Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.209
|
čitano: 7.977.284
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo malo slika :)

stvorila se gužva iza mene stvorila se gužva iza mene
a tu gužvu stvara ovaj kamion a tu gužvu stvara ovaj kamion
sad ćemo ga se rješit :) sad ćemo ga se rješit :)
da ga malo raspušem :D da ga malo raspušem :D
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

sto se tice tog stekanja i kod mene je ATI graficka i to 512 Mb pa mi samo ponekad zna zastekati jos nikad mi nije kod paljenja svjetala ili zmigavaca nego samo kad mi se pocne graficka pregrijavati onda pocme i stekati a sve mi je na ultra osim skaliranja ono je na 100% 

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2

Bitno da ja nemogu igrat....Kako covjek igra....

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ajme ljudi pa gdje gresim, sva napravimo po tut. i pratim svaki korak i onda na kraju kad sam gotov nema  prikolice nigdje, pa ubit cu se po 4 ili 5 put idem reinstalirat igricu i krenuti iz pocetka

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

1 000 000 ideja,a tako malo vremena!!!!! {#}

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
goransmy kaže...

e ija  konacno skonto kako prikolicu da sredim, al jos nisam kako kamion grrrr, ajmo pomagajte

12 godina
neaktivan
gale007 kaže...
goransmy kaže...

e ija  konacno skonto kako prikolicu da sredim, al jos nisam kako kamion grrrr, ajmo pomagajte

Isto. Reci kako radiš?

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

imali iko problema s retarderom? meni ne radi nikako...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
gale007 kaže...

ovo mi se  svida

Jel si stavio neki mod za ceste da se ovako crne?

15 godina
neaktivan
goransmy kaže...
gale007 kaže...
goransmy kaže...

Isto. Reci kako radiš?

Gorane, pomoću čega ti radiš ove skinove za kamione?? Volio bi i ja napraviti koji.. :)

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

WinRAR,DXTBmp,Photoshop.Samo je to potrebno...i,naravno,ideja i smisao.{#}

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Novi Interier Scanie

"kamionđiski"

http://www.uploadffs.nl/images/2013/02/17/Zhqjd.png

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Strumf123 kaže...

Novi Interier Scanie

"kamionđiski"

http://www.uploadffs.nl/images/2013/02/17/Zhqjd.png

Jel mi možeš dati link za angel eyes??? {#}

12 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 17:11 (Strumf123).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav. Danas sam instaliro ovaj novi patc 1.3.1 i dali neko ima bug kad idem u rikverc uopce nemerem stat. I dok sam bio na 1.1 onako kroz neki laganiji zavoj sa 90bez problema prodjem sada je to nemoguce kamion se odma oce prevrnit. Dali ima neko takvih poteskoca ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

I ja sam isto danas instalirao 1.3.1 (naravno piratska.. kao nećemo moć igrat a eto ja igram savršeno)

Moj PC  
3 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ja sam skinio patch i nisam mogao igrati (piratska verzija) tako da igram onaj prvi što je izašao...

evo da se malo pohvalim... nakon puno odrađenih poslova "za keš" sam kupio još jedan kamion i proširio garažu... sada još 5 - 6 poslova i kupujem još jedan kamion :) odustao sam od podizanja kredita jer sam na prošlom profilu podigao toliko kredita da sam samo za njih i radio -.-' pogotovo onaj od 400K nikad ga vratit -.-'

što se kamiona tiče, vozim scaniu i ništa je nisam sređivao... čak mi je i boja ona najosnovnija zelena... čekam da doguram na 25. lvl ( cca RL mjesec dana vožnje :( ) pa ću kupiti onu scaniu sa 720 KS i onda u nju utući para na sređivanje... 

btw. kako se stavljaju slike ovdje na forum da se i ja malo pohvalim sa vožnjicama :)

P.S. našao sam jednu rutu koju udaram sada stalno.... relacija frankfurt - berlin - frankfurt.... dvije vožnje cca 45 - 50K €... tu i tamo udarim frankfurt - linz - frankfurt, ali to ne mjenja ništa cijenu i kada se vratim iz linza opet mi bude vožnja za berlin... to mi je sada redovna ruta :)

--> gas -- gas <---

2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

I tako....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
goransmy kaže...

I tako....

jel bi ti se dalo napraviti neki trutorial na hrvatskom kako napraviti skin za kamion... ja se borim već neko vrijeme i ne ide mi baš od ruke -.-'

--> gas -- gas <---
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jedan stariji kamion. Volvo FH12

Radni samo na 1.3.1. verziji igre

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

USPIO SAM!!!!

hvala članu foruma na pomoći, te trutorialu na youtubeu... moja prvi skin za prikolicu je napravljen! nije bog zna kakve kvalitete ali ja sam zadovoljan... 

premda imam osjećaj da to toliko šlampavo radim, s obzirom da korstim cca 4 - 5 programa da bi uspio, ali nema veze :)

--> gas -- gas <---

6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DriverOS kaže...

USPIO SAM!!!!

hvala članu foruma na pomoći, te trutorialu na youtubeu... moja prvi skin za prikolicu je napravljen! nije bog zna kakve kvalitete ali ja sam zadovoljan...

premda imam osjećaj da to toliko šlampavo radim, s obzirom da korstim cca 4 - 5 programa da bi uspio, ali nema veze :)

Meni se svidja...Fora je ispalo...

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel ima mozda neko mod za patch 1.3.1 da kamion ide preko 120kmh ?

0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

{#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

kada te drugi smuti dok si u UK na odmorištu desi se ovo {#}

povratak po prikolicu povratak po prikolicu
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 16:38 (9090).

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dobro je ispalo druga ce biti bolja. a mene zanima kako staviti neki svoj logo na kamion ili kopirati realni kamion sa natpisom neke firme, a inace sam laik od svega pa nebi bilo lose ko vec zna da odradi na Hr kako vec sve frcera i koji su prog potrebni

12 godina
neaktivan
hasankooo kaže...

Dobro je ispalo druga ce biti bolja. a mene zanima kako staviti neki svoj logo na kamion ili kopirati realni kamion sa natpisom neke firme, a inace sam laik od svega pa nebi bilo lose ko vec zna da odradi na Hr kako vec sve frcera i koji su prog potrebni

kako se rade skinovi za kamione nisam ni ja još otkrio... u biti ne znam kako ubaciti u igru, za napraviti skin i nije toliki problem... kad saznam javim ti :)

btw. eto kad dijete otkrije nešto novo pa se igra :) :

--> gas -- gas <---
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

malo sam se preračuno na pumpi pa završio u malom minusu (sl.1), odma banka šalje obavjest o prekoračenju da bi par KM dalje zaradio preko svog radnika taman da dođem u mali plus (sl.2) i stiže nova poruka banke da je sad sve riješeno...eh da je tako jednostavno i u RL-u.

slika 1 slika 1
slika 2 slika 2

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
de mi link on prikolice dobro je odradjeno za mene cista 5-ca
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice