Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.222
|
čitano: 8.215.524
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2

Da, iskopao sam i ovaj mod koji znacajno uljepsava game world!! 160MB velik, i zacudo, dobro se vrti na mojoj maloj masini (mamin stari toster V.1)

Ima anti-aliasing, nema vise uglatih/zupcastih linija po cesti! I mnoga druga vizualna poboljsanja.U fazi testiranja {#}

Molim misljenja!!

https://rapidshare.com/#!download|851p3|62547920|REX%20beta%20-%20test%20version.zip|174097|0|0        (copy&paste u trazilicu)

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 22:39 (BULIGO).
15 godina
Eurotruck Simulator 2

ma je li to moguće, kiša pada u tunelu {#} slikano negdje kod amsterdama.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Naletio sam na bug napravio totalku na silasku s autoputa s 100km/h se prevrnuo stisnuo f7 i stisnuo enter a ono mene izbaci na istom mjestu u istom položaju ali sa manje novaca na računu skinulo mi 700e a nije me odvezlo u servis:D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Bilo bi dobro kad bi se moglo ići po sporednim cestama ali da ako su ceste starije da asfalt bude sivi i sa rupama i da se kamion trese.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Cican amsterdam kažeš, ma tamo je sve moguče {#}

Pess
16 godina
Eurotruck Simulator 2

eto ti amsterdama i tuneli im prokisnjavaju haha :D

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

samo se vi zajebavajte sa Amsterdamom, ja sam sad vidio 6 ljudi kako setaju u Amsterdamu, malo mi je bilo cudno hahha :P

vuki

1 0 hvala 0
16 godina
vucko40 kaže...

samo se vi zajebavajte sa Amsterdamom, ja sam sad vidio 6 ljudi kako setaju u Amsterdamu, malo mi je bilo cudno hahha :P

to garant u red street? traze ljudi macke hahahahah

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

vozim dvesta, vozim dvesta i jos ima gasaa :) a na semaforu se trese ko tamić u leru

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nocas naletim na ovog Svabu koji usred noci po mrklom mraku preslaguje balvane! Nije cudo sto su toliko bogatiji od nas!!!

17 godina
Eurotruck Simulator 2

BTW onaj najeftiniji volvo mi se cini best buy za vozace.

Za 95k eura se dobije 600ks.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

I moj novi DAF

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 5:04 (Spartakus).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Spartakus kaže...

I moj novi DAF

Znaš možda koji dobar mod za imena kamiona i njihove logove,probao nekoliko ali ništa?!

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Mrzim semafore i aute ispred mene na seaforu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ima jedno 6 auta i zeleno gori ja krenem i dođe do šestog auta i na semaforu žuto i on stane a ja se u njega zabijem!!!{#}

6 0 hvala 0
17 godina
Eurotruck Simulator 2

Pa ne moras se ko sivonja zajuriti, polako i ako imas auto ispred sebe uvijek imaj na pameti debilizam AI auta, da ce ti na narandzasto vec ukociti...to se i meni desilo par puta, hebo sam im sve po spisku pa poslije se naviknes...najvise sam popi.dio kad sam prosao kroz zuto a njima se otvara zeleno, i ja prolazim u brzini kroz raskrsnicu a ona budaletina krenula i ne staje...i ravno u mene {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Eurotruck Simulator 2

Ljudovi jel može link na original imena kamiona? Neda mi se pretraživati zadnjih 7-8 str. :)

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
luxxxfromhell kaže...

Ljudovi jel može link na original imena kamiona? Neda mi se pretraživati zadnjih 7-8 str. :)

a jeste ljencine, ja ne vjerujem :)

evo, provjereno radi!!!!

http://www19.zippyshare.com/v/86131339/file.html

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Mene zanima dali postoji neki mod u kojem možeš imat svoju šlepu? znači jednu a ne da mjenjaš prikolice ko gaće! To mi se ne sviđa kod 2-ce, ja mislio da če to sredit kad ono ništa {#}

Pa bih vas iskreno {#} da mi kažete ako postoji mogućnost to fixat ili ?

Pess

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Simulacija ili ne ?! Daaaaaaaa !!!!!!

4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Jedan kamion pretjece drugi kamion! Prvi puta to vidim!!{#}

13 godina
neaktivan
Scania Fanatic kaže...

Mene zanima dali postoji neki mod u kojem možeš imat svoju šlepu? znači jednu a ne da mjenjaš prikolice ko gaće! To mi se ne sviđa kod 2-ce, ja mislio da če to sredit kad ono ništa {#}

To nece bit implementirano nikad. Jer bi morao imat jednu labudicu, pa cisternu-dvije, pa kontejner, pa ono za municiju, pa nesto za jabuke kruske krumpir, pa opet za sljunak, pa za municiju, pa...{#}

Vec par dana pocela me zezat igra: nekoliko minuta (2-3) nakon sto krenem od zadnje snimljene pozicije, iga se samo smrzne, i trebam iskljucit racunalo. Mozda je od pregrijavanja (ima puno prasine po ventilatorima, sutra razmontiram i propusem komprimiranim zrakom)? To je pocelo nekako kad sam prvi puta instalirao/deinstalirao mod Scania motor od 1040 KS. Zaboravio sam najprije downgradeati motor pa tek onda ukloniti mod, pa se sistem srusio. Mora da je otad nesto kompromitirano, pa radi corrupt saveove. Iz stotina pokusaja uspio nekako zaobici problem, kad se smrzne, restartam i ne krenem od zadnje pozicije nego neke druge. Kad prodje 'kriticnih' 3-4 minute, reload zadnje pozicije i onda sve ok ..do slijedece blokade. Nekad radi ok danima nekad serucka svaki dan. Grrr.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 19:13 (BULIGO).
13 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Mrzim semafore i aute ispred mene na seaforu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ima jedno 6 auta i zeleno gori ja krenem i dođe do šestog auta i na semaforu žuto i on stane a ja se u njega zabijem!!!{#}

Ma, AI je glup ko panj. Recimo, idem cestom i raskrsce, prednost ima onaj drugi, ali gle nikog nema, pa prolazim,polako, ili, brzo koliko mogu. Doleti odnekud lik, i buduci da ja jos nisam posve van iz raskrsca, a on ima prednost, BUM! zaleti se u prikolicu. Eeeej moja kompozicija ima 20 metara ne mogu prec raskrsce u sekundi! Nek je poginuo, pisat ce mu na grobu da je imao prednost!!

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Meni nema postavke na hrvatskom kako ih mogu dodati?

I kako mamknut ogranicenje?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Jel se to samo meni dogada da nemogu pokrenuti fraps dok igram ets2, sutra cu vam reci kaj tocno kaze error

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Eurotruck Simulator 2

neznam dal je to normalno ili treba neki mod... međutim, kod mojih vozača uopće ne piše ako su i jesu li uopće oštetili kamion, nemogu se poslati kamioni na dijagnostiku da se poprave itd... znači, uopće ne vidim jesu li 100% "fit" ili nisu.

isto tako, fali mi nešto kao notepad, zabilješke gdje se može vidjeti kad sam što prevozio, kolika je bila zarada, kolko je benzina bilo potrošeno po ruti i slično. kako za mene, tako i za moje vozače.

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

da hoće kakve mape više napravit , dosadilo po ovoj vozat 

15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Znali se nesto o sljedecem patchu?Meni je isto malo glupo da ostave onako blokirane izlaze iz grada i sa nekih autocesta.

I broj pjesaka je nizak,do sada sam vidio 1 u gradu kako se seta.

Provjeri malo u postavkama, mislim da se može određivati broj pješaka!

sirka666 kaže...

Ruke vozača u kamionu, to mi nekako fali da bude bolji doživljaj.

Da u kabini, ali možeš ih vidjeti kada imaš prikaz izvana [tipka 2] iako na taj način ne možeš voziti, a da ih u isto vrijeme i vidiš.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
14 godina
BULIGO kaže...
Scania Fanatic kaže...

To nece bit implementirano nikad. Jer bi morao imat jednu labudicu, pa cisternu-dvije, pa kontejner, pa ono za municiju, pa nesto za jabuke kruske krumpir, pa opet za sljunak, pa za municiju, pa...{#}

Vec par dana pocela me zezat igra: nekoliko minuta (2-3) nakon sto krenem od zadnje snimljene pozicije, iga se samo smrzne, i trebam iskljucit racunalo. Mozda je od pregrijavanja (ima puno prasine po ventilatorima, sutra razmontiram i propusem komprimiranim zrakom)? To je pocelo nekako kad sam prvi puta instalirao/deinstalirao mod Scania motor od 1040 KS. Zaboravio sam najprije downgradeati motor pa tek onda ukloniti mod, pa se sistem srusio. Mora da je otad nesto kompromitirano, pa radi corrupt saveove. Iz stotina pokusaja uspio nekako zaobici problem, kad se smrzne, restartam i ne krenem od zadnje pozicije nego neke druge. Kad prodje 'kriticnih' 3-4 minute, reload zadnje pozicije i onda sve ok ..do slijedece blokade. Nekad radi ok danima nekad serucka svaki dan. Grrr.

a sta li je ovo u ovog lika :D

14 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
Scania Fanatic kaže...

ee pa da te ispravim bit će. Jednom su na scs blogu spomenuli (trebao bi si uzet vremena i naći to) da će biti moguće kupiti svoje prikolice, za svaki teret jedna, i da će se čekati na utovar, istovar. Više vrsta vozila (primjerice kamioni bez prikolice, traktori na sporednim cestama, motocikli..) Spomenuto je i bilo da će se moći izaći iz kamiona (vidjet oštećenja poslje prometne nesreće). A bilo bi super kad bi ubacili i retarder. Sve to u sljedećem nastavku (ets3). Ja se nadam da za najduže tri godine bi to moglo izać....{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 3:07 (medjimurac).
15 godina
neaktivan
medjimurac kaže...
BULIGO kaže...
Scania Fanatic kaže...

ee pa da te ispravim bit će. Jednom su na scs blogu spomenuli (trebao bi si uzet vremena i naći to) da će biti moguće kupiti svoje prikolice, za svaki teret jedna, i da će se čekati na utovar, istovar. Više vrsta vozila (primjerice kamioni bez prikolice, traktori na sporednim cestama, motocikli..) Spomenuto je i bilo da će se moći izaći iz kamiona (vidjet oštećenja poslje prometne nesreće). A bilo bi super kad bi ubacili i retarder. Sve to u sljedećem nastavku (ets3). Ja se nadam da za najduže tri godine bi to moglo izać....{#}

Kako je bio najavljivan, ja sam to sve očekivao i u ovom izdanju.

Iskreno, čak sam i malo razočaran po pitanju opcija, ali eto svejedno je igra zabavna.

Opcije za odabir svjetala koja će biti uključena i pogled iz kabine prema prikolici i nisu toliko spektakularne!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice