Mogao je dati temelji opis što donosi nova mapa i po svakoj verziji što je novo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi li ti isprobao prijasnje verzjie te mape? Jeli dobro to napravljeno?xD
Jesi li ti isprobao prijasnje verzjie te mape? Jeli dobro to napravljeno?xD
Nisam, imam još 4 grada otkriti na staroj mapi pa ću onda instalirati to.
aha.. a glupo mi je jedino sto se igra mora ispocetka.. :/
Neko je spomenuo ovdje na temi da je obrisao mod za svjetla i da je imao na starom profilu sve. Probaj.
Neko je spomenuo ovdje na temi da je obrisao mod za svjetla i da je imao na starom profilu sve. Probaj.
meni radi normalno na staom profilu ali ne možeš odabrati posao u africi
igram igru već neko vrijeme i evo nekih stvari koje bi volio viditi u njoj da ju upotpune jer je poprilično prazna po izboru svega a pogotovo kamiona i dodataka, a ovo mi je palo na pamet u zadnje vrijeme, šteta što će to netko i napraviti a SCS to nije. Oni stariji će prepoznati neke kamione ako su rođeni 80-tih, a danas ih se teško može vidjeti na cestama
TAM (sada pod imenom TVM, nekad u suradnji/licenci sa Magirus Deutz danas MAN-om)
FAP (u suradnji sa Mercedesom,MAN-om)
Magirus 310 (Magirus Deutz/Iveco Magirus)
Volvo FL10
Volvo F10
Saurer
Steyr
RABA (u suradnji sa MAN,DAF)
MAZ
Jelcz
ROMAN (u suradnji sa MAN)
Eurolohr ili ROLFO Formula prikolica
Gigaliner (60t) (u igri su 40t)
....samo od nekih da nabrojim
...netko je reko da je napravljen i tandem al to je stari mod, no bit će sigurno i novi
Nećemo kroz suvremenu europu rage vozat :DDDDDDDD Aj dobro malo stariji kamioni (MAN TGA, Volvo fh 12, MB Actros MP2, DAF CF) ali ovoliko stari...
Nećemo kroz suvremenu europu rage vozat :DDDDDDDD Aj dobro malo stariji kamioni (MAN TGA, Volvo fh 12, MB Actros MP2, DAF CF) ali ovoliko stari...
a mogli su nam bar dati veću i raznovrsniju ponudu ...ono od starijih prema novima...za svačiji ukus, uključiti potrošnju i recimo krenuti od starog kamiona prema novom, moći ga vozit samo u određenim državama zbog recimo zabrane (euro 2/3/4/...) dok ga ne središ i tako ;) jer ovo je stvarno malo (8) bar da su razni modeli već su isti osim po nekim sitnicama al razlike u biti i nema uzmeš jednog MAN-a ostalih 7 ni ne moraš i tako sa svim modelima... kabina ne igra nikakvu ulogu samo šminka izvana i iznutra, rezervar donekle igra, motor i osovina +/- isto tako šminka... a tek grafika ono na razini 2002 (kartonski ušminkani "3D", za usporedbu IGI-2 i danas mi izgleda odlično i impresivno). nije ni čudo što je teška samo 540 MB. očekivao sam puno više od njih s tim da je ovo daleko od simulacije jer za nju fali toga i previše a s obzirom kolko su je dugo radili i imaju već puno iskustva to je samo arkada...žalosno je da moderi rade njihov posao pa je zabavnija
a mogli su nam bar dati veću i raznovrsniju ponudu ...ono od starijih prema novima...za svačiji ukus, uključiti potrošnju i recimo krenuti od starog kamiona prema novom, moći ga vozit samo u određenim državama zbog recimo zabrane (euro 2/3/4/...) dok ga ne središ i tako ;) jer ovo je stvarno malo (8) bar da su razni modeli već su isti osim po nekim sitnicama al razlike u biti i nema uzmeš jednog MAN-a ostalih 7 ni ne moraš i tako sa svim modelima... kabina ne igra nikakvu ulogu samo šminka izvana i iznutra, rezervar donekle igra, motor i osovina +/- isto tako šminka... a tek grafika ono na razini 2002 (kartonski ušminkani "3D", za usporedbu IGI-2 i danas mi izgleda odlično i impresivno). nije ni čudo što je teška samo 540 MB. očekivao sam puno više od njih s tim da je ovo daleko od simulacije jer za nju fali toga i previše a s obzirom kolko su je dugo radili i imaju već puno iskustva to je samo arkada...žalosno je da moderi rade njihov posao pa je zabavnija
po meni je ovo vrlo dobra simulacija a teško je napraviti baš sve to (zabrane npr.). Onda su mogli i šetanje izvan kabine i tahograf i upravljanje mišom (kao OMSI).......
Dodatak više vozila
Cijela mapa Europe
Više sporednih cesta (tako da rute ne budu uvijek iste, npr. nekad je nekakav rad na cesti/prometna pa se zaobilazi taj dio.
Policija na cesti
Licence neke dodat (npr merđu)
"Službena" stranica sa modovima
Udruživanje vozača multiplayer (npr. ja pozovem nekog od vas kolega da mi obavite jednu pošiljku, uredno vam platim i to je to)
Licence firmi za koje se vozi. Postoji mod, ali ga ne mogu naci :(
Snijeg
tahograf
izlaženje iz vozila
tovarenje na licu mjesta
vlastita prikolica
priključivanje zraka i struje na prikolicu
ulazak u skladišta
pranje kamiona
balkan i skandinavija
Zna li možda netko razlog zašto mi se na lisi poslova ne žele pokazati special cargo? Konkretno, govorim o onom plavom autobusu i o ona 3 traktora, niti jedan od ta dva mi ne radi tj. ne pokazuje se na toj listi poslova.
Btw zna li netko možda još neki link za neki drugi special cargo pa da probam s time?
Itko?
Snijeg
tahograf
izlaženje iz vozila
tovarenje na licu mjesta
vlastita prikolica
ulazak u skladišta
pranje kamiona
balkan i skandinavija
Snijeg-slažem se
tahograf-postoji u računalu
izlaženje iz vozila-nema potrebe
tovarenje na licu mjesta-oduzimanje vremena, možda samo da radnici čekaju za istovar kada kasniš
vlastita prikolica-pri tome bi moglo biti tovarenja na licu mjesta
ulazak u skladišta-pa kad kamion ulazi u skladište?
pranje kamiona-definitifno
balkan i skandinavija-svakako (skandinavija vječito pod snijegom).
Zna li možda netko razlog zašto mi se na lisi poslova ne žele pokazati special cargo? Konkretno, govorim o onom plavom autobusu i o ona 3 traktora, niti jedan od ta dva mi ne radi tj. ne pokazuje se na toj listi poslova.
Btw zna li netko možda još neki link za neki drugi special cargo pa da probam s time?
Itko?
Neznam. ne koristim specijalne terete
Snijeg
tahograf
izlaženje iz vozila
tovarenje na licu mjesta
vlastita prikolica
ulazak u skladišta
pranje kamiona
balkan i skandinavija
Snijeg-slažem se
tahograf-postoji u računalu
izlaženje iz vozila-nema potrebe
tovarenje na licu mjesta-oduzimanje vremena, možda samo da radnici čekaju za istovar kada kasniš
vlastita prikolica-pri tome bi moglo biti tovarenja na licu mjesta
ulazak u skladišta-pa kad kamion ulazi u skladište?
pranje kamiona-definitifno
balkan i skandinavija-svakako (skandinavija vječito pod snijegom).
tahograf, tovarenje na licu mjesta, balkan i skandinavija........sve bi to činili simulator boljim i kompletnijim
neam ja mod za svjetla.. xD
Moja Scania presla 254.860 KM
http://www.uploadffs.nl/images/2012/12/28/JYRvb.png
http://www.uploadffs.nl/images/2012/12/28/Wh8i.png
http://www.uploadffs.nl/images/2012/12/28/H6bKC.png
http://www.uploadffs.nl/images/2012/12/28/UwYl.png
http://www.uploadffs.nl/images/2012/12/28/vASlI.png
http://www.uploadffs.nl/images/2012/12/28/exOck.png
ako netko zeli neke od modova koje ja koristim neka posalje poruku
Al ste se vi sad izvikali, na temu poboljšanja, to smo imali več nekih 20 str. unazad, ali na vašu žalost SCS nema toliko novaca da bi sve to izfinancirali, jer 85% ETS,ETS2,GTS,UKS su piratske verzije...
A ovo za one rogobe stare, ma dajte gdje češ ti danas uč u Njemačku sa 35 godina starom Rabbom, ili Tam-om... Ma pitam se ako uopče švabi znaju za TAM!
Istina jeste da igri nedostaju neki ajmo reč "štihovi" al sve u svemu među simulacijama kamionđiranja ja mislim da je najbolja! A ako vam se ne sviđa možete vozat Rig N Roll gdje ti bukti vatra nad auspuhe kad uključiš "TURBO" ili skidajte stare 18 WOS.... A za one hard kor igrače ima tu i King Of The Road.
Zna li netko gdje mogu kupit key za igru , da je sigurno i brzo , i da je jeftin a da nije game key store
Zna li netko gdje mogu kupit key za igru , da je sigurno i brzo , i da je jeftin a da nije game key store
http://base-host.com.hr/10-euro-truck-simulator-2-cd-key.html
Uplatio i za nekoliko sati stigao ključ mailom.
TAM (sada pod imenom TVM, nekad u suradnji/licenci sa Magirus Deutz danas MAN-om)
FAP (u suradnji sa Mercedesom,MAN-om)
Magirus 310 (Magirus Deutz/Iveco Magirus)
Volvo FL10
Volvo F10
Saurer
Steyr
RABA (u suradnji sa MAN,DAF)
MAZ
Jelcz
ROMAN (u suradnji sa MAN)
Eurolohr ili ROLFO Formula prikolica
Gigaliner (60t) (u igri su 40t)
TATRA!!!
Imaš na fejsu, key4games 120 kuna
mantgxtruck : ma nije teško samo treba imati više uloženog rada i volje a to pokazuju mnoge igre u raznim žanrovima. osobno mi se sviđa kako su napravili OMSI i šta sve možeš raditi u kabini. da imaju neki noviji game engine sve bi mogli, i te iste nepostojeće firme koje guraju godinama u svojim serijalima ako već nemaju novca mogli su pitati neke sponzore da ih postave i tako se dodatno financirati i raditi reklamu i njima i sebi.
nul-3 : slažem se sa navedenim
Scania Fanatic : naveo sam da ako središ kamion možeš dalje putovati a da imamo balkan onda bar s njima možeš po balkanu i lokalnim cestama, al ako gledaš na taj način ovi će zastariti već za 10g. a u SAD-u ima tih starih koji su sređeni pa i dalje se vozaju pa nema niko ništa protiv njih jer su simbol i imaju dušu tako je i sa EU kamionima. inače ovo je najbolja igra ovog tipa al samo zato jer nema konkurencije i jer se oni najviše bave takvom igrom/tematikom....King Of The Road je legenda kao i neki 18 WOS al ove zadnje novije nisam igro.
BULIGO to su kamioni mog djetinjstva koji su vladali u to vrijeme cestama i koje pamtim, a ima ih sigurno još pokoji al tad nisam znao po imenu al slike su ostale u siječanju ...imaju dušu...
koji je dogovarajući cd ključ
već me nekoliko puta, nakon par odrađenih poslova, tražio ponovno cd ključ.
već sam unio 4 različita kjuča, a ono me opet traži
Da si unio orginalni nebi morao đabe 4 puta...
Kupi ga ,imas ga vec od 120 kn pa ti nece trazit kljuc ponovno