DXTBmp,Photoshop CS5,WinRAR
Kad bi ja još znao radit s tim :) jel ima neki tuturial kako složit mod
Pa net ti je pun tutoriala!!!!
DXTBmp,Photoshop CS5,WinRAR
Kad bi ja još znao radit s tim :) jel ima neki tuturial kako složit mod
Pa net ti je pun tutoriala!!!!
Najduža ruta dosad :)
Cini mi se da je najduza Bratislava-Liverpool, cesto tuda vozim. Ima gradova i sjevernije od Liverpoola, naravno, ali ti onda uvali put preko trajekta a ne preko tunela, pa ispadne krace a dulje je.
P.S. nasao mod gdje trajekti voze u bilo koju luku a ne u samo jednu-dvije. Korisno? Bas i ne....jos.
daj mi link od tog moda?? ako si pri volji..
dajte jos neke korisne modove, ili stranice sa modovima
Ima li ko problema s izlijetanjem MAN-a? Bilo vozim 80 il 110 malo jaci zavoj samo proklize. Cuo sam da zna bit neki bug, jer mi prije nije tako izlijetao ko sad. Koji kamion ima najbolji handling?
sta ti oces pa to je kamion nije ferrari, normalno da izljece...
na ravnici....I ja sam vozio po 140 nizbdro ali nije to to.
Daj lupi tu taj link da se moze vozit iznad 90/kmh pls 
O da, vozio sam tuda samo u drugom smjeru! 
Čini mi se da možaš proći, na knap, ako si jako precizan, ali zamisli voziš po noći i ugledaš ovo!!!
ma ja sam se malo zaletio a bio neki kamion prije mene pa sam uscio tek kad se njemu prikolica nakrivila
@vucko40
Vjerovatno koristis mod za bolju grafiku, mogo si komotno proc kroz tu banderu, meni se desavalo slicno sa drvecem po putu, prvi put se mucio zaobilazio, dok nisam vidio da AI prolaze kroz to bez problema, sledeci put samo prodjem kroz to, vjerovatno je ista situacija kod tebe s tom banderom :D
daj mi objasni samo gdje se ovo stavi? :D
My documents / Euro Truck Simulator 2 / Mod
na ravnici....I ja sam vozio po 140 nizbdro ali nije to to.
Daj lupi tu taj link da se moze vozit iznad 90/kmh pls 
Ja koristim ovaj !
Hvala!
ne koristim nista jedva igram i na low, ma mogao sam ja proci da sam malo ranije primjetio i sporije isao, al dobro, sad znam :)
Stigo i mene problem.... Jel ima neki key generator ili šta slično? Bar dok neskupim para da kupim... (valjd neću crveni popit, ALI je privremeno vjerujte za božić kupujem ako treba slikat ću da sam kupio..)
daj neka neko postavi sve modove tu koje koristi i linkove ako moze i upute,hvala unaprijed!
Pozdrav svima ovdije sam novi pa bih htjeo da se i ja uključim u ovu temu.Vidim da vas ima puno koji volite ovu igricu.Imam par pitanja vezano za tu igricu, naime ja imam original ETS 2 ali je na njemačkom dali se može promijeniti jezik pošto u postavkama stoji opcija samo za njemački i kako bi instalirao naj noviji patch?Hvala unaprijed.
evo i mene nakon duzeg vremena, prije nekiloiko dana sam vozio neki teret i naisao sam na banderu posred ceste jedva sam je izbjegao, da li je neko isao ovamo ??
Poznat bug, bit će ispravljeno u sljedećem patchu.
@Xpider Gdje je otprilike bilo to stablo na cesti?
Pozdrav svima ovdije sam novi pa bih htjeo da se i ja uključim u ovu temu.Vidim da vas ima puno koji volite ovu igricu.Imam par pitanja vezano za tu igricu, naime ja imam original ETS 2 ali je na njemačkom dali se može promijeniti jezik pošto u postavkama stoji opcija samo za njemački i kako bi instalirao naj noviji patch?Hvala unaprijed.
U postavkama možeš stavit Hrvatski. A patch skineš odavde http://eurotrucksimulator2.com/update.php i instaliraš
Zanima me da li za brzine veće od 120 km/h postoji mod ili su ljudi sami prčkali po postavkama?
U svakom slučaju kako da ja to postavim?
Zanima me da li za brzine veće od 120 km/h postoji mod ili su ljudi sami prčkali po postavkama?
U svakom slučaju kako da ja to postavim?
Evo ti mod da nema limita :) http://ets2-mod.blogspot.ro/2012/10/euro-truck-simulator-2-no-speed-limit.html
jel ima ko domaće radio stanice da mogu skinuti i slušat dok vozim?
kako ja još nisam naišao na ovakve bugove. nikad drveća ni bandera na cesti