Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.211
|
čitano: 7.982.020
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2

nece na verziji 1.3.1  da radi izbacuje me  stalno

al hvala svejedno

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozz Kamiondzije evo igram par dana igru piratsku  cekam CD a dali postoji neki mod ili sta vec za logo svoje firme na kamion npr. natpis ili slika

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
hasankooo kaže...

Pozz Kamiondzije evo igram par dana igru piratsku  cekam CD a dali postoji neki mod ili sta vec za logo svoje firme na kamion npr. natpis ili slika

mislim da svoj logo nemozes ubaciti, niti svoju sliku, bar koliko ja znam, ali imas mod sa drugim logosima, osim ovih koji su u igri ponudeni

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

instalirao sam patch 1.3.1 sve je super jedino sto me muci jest kad krenem u rikverc nemogu stat dok ne udarim u nesto ne pomaze ni rucna ni kocnica desava li se ovo jos ikome??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

I meni je tako bilo , uglavnom problem sam riješio tako što sam obrisao sve modove vezane za fiziku .. (Daliborova fizika)

12 godina
neaktivan
gale007 kaže...
hasankooo kaže...

mislim da svoj logo nemozes ubaciti, niti svoju sliku, bar koliko ja znam, ali imas mod sa drugim logosima, osim ovih koji su u igri ponudeni

Logo na kamion možeš staviti (čitaj: promijeniti skin) što god zaželiš.

12 godina
neaktivan

Vi koji koristite 32 bitni OS , jel vama laga kad upalite svijetla ? 

12 godina
neaktivan

meni da, mozda je do grafe, ne znam

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
12 godina
neaktivan

ja imam 4 gb rama , 2 gb graficke a procesor je i3 3.3 ghz .. i opet laga .. pa cu instalirat x64 bit pa probat , to je jedino rjesenje

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Bilo mi dosadno pa sam opet počeo igrat. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 1:05 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Koji kamion preporucate za pocetak? Dvoumim se izmedju Scanije i Mercedesa...Novi profil sam napravio sa sad pokusavam sa sto manje stete...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pa ne znam, po mom misljenju bolja je scania, vise se ulozilo u nju (cini mi se) a mercedes mi i nije nesto inace, jedino ovaj mp4. Ja san sa scaniom presao oko 40 000 i dalje cu je goniti dok ne izadje nova ;)

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Na starom profilu imam Scaniju,dosta sam para ulozio i super je kamion...Evo trenutno vozim Ivedo i veci sepet ja u ETS nisam vozio....Mislim da cu opet Scaniju uzet pa kud puklo :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ma scanija je zmaj :)

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Bas to.Kud lijepo izgleda a bome fino i ide....

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Scaniu vozim na novom a vozio sam ju i na starom profilu, i još uvjek mi nije dosadila.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Probao jedan zanimljiv mod: {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 12:36 (neo.gz).

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nema kamiona do Scanie

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Imam jedno pitanje ako iko zna ! Može li se s jednim orginalnim ključom igrat na dva kompa

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Virus_sc kaže...

instalirao sam patch 1.3.1 sve je super jedino sto me muci jest kad krenem u rikverc nemogu stat dok ne udarim u nesto ne pomaze ni rucna ni kocnica desava li se ovo jos ikome??

meni se desavalo, ali sam onda izbrisao sve modove i onda jedan po jedan ubacivao i pomalo igrao, oni koji smetaju igrici odma brisem, tako da neznam tocno koji mod je to tocno bio

12 godina
neaktivan
goransmy kaže...
gale007 kaže...
hasankooo kaže...

Ozbiljno,  ups  onda  se ispricacam, jer to nisam znao, a kako bija stavio svoj grb dali ti to znas napraviti ;)  pa dda mi pomognes  tnx

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Strava kamion, tko ga nije još isprobao ne zna što propušta {#} 

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
gale007 kaže...
goransmy kaže...
gale007 kaže...
hasankooo kaže...

Ozbiljno,  ups  onda  se ispricacam, jer to nisam znao, a kako bija stavio svoj grb dali ti to znas napraviti ;)  pa dda mi pomognes  tnx

Naravno. {#}

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Nakon updatea na 1.3.1 moj CD Key kupljen u Basehostu više ne vrijedi?!
Ima li tko kakvih saznanja? {#} 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sudy_freak kaže...

Nakon updatea na 1.3.1 moj CD Key kupljen u Basehostu više ne vrijedi?!
Ima li tko kakvih saznanja? {#} 

Imam isto ključ iz Basehosta i normalno je prošao verifikaciju 

15 godina
Euro Truck Simulator 2

također, moj key iz basehosta radi normalno nakon zadnjeg patcha.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Malo offtopica ali ..

Da vas pitam , jel moguće skinuti sa neta x64 bit verziju win7 ? Instalirao sam x32 bitnu i dalje mi laga kad upalim svijetla , a x64 verzija je za klasu bolja od ove starije  .. ? hvala unaprijed

14 godina
vrinho kaže...

Imam isto ključ iz Basehosta i normalno je prošao verifikaciju 

Cican kaže...

također, moj key iz basehosta radi normalno nakon zadnjeg patcha.

Moguće da nije prošao validaciju zbog toga što sam probao i na laptopu i automatski ga prepoznalo kao multi.
{#} probat ću downgrade na 1.2.5.1 iako sumnjam da će raditi.

A dobro, 105 kn nije puno, ali eto.
Probat ću se javiti basehost-u.
Možda mi daju ključ. 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
pozz. Jel sad tko koristi physic mod na 1.3.1 a da mu šljaka kočnica kad ide u rikverc???? Malo su postavke sj... Hvala unaprjed
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sta je sve potrebno ako nije prob onako ukratko

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice