Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.214.207
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: Eurotruck Simulator 2
Xpider kaže...

a sta li je ovo u ovog lika :D

To ti je cloacked cargo...dostupan na 150lvl...{#}

Sinoc sam naisao na bug za pop*diti. U Britaniji luka kod Felixstowea, zadnja raskrsnica sa puta prema luci, ja prilazim a ispred mene kamion i dva auta. Odjednom na ulazu u raskrsnicu AI auti se na sekundu prebace u suprotnu traku i odmah vrate, kao da ih neko teleportira. Dajem žmigavac, skrećem i pogađate šta se desilo sa autom koje je išlo iz suprotnog smjera...šteta na kamionu 22% na teretu 7% i to samo zato sto sam vozio bager, da sam vozio jaja bila bi minimalno 50% kako me smotao taj auto...

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

meni danas kamion moj kao i svi kamioni koje voze za mene su se sami prefarbali u roza boju :/ 

ono vozim kad odjednom kamion od crne u rozu prebaci WTF???jel se to jos kome desilo ili sam jedini po tom pitanju :D

0 0 hvala 0
17 godina
Eurotruck Simulator 2

Ne vjerujem dok ne vidim...daj sliku {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Znalac111 kaže...

Mrzim semafore i aute ispred mene na seaforu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ima jedno 6 auta i zeleno gori ja krenem i dođe do šestog auta i na semaforu žuto i on stane a ja se u njega zabijem!!!{#}

pa pravilo je da se treba stat već na žuto, samo šta se toga rijetki pridržavaju

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 15:04 (joze).
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

isti teret more da posluzi kao dokaz da mi se u voznji desilo :D
i par slika iz garaze :/ jedan mi je volvo crni jer sam ga kupio posli toga :D
bas me zanima ocel i njega promjenit :) 

na pocetku ture... na pocetku ture...
negdi pred kraj ture :/ negdi pred kraj ture :/
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 16:55 (Lamersis).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

stigao je patch 1.2.5 za igru http://eurotrucksimulator2.com/update.php

Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

:D

Moj PC  
15 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diavol kaže...

kako je on gori dospio :/

17 godina

Gdje se to, barem otprilike, dogodilo?

Support http://blog.scssoft.com
16 godina
neaktivan
zstef kaže...

Gdje se to, barem otprilike, dogodilo?

Znam samo da je na putu od Pariza do Salzburga, mislim da sam jos bio u Francuskoj

16 godina
Eurotruck Simulator 2

jel ko probo patch... ja skino al nemam sad vremena instalirat i igrat? sta je poboljsano?

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Eurotruck Simulator 2

Ma divno, jeb... ih takvo patchiranje, sad mi se kad hoću voziti s Scanijom ruši uvijek, više ni jedan mod ne podržava, točnije zbog toga ne može se učitati profil... Uglavnom sranje!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diavol kaže...

Izgleda da je i strojovođa instalirao no speed limit mod i malo se zanio sa brzinom kao večina nas ovdje. {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.
15 godina
Eurotruck Simulator 2

ja sad skidam pa kasnije javim dojmove, ako ih primjetim uopće :D

možda modove ne prepoznaje jer nisu iz njihovog "dvorišta" nego od usera. imam ja par modova s kojima igram pa javim ako bude problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Sviđa mi se što je sve uključeno u novome patchu.

Htio bih ga što prije probati pa me zanima da li se može vratiti na 1.3 ako bude stvarao probleme?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

šta dolazi sa tim patchevima?!? šta je u njima posebno da ih instaliravate,i di da stavim mod?!? nemam uopce "mods" mape??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
smrdljo kaže...

šta dolazi sa tim patchevima?!? šta je u njima posebno da ih instaliravate,i di da stavim mod?!? nemam uopce "mods" mape??

Što je izmijenjeno i poboljšano je na slijedećem linku (već postavljenom)!

Posebno je to što, well, pročitaš što je novo pa sam odlučiš da li imaš kakve koristi.

Mapu mod imaš u slijedećem direktoriju u dokumentima: C:\Users\'ime'\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 19:32 (godo).
13 godina
neaktivan

Meni i ne može da pokrene igra sa ovim patchom , tako da ostajem pri starom 

15 godina
neaktivan
trucktz kaže...

Kako si se vratio na stari?

14 godina
Eurotruck Simulator 2

Pa jeste li maknuli modove prije instaliranja patcha?

Nije valjda da ocekujete da ce raditi modovi sa ovim patchom...

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
godo kaže...
trucktz kaže...

Kako si se vratio na stari?

reinstaliro igru , prije toga snimio foldere map , music i profile. Tako da mi je ostalo sve staro nakon reinstalacije :D 

15 godina
Eurotruck Simulator 2

meni rade modovi bez problema sa novim patchom. doduše, imam samo one da se vozači ne vraćaju prazni nakon odrađene ture, prava imena firmi i benzinske pumpe.

loša stvar sa novim patchom - prilikom drijemanja (dozing) cijeli ekran se zacrni na kojih 5 sekundi i uopće mi komande ne love za to vrijeme, dakle ni kočnica ni skretanje, ništa. prije se vidjelo barem nešto, sada baš ništa. i ako se ne prespava, svakih par minuta novčane kazne. možda je to već bilo i prije ovog patcha, neznam, nisam došao do toga.

piše da su ubacili autobuse u promet, ja još nisam nijednog sreo, a prošao sam nekoliko gradova (hannover, munchen, torino, innsbruck, milan...).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Eurotruck Simulator 2

Imao sam nekoliko modova koji ne rade s novom verzijom igre ali velika većina radi {#} Jedino mi se zna kod učitavanja rušiti ali samo kad vozim Scaniu dok s ostalim kamionima nikad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Dva pitanja:

1.) Da li Scania stavrno tako dobro drži cestu? I Man i Renault mi se u nekim dužim i 'jačim' zavojima zabiju u ogradu!

2.) Već dugo vremena nisam dobio mailove. U čemu može biti problem. Mislim da sve ostalo dobro funkcionira pa sam isključio faktor lagalnosti igre!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1) Isto se dogodilo i meni sa Renaultom i to ne znam zašto, možda zbog dvije osovine (koliko sam primijetio, kamioni sa 3 osovine nemaju taj problem)

2) Također isto, iako mislim da to nije ništa posebno niti je ikakav bug ili error u igrici. Jednostavno ne dobivaš mailove jer ti ih nitko ni ne šalje, barem je po meni tako.
14 godina
neaktivan
Pčelica kaže...
       2) Također isto, iako mislim da to nije ništa posebno niti je ikakav bug ili error u igrici. Jednostavno ne dobivaš mailove jer ti ih nitko ni ne šalje, barem je po meni tako.

Ja isto ne dobivam mailove, osim kad treba otplatiti rate kredita, a nemam dovoljno, tad stigne mail da sam u nedopuštenom prekoračenju. Kad se sredi minus opet dođe mail da je sve u redu. Igrao sam gts, tamo na skoro svakoj vožnji dođe po jedan mail, ponuda za posao i te ponude su bolje plaćene koje možeš a nemoraš odvesti.

15 godina
neaktivan
Pčelica kaže...
1) Isto se dogodilo i meni sa Renaultom i to ne znam zašto, možda zbog dvije osovine (koliko sam primijetio, kamioni sa 3 osovine nemaju taj problem)

MAN mi sad ima 3 osovine i isto!

Da, ali mi se dogodilo da mi samo zaplijene imovinu bez obavijesti jer sam u minusu, a banka ništa ne obavještava! Srećom sam imao profil spremljen i na drugo mjesto, zamijenio ih i riješio problem!

medjimurac kaže...
Pčelica kaže...

Ja isto ne dobivam mailove, osim kad treba otplatiti rate kredita, a nemam dovoljno, tad stigne mail da sam u nedopuštenom prekoračenju. Kad se sredi minus opet dođe mail da je sve u redu. Igrao sam gts, tamo na skoro svakoj vožnji dođe po jedan mail, ponuda za posao i te ponude su bolje plaćene koje možeš a nemoraš odvesti.

Tako je i meni u početku funkcioniralo!

13 godina
neaktivan
Cican kaže...

meni rade modovi bez problema sa novim patchom. doduše, imam samo one da se vozači ne vraćaju prazni nakon odrađene ture, prava imena firmi i benzinske pumpe.

loša stvar sa novim patchom - prilikom drijemanja (dozing) cijeli ekran se zacrni na kojih 5 sekundi i uopće mi komande ne love za to vrijeme, dakle ni kočnica ni skretanje, ništa. prije se vidjelo barem nešto, sada baš ništa. i ako se ne prespava, svakih par minuta novčane kazne. možda je to već bilo i prije ovog patcha, neznam, nisam došao do toga.

piše da su ubacili autobuse u promet, ja još nisam nijednog sreo, a prošao sam nekoliko gradova (hannover, munchen, torino, innsbruck, milan...).

Ja imam te gradove bez iti jednog moda  patcha a neznam kako

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Vidim da su u patchu stavii registraciju S (Švedska) ima li svedske

0 0 hvala 0
16 godina
Znalac111 kaže...
Cican kaže...

Ja imam te gradove bez iti jednog moda  patcha a neznam kako

hahahahha... de molim te ponovno procitaj sta je covjek napisao... bulaznis... on govori kako nije vidio autobuse koji su ubaceni novim patchom u ni jednom od ovih gradova koje je do sad obiso... nije napisao da je stavio mod za te gradove -.-

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice