Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.211
|
čitano: 7.986.531
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

bilo bi puno bolje da se vozi 4 i pol sata pa da je pauza 45 minuta il sat vremena pa opet 4 i pol sata pa pauza 9 ili 12 sati ovisi o tome koliko si prethodni dan radio da su zabrane nedjeljom... bilo bi puno realnije...
mislim da je najzanimljiviji dio kad treba upalit svjetla il brisace. mogla bi bit malo kontrole na cesti da se vide policijski auti kako voze da te zaustave ponekad pa da im moras dat tapograf pa ako si vozio prebrzo da ti opandrce kaznu.... svaki kamijon je isti nema nikakve razlike ni u potrosnji ni u dinamici... IGRA JE VRLO NEREALNA..

-opet vi ocete vece gradove i to bi se dalo napravit
-''previse autoputa'' ako ste se ikad vozili po europi vidjet cete da se svi kamijoni voze po autoputu a na sporednu cestu dolaze tek kad se skrece u grad. TO JE REALNO..
-kamijoni po drzavnoj cesti voze 40 a po autoputu 65 i tako uvijek mogli bi malo ic neki brze neki sporije.
-nema specijalnog tereta.

NISAM KUPIO IGRICU I NEBI JER MI JE ZAO PARA!!!

3 19 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Gdje si ti srećo vozio neznam, ima dinamičnosti između kamiona razlike npr. Volvo, Scania, Iveco, velika razlika, a što se tiče brzine, po sporednim cestama voze kod mene kamioni 80-85 kmh, a autoput 85-90 kmh!

Pess

3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
merc
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 17:33 (merc).
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
lu_ce1999 kaže...

bilo bi puno bolje da se vozi 4 i pol sata pa da je pauza 45 minuta il sat vremena pa opet 4 i pol sata pa pauza 9 ili 12 sati ovisi o tome koliko si prethodni dan radio da su zabrane nedjeljom... bilo bi puno realnije...
mislim da je najzanimljiviji dio kad treba upalit svjetla il brisace. mogla bi bit malo kontrole na cesti da se vide policijski auti kako voze da te zaustave ponekad pa da im moras dat tahograf pa ako si vozio prebrzo da ti opandrce kaznu.... svaki kamijon je isti nema nikakve razlike ni u potrosnji ni u dinamici... IGRA JE VRLO NEREALNA..

-opet vi ocete vece gradove i to bi se dalo napravit
-''previse autoputa'' ako ste se ikad vozili po europi vidjet cete da se svi kamijoni voze po autoputu a na sporednu cestu dolaze tek kad se skrece u grad. TO JE REALNO..
-kamioni po drzavnoj cesti voze 40 a po autoputu 65 i tako uvijek mogli bi malo ic neki brze neki sporije.
-nema specijalnog tereta.

NISAM KUPIO IGRICU I NEBI JER MI JE ZAO PARA!!!

Fixed :D

imam muda
12 godina
neaktivan

AKO MOZE MOD O OVIH LED LAMPICA I UNUTRASNJOSTI 

SKANIA TI JE MOCNA{#}

merc
12 godina
neaktivan
MOZELI MOD ZA FARBU I UNUTRASNJOST
merc
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

di mogu nać mod za originalna imena  kamiona

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Otvaraj Google, piši ETS2 mods i traži imaš pun net tih linkova...

Pess

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
evo da se javim, probao sam snimat jednu rutu Osnabruck - Rotterdam i nes komentirat, nije bas ispalo kako sam zamisljao, jesam nesto pricao al opet je cudno, nema se bas previse toga za komentirati u igri, ako ima tko kakvu ideju sto da komentiram il nest neka kaze
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Na YouTubeu ćeš najbolje proć ako pričaš neke gluposti bezveze. {#}

Probaj unijet bar malo humora u te komentare..

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Scania Fanatic kaže...

Gdje si ti srećo vozio neznam, ima dinamičnosti između kamiona razlike npr. Volvo, Scania, Iveco, velika razlika, a što se tiče brzine, po sporednim cestama voze kod mene kamioni 80-85 kmh, a autoput 85-90 kmh!

di ti je dinamicnost u igrici ja je nevidim kocis a kamijon koda mu je letva u kabini...
a ako ti kamijoni tak brzo voze onda mora da imas neki mod il tak nes..

16 godina
Euro Truck Simulator 2

Ljudi ja sam sinoc zaspo za volanom umal saobracajka...JEDVA ZIVU GLAVU IZVUKOH!!... {#}

Softwer

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

2 0 hvala 0
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Jako sam zavolio ovu igru nekako se uzivim najdrazi kamion mi je Volvo mada ni MAN nema zamjerke dapače MAN je jos bolji ali eto ja navikao na volva!... {#}

Softwer

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo jedna iz Alzira malo smo ronili,a malo gustali na obali haha :D

ronjenje ronjenje

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

bas bi volio da ubace Srbiju, Bosnu, Hrvatsku, Crnu Goru .. bilo bi zanimljivije

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lu_ce1999 kaže...
Scania Fanatic kaže...

di ti je dinamicnost u igrici ja je nevidim kocis a kamijon koda mu je letva u kabini...

A ti si se sigurno puno navozao kamiona u zivotu i imas milijun kilometara pod "volanom" (guzicom) pa da mozes govoriti o tome, cuda...

12 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
lu_ce1999 kaže...
Scania Fanatic kaže...

A ti si se sigurno puno navozao kamiona u zivotu i imas milijun kilometara pod "volanom" (guzicom) pa da mozes govoriti o tome, cuda...

jooooooooooooooooooooj... ja govorim o igrici a ne o stvarnosti...

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Teško zarađenih 500 000 eura al ja mislim da i dobro uloženih, malo retro look {#} Možda ču još mjenjat boje na kamionima al nevjerujem...

Pess

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Scania Fanatic kaže...

Teško zarađenih 500 000 eura al ja mislim da i dobro uloženih, malo retro look {#} Možda ču još mjenjat boje na kamionima al nevjerujem...

aaaaaaaa ružne te "retro" gume {#}

šta će nama šoferima kuća, kad je naša kuća putujuća.... :D
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

tooooooooooooooooooooooo koji kamion mijenja i kakav je interior?{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 15:57 (mantgxtruck).
12 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...

tooooooooooooooooooooooo koji kamion mijenja i kakav je interior?{#}

Mijenja daf. Sad sam gledal i odma sam obrisal mod. Interior je dafov, dosta je cudno. Nisam zadovoljan.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
eh onda necu niti skidat jer ne zelim dafov int na manovom kamionu..
<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tinmihalic kaže...

Mijenja daf. Sad sam gledal i odma sam obrisal mod. Interior je dafov, dosta je cudno. Nisam zadovoljan.

Hm. tako su neki govorili za MAZa. Da nevalja interior. Možda ga meni ili nekima bude. Vidit ću bude li dafov int. ostavit ću ga ali neću vozit. nek Mateuzs vozi ionako će mu mjenjat dafa

EDIT: Je od DAFa je. Nemogu razumit kako ovi što prave modele mogu bit lini pa ne napravit interior ipak je ovo simulator i bitnije je da je instrumentarka  retrovizori dobri ostalo manje više :(

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 16:06 (mantgxtruck).
12 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
tinmihalic kaže...

Hm. tako su neki govorili za MAZa. Da nevalja interior. Možda ga meni ili nekima bude. Vidit ću bude li dafov int. ostavit ću ga ali neću vozit. nek Mateuzs vozi ionako će mu mjenjat dafa

EDIT: Je od DAFa je. Nemogu razumit kako ovi što prave modele mogu bit lini pa ne napravit interior ipak je ovo simulator i bitnije je da je instrumentarka  retrovizori dobri ostalo manje više :(

Rađe bi da je iznutra man tga, a da je izvana nesto malo pogresaka

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Da imam program i da znam kako mogu napravit man tga, to bi mi bilo prvo sto bi napravio :D

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Naravno. Ako je simulator onda se vozi iz vozačeva plana a tako i radim pa čak ako triba parkirat prikolicu unatrag. Jedino iz slobodne kamere za screenshotove. Zato je najbitnija instrumentarka, retrovizori i općenito unutrašnjost kabine. Naravno poželjno je da je lip i izvana ali nije toliko bitno oće li imat ratkape ili ne. Mislim da ovaj mod koji sam toliko čekao nije onakav kakav želim.  {#}

Interior mora biti ovakav ili ništa {#} dobro može i bez ukrasa ali bio bi lipši s njima {#}

4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice