nece na verziji 1.3.1 da radi izbacuje me stalno
al hvala svejedno
nece na verziji 1.3.1 da radi izbacuje me stalno
al hvala svejedno
Pozz Kamiondzije evo igram par dana igru piratsku cekam CD a dali postoji neki mod ili sta vec za logo svoje firme na kamion npr. natpis ili slika
Pozz Kamiondzije evo igram par dana igru piratsku cekam CD a dali postoji neki mod ili sta vec za logo svoje firme na kamion npr. natpis ili slika
mislim da svoj logo nemozes ubaciti, niti svoju sliku, bar koliko ja znam, ali imas mod sa drugim logosima, osim ovih koji su u igri ponudeni
instalirao sam patch 1.3.1 sve je super jedino sto me muci jest kad krenem u rikverc nemogu stat dok ne udarim u nesto ne pomaze ni rucna ni kocnica desava li se ovo jos ikome??
I meni je tako bilo , uglavnom problem sam riješio tako što sam obrisao sve modove vezane za fiziku .. (Daliborova fizika)
mislim da svoj logo nemozes ubaciti, niti svoju sliku, bar koliko ja znam, ali imas mod sa drugim logosima, osim ovih koji su u igri ponudeni
Logo na kamion možeš staviti (čitaj: promijeniti skin) što god zaželiš.
Vi koji koristite 32 bitni OS , jel vama laga kad upalite svijetla ?
meni da, mozda je do grafe, ne znam
ja imam 4 gb rama , 2 gb graficke a procesor je i3 3.3 ghz .. i opet laga .. pa cu instalirat x64 bit pa probat , to je jedino rjesenje
Bilo mi dosadno pa sam opet počeo igrat.
Koji kamion preporucate za pocetak? Dvoumim se izmedju Scanije i Mercedesa...Novi profil sam napravio sa sad pokusavam sa sto manje stete...
pa ne znam, po mom misljenju bolja je scania, vise se ulozilo u nju (cini mi se) a mercedes mi i nije nesto inace, jedino ovaj mp4. Ja san sa scaniom presao oko 40 000 i dalje cu je goniti dok ne izadje nova ;)
Na starom profilu imam Scaniju,dosta sam para ulozio i super je kamion...Evo trenutno vozim Ivedo i veci sepet ja u ETS nisam vozio....Mislim da cu opet Scaniju uzet pa kud puklo :D
Ma scanija je zmaj :)
Bas to.Kud lijepo izgleda a bome fino i ide....
Scaniu vozim na novom a vozio sam ju i na starom profilu, i još uvjek mi nije dosadila.
Nema kamiona do Scanie
Imam jedno pitanje ako iko zna ! Može li se s jednim orginalnim ključom igrat na dva kompa
instalirao sam patch 1.3.1 sve je super jedino sto me muci jest kad krenem u rikverc nemogu stat dok ne udarim u nesto ne pomaze ni rucna ni kocnica desava li se ovo jos ikome??
meni se desavalo, ali sam onda izbrisao sve modove i onda jedan po jedan ubacivao i pomalo igrao, oni koji smetaju igrici odma brisem, tako da neznam tocno koji mod je to tocno bio
Ozbiljno, ups onda se ispricacam, jer to nisam znao, a kako bija stavio svoj grb dali ti to znas napraviti ;) pa dda mi pomognes tnx
Ozbiljno, ups onda se ispricacam, jer to nisam znao, a kako bija stavio svoj grb dali ti to znas napraviti ;) pa dda mi pomognes tnx
Naravno.
Nakon updatea na 1.3.1 moj CD Key kupljen u Basehostu više ne vrijedi?!
Ima li tko kakvih saznanja?
Nakon updatea na 1.3.1 moj CD Key kupljen u Basehostu više ne vrijedi?!
Ima li tko kakvih saznanja?
Imam isto ključ iz Basehosta i normalno je prošao verifikaciju
također, moj key iz basehosta radi normalno nakon zadnjeg patcha.
Malo offtopica ali ..
Da vas pitam , jel moguće skinuti sa neta x64 bit verziju win7 ? Instalirao sam x32 bitnu i dalje mi laga kad upalim svijetla , a x64 verzija je za klasu bolja od ove starije .. ? hvala unaprijed
Imam isto ključ iz Basehosta i normalno je prošao verifikaciju
također, moj key iz basehosta radi normalno nakon zadnjeg patcha.
Moguće da nije prošao validaciju zbog toga što sam probao i na laptopu i automatski ga prepoznalo kao multi. probat ću downgrade na 1.2.5.1 iako sumnjam da će raditi.
A dobro, 105 kn nije puno, ali eto.
Probat ću se javiti basehost-u.
Možda mi daju ključ.
Sta je sve potrebno ako nije prob onako ukratko