Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.211
|
čitano: 7.982.418
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2

Mapa je odlično urađena , sve pohvale za autora/e. Ipak , ima jedan bug. U luci kod Tunisa , ne postoji mogućnost ulaska / izlaska iz nje , kao da postoji nevidljivi zid. Ostalo je sve u najboljem mogućem redu.

Par slikica iz Afrike

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Vidim da imate problem s Azijom. Ja sam instalirao i vozim mapu na jedinom profilu kojeg imam i nije mi se nišra izbrisalo. Zato ne brinite i ne trebate radit novi profil :)

0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Odakle vam te mape?

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja sam skinuo mape sa stranica na kojima su modovi.

14 godina
neaktivan
tinmihalic kaže...

Vidim da imate problem s Azijom. Ja sam instalirao i vozim mapu na jedinom profilu kojeg imam i nije mi se nišra izbrisalo. Zato ne brinite i ne trebate radit novi profil :)

Ni ja nemam problema s AZIJOM.

sirka666 kaže...

Odakle vam te mape?

http://ets2.lt/en/trucksim-map-1-2/

Pročitaj uputstva!

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 23:41 (asibulj).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ove mape su super :D

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja bi imao želju (a i vremena) da napravimo balkan mapu .. mada ne znam ništa o mapanju ali postoje tutoriali u kojima je detaljno objašnjeno kako i šta .. ako vas ima još takvih , možda bi smo mogli šta iskombinovati ..

16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

snasao sam se ;9 hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo jedna moja naljepsa tura do sada, put za Rim.  Svidja mi se pejzaz 

tunel tunel
jos jedan tunel jos jedan tunel
sudar auta sudar auta
moja ptica :) moja ptica :)
Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

samo jedno pitanje imam kamion dva i vozaca jednog..ako njega da uposlim da i  on vozi ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hare mn kaže...

samo jedno pitanje imam kamion dva i vozaca jednog..ako njega da uposlim da i  on vozi ?

Uzelo te vino {#}

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
17 godina
moderator
Euro Truck Simulator 2

No way da ću praviti novi profil za tu mapu. Nakon mjesec dana će izdati novu pa ću opet morati praviti novi profil. Nek srede da se mapa integrira u postojeće stanje.

Taman sredio posao, 1 garaža u Bratislavi, 1 u Aberdeenu, 1 u Bernu.

15 kamiona, 10 XF-ova i 5 Stralisa (Scania je nakon 50k km baj baj), pare se množe jer uvijek su najbolji poslovi u Bratislavi i Aberdeenu.

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo ljubitelj sam kamiona u stvarnom životu vozim kamion,pa sada u slobodno vrijeme želim igrati Euro truck simulator 2 ... Trebam pomoć svih članova imam kompjutor ,mislim da je grafička 512 GB vjerojatno neću na njemu moć igrat ovu igru??? Zanima me dali bi mogao igrat na ovome da ga kupim http://www.ekupi.hr/MSGW-stolno-racunalo-Basic-i119-262067.aspx??? I ako mi može poslat netko link gdje mogu skinuti ovu igru??? HVALA SVIMA KOJI MI BUDU POMOGLI!!!

0 0 hvala 0
14 godina
Dabio kaže...

Evo ljubitelj sam kamiona u stvarnom životu vozim kamion,pa sada u slobodno vrijeme želim igrati Euro truck simulator 2 ... Trebam pomoć svih članova imam kompjutor ,mislim da je grafička 512 GB vjerojatno neću na njemu moć igrat ovu igru??? Zanima me dali bi mogao igrat na ovome da ga kupim http://www.ekupi.hr/MSGW-stolno-racunalo-Basic-i119-262067.aspx??? I ako mi može poslat netko link gdje mogu skinuti ovu igru??? HVALA SVIMA KOJI MI BUDU POMOGLI!!!

ma 512TB 

grafa treba imat min 256 mb 2 gb rama

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
12 godina
neaktivan
Onda ovo računalo na e-kupi ne prolazi ili ,ne kužim se ja baš u komponente na PC-u???
14 godina
DrNasty kaže...

No way da ću praviti novi profil za tu mapu. Nakon mjesec dana će izdati novu pa ću opet morati praviti novi profil. Nek srede da se mapa integrira u postojeće stanje.

Taman sredio posao, 1 garaža u Bratislavi, 1 u Aberdeenu, 1 u Bernu.

15 kamiona, 10 XF-ova i 5 Stralisa (Scania je nakon 50k km baj baj), pare se množe jer uvijek su najbolji poslovi u Bratislavi i Aberdeenu.

Nemoraš ispočetka ici možes i ovako al jos nisam dobio posao za afriku valjda ce i to brzo

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
12 godina
neaktivan
gefufna kaže...

ovako imam i ja problem trenutno imam instaliranu 1.1.3. verziju i sad bi instalirao ovu 1.2.5. i kad pokrenem instalacija se sama ugasi nakon par sekundi no verzija se ne mijenja. Da li trebam izbrisati modove pa probati instalirati ili je problem u nečem drugom..ako tko zna neka napiše...{#}

ima neko odgvor....napisao sam već prije ali se izgubilo..hehe{#}

i da..sretan Božić {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 12:08 (gefufna).
17 godina
moderator
zelenbic kaže...

Nemoraš ispočetka ici možes i ovako al jos nisam dobio posao za afriku valjda ce i to brzo

Čitam dole u komentarima za mod da treba novi profil, inače nema poslova ;)

15 godina
Dabio kaže...
Onda ovo računalo na e-kupi ne prolazi ili ,ne kužim se ja baš u komponente na PC-u???

Nemoj kupovat to na eKupi. Bolje ili uzmi polovan negdje na njušci ili

http://www.links.hr/?option=katList&id_kategorija=03&naziv=konfiguracije

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
17 godina
moderator
Dabio kaže...

http://www.bug.hr/forum/board/slaganje-pc-konfiguracija/75.aspx?sort=act

Odaberi cjenovni rang pa upitaj u nekoj od ovih tema, ovdje je offtopic.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 12:31 (DrNasty).
12 godina
neaktivan
trucktz kaže...

http://ets2.lt/en/trucksim-map-1-0/

Imaš neke gradove u Austriji (Klagenfurt , Graz , Villah) , Madjarska (Gyor) , Italija (Padova , Udine , Trst , Bologna , Firenza) i sjevernu afriku (Tunis , Alzir , Tripoli i jos 10tak njih).. Uglavnom odlicna mapa sa dosta lokalnih cesta , padina i uspona , krivina , kanjona i litica. 

I da napomenem , moras imat 1.2.5 verziju 

pozdravljam novi sam na forumu pa me zanima taj mod za afriku...

skinio sam mapu ali moze neki link da skinem i tu 1.2.5 verziju ako nije problem

i dali neko znam dali postoji mod za spanjolska ili balkan :)

12 godina

Ma nemas potrebe kupovat novi racunar ako ti je 512 grafa moze ti to pokrenut , ja na lajtopu igram ETS 2 sa 2 gb rama 1.6 dual proc i 128 grafom bez stekanja , osim malo u kabini . I da Sretan Bozic , ko ga slavi :)

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

http://www.notebookcheck.net/Fujitsu-Siemens-Amilo-Pi2530.4444.0.html

ja igram na ovome. prilagodio sam postavke i radi dobro samo malo trokira kad svjetla upalim ali sve u svemu OK je. uzmimo u obzir da mi je laptop pun gluposti i da je krcat odlično radi 

Sritan Božić onima koji slave :)

šta će nama šoferima kuća, kad je naša kuća putujuća.... :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 13:41 (mantgxtruck).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

bio bi zahvalan kad bi mi neko poslo mod od led lampica  za dafa 

merc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

e ovo su pravi uvjeti za vožnju {#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

šta će nama šoferima kuća, kad je naša kuća putujuća.... :D

0 0 hvala 0
12 godina

Kolko imas rama i stopal ti u kabini ? 

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
jel mi može netko poslat link za skidanje eurotruck simulator 2 da vidim jel mogu pokrenut na svojoj pc konfiguraciji ili je red kupovati novo računalo....

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Dabio kaže...
jel mi može netko poslat link za skidanje eurotruck simulator 2 da vidim jel mogu pokrenut na svojoj pc konfiguraciji ili je red kupovati novo računalo....

http://www.eurotrucksimulator2.com/download.php

12 godina
Dabio kaže...

Evo ti http://eurotrucksimulator2.com/download.php

Poznat ću te i po mraku po felgama i turbaku a ti mene po rotirci na mojoj škodici
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
puno hvala

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice