ghz 12giga memorije i stopa mi ako neko zna resenje nek  mi pomogne pozzz

zokii

0 0 hvala 0
16 godina
zoookss kaže...

imam jedan problem igra mi stopa imam 4gig rama cor duo2 3ghz 12giga memorije i stopa mi ako neko zna resenje nek  mi pomogne pozzz

Ma sve si reko... Daj molim te lijepo reci specifikacije: RAMe, Procesor, Grafulju.. Igra je neoptimizirana probaj smanjiti detalje, možda update drivera za grafu? Radiš li to često? Koliko modova ima? Koristiš li ih sve?? Raspiši se malo čovječe..

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
zoookss kaže...

Ma sve si reko... Daj molim te lijepo reci specifikacije: RAMe, Procesor, Grafulju.. Igra je neoptimizirana probaj smanjiti detalje, možda update drivera za grafu? Radiš li to često? Koliko modova ima? Koristiš li ih sve?? Raspiši se malo čovječe..

ram 4 giga Procesor 3 ghz graficka 4 giga ima 10 modova i sve ih koristim sa mapmo europa

zokii
16 godina
zoookss kaže...
luxxxfromhell kaže...
zoookss kaže...
blah blah..

Jesi updeatao drivere od grafe?

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zasto me izbacuje iz ove europa mape, kad ulazim u nove gradove izbaci me, a kad na novom profiilu izaberem pocetni grad isto me izbaci, nisam koristio nikakve druge modove . 

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
zoookss kaže...
luxxxfromhell kaže...
zoookss kaže...
blah blah..

NE

zokii
16 godina
zoookss kaže...
luxxxfromhell kaže...
zoookss kaže...
luxxxfromhell kaže...
zoookss kaže...
blah blah..

NE

Probaj to učiniti, zatim ako se i dalje crasha, probaj micati mod za modom (no prvo updeataj drivere za grafU) i tu će se otkriti uzrok problema.. Eventualno smanji detalje :)..

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Koliko ova igra ima gb?  Na netu sam nasao da ima 592 mb sta mi se cini cudno (malo mb) za tako dobru igru {#}.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice