Jbmu sad sam prešo kolko stranica i nisam uspio naći gdje ima za kupiti euro truck simulator za 130 kn.. Paaaaaa jel može link?
evo.... 130kn...
Jbmu sad sam prešo kolko stranica i nisam uspio naći gdje ima za kupiti euro truck simulator za 130 kn.. Paaaaaa jel može link?
evo.... 130kn...
Ej kolaga nemogu nači tu stranicu daj mi pošalji link od te stranic....PLIS
Ej kolaga nemogu nači tu stranicu daj mi pošalji link od te stranic....PLIS
koje stranice?
to vec zna i pticica na grani... 500 puta je do sad postavljeno to pitanje u temi... pronađite odgovor... malo prelistajte forum prije nego postavite po petsto i prvi puta isto pitanje... samo banete na forum i pitate gluposti bez da ste procitali 2 posta prije vaseg...
evo ti, odes na sajt i tamo sve pise, samo upisi sto trebas... www.google.hr
google zna skoro sve :D
Mene užasno strašno zanima, kad se kupe one "rotirke" (velike), na jednoj piše The Space (prostor), e znači li to da možemo upisat ime tvrtke gore ili je to tek tako da znamo da je tamo prostor ? 
Tura-rekorder!!!
Samo opet to govno od prikolice 
Da, Mica-skakavica.
buligo imaš rating 5.0......... ja imam 5.8
baš sam pogledao scs blog i vidio da je stigao patch 1.2.5.1. nešto su zeznuli očito s patchom 1.2.5, pa će ovaj to ispraviti. više pročitajte na scs blogu.
Bit ce da je to zbog svih onih kazni zbog brzine koje stalno placam..
Koji si ti level??
Patch 125 je luk i voda, bas kao i 113.Mnogi se vracaju na 113 jer imaju sad problema sa modovima koji odjednom blokiraju racunalo. Ja cu cekat dok se magla ne razidje.
Ajd mi reci gdje ti je onda gušt igranja? samo kolega novci ti bez LeVeLa ama baš ništa ne znače! Ako misliš radi Tuninga stavljat novce!
Cheat za novac je najbrzi nacin da ih se rijesis s foruma: dodju, das im cheat, vide da 99% u igri osim voznje nemas nista za radit, i lijepo odu i ne vrate se.
Tuning, driver/company manager itd je samo 1% igre, prazna slama. Igra je simulator KAMIONA a ne menadzerska strategija. Ako 100% ne volis samu voznju, nemas u igri sto radit. Zbilja. Nista.Ja imam 4 vozaca i 2 milijuna eura i najbolji kamion (za mene). Tj. iam 4 vozaca, 4 Volovo 16/750 kamiona i 2 milijuna eura vise no sto mi treba.Da nemam nijednog sofera ni kamiona ni eura, opet bi bilo posve isto, sve sto bih mogao raditi je voziti kamion. Da nude ture za dzabe (i free popravke i gorivo) opet bi i dalje vozio.
A izmedju tura igram Port Royale 3. Tamo je obratno, menadzerska simulacija i minimalna kolicina eh..PILOTIRANJA jedrenjaka 
Neznam ali meni ove prikolice idu bez problema, ne frču se nit prevrču! Al hebu one male kipperice Schmidt, jao one izbjegavam u svakom smislu... več sa 50 km/h se prevrnem ko da se vozim sa kinderjajetom! 
Neznam ali meni ove prikolice idu bez problema, ne frču se nit prevrču! Al hebu one male kipperice Schmidt, jao one izbjegavam u svakom smislu... več sa 50 km/h se prevrnem ko da se vozim sa kinderjajetom! 
Meni su one kratke cisterne smrt. Muka mi je kad vidim da opet moram vuc jednu Bratislava/Brno-- Liverpool/Plymouth. U poslijednje vrijeme dosta vozim municiju/dinamit. Dobre, stabilne prikolice.
Ajmo dalje nabijat kilometre prema 100.000!!Vikend je jos mlad!!
Ja osobno imam 3 vozača, svi voze naravno Scanie, imam neki milijun na banci ako imam, borim se sa kreditom, i ladim jaja u kamionu, guštam! Malo stavio mod zvuka \8/ motora i gazi... nema ljepšeg! 
Ja ti vozim Scaniu R620 6X4, mogu ti reč da drži cestu ko lutkica naravno do nekih 90-105 kmh, dalje si u božjim rukama!
Šta se tiče potrošnje nisam nikad baš "mjerio" al ima rezervoar od 700l, ako je pun radim neki 3600km!
A ovo za cisternu morao si negdje udarit, prevrnut se, ili te neko možda na raskrižju onako mučki iza leđa opalio!
A šta se tiče motora, evo moja ova R620 6x4 bila također R360 4X2.. tako da možeš..
Patch 125 je luk i voda, bas kao i 113.Mnogi se vracaju na 113 jer imaju sad problema sa modovima koji odjednom blokiraju racunalo. Ja cu cekat dok se magla ne razidje.
ja sam 27 level. imam 13 kamiona. Instalirao sam patch 1.2.5.1 i imam modove za limit brzine, mod da mi se vozači ne vraćaju prazni i mod za relane kompanije. nisam imao problema s niti jednim modom. sve radi. prešao sam sveukupno preko 50000 km. uzeo sam scaniu R730, prije sam imao man. ne koristim nikakav cheat engine, nije mi to zanimljivo. s najnovijim patchom još nisam igrao pa neznam kako radi, večeras ću. a sad pratim f1 trening.
Meni su one kratke cisterne smrt. Muka mi je kad vidim da opet moram vuc jednu Bratislava/Brno-- Liverpool/Plymouth. U poslijednje vrijeme dosta vozim municiju/dinamit. Dobre, stabilne prikolice.
Ajmo dalje nabijat kilometre prema 100.000!!Vikend je jos mlad!!
Ove kratke su sasvim ok.Ja još nisam imao problema.Čak je lakše skretati nego kad je zakačena labudica...a i nose dobre novce ! :)
Ja ti vozim Scaniu R620 6X4, mogu ti reč da drži cestu ko lutkica naravno do nekih 90-105 kmh, dalje si u božjim rukama!
Šta se tiče potrošnje nisam nikad baš "mjerio" al ima rezervoar od 700l, ako je pun radim neki 3600km!
A ovo za cisternu morao si negdje udarit, prevrnut se, ili te neko možda na raskrižju onako mučki iza leđa opalio!
A šta se tiče motora, evo moja ova R620 6x4 bila također R360 4X2.. tako da možeš..
Jesam se prevrnuo ali sam učitao sejv pa išao ponovno. Možda se nešto zbugiralo pa ostao dmg. Kamion je imao 7% dmg (prikolica 37%), a nigdje nisam ogrebao.
Ja inače vozim tako da svakih 50ak km sejvam, pa ako se nešto desi, učitam.
Ako sejvaš na autoputu kod ponovnog učitavanja dok još stojiš na cesti za te udariti auto i dosta štete uraditi.Igra sa novom zakrpom nešto bolje radi kod davanja žmigavaca kao i uključivanje na autoput AI vozača sa sporednih cesta koje prije nisam primjetio,međutim kada stavim sve modove koje koristim nemam buseve a i nekakav "rain probability slider" za koji sam samo čuo da pričaju po selu.
Istina ja sam tak dobio 15% damaga bezveze,jel neko mozda probo sejvat na zaustavnoj jel te onda od tamo loada?
Istina ja sam tak dobio 15% damaga bezveze,jel neko mozda probo sejvat na zaustavnoj jel te onda od tamo loada?
Može,loada i iz grabe ako parkaš
oooo jesi to naso 5 minuta vremena između ture da nas posjetis na forumu... covjece, napravi pauzu... uzmi kit-kat haha :D
Spartakus,kako tebi ide? 
P.S. Sad imam rejting 5.8, valjda jer sam dobio manje kazni hehe.
Dovraga kakav to motor imas? Ja sa 700 litara dizela prijedjem samo 1450 km!! 
Kakav sam sinoć fail napravio... Vozim svog renoa i uletim u zavoj sa 100 km/h i prekrenem se.. I budala umjesto da učitma ja sejvam... I onda se mislim di će me sad odbacit vučna (a u njemačkoj sam treba mi 60 km do Berlina gdje je destinacija), i ono učitava se i kad se učita aja u Berlinu XDD.. Šteta na prikolici 3%
Kakav sam sinoć fail napravio... Vozim svog renoa i uletim u zavoj sa 100 km/h i prekrenem se.. I budala umjesto da učitma ja sejvam... I onda se mislim di će me sad odbacit vučna (a u njemačkoj sam treba mi 60 km do Berlina gdje je destinacija), i ono učitava se i kad se učita aja u Berlinu XDD.. Šteta na prikolici 3%
pa baci te u najblizi grad... tak sam ja jednom 14km do odredista, izlazak sa autoceste odma u ostrom zavoju i prebacim se i jos odklizem i lupim u ogradu... mislim wtf? pa sam se bojo da me nece bacit negdje bezveze, jer sam bio na knap s vremenom, al dobro je proslo :)
Ja kad hoću pozvat pomoć piše mi (vjerojatno i drugima) u koji grad bi me trebalo prebacit pa ako mi paše potvrdim ak ne onda nastavim vožnju (ako oštećenja dozvoljavaju) :D
Ja sam na razini 20, ocjena 5.0, stanje -10.300€ :( i imam 2 garaže, 5 kamiona i 5 vozača 
jel radi ovaj mod za fiziku i micanje brzine sa novim patchem?
jel radi ovaj mod za fiziku i micanje brzine sa novim patchem?
kod mene radi... i jedno i drugo :) jos sam imo nekih modova i svi rade bez prijekorno :)
oooo jesi to naso 5 minuta vremena između ture da nas posjetis na forumu... covjece, napravi pauzu... uzmi kit-kat haha :D
Ispoljavam akutne i kronične znakove ovisnosti o ETS2
.Evo jutranja kava se kuha,zatim se primam volana dok su cijene goriva povoljne,doručak uz put malo kasnije,trenutno 1 garaža,2 zaposlena,rating 5.8 i nekih 40.000€.
evo i mene... 80tkm iza mene, jos uvijek vozim scaniu.. imas 15 vozaca zaposlenih 8 garaza... racun na nuli bez kredita... rating 7.5 =)