Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.208.041
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
leotom kaže...

занима ме утјечу ли гуме на вожнју у овој игри (ако узмем најскуплје, оће камио ичћ брже, другчије се онашат и сл.)? hvala i oprostite što pišem na ćirilici, tek sam sad skužio da je ostala uključena a neda mi se brisat ;)

我不知道,我引用的象形文字想現在你看看我們如何

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ima li ko problema s izlijetanjem MAN-a? Bilo vozim 80 il 110 malo jaci zavoj samo proklize. Cuo sam da zna bit neki bug, jer mi prije nije tako izlijetao ko sad. Koji kamion ima najbolji handling?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Po meni DAF...

16 godina
Euro Truck Simulator 2

Po meni Volvo...

Winter is coming...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

A recite vi meni da li mi je pametnije da ja sada kopiram igricu na stick pa kad skinem patch 1.2.5 ako nebi radio da natrag kopiram stari....ili kako ste vi??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Po meni Volvo...

Slazem se,Volvo isto...

14 godina
neaktivan
leotom kaže...

занима ме утјечу ли гуме на вожнју у овој игри (ако узмем најскуплје, оће камио ичћ брже, другчије се онашат и сл.)? hvala i oprostite što pišem na ćirilici, tek sam sad skužio da je ostala uključena a neda mi se brisat ;)

Ja imam one najskuplje ne utjecu nista osim na estetiku.

Ako hoces da ti kamion ide brže imas mod.

Neznam se potpisat..xDD
15 godina
neaktivan
Mirkecc kaže...

A recite vi meni da li mi je pametnije da ja sada kopiram igricu na stick pa kad skinem patch 1.2.5 ako nebi radio da natrag kopiram stari....ili kako ste vi??

Kopiraj mapu profile.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
16 godina
godo kaže...
Mirkecc kaže...

Kopiraj mapu profile.

Te eventualno još i mapu Mods (mod - jednina). U slučaju da imaš važnijih modova.

Swedish latin super funk.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.12.2012 21:14 (sirka666).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

MAN MAN MAN MAN meni samo MAN. Ja vozim mana (bez modova) i ne mislim ga mjenjati za vjeke vjekova. Ja i moj kolega Mateuzs dobro zarađujemo.  {#}

3 ture danas:

1) stutgart-rostock (zakašnjelo) bez sudara i kazni

2) rostock-czczecin (izvrsno) bez sudara i kazni

3) szczecin-dover (V.B) (zakašljelo) bez sudara i kazni. 

Mateuzs je danas zaradio oko 20 000 eura

šta će nama šoferima kuća, kad je naša kuća putujuća.... :D

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

E ljudi mene zanima sledeca stvar,tek sam poceo igrati 4-lvl,ali me uzasno nervira sto kamion nece lepo da krene,igram na tastaturi i drzim W da ide pravo,dodje d0 10kmh i onda koci,i moram stalno da pritiscem slovo W kako ne bi kocio? Skuzio sam da je to kad se presalta ako ne pritisnem ponovo W onda on gubi gas,isto tako kad pritisnem na 10km/h ponovo W ide do 23 i ako ponovo ne pritisnem izgubi gas,mjenjac je onaj simple automatik :/ Ima li ko slican problem? pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zanima me kad mogu otvorit 6-7 mjesto u garazi,sad je velika i kad ce mi dat nadogradit jos ta dva mjesta,euro truck simulator2
14 godina
neaktivan
saniboy1 kaže...
zanima me kad mogu otvorit 6-7 mjesto u garazi,sad je velika i kad ce mi dat nadogradit jos ta dva mjesta

saniboy1 kaže...
zanima me kad mogu otvorit 6-7 mjesto u garazi,sad je velika i kad ce mi dat nadogradit jos ta dva mjesta,euro truck simulator2

Vidim da si novi.
1.Cemu dva ista posta?
2.Naravno ako pises u temu ets2 da ce se raditi o njemu.

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
voker93 kaže...

E ljudi mene zanima sledeca stvar,tek sam poceo igrati 4-lvl,ali me uzasno nervira sto kamion nece lepo da krene,igram na tastaturi i drzim W da ide pravo,dodje d0 10kmh i onda koci,i moram stalno da pritiscem slovo W kako ne bi kocio? Skuzio sam da je to kad se presalta ako ne pritisnem ponovo W onda on gubi gas,isto tako kad pritisnem na 10km/h ponovo W ide do 23 i ako ponovo ne pritisnem izgubi gas,mjenjac je onaj simple automatik :/ Ima li ko slican problem? pozz

'Vako. postavi mjenjač "pravi automatski" i šaltaš D,N i R na CTRL i tipku poviše toga. sa gasom ne bi trebao imat problema. ako ti je lošiji komp. postavi niže postavke i rezoluciju jer će ako to ne ućiniš bit neigrivo. imao sam isti problem

13 godina
neaktivan
saniboy1 kaže...

znamo da je ETS 2 kad amo pišeš {#}{#}{#}. no dobro.

1.) moraš imat novca,

2.) šta će ti velika garaža ako nemaš kamiona

mislim da je svaka nadogradnja 100 000 eura. kad je dobro nadogradiš imaš i svoju benzinsku stanicu {#}

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

A da netko čovjeku kaže da šesto i sedmo mjesto u garaži ne postoje!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
voker93 kaže...

'Vako. postavi mjenjač "pravi automatski" i šaltaš D,N i R na CTRL i tipku poviše toga. sa gasom ne bi trebao imat problema. ako ti je lošiji komp. postavi niže postavke i rezoluciju jer će ako to ne ućiniš bit neigrivo. imao sam isti problem

Stavio sam sve kako si rekao ali opet isto,ne pise kao u svim igricama samo D nego D1,D5,D9 itd,itd,i izmedju svake brzine moram dati gas,to me toliko iritira da cu prestati da igram :( A postavke su mi na low. Sta da radim :/

13 godina
neaktivan
godo kaže...

Nemoj kvarit veselje lol.{#}

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

moželi netko pomoć, imam 40 garaža , i fali mi jedno 100 radnika ali ih nema nikako na trzistu rada.... Znali netko rjesenje

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jelic.ivan21 kaže...

moželi netko pomoć, imam 40 garaža , i fali mi jedno 100 radnika ali ih nema nikako na trzistu rada.... Znali netko rjesenje

ahahahahah onda se ti ne skidaš s kompa. {#} još nisam čuo da neko ima toliko poduzeće. ja tek imam 2 kamiona i jednog vozača

13 godina
neaktivan
godo kaže...

ja, sam priznajem jednom napravio profil samo da vidim koliku garažu možeš napravit. koristio sam cheat 700 000 euro (ali samo za to) kad je dosta nadogradiš dobiješ i benzinsku uz ju. mjesta nisam broja ali je bila ogromna

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Stiglo pojačanje MAN TGX XXL sa 3 osovine a vozi ga moj novi radnik Henry. Malo je lošiji od Mateuzsa ali je ok 4.6 ocjena (Ja i Mateuzs imamo 5.0). da podsjetim kako je Mateuzs prije 3-4 dana kada sam ga zaposlio imao ocjenu 1.8.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

kad će modovi od nekog starog dajca.....ono da možeš prešaltati samo ako ne vidiš opaticu..hahaha

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gefufna kaže...

kad će modovi od nekog starog dajca.....ono da možeš prešaltati samo ako ne vidiš opaticu..hahaha

dobar bi bio NG 1632 S

Kao ovaj na GTS 

NG 1632 S NG 1632 S
13 godina
neaktivan
voker93 kaže...
mantgxtruck kaže...
voker93 kaže...

Stavio sam sve kako si rekao ali opet isto,ne pise kao u svim igricama samo D nego D1,D5,D9 itd,itd,i izmedju svake brzine moram dati gas,to me toliko iritira da cu prestati da igram :( A postavke su mi na low. Sta da radim :/

nezz više. ja sam sebi namistio postavke i sad odlično radi iako kvalitete više nije kakva je bila

17 godina
IMVK kaže...

Evo i ja sam uredio MAN-a.

Stavio motor od 680 KS i jos nekakve dodatke

Edit:

Odustajem od MANA.
Predstavljam Scaniu

Ne zna se koji je ružniji...

leotom kaže...

Ove najskuplje su ti malo okruglije nego inače...pa kamion se ne trucka kao sa jeftinjacima...

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Zdravo , ev ovako , imam problem sa ETS-om 2 xD . Igram ga bez problema  ali u kabini mi nenormalno secka u svakom kamionu , aa na druugim kamerama sve ide kko po loju. Mozda neko zna , nije bitno na kojoj je rezoluciji steka opet . I evo upravo snimam patch 1.2.5.1 , mislim stavio sam da se snima , a ne pomjera se ovo sa nule ... Pomagajte , ako iko zna sto mi secka bio bi mu zahvalan ... Heeeeelp xD

Patch snimljen 

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 14:30 (PiDzI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PiDzI kaže...

Zdravo , ev ovako , imam problem sa ETS-om 2 xD . Igram ga bez problema  ali u kabini mi nenormalno secka u svakom kamionu , aa na druugim kamerama sve ide kko po loju. Mozda neko zna , nije bitno na kojoj je rezoluciji steka opet . I evo upravo snimam patch 1.2.5.1 , mislim stavio sam da se snima , a ne pomjera se ovo sa nule ... Pomagajte , ako iko zna sto mi secka bio bi mu zahvalan ... Heeeeelp xD

Patch snimljen 

I ja imam isti problem s patchom šta si uradio da se instalira?

13 godina

A to nista samo krenulo . Samo malo saceko . Jel neko mozda zna mogul se ugasiti retrovizari u kabini ?

13 godina
PiDzI kaže...

A to nista samo krenulo . Samo malo saceko . Jel neko mozda zna mogul se ugasiti retrovizari u kabini ?

One na kamijonu nemožeš  možeš samo one koje upališ s F2

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice