Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.211
|
čitano: 7.985.337
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
mantgxtruck kaže...

Naravno. Ako je simulator onda se vozi iz vozačeva plana a tako i radim pa čak ako triba parkirat prikolicu unatrag. Jedino iz slobodne kamere za screenshotove. Zato je najbitnija instrumentarka, retrovizori i općenito unutrašnjost kabine. Naravno poželjno je da je lip i izvana ali nije toliko bitno oće li imat ratkape ili ne. Mislim da ovaj mod koji sam toliko čekao nije onakav kakav želim.  {#}

Interior mora biti ovakav ili ništa {#} dobro može i bez ukrasa ali bio bi lipši s njima {#}

Ako znas program u kojem mogu napravit kamion, rado cu ga napravit

13 godina
neaktivan
tinmihalic kaže...
mantgxtruck kaže...

Neznam pajdo ali rado bi ti pomogao 

šta će nama šoferima kuća, kad je naša kuća putujuća.... :D
14 godina
tinmihalic kaže...
mantgxtruck kaže...

Naravno. Ako je simulator onda se vozi iz vozačeva plana a tako i radim pa čak ako triba parkirat prikolicu unatrag. Jedino iz slobodne kamere za screenshotove. Zato je najbitnija instrumentarka, retrovizori i općenito unutrašnjost kabine. Naravno poželjno je da je lip i izvana ali nije toliko bitno oće li imat ratkape ili ne. Mislim da ovaj mod koji sam toliko čekao nije onakav kakav želim.  {#}

Interior mora biti ovakav ili ništa {#} dobro može i bez ukrasa ali bio bi lipši s njima {#}

lol dobar si sta ti mislis da je 3d modeling tako lagan?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

4 godine radim u autocadu i google sketchupu jer mi je slicno zanimanje u srednjoj. Tako da bi mogao prokužit program izrade.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hahah ovo je nevjerojatno, kao sto je kolega Zelenbic rekao, mislis da je 3D lagan, ne da ga neces napraviti, nego ga nikad neces napraviti ;)

Ima masu programa, ali to su sve preteski programi da bi se naucili u 5 min kao neka ostala sranja, za takve programe imas knjige po 2000-3000 str, pa ti vidi

A ako bas ne virujes, mozes i sam pokusati u npr: MAX 3DS, Zmodeler 2, Blender, itd....

EDIT, vecina sto radi kamione za ETS2/GTS radi u ovim gore programima^^

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 16:38 (Kiki287).
14 godina
tinmihalic kaže...

4 godine radim u autocadu i google sketchupu jer mi je slicno zanimanje u srednjoj. Tako da bi mogao prokužit program izrade.

onda dobro mislio sam da si netko tko u zivotu nije upalio takav program mislim da se može to sa 3dsmaxom napravit

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
neaktivan
Sta uradi sa tako lijepog kamiona jadan nebio. xD
BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
12 godina
neaktivan
tinmihalic kaže...

Pa,kolega,ostavi se rasprave i serviraj nam barem beta verziju ili bilo što.Pohvali se,pokaži pa da i mi ostali barem probamo.

13 godina
neaktivan
goransmy kaže...
tinmihalic kaže...

Pa,kolega,ostavi se rasprave i serviraj nam barem beta verziju ili bilo što.Pohvali se,pokaži pa da i mi ostali barem probamo.

Bilo bi lipo kad bi neko napravio normalnog MANa TGA. SA INTERIOROM

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

treba mi pomoc kad stavim neke modove i hocu da udem u igricu i onda me izbaci{#}

merc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
merc kaže...

treba mi pomoc kad stavim neke modove i hocu da udem u igricu i onda me izbaci{#}

ima vas 10M takvih. more bit do patcha, more do postavki, situacije na profilu......................i još mnogo toga

12 godina
neaktivan

normalno radi al kad ubacim mod onda pocne izbacivat

merc
13 godina
neaktivan
merc kaže...

normalno radi al kad ubacim mod onda pocne izbacivat

ti kažem šta ja mislim. ima 1M razloga

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo dečki su dobili priznanje ...dakle letvica je podignuta i sada ispod nje ne mogu više, a možda sada i kapne koji dinar više ako skupe bolje sponzore  pa će i igra biti bolja {#}

http://www.pcgamer.com/2012/12/27/the-sim-of-the-year-2012-euro-truck-simulator-2/

0 0 hvala 0
17 godina

Evo gledam sad kraljeve leda i razmisljam kolko bi dobro bilo da neko napravi ledenu cestu :D

You got to lose to know how to win
15 godina
9090 kaže...

evo dečki su dobili priznanje ...dakle letvica je podignuta i sada ispod nje ne mogu više, a možda sada i kapne koji dinar više ako skupe bolje sponzore  pa će i igra biti bolja {#}

http://www.pcgamer.com/2012/12/27/the-sim-of-the-year-2012-euro-truck-simulator-2/

Jadna majka ako je ovo simulacija 2012. godine...

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ljudi moji ja nikako ne mogu proci kruzni tok u Calaisu( tu trebam ostaviti teret) , pokusao sam 5 puta i svaki me put izbaci iz igrice .. Jel zna neko mozda u cemu je problem ????

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 1:44 (vucko40).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ista stvar samo kod drugog francuskog grada, izgleda enki bug ima...ja sam ga rijesio tako sto sam otisao drugim najblizim putem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
9090 kaže...

Jadna majka ako je ovo simulacija 2012. godine...

A šta bi ti? Koju bi ti proglasio najboljom. Nemoj mi pljuvat po ETS 2. {#}

OMSI Der Omnibussimulator je daleko najbolja ali je 2011. god.

13 godina
neaktivan
BAD_BOY01 kaže...
Sta uradi sa tako lijepog kamiona jadan nebio. xD

stvarno nevalja.

-Interior DAFov

-Retrovizori DAFovi

-Kabina bezveze jer se podigne 2m kad polaziš

-Zvukovi također nevaljaju

Da neko ne poznaje MAN TGA i vidi ga ovdje, neznam šta bi čovik mislio. mod je promašaj.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 11:27 (mantgxtruck).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Opčenito blesava stvar što Man mjenja Daf, đe nađe logiku {#}

Pess

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tinmihalic kaže...

A da konvertiraš iz German truck simulatora pa samo interior napraviš {#}

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Al ima ogromne razlike u grafici od GTS-a do ETS-a 2, al inače nije blesava ideja {#}

VAG LOVE

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovaj drugi "KLV" je lip ufff. kad san ga napokon našao i skinio za GTS pisalo je "File is corupt" pri extractiranju. {#}

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ako bi se več išlo na stare MAN kamione, ja bih onda htio S2000 uf, imo ga kolega zelenog...

VAG LOVE

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Scania Fanatic kaže...

Ako bi se več išlo na stare MAN kamione, ja bih onda htio S2000 uf, imo ga kolega zelenog...

MAN TGA i nije toliko star. Bio bi dobar i F2000 ali MAN TGA još imaš svugdje a F2000 nemaš baš na duge linije

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Prid garažom u Parizu nakon dugo vremena :)

1 0 hvala 0
15 godina
mantgxtruck kaže...

A šta bi ti? Koju bi ti proglasio najboljom. Nemoj mi pljuvat po ETS 2. {#}

OMSI Der Omnibussimulator je daleko najbolja ali je 2011. god.

Nemoj sve gledati kroz ruzicaste naocale.ETS 2 je po meni nedovoljno nadogradjena igra bez modova,razlike izmedju 1 i 2 su sitne,a cekali smo igru jako puno da bi na kraju dobili isto sto i ETS 1.Firme kamiona se lako ubace preko moda,ceste su jos uvijek iste,ali je dodano prestizanje auta(wow).Par novih stvarcica za vodjenje firme i eto nove igre.Ako nista barem mi je radila dobro.Obecavali su puno,ja sam ocekivao puno,a na kraju se svela igra na skini mod i bit ce zanimljivija,dok u temelju nakon 20000km nisam vidio vise zanimacije za ovu igru,osim slusati radio i uzivati u glazbi.

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kao i pravi vozač kamiona, nemaš ništa osim slušanja glazbe i vožnje... Ovo nije neka akcijska igra, kome se ne sviđa nega skida GTA IV, Call of Duty i takve stvari, ovo je igra za guštanje i uživanje u vožnji... Po meni samo fali da nema malo stariji linija kamiona i malo više dodataka (ledica,zastavica i te stvari)...

VAG LOVE

6 0 hvala 0
15 godina
Scania Fanatic kaže...

Kao i pravi vozač kamiona, nemaš ništa osim slušanja glazbe i vožnje... Ovo nije neka akcijska igra, kome se ne sviđa nega skida GTA IV, Call of Duty i takve stvari, ovo je igra za guštanje i uživanje u vožnji... Po meni samo fali da nema malo stariji linija kamiona i malo više dodataka (ledica,zastavica i te stvari)...

Gustanje voziti stalno 90km/h i istu cestu,bez guzvi,bez ikakvih drugih zadataka onda je to vise igra za 5-10 godina.Uzivas u voznji,odi van i vozi biciklu.Znam da ovo nije nikakva akcija,ali nije ni nekakva velika simulacija,barem su mogli napraviti da izadjes iz kamiona,da mozes jest ili nesto slicno,a ne kamion i vozi dok ti se ne pocne spavati.Onda su trebali i tablete protiv spavanja uvest,ipak je simulacija ovo.

Pa skoro i da ne treba kociti,a i gradovi su napravljeni bezveze,2 ceste i gotovo.Sve to za 2 godine rada,nije bas pohvalno.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice